ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 18 September 2012

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΚΥΡΙΩΣ 4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.


1ον) ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ, ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΟΤΙ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΧΙΤΛΕΡ-ΧΙΣΛΕΡ ΡΟΤΣΙΛΔ:

ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ (1) --- "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΘΕΟΣ (ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ" --- ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ! ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ!" http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/06/1.html

2ον) ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ «ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ» ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ-ΧΙΣΛΕΡ-ΡΟΤΣΙΛΔ:

Αποσυμβολισμος συμβόλων του ακροδεξιού "ελληνικού" κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. και της "Ελληνικής" Ναζιστικής "Χρυσής Αυγής" (GOLDEN MORGENRÖTE)
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/09/golden-morgenrote.html

Αποσυμβολισμός εμβλήματος ΛΑ.Ο.Σ.+Χρυσής Αυγής νεοναζιστικής διεθνούς (επεκτεινόμενος σταυρός):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/eeyna_26.html

Αποσυμβολισμός Εμβλήματος Χρυσής Αυγής (αριστερότροπος μαίανδρος):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/blog-post_29.html

NATIONALSOZIALISMUS = NAZI = ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/05/nationalsozialismus-nazi.html

3ον) ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ» ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ-«ΕΩΣΦΌΡΟ» ΠΡΟΩΘΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ (ΖΩΩΝ + ΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΣΕ ΒΩΜΟΥΣ, ΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Β’ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ. ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ – ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΑΓΝΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ «ΜΕΤΑΛ ΘΑΝΑΤΟΥ» «
NAER MATARON» ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ «NEAR METATRON» = ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΟΝ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, Ή «ΜΑΥΡΟΣ ΙΗΣΟΥΣ», «ΜΕΤΑΘΡΟΝ=ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ»). ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ (ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ) ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΜΗ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ «ΜΑΡΜΑΡΩΜΈΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ», ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ «ΝΑΤΟ» ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ YOHAN (ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΙΩΑΝΝΗΣ) VON DANEMARK CHRISTIANSEN ΤΟΥ ΔΑΝΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ» ΤΗΣ «ΣΟΥΦΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666» ΜΕ ΓΥΑΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ.. ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ» DRAG NACH OSTEN (=ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888.

ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ!
http://www.tiramolas.com/2012/05/blog-post_3739.html

(Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΚΑ-ΓΚΑ ΓΕΡΜΕΝΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΞΕΦΩΝΗΣΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟ «ΕΓΕΡΘΗΤΩ» (ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΛΕ…!) ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗΣ «ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ» = ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ !! ή «ΕΓΕΡΘΗΤΙ» ΣΗΚΩ!)

β- ενικός: εγέρθητι – σήκω! (εσύ) γ – ενικός: εγερθήτω – να σηκωθεί! (αυτός) β – πληθυντικός: εγέρθητε – σηκωθείτε! (εσείς) γ – πληθυντικός: εγερθέντων (ή εγερθήτωσαν)- να σηκωθούν! (αυτοί)

Ο Σατανιστής "Εγέρθητος" Γερμενής της Χρυσής Αυγής, απασχολεί Πακιστανούς λαθρομετανάστες στο αρτοποιείο του
http://www.tiramolas.com/2012/06/blog-post_1730.htmlΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 666» ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ. 666» ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/04/666-666.html

(παρατηρήστε τη σχιζοφρένεια που τους διακατέχει, ενώ η υποδομή τους είναι: σατανιστές ναζιστές της θεοσοφικής εταιρείας και της αρνητικής Α.Ο.Α. – GOLDEN DAWN 666, για να εξυπηρετήσουν ως ρεζέρβες του ΛΑ.Ο.Σ. την προβοκάτσια του σχεδίου της Κίνας, παριστάνουν τους χριστιανούς ορθόδοξους ή τους μοντέρνους χριστιανοδωδεκαθειστές «σουφι» του «Ιωάννη» παλαιολογου δραγάζη που επιθυμούν προδοτικώς αναβίωση «μεγάλων ιδεών» αυτοκρατοριών ανθελληνικού βυζαντίου, σε μια εποχή που η Ελλάδα είναι διαλυμένη και σκλαβωμένη από εβραιομογγόλους σε όλα τα επίπεδα ώστε να παγιδευτεί ξανά ο ελληνισμός που έχει απομείνει στην τελική γενοκτονία «μικρασιατικής καταστροφής» του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, και να σφαγιαστεί από κινεζομογγόλους)

