ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 15 November 2010

Ολόκληρη η ιστορική αλήθεια για την Πατριωτική Κυβέρνηση εξαετίας 1967-1973 και απάντηση σε δόλια σιωνιστικά δημοσιεύματα προώθησης του Sir Μαρκεζίνη


O Βασίλειος Μαρκεζίνης το 2005 με τη Βασιλισσα Ελισάβετ του εβραιοσαξονικού-μογγολικού οίκου "Ουινδσορ" τη στιγμή που τον χρήζει "Sir".



«ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ (Ο.Ε.Α.) ΑΝΕΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΙΝΕΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ “ΗΟΝG” ΣΑΓΚΑΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ: ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ ΘΙΒΕΤ, ΣΑΞΟΝΕΣ “SACHSKOBURG” ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΣΑΞΟΝΕΣ “BRAUN SCHWEICH WELFEN", WOLFEN BUTTEL, VON HANOVER Ή ΗΑΝΟΒΕR Ή ΟΒΕR-ΗΑΝ [ΓΚΡΙΖΟΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΗΓΕΤΕΣ ΛΥΚΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΕΡ-ΧΑΝ (ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΗΓΕΤΩΝ)] ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΟΥΪΝΔΣΟΡ ΑΓΓΛΙΑΣ, “ΑΟΑ” ΛΟΝΔΙΝΟΥ. Ο ΟΙΚΟΣ “ΟΥΪΝΔΣΟΡ” ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΕΙΣΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΛΗΦΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΞΟΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΤΩΝ "ΟBER-HAN" WOLFEN BUTTEL, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ Α΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο Α΄ ΚΑΙ Ο Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ “±ΑΟΑ” ΛΟΝΔΙΝΟΥ (!!!).

Ο ΟΙΚΟΣ “ΟΥΪΝΔΣΟΡ” (MONGOLIAN SACHSEN WOLFEN VON HANOVER) ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ. Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ "OLDEMBURG HOLSTEIN GLUCKSBURG" ΤΗΣ ΑΝΩ ΣΑΞΟΝΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ GLUCKBURG ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ GLUCKBURG ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ “SACHSEN (MONGOLIAN) WOLFEN VON HANOVER" Ή OBER-HAN.

(ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ “ΓΚΟΥΡΚΑΣ” ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ “ΖΕΝ” ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ._)

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ “ΠΟΝΤΙΚΙ” (ΜΑUS) ΑΘΗΝΩΝ, Η ΜΟΓΓΟΛΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΖΗΤΗΣΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ MARSCHALL, ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(!!!) ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΥΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧE Η ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ VON HANOVER ΣΤΗΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ) ΚΑΙ Θ.Ι.Μ. (ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑΣ-ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ), ΩΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΜΜΗΣ ΤΟΥΣ, Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ Θ.Ι.Μ., ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΕΩΣ ΤΟ 2012, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΧΩΡΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ "NSA-USA", ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, 1/6/2007.



http://www.alpha1.gr/older_versions_A1/A1-2007/May/05-05-07/history/history.html
Διαβάστε το ανωτέρω στημένο άρθρο της «Α1» και των Αμερικανοκίνητων και εβραιοκίνητων στελεχών και ψευδο-ιστορικών χριστιανοδωδεκαθειστών του ναζιστικού πατριδοκάπηλου «ΛΑ.Ο.Σ.» και στημένων δημοσιοκάφρων του σιωνιστικού κατεστημένου του τύπου Παναγιωταρέας με το …τσουλούφι, και προδοτών της τιμής και ιστορίας του πατέρα τους, του τύπου αγγλοτραφούς και βασιλοαναθρεμένου «Sir» Βασίλειου Μαρκεζίνη τον οποίο σήμερα προωθεί εντέχνως αυτό το κατεστημένο.

Σύντομος Σχολιασμός:
Επιχειρούν δολίως να παρουσιάσουν ξανά στους Έλληνες την «μισή αλήθεια» αποκρύβοντας το γεγονός του σταθερού «ΟΧΙ» της κυβέρνησης εξαετίας του Παπαδόπουλου στους Αμερικανοεβραίους από το 1967 – 1973 (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 1973) και θέλοντας να παρουσιάσουν το «ΟΧΙ» του Σπύρου Μαρκεζίνη το '73 ως ποταπή ενέργεια πολιτικού ελιγμού για να ικανοποιήσει τάχα τους Αριστερούς και όχι ως πατριωτική υπερήφανη ενέργεια Εθνικής Ανεξαρτησίας …

ο κ. Βασίλης Μαρκεζίνης απάντησε: «Δεν είμαι βέβαιος ότι πρέπει να ανασκαλίζει κανείς το παρελθόν. Άλλωστε, είναι πασίγνωστο ότι ολόκληρη η επταετία (sic!) δεν θα ήταν δυνατή, αν δεν την είχαν ανεχθεί -για να μην πω βοηθήσει- οι Αμερικανοί. Νομίζω ότι αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό»!..

ΨΕΥΔΟΣ! ΑΙΣΧΡΟ ΨΕΥΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΕ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ. ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΕΤΙΑ!