Μιχαλολιάκος: «Τιμούμε τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο»
http://www.protothema.gr/webtv/?mmid=4513

ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΟΙΟΥ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ)
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/06/blog-post_11.html

4ον) ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», Ή «
GOLDEN DAWN» ή «GOLDENE MORGENRÖTE» (ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ) ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΜΑΓΩΝ: «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του εξωτερικού» ή «ερμητική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΜΑΓΟΣ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ «ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ», ΔΑΣΚΑΛΟΣ - ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ - ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΜΑΓΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. Ο ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ +/-ΖΕΝ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ (ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ).

Η ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΓΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/10/blog-post_1335.html

Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ (
G.:D.: ή Golden Dawn) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ (-ΑΡΝΗΤΙΚΗ)“ORDO ADEPTIS ATLANTIS” ΛΟΝΔΙΝΟΥ ή Α.:Α.: ή Α.Ο.Α.  ΩΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΗΓΕΤΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Η ΜΑΓΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ 2 ΒΙΒΛΙΑ, ΤΟ «SCARLET AND THE BEAST» TOY JOHN DANIEL, ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ,
http://www.scarletandthebeast.com/

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΤΟΥ ΒΕΡΝΕΡ ΓΚΕΡΣΟΝ, ΩΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Α.Ο.Α. ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΕΡΣΟΝ. Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ».
ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

==========================================================================
Κεφάλαιο: Η αγγλική μασονία και το σχέδιο με τον Χίτλερ

H «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Μετά την ίδρυση της «Χρυσής Αυγής» το 1887 βασισμένης στα ρατσιστικά δόγματα  του Bulwer-Lytton, η μυστική εταιρεία μετά την είσοδο στον 20ο αιώνα οργάνωσε στοές της σε αρκετές μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις συμπεριλαμβανομένου και του Βερολίνου, το οποίο φιλοξένησε σύντομα ένα φανταχτερά διακοσμημένο ναό της «Χρυσής Αυγής». Πριν και κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η «Χρυσή Αυγή» του Βερολίνου διακλαδώθηκε σε 2 άλλες μυστικές εταιρείες, (1) το 1902 το Ordo Templis Orientis (O.T.O.) που αργότερα μπήκε υπό τον έλεγχο του άγγλου μασόνου Aleister Crowley, και (2) το 1918 την «Εταιρεία της Θούλης», που ανακάλυψε και ανέδειξε τον Χίτλερ. Το δόγμα της «Εταιρείας της Θούλης» ήταν ταυτόσημο με αυτό που περιλαμβάνεται στο έργο του Lytton, Βριλ: Η δύναμη της επερχόμενης φυλής. Τα θεοσοφικά δόγματα της Μπλαβάτσκυ έγιναν η σατανική βίβλος της Θούλης.

Ο Wulf Schwarzwaller, στο έργο του «Ο Άγνωστος Χιτλερ» (1990), επιβεβαιώνει ότι η Αγγλική Μασονία έμμεσα επηρέαζε τον Χίτλερ μέσω των μασονικών και υπο-μασονικών εταιρειών. Σε σχέση με την «Εταιρεία της Θούλης», σημειώνει τους «δεσμούς μεταξύ της Αγγλικής Αδελφότητας της «Χρυσής Αυγής», με τους θεοσοφιστές της Μανταμ Μπλαβάτσκυ, και με τον διαβόητο μάγο Aleister Crowley”, ο οποίος ήταν επικεφαλής του Ordo Templis Orientis (O.T.O.). Αυτές οι 3 μυστικές εταιρείες – η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», το «Ο.Τ.Ο.», και η «Εταιρεία της Θούλης», ως μυγοπαγίδες, παγίδεψαν, γυάλισαν και κατόπιν ανέδειξαν τον Αδόλφο Χίτλερ. Όταν πήρε την εξουσία, ο Φύρερ, έγινε πλήρες έρμαιο από τα μάγια τους.