Αναλυτική απάντηση στην ανωτέρω δολιότητα του εν λόγω άρθρου «Μισής Αλήθειας» και των ομοίων του, και Σχολιασμός του Ιστολογίου «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» και του Γ. Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α.:


Εκ των αποτελεσμάτων κρίνεται το τι συνέβη το 1967 και το τι αποφάσεις πήρε ο Παπαδόπουλος ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, διότι τότε δεν υπήρχε στην εξουσία της Ελλάδος ο Σπύρος Μαρκεζίνης. Ο Μαρκεζίνης ανέλαβε Πρωθυπουργός τον Οκτώβριο - Νοέμβριο του 1973 στην απόπειρα ομαλής σταδιακής μετάβασης από την Στρατιωτική Κυβέρνηση Εκτάκτου Ανάγκης στο Δημοκρατικό πολίτευμα, μια απόπειρα όμως που δυστυχώς ματαιώθηκε βίαια διότι σύντομα τον ανέτρεψε ο προδότης ελληνοεβραίος Ιωαννίνων Ταξίαρχος της «ΕΣΑ» Ιωαννίδης (Γιοβάνοβιτς) με εντολή των Αμερικανοεβραίων, και κατόπιν ακολούθησαν όλα τα καταστροφικά και προδοτικά με την Κύπρο.

Ο Μαρκεζίνης από τον Απρίλιο του ’67 που έγινε η Επανάσταση η στρατιωτική μέχρι και ένα μήνα πριν από τον Οκτώβριο - Νοέμβριο του ’73, τον Σεπτέμβριο του ’73 ήταν απλώς Υπερ-Υπουργός Οικονομικών της Στρατιωτικής Κυβερνήσεως, και τίποτε άλλο. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ «ΟΧΙ» Ή «ΝΑΙ» ΣΤΟ «ΝΑΤΟ». Το «ΟΧΙ» στο «ΝΑΤΟ» το είπε κατόπιν όταν ήταν Πρωθυπουργός πλέον ακολουθώντας την «Γραμμή Παπαδόπουλου» και το πρώτο «ΟΧΙ» του 1967 του Παπαδόπουλου.
Και γι’ αυτό το λόγο ανατράπηκε από τους Αμερικανούς ΚΑΙ αυτός ο Άριστος Πατριώτης Έλληνας και 2 φορές Οικονομικός Σωτήρας της Ελλάδος Σπύρος Μαρκεζίνης, επειδή υπάκουε στα συμφέροντα της Ελλάδος και δεν υπάκουε στα συμφέροντα του διεθνούς Σιωνισμού.

Είναι ΑΙΣΧΡΟ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΨΕΥΔΟΣ αυτό που διαδίδουν, δηλαδή ότι ο Παπαδόπουλος το 1967 στον «πόλεμο των 7 ημερών» (κατ’ άλλους «6 ημερών»), μεταξύ Αράβων και Ισραήλ, τάχα επέτρεψε στις Δυνάμεις του «ΝΑΤΟ» να κάνουν αερογέφυρα υπέρ του Ισραήλ, και αυτό αποδεικνύετε από 2 πράγματα:

1ον: Από την κατάθεση στην ΕΡΤ στις 14-10-2008, του αρχιπιλότου της Ολυμπιακής Παύλου Ιωαννίδη (ουδεμία σχέση με τον προδότη ταξίαρχο Ιωαννίδη) και σημερινό αντιπρόεδρο του «Ιδρύματος Ωνάση», ο οποίος αποδεικνύει με αυτά που λέει ότι τον Σεπτέμβριο του ’67 λίγους μήνες μετά από την εκδήλωση της Επαναστάσεως τον Απρίλιο του ’67, ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ συμμετείχε ως παρατηρητής «αθλητής» σε ιστιοπλοϊκούς αγώνες που διεξάγονταν στις «ΗΠΑ» στο Long Island της Νέας Υόρκης.
Και λόγω ότι δεν είχε επίσημη επαφή με την Αμερικάνικη Κυβέρνηση έφυγε πάλι για την Ελλάδα χωρίς να συναντήσει κανέναν Αμερικάνο επίσημο Κυβερνητικό παράγοντα εκεί.
Οι Αμερικάνοι όμως το έμαθαν. Και έτσι όταν ο ίδιος πιλότος που τον πήγε (Ιωαννίδης) τον έφερνε πίσω στην Ελλάδα, πήρε ένα σήμα από τον Πύργο Ελέγχου προερχόμενο από τον ίδιο τον τότε Πρόεδρο Τζόνσον το οποίο έγραφε:

«Παρακαλούμε τον Βασιλιά της Ελλάδος να κάνει οιαδήποτε ενέργεια είναι εφικτή δια την ανατροπή της Κυβερνήσεως Παπαδοπούλου».

Αυτά έγιναν τώρα το Σεπτέμβριο του ’67.
(ΗΤΟΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΝΤΙΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΤΙΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1967)
Γιατί συνέβησαν αυτά;;
Διότι ο Παπαδόπουλος είχε εντωμεταξύ πει «ΟΧΙ» στην αερογέφυρα του «ΝΑΤΟ» που σκόπευε να βοηθήσει τους Ισραηλινούς στον πρώτο πόλεμο Ισραηλινών – Αράβων των «7 ημερών» τον Ιούνιο του ’67.

2ον: Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους του 1967, γίνεται το Αμερικανοκίνητο «Αντικίνημα» του Βασιλέως (και των μασόνων Στρατηγών του τύπου Περίδη-Εσερμαν) , δηλαδή από τότε που αυτός γύριζε από την Νέα Υόρκη μέχρι τότε που αυτός επιχείρησε το κίνημα εναντίον του συνταγματάρχη Παπαδοπούλου, το οποίο «κίνημα» τελικά κατέληξε στο Αεροδρόμιο Καβάλας κάνοντας του τη «Χάρη» ο Παπαδόπουλος να του ανοίξει διάδρομο διαφυγής στο εξωτερικό, για να μη χυθεί αίμα.