Ο Crowley (Κρόουλυ) είχε πολλά κοινά με τον Χίτλερ. Καταρχάς και οι 2 έπαιρναν έμπνευση από τις αποκρυφιστικές νουβέλες του Bulwer-Lytton, ενώ ο Κρόουλυ ισχυρίζονταν ότι αυτές περιείχαν μαγικά μυστικά για υψηλόβαθμους μασόνους. Δεύτερον, το Ordo Templis Orientis (O.T.O.) του Κρόουλυ και η «Εταιρεία της Θούλης» του Χίτλερ ήταν και οι δύο δημιουργήματα της Αγγλικής Μασονίας και ταυτόσημες στις ανθρωποκτόνες τους κατευθύνσεις. Όταν ο Χίτλερ ανήλθε στην εξουσία, ο Κρόουλυ και ο Ρώσος αποκρυφιστής G. I. Gurdjieff (ο ίδιος που μύησε τον Ιωσήφ Στάλιν στους Μαρτινιστές μασόνους) αναζήτησε μια επαφή με τον Χίτλερ και το πέτυχε.

Ένας άλλος 33ου βαθμού Άγγλος μασόνος που οπωσδήποτε είχε έμμεσες (και πιθανόν και άμεσες) επαφές με τον Χίτλερ ήταν ο Viscount Horatio Herbert Kitchener - Κίτσενερ (1850-1916). Η μασονική εγκυκλοπαίδεια Mackey αναφέρει ότι ο Λόρδος Κίτσενερ γνώριζε ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, που τον επέτρεψαν να ανεβεί στην μασονία της Ανατολής. Ως διάσημος Άγγλος Στρατιώτης υπηρέτησε 7 χρόνια στις Ινδίες(+/-ΖΕΝ), και ήταν υπεύθυνος για την ίδρυση τριών στοών εκεί, καθώς έγινε και Μέγας Διδάσκαλος στο Punjab. Ενώ υπηρετούσε στην Αίγυπτο ήταν ταυτόχρονα Μέγας Διδάσκαλος και στην Αίγυπτο και στο Σουδάν. Επίσης επισκέφτηκε την Ιαπωνία (+/-ΖΕΝ), την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία.

Κατά την παραμονή του στις Ινδίες, ο Κίτσενερ πραγματοποίησε πολλά ταξίδια στο Θιβέτ (μογγολική δρακονιανή υπερστοά  +/-ΖΕΝ) όπου γνωρίστηκε με τον Γερμανό στρατηγό Καρλ Ερνστ Χαουσχόφερ (Γεωπολιτικός Αναλυτής του Ναζισμού). Ο Χαουσχόφερ, ήταν μασόνος και μέλος της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» του Βερολίνου, και πριν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο υπηρέτησε πολλά  χρόνια ως στρατιωτικός ακόλουθος στην Ιαπωνία (+/-ZEN) και ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ στην Ασία. Ο Κίτσενερ και ο Ρώσος αποκρυφιστής G. I Gurdjieff, επίσης μέντορας στον ΘΙΒΕΤΙΑΝΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ, ΜΥΗΣΕ ΤΟΝ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ (ΜΟΓΓΟΛΩΝ) ΘΙΒΕΤΙΑΝΩΝ ΛΑΜΑ (που ισχυρίζονται ότι κατέχουν το μυστικό του «υπερανθρώπου») και τον εισήγαγε στην σημασία του συμβόλου της σβάστικας.

Η σβάστικα ήταν αρχικά ένα ηλιακό σύμβολο στην Ινδία (σχ.: σύμβολο ηλιακών θεοτήτων. Βαρούνα(Ουρανού) και Diaus Pitar = Πατρός Διός http://en.wikipedia.org/wiki/Dyaus_Pita ).. Στα σανσκριτικά σήμαινε «ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ». Στον ινδουισμό η σβάστικα είναι και δεξιόστροφη και αριστερόστροφη. Η δεξιόστροφη συμβολίζει το «φως, λευκή μαγεία, δημιουργική δύναμη», ενώ η αριστερόστροφη συμβολίζει «σκότος, μαύρη μαγεία και καταστροφή». (σχ.: ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ: ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ = τα αντίθετα είναι ίδια, ήτοι: κινεζοεβραική μασονική συμπαιγνία δεξιάς-αριστεράς χειρός)