(σημ ιστολογίου: ΙΔΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ! Έπρεπε να εκτελέσει προς παραδειγματισμό ΚΑΙ τον ίδιο τον θρασύδειλο Κοκό αλλά ΚΑΙ όλο το γένος του προδότου εβραιομογγόλου Γλύξμπουργκ, που αποπειράται σήμερα να επιστρέψει στην Ελλάδα ως «εισαγόμενος σωτήρας» για να την καταστρέψει ολοκληρωτικά με το τελευταίο προβοκατόρικο «Πουρίμ» εναντίον της Κίνας.)

Δηλαδή από το τέλος καλοκαιριού που γύριζε ο προδοτόπουστας Αμερικανοεβραιοκίνητος Βασιλιάς από τις "ΗΠΑ" μέχρι και τον Δεκέμβριο του ’67 δεν είχε αλλάξει καθόλου η διάθεση των Αμερικανών. Διότι αυτή η διάθεση των Αμερικανών ήταν σταθερά ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.
Γιατί;;
Διότι πρώτον ο Παπαδόπουλος ουδέποτε έδωσε άδεια στους Αμερικανούς να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα ως αερογέφυρα Αμερικανικής-ΝΑΤΟικής βοήθειας προς το Ισραήλ και δεύτερον διότι ο Παπαδόπουλος συνέχιζε σταθερά αυτή την δεδηλωμένη πορεία διακηρύττοντας ότι «Όσο είμαι πάνω εγώ δεν θα περάσετε από την Ελλάδα»(!!!) και αντιθέτως άφησε το 1967 και πέρασε Ρωσική αερογέφυρα υπέρ των Αράβων και εκεί έγινε το έλα να δεις (!!!) τραβούσαν τις κωλότριχες τους με μανταλάκια οι Αμερικανοεβραίοι που προγραμμάτιζαν εντωμεταξύ διαμέσου των Κινέζων τον Αρμαγεδδώνα να συμβεί δια το 1975 (βλ. την αποτυχημένη μεγάλη προφητεία των «Μαρτύρων του Ιεχωβά») και έβλεπαν όλα τα σχέδια τους να ανατρέπονται. Ήτοι δεν το περίμεναν αυτό ποτέ από την Ελλάδα.

Και όλα αυτά τα ομολογούν σήμερα ακόμα και οι κομμουνιστές (!!!) όπως ο Νικόλαος Καγιάφας, κομμουνιστικός παράγοντας του Βόλου και έμπορας πετρελαίου, ένα καθίκι του κερατά, πλην όμως ο οποίος ανάφερε δημοσίως:
«Είμαι απατεώνας (!!!), αλλά εδώ σε αυτό το θέμα οφείλω να ομολογήσω την αλήθεια(!!!)»
Για αυτές τις δηλώσεις του τον επέπληξε το «ΚΚΕ» του Βόλου διότι διαρρέει αυτά τα πράγματα, αυτές τις αλήθειες που έκρυβαν επιμελώς για χρόνια από τον ανύποπτο ελληνικό βοϊδολαό που έτρωγε για 30 και βάλε χρόνια το παραμύθι της «κακής – σατανικής – ανθελληνικής - αμερικανοκίνητης χούντας των Συνταγματαρχών».
Ανεξάρτητα από τις «φυσιολογικές» επιπλήξεις του «ΚΚΕ» προς τον Καγιάφα για να καλύψουν τα νώτα τους, το γεγονός παραμένει ότι αυτά τα παραδέχονται ακόμα και οι Κομμουνιστές διότι είναι φως φανάρι τι έγινε, και αυτοί τα έμαθαν από τους Ρώσους από πάνω της πρώην «ΕΣΣΔ» ως τότε διεθνούς ηγεσίας του «ΚΚΕ», οι οποίοι Ρώσοι έκπληκτοι αναρωτιόνταν:
«Πως είναι δυνατόν ο δικός σας Πρωθυπουργός (Παπαδόπουλος) να άφησε εμάς και να απαγόρευσε τους Αμερικανούς!» … «Θα τρελαθούμε και εμείς!» λέγαν οι Ρώσοι…

Όλες αυτές οι ιστοσελίδες οι πουτάνες πάνε τάχα να βάλουν άλλα κίνητρα στον Παπαδόπουλο ότι τάχα «κάτι έγινε στο μεταξύ» και ότι δήθεν είπε το «ΝΑΙ» στους Αμερικανοεβραίους το ’67 και το «ΟΧΙ» το 73. Αισχρό ψεύδος!! Από την αρχή ήταν σταθερός στη θέση του ο Παπαδόπουλος.

ΕΙΧΕ ΠΕΙ «ΟΧΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ «ΟΧΙ» ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Με αυτό το σταθερό «ΟΧΙ» του Παπαδόπουλου είχε φτάσει το σημείο κατά τη διάρκεια του πολέμου των «7 ημερών» (Κατά άλλους «6 ημερών») να κινδυνέψουν τα Ισραηλινά Άρματα Μάχης να συντριβούν ολοκληρωτικά από τα Αιγυπτιακά Τεθωρακισμένα, διότι τα Ισραηλινά δεν συνοδευόταν από «ΤΟΜΑ» (Τεθωρακισμένα Οχήματα Μάχης), ενώ αντιθέτως οι Αιγύπτιοι είχαν τα σήμερα πρωτόγονα αλλά τότε πρωτοποριακά Ρωσικά «ΤΟΜΑ BMP-1» (τα οποία πήραμε και εμείς (η Ελλάδα) δια της τεθλασμένης οδού από την Ανατολική Γερμανία μετά την κατάρρευση της «ΕΣΣΔ»). Ανοίγανε οι πόρτες των Αιγυπτιακών «BMP-1» και ξεχύνονταν στην άμμο οι έρποντες αντιαρματιστές που συνέτριβαν τα δίχως κάλυψη Ισραηλινά Άρματα τα οποία υπέστησαν βαρύτατες απώλειες κατ’ αυτόν τον τρόπο, μετατρέποντας την Έρημο σε νεκροταφείο Ισραηλινών Αρμάτων. Τελικώς οι Ισραηλινοί σώθηκαν τελευταία στιγμή από την Αεροπορία τους η οποία με συμβουλές και εκπαίδευση Αμερικανών, συνέτριψε την αντίπαλη αεροπορία και τα στρατεύματα στο έδαφος. Όλο αυτό το σκηνικό λοιπόν συνέβη επειδή δεν μπόρεσαν να πάνε κάτω στο Ισραήλ τα Αμερικανικά «ΤΟΜΑ» τα «BRADLEY» με τις αερογέφυρες του «ΝΑΤΟ» δια μέσου Ελλάδος, τις οποίες αερογέφυρες «έκοψε» ο Παπαδόπουλος.
Και μόνο του αυτό είναι απόδειξη για του τι συνέβαινε.
(Τα οποία σήμερα εντελώς απαρχαιωμένα και άχρηστα «BRADLEY» θέλουν να μας τα πουλήσουν οι Αμερικάνοι με αστρονομικά ποσά, ενώ πρόκειται για ερείπια 45 ετών+ ως τα πρώτα «ΤΟΜΑ» των Αμερικανών)
ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ «TOMA BRADLEY» ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ - ΑΡΑΒΩΝ, ούτε στον πόλεμο των «7 ημερών» του '67, ούτε στην αντεπίθεση του «Γιομ Κιπούρ» του ’73.

Αυτά τα ξέρουν όλοι οι ιστορικοί και οι αναλυτές, μεταξύ αυτών και ο εξέχον αναλυτής γεωστρατηγικής Δρ. Αθανάσιος Δρούγος με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε για να το επιβεβαιώσει.
(http://www.drougos.gr/)

Και γελάνε όλοι αυτοί οι ιστορικοί και αναλυτές με τις στημένες μαλθακίες που γράφουν και διαδίδουν εβραιομασονικά «ΜΜΕ», το «ΛΑ.Ο.Σ.», στημένοι δημοσιοκάφροι τύπου Παναγιωταρέα με το τσουλούφι, και ο προδότης γιός του Μαρκεζίνη, «Sir» Βασίλειος Μαρκεζίνης, ο οποίος κατεπρόδωσε την τιμή και την ιστορία του Άριστου Έλληνα Πατριώτη πατέρα του Σπύρου Μαρκεζίνη, διαστρεβλώνοντας την ιστορία και αποκρύβοντας την αλήθεια από τον Ελληνικό λαό, και αποκρύβοντας τα έγγραφα τα οποία του εμπιστεύτηκε ο πατέρας του να τα βγάλει κάποια στιγμή ώστε να αποκατασταθεί τελείως η ιστορική μνήμη και αλήθεια της περιόδου 1967 – 73.

Ήτοι γελάνε με τις μαλθακίες που διαδίδουν όλοι αυτοί οι ελληνοεβραίοι και τουρκαλβανοί καραγκιόζηδες… του τύπου ότι:
«Ο κακός – σατανικός – αμερικανοκίνητος δικτάτορας Παπαδόπουλος άφησε το ’67 να περάσουν αερογέφυρες του «ΝΑΤΟ» υπέρ του Ισραήλ».

Αλλά έτσι είναι …γνωστή η βρωμερή τακτική τους: «λέγε … λέγε …λέγε» ανάφερε ο Υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ «Γκαίμπελς» - ψέμα στο ψέμα, λάσπη στη λάσπη, κάποιο κομμάτι ψέματος και λάσπης θα κολλήσει, … ιδίως αν κλείσεις τον αντίπαλο στη φυλακή και αν τον φιμώσεις αποτελεσματικά ώστε να μην δύναται να απαντήσει και να αντικρούσει τα ψεύδη.

Τέλος κλείνοντας συμπερασματικά να αναφέρουμε ότι ένα από τα κίνητρα του Παπαδόπουλου με το οποίο πιστεύουμε ότι έδρασε κατ’ αυτόν τον σωτήριο για τον πλανήτη και την ελληνική εθνική ασφάλεια τρόπο, ήταν ότι επιθυμούσε να διατηρήσει ανοιχτές τις διόδους Αραβικού πετρελαίου προς την Ελλάδα, αλλά το κύριο κίνητρο ήταν ότι απλώς επρόκειτο για Έλληνα πατριώτη ο οποίος έδρασε κατ’αυτό τον τρόπο της διατήρησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας, αλλά και κυρίως ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (δίχως να το συνειδητοποιεί ενδεχομένως), διότι αυτοί οι 2 συμπαιγνιακοί Ενδο-Σημιτικοί ήτοι Ενδο-Μογγολικοί Αραβοισραηλινοί πόλεμοι προγραμματίζονταν από τον σινοσιωνισμό να γίνουν η αφορμή εκρήξεως ενός ευρύτερου Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου ή «Αρμαγεδδώνος» το 1975 μεταξύ του «ΝΑΤΟ» και του «Συμφώνου της Βαρσοβίας» (ενός τότε υποτυπώδους άξονος Ρ.Ι.Κ. υπό την ηγεσία της «ΕΣΣΔ») και φυσικά η Ελλάδα εάν χρησιμοποιούνταν τότε ως γενική αερογέφυρα του «ΝΑΤΟ» υπέρ του Ισραήλ, θα ήταν από τις πρώτες χώρες που θα ισοπεδώνονταν με πολλαπλό πυρηνικό πλήγμα αντεπιθέσεως του «Συμφώνου της Βαρσοβίας», όπως ήθελε ομοίως να μας ισοπεδώσει η Μογγόλα ύπουλη λύκαινα Φρειδερίκη με την Μογγολική μισελληνική μύηση του Ανόβερου, εξωθώντας τον Αμερικανοεβραίο Στρατηγό Μάρσαλ το ’50 να μετατρέψει τη χώρα μας σε γενική Νο.1 πυριτιδαποθήκη του «ΝΑΤΟ»(!!!) στον προληπτικό «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο» εναντίον του «Συμφώνου της Βαρσοβίας».