Το 1919 ο Χαουσχόφερ εισήλθε στην «Εταιρεία της Θούλης» και εισήγαγε στα μέλη της την σημασία της σβάστικας, η οποία έγινε ο θυρεός της «Εταιρείας της Θούλης».. Και έτσι μέσω του Χαουσχόφερ, του Κιπλινγκ, της Μπλαβάτσκυ και άλλων (μυημένων στην δρακονιανή Ασία και στο Θιβέτ)  η σβάστικα βρήκε το δρόμο της στις Γερμανικές σέχτες οι οποίες αργότερα θα σχημάτιζαν τον πυρήνα του Ναζισμού.

Το ίδιο έτος ο Χάουσχοφερ έγινε πανεπιστημιακός καθηγητής και διευθυντής στο «Ινστιτούτο Γεωπολιτικής» του Μονάχου. Σε αυτή τη θέση η αποστολή του ήταν να διδάξει τον Χίτλερ γεωπολιτική και να βοηθήσει τον Φύρερ ώστε να γράψει το βιβλίο του «Ο Αγών μου». ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΣ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, Ο ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ «SS» ΣΤΟ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ) ΘΙΒΕΤ ΓΙΑ ΜΥΗΣΗ. Πριν γυρίσουν ίδρυσε γι’ αυτούς την «Μυστική Εταιρεία Βριλ» (Vril Society Βερολίνου), η οποία με τη σειρά της θα συνιστούσε τον εσωτερικό πυρήνα του Ναζιστικού κόμματος. Η ιδέα για τη Βρίλ, φυσικά πάρθηκε από τη νουβέλα του 1871 του BulwerLytton: «Βριλ: Η δύναμη της επερχόμενης φυλής».

Οι τελετές της «Εταιρείας Βριλ» του Χαουσχόφερ  πάρθηκαν από τη ροδοσταυρική αγγλική μασονία (μαύροι μασόνοι), συμπεριλαμβανομένου και του εωσφορικού δόγματος της Μπλαβάτσκυ της «Θεοσοφικής Εταιρείας».  Μόνο μια μικρή κίνηση χρειαζόταν για να συμπεριλάβει και την ιδέα της «Φυλής των υπερανθρώπων».

Ο (σημ: ιουδαϊκης καταγωγής θεωρητικός του ναζισμού) Αλφρεντ Ροζεν-μπεργκ ήταν μέλος της «Εταιρείας της Θούλης» που εισήγαγε τα «Πρωτόκολλα της Σιών» στη Δύση. Ήταν επίσης ο δημιουργός των θρησκευτικών τελετουργιών για την «Βριλ». Ο Ροζενμπεργκ έπρεπε να είναι προσεχτικός στην προσέγγιση του, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των «Αρειων» Γερμανών ήταν συνεπείς με την Χριστιανική πίστη. Οι χριστιανοί ήταν ήδη αντι-Μασόνοι, ειδικά οι καθολικοί χριστιανοί, και η συνεργασία τους κρίνονταν απαραίτητη για την επερχόμενη μέσω του Χίτλερ διάλυση (τάχα) της «ιουδαιο-μασονικής» συνωμοσίας. Για να αποφύγει μια απευθείας επίθεση στο Χριστιανισμό, ο Ροζενμπεργκ προώθησε γνωστικές διαστροφές (666) του Χριστιανισμού, για αυτούς που θα έκαναν μύηση στην «Βριλ».  Κάτω από αυτό το σχήμα, ο Εωσφόρος και ο Χριστός έγινε η ίδια προσωπικότητα. Ο Εωσφόρος-Χριστός κατόπιν ήταν ο προφήτης για την υπερ-φυλή, που σημαίνει φυσικά ότι ο Χριστός έπρεπε να ανήκει στην «Αρεια φυλή». Συνεπώς οι γήινοι γονείς του Χριστού δεν έπρεπε να είναι εβραίοι