Το «ευχαριστώ» στον Παπαδόπουλο από τους «δημοκράτες» αχάριστους Νεοέλληνες ήταν ότι τον άφησαν να σαπίσει στη φυλακή. Σήμερα η σύγχρονη Ελλάδα της …«Δημοκρατίας» και …«Εθνικής Υπερηφάνειας και Εθνικής Ανεξαρτησίας» (ΚΛΑΨΙΓΕΛΩΣ!!!) έχει μετατραπεί στην κυριολεξία σε κέντρο διερχομένων στρατευμάτων των Αμερικάνων και του «ΝΑΤΟ», το Γ’ Σώμα Στρατού είναι υπό κατάληψη Ιταλικής Μεραρχίας του «ΝΑΤΟ», ενώ μεγάλα τμήματα των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων - αφήνοντας αφύλαχτα τα σύνορα μας (μπάτε μογγόλοι σκύλοι αλέστε) - αποστέλλονται σωρηδόν στις Προβοκατόρικες Τυχοδιωκτικές Εκστρατείες του «ΝΑΤΟ» στο Ιρακ/Ιράν/Αφγανιστάν κλπ, με σκοπό να εμπλέξουν την χώρα μας στην τερματική προβοκάτσια 3ου Παγκοσμίου Πολέμου εναντίον της σημερινής «Ρ.Ι.Κ.» ή «Συμφώνου της Σαγκάης» με ηγέτιδα πλέον την Κίνα.
Ιδού οι εβραίοι – γεφυραίοι «Δημοκράτες» σας.
Εμπιστευτείτε τους!!!




Υ.Γ.:

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/2009.html

Το ιστολόγιο «Έλλην και Χάος» έχει επίσης εντοπίσει δηλώσεις του εντέχνως προωθούμενου από το σινοσιωνιστικό κατεστημενο βασιλοαναθρεμμένου γιού του αείμνηστου Σπύρου Μαρκεζίνη, στις οποίες επαναλαμβάνει στο περίπου και κατόπιν εορτής αυτά τα οποία έχει ήδη προ πολλού καταθέσει η Ο.Ε.Α. (περί του Στρατηγού Γράψα: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_648.html και "Ο Γραψας εδειξε στους Τουρκους οτι θα προβαλουμε αντισταση σε περιπτωση επιθεσης της στρατιας του Αιγαιου, ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΘΟΡΙΑΚΑ ΝΗΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ":
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_29.html
), και το ερώτημα είναι γιατί το κάνει.

Σίγουρα δεν το κάνει μόνος του. Και το γεγονός ότι προωθείτε με στημένες ιστοσελίδες και με στημένα άρθρα ελληνοεβραικών «ΜΜΕ» και προδοτών δημοσιοκάφρων, σε «Φουλ» ταχύτητα, ως γενικός συμβουλάτορας «Οικονομικής Λύσεως» της Ελλάδος, άρα μάλλον το πράγμα πάει στο συλλογισμό ότι από την αρχή επρόκειτο για στημένη επιχείρηση επικαλύψεως και αφομοιώσεως της Ο.Ε.Α. σε ένα νέο «Κίνημα Μαρκεζίνη», με εξαφάνιση κατόπιν της Ο.Ε.Α., με τρόπο ώστε, σε κάποια μέρα να παρουσιαστεί αυτός ο 2ος Μαρκεζίνης, ο “Sir” Βασίλειος ο εβραιοσαξονικώς βασιλοαναθραμμένος κεχρισμένος προδοταράς, και να πει στο ελληνικό κοινό ότι:

«Οι οικονομικές πολιτικές με τις οποίες ο πατέρας μου έσωσε την Ελλάδα δυο φορές, πρώτα στην Κυβέρνηση του Παπάγου 1951 - 1954, και μετά στην Κυβέρνηση Παπαδόπουλου 1967 – 1973, αυτές οι λύσεις δεν μπορούν να εφαρμοστούν σήμερα, διότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες στην Ευρώπη και στο Παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον».

Και μετά ενδεχομένως μπορεί να πει ότι:

«Σύμφωνα με τα όσα μου έμαθε ο πατέρας μου, ακόμα και αν ζούσε σήμερα, ο ίδιος θα έλεγε ότι οι σημερινές οικονομικές συνθήκες οι Παγκόσμιες δεν επιτρέπουν να εφαρμοστούν οι παλιές τακτικές του με τις οποίες ανέστησε οικονομικώς την Ελλάδα από το ‘51 – ‘54 και από το ’67 – ’73.»

Έτσι λοιπόν ο προδοταράς “Sir” Μαρκεζίνης ο 2ος, θα σβήσει απ’ τον χάρτη τον πατριώτη τον Μαρκεζίνη τον 1ο, και μαζί με αυτόν θα σβήσει και την Ο.Ε.Α., οπότε θα υπάρξει πλήρης συγκάλυψη της Οικονομικής Πολιτικής του Σπύρου Μαρκεζίνη και παράλληλη διάψευση της Ο.Ε.Α., δηλαδή ότι δήθεν η Ο.Ε.Α. λέει ανοησίες, διότι ιδού Έλληνες τι λέει ο οικονομικός εμπειρογνώμονας «Sir» Βασίλειος Μαρκεζίνης, γιός του παλιού εμπειρογνώμονα Σπύρου Μαρκεζίνη, ο οποίος τώρα διαψεύδει την Ο.Ε.Α.


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Βασιλης Λεβεντης: Ορθως τους εκτελεσαν στο Γουδι
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html

Ο.Ε.Α. 1999 ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/1999.html

Ο 2 ΦΟΡΕΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ, ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ «ΔΝΤ»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/2.html



Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ "ΡΑΒΔΟΥΧΟΥΣ" - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-1973 ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥ 1981 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ Κ.Υ.Π., ΕΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΩΣ "ΜΑΣΩΝΟΥΣ". ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η Ο.Ε.Α., ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕ ΟΜΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ 21-4-1967", ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΚΤΩ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.

Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΚΤΩ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΚΤΩ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 392 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΞΗΓΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ" ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ HOLSTEIN (ΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ) GLUCKSBURG ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ 1967, ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΕΣΣΕΡΜΑΝ, ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 20ΗΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΕΣΣΕΡΜΑΝ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΤΙ "ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ 20ΗΣ Τ.Μ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ".

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ 20ΗΣ Τ.Μ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ.Ε.ΤΘ. ΑΤΤΙΚΗΣ. ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ, ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ", Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΕΣΣΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΕΡΙΔΗ, ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ΄ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΜΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ Λ.Ο.Κ., ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΣΣΕΡΜΑΝ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ".

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΚΙΣΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΕΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΑΞΕΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α., ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α..

Η Ο.Ε.Α. ΕΖΗΤΗΣΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΝ ΖΩΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΡΑΞΕ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ. ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Η Ο.Ε.Α., ΜΕΣΩ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΝ, ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΕΔΩΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ Γ.Π. ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΩΘΙ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Π. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ "ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ" ΤΟΥ 1967 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΑΒΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ"ΤΟΥ ΓΙΟΜ-ΚΙΠΟΥΡ" ΤΟΥ 1974. ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΚΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Π. ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΕΙΧΑΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΕΣ!!!.

ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΗΤΑΝ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦ' ΕΝΟΣ, ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ" ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ.

ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Π. ΟΤΙ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΝΩΡΙΖΕ Η Ο.Ε.Α., ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ 1974, ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠ.Ε.Ι. (Η.Π.Α.-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι..

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1965 ΕΩΣ ΤΟ 1974, ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ "ΤΟ 1975 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ (ΔΙΑΒΑΖΕ: Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ) ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ)".

ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ 'Η ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ Γ.Π. ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΥΟ ΣΚΕΛΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ.: ΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ "ΕΨΙΛΟΝ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ KARA-ZAFERI ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚAΛΟΓΕΡΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ" ΤΟΥ 1967, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. (ΝΑΤΟ+SEATO) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ., ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ "ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ.Π. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.".

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΟΝ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ" ΤΟΥ 1967.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ Ο.Ε.Α., ΒΟΛΟΣ-ΙΩΛΚΟΣ.

5 comments:

Unknown said...

Από ότι άκουσα στα βίντεο συνεντεύξεις του Μαρκεζίνη, ο ίδιος υπονοεί σχεδόν ότι ο πατέρας του κυνηγήθηκε από προδότες Έλληνες που συνεργάστηκαν με τους Αμερικάνους...και είπε μάλιστα ότι κατέχει τα αποδεικτικά έγγραφα που του είχε δώσει ο πατέρας του λίγο πριν φύγει για την Αγγλία. Η απάντηση του ότι η χούντα είχε την ανοχή έως και την υποστήριξη της Αμερικής..είναι μια διπλωματική απάντηση...χωρίς να συγκεκριμενοποιεί τίποτα...ενώ παράλληλα δηλώνει ότι κάποτε θα δημοσιοποιηθούν τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει.Εξάλλου και η ΟΕΑ μιλάει για Αμερικανοκίνητους χουντικούς οι οποίοι ενήργησαν τελικά κατά της χούντας και εις βάρος του Παπαδόπουλου και του Μαρκεζίνη. Ίσως θέλει έτσι μη δημοσιοποιώντας στοιχεία να κρατήσει κάποιο δυνατό χαρτί για να το χρησιμοποιήσει εις βάρος των Αμερικανών αργότερα. Από ότι παρατήρησα ο Μαρκεζίνης αποφεύγει να γίνεται δυσάρεστος λέγοντας συγκεκριμένες αλήθειες κατά της Αμερικής..αλλά δε παύει να δηλώνει τη διαφωνία του με την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και την υπερβολική εξάρτηση της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας από την Αμερική. Ακόμα και από την Ευρώπη. Αναφέρει ότι πρέπει να κοιτάξουμε τα συμφέροντα μας...ότι οι Τούρκοι ενισχύουν τις δυνάμεις τους στον Έβρο με προγεφυρώματα και αναδεικνύει τον κίνδυνο της πρόκλησης από τους Τούρκους ενός δεύτερου "Κυπριακού" στη Θράκη. Θέλω να πω με αυτά..ότι ναι μεν και εμένα μου έκανε εντύπωση η δήλωση του περί ανοχής της χούντας από την Αμερική...αλλά ίσως η σκοπιμότητα της δήλωσης αυτής να βρίσκεται αλλού...και όχι στο να βλάψει την ΟΕΑ. Παραδείγματος χάρη , σε τι θα ωφελούσε όλους εμάς τώρα...σε αυτή τη συγκυρία να ανοίγονταν ένα μέτωπο με τους Αμερικάνους για το θέμα της χούντας κλπ; Υπάρχουν κατά τη γνώμη μου σημαντικότερα θέματα να ασχοληθούμε πολιτικά με τα του παρόντος...παρά να ασχολούμαστε με τα ιστορικά γεγονότα του παρελθόντος. Ας με συγχωρέσει η ΟΕΑ, αλλά μου φαίνεται υπερβολικά αυστηρή ως προς τα συμπεράσματα της για τον Μαρκεζίνη. Εκτός κι αν κατέχετε κάποια στοιχεία που το αποδεικνύουν και που θα ήθελα και εγώ να γνωρίζω.
ΥΓ: Να φοβόμαστε αυτούς που εύκολα εκστομίζουν συνθήματα κατά των Αμερικάνων ή άλλων δυνάμεων...όπως πχ ο Ανδρέας Παπανδρέου,ο Γιώργος Καρατζαφέρης,το ΚΚΕ και άλλοι...
Τέτοιοι έχουν αποδειχτεί από την ιστορία ως α)ανεγκέφαλοι και β)προδότες

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Αμερικανοκίνητοι υπήρξαν μέσα στη Στρατιωτική Κυβέρνηση, αλλά δεν ήταν ο Παπαδόπουλος τέτοιος. Οι Αμερικανοκίνητοι και εβραιοκίνητοι υπονομευτές ήταν ο Ιωαννίδης της ΕΣΑ και αλλοι 8 έν ενεργεία τότε μασόνοι (όχι ο Παττακός ο οποίος είχε αποχωρήσει από τη μασόνια πριν τον Απρίλιο του 67). Αυτοί οι 8 μασόνοι όμως μέσα στους 400 της στρατιωτικής επαναστάσεως ήταν υπερβολικά μικρός αριθμός, σε σχέση με τους 300 ανευ εξαιρέσεως μασόνους και εβραίους των προδοτικών βουλών της μεταπολίτευσης. Γι'αυτό και είχαν λυσσάξει οι Αμερικανοεβραίοι οι ραββινείες, η Μοσσάντ, τα ΚΙΣΕ και οι Πρεσβείες για να ρίξουν τον Παπαδόπουλο και για να ρίξουν τον Σπύρο Μαρκεζίνη. Πρώτα με τον προδοταρά τον βασιλιά (απέτυχαν) και κατόπιν με τον Ιωαννίδη (πέτυχαν)..
Ο προδοταράς Γιός του Μαρκεζίνη εκτός ότι συμφωνεί με το ψεύδος και το εβραικό παραμύθι της Αμερικανοκίνητης Χούντας και του Αμερικανοκίνητου Παπαδόπουλου και άρα και του Αμερικονοκινητου (ταχα) Πατέρα του, Σπύρου Μαρκεζίνη, αποκρύβει και τα έγγραφα του πατέρα του, τα οποία αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η Στρατιωτική κυβέρνηση δεν ήταν καθόλου αρεστή στο διεθνή Σιωνισμό και ότι επιθυμούσαν αυτές οι δυνάμεις να την ανατρέψουν.
Δεν σας κάνει εντύπωση καθόλου οτι χρήστηκε ιππότης-σερ απο την ιδια την σαξόνισα-μογγόλα βασίλισσα Ελισσάβετ και οτι προωθείτε έντεχνα από το σινοσιωνιστικό κατεστημένο και τα δικά τους ΜΜΕ;
Τα θέματα αυτά ιστορίας πρέπει να θίγονται για να κατανοήσουν οι ελληνόψυχοι την αλήθεια και να ξεβρωμίσει η ιστορία από τα ψέμματα τα οποία εντέχνως μας σερβίριζαν τα τελευταία 30+ χρόνια.
Το θέμα αν και ιστορικό είναι πολύ επίκαιρο εν όψει 17 Νοέμβρη, και πρέπει να ταρακουνηθούν κάποιες κοιμώμενες συνειδήσεις και μέσα στο ιδιο το στράτευμα.

Unknown said...

Ευχαριστώ για την απάντηση στο σχόλιο μου...και θα πω ότι συμφωνούμε απόλυτα. Η μοναδική μου ένσταση είναι στο ότι ο Μαρκεζίνης(ο γιός)υπονόησε (χωρίς να το πει ξεκάθαρα όμως) ότι οι Αμερικάνοι έβαλαν το χέρι τους για να διώξουν τον πατέρα Μαρκεζίνη και ακολούθησε η χούντα του Ιωαννίδη με τη Κυπριακή καταστροφή. Ασφαλώς μου κάνουν εντύπωση και τα δύο...1ον το ότι ο Παπαδόπουλος υπήρξε Αμερικανοκίνητος...και 2ον ότι η πτώση του Παπαδόπουλου...υπήρξε επίσης Αμερικανοκίνητη. Ίσως να το κατάλαβα λάθος...αλλά αυτή είναι η εκτίμηση μου από τα λεγόμενα του.
Επιπλέον, συμφωνώ με το ότι θα θέματα της ιστορίας πρέπει να θίγονται. Πάντως το ότι ο Μαρκεζίνης ομολόγησε ότι υπάρχουν τα έγγραφα στη κατοχή του, που αποδεικνύουν (κατά τη δική μου εκτίμηση) την παρέμβαση των Αμερικάνων στη πτώση του πατέρα του..το εκλαμβάνω ως θετικό. Το αν θα τα δημοσιοποιήσει και πότε, είναι άλλο θέμα.
ΥΓ: το ότι χρίστηκε ιππότης-σερ από την ίδια τη Βασίλισσα δε το θεωρώ κατά τεκμήριο ως απόδειξη ότι είναι προδότης. Εξάλλου και στην ΟΕΑ όπως λέτε...υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εισχωρήσει παντού!

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Δεν ξέρουμε ποιος είσαι και τι σχέση μπορεί να έχεις μ'αυτόν ώστε να προσπαθείς να παρουσιάσεις αθωητικά τις ξεκάθαρα αυτές προδοτικές και δόλιες δηλώσεις του προδοταρά βασιλοαναθρεμένου γιού του Μαρκεζίνη.
Το κύριο γεγονός παραμένει και είναι ένα και φαίνεται ξεκάθαρα από αυτές τις δηλώσεις. (Τόσο ξεκάθαρα που είναι κατανοητό ακόμα και σε ηλιθίους)
1) Απέκρυψε και αποκρύβει και θα συνεχίσει επιμελώς να αποκρύβει τα έγγραφα που του εμπιστεύτηκε ο πατέρας του για να τα βγάλει στη δημοσιότητα, ενώ προωθεί και αυτός παράλληλα το παραμύθι της αμερικανοκίνητης χούντας των συνταγματαρχών και άρα και το παραμύθι-συκοφαντία του αμερικανοκίνητου πατέρα του που ήταν μελος σε αυτή την κυβέρνηση και μετέπειτα πρωθυπουργός διορισμένος από τον ίδιο τον Παπαδόπουλο.
2) Και το γεγονός στο τέλος παραμένει ότι ο λυσσωδώς προωθούμενος από τα ΜΜΕ του σιωνιστικού κατεστημένου, γλοιώδης πατροκτόνος "Μαρκεζίνης ο Β'", για να πάρει τον τίτλο του Ιππότη-Sir γλύφωντας εβραιοσαξονικούς μισελληνικούς βασιλικούς κώλους, πρόδοσε και ξεπούλησε ταυτόχρονα και την τιμή και ιστορία και μνήμη του ίδιου του πατέρα του, "Μαρκεζίνη του Α'" και 2 φορές οικονομικού σωτήρος της Ελλάδος, εξυπηρετώντας με αυτό τον τρόπο δόλιες σκοπιμότητες και εναντίον της ιστορικής αλήθειας και εναντίον της Ο.Ε.Α..
Υπομονή και θα δείτε το νέο κείμενο της ο.ε.α. για το πολυτεχνείο και θα καταλάβετε.
Υ.Γ. βέβαια καταντάει αστείο να λέμε ακόμα για αμερικανοεβραιοκίνητες χούντες σε εποχές αληθινά χουντικής διακυβέρνησης της χώρας από την μπάσταρδη αμερικανοεβραίκη χαμογελαστή νεκροκεφαλή Τζεφρυ-Μινέικο-Τσαντ, (Σημειολογία = Ελληνες θα πεθάνετε χαμογελώντας ηλίθια), από το καταστροφικό νομοσχέδιο Καλλικράτης, και από την ξένη κατοχική τρόικα Αθηνών..
Συνεχίστε να μην ακολουθάτε τις οδηγίες της ο.ε.α. για να υποφέρετε ακόμη περισσότερο και για να γενοκτονηθείτε όλοι σας στο τέλος, γιατί δεν πρόκειται να αρκεστούν στο να σας έχουν απλά σκλάβους και υποχείρια τους. Αυτό που θέλουν είναι η ολική εξοντωση σας για να κυβερνήσουν μετά τον πλανήτη από την Σαγκάη. Και το φταίξιμο για το ξεκίνημα του κακού του Γ'ΠΠ πρέπει να το πάρουν όλοι οι Ελληνες ως αρχαικοί ηγέτες της Λευκής Φυλής, για να βγουν μετά αυτοί και να μπορούν να ισχυριστούν ενώπιων της συμπαντικής δικαιοσύνης:
"Εμείς δεν φταίμε τίποτε ως κίτρινη φυλή που τους γενοκτονήσαμε. Αυτοί ήταν ναζιστές-αντίχριστοι-ανώμαλοι και μας επιτέθηκαν πρώτοι αδίκως & προβοκατόρικα & εγκληματικά, με την Ελληνοβυζαντινή Χριστιανοδωδεκαθειστική Αυτοκρατόρια τους του ΛΑ.Ο.Σ. - Εψιλον - 666. ...Εμείς ...οι "καλοί" Κινέζοι-888 απλώς βρισκόμασταν σε δίκαιη αυτοάμυνα, κλπ, κλπ."

soulfree said...

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 70 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΥΡΙΑΣ-ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ SAM 2 ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ U2. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 71 ΤΟΥΣ ΑΠΟΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Ρ/Τ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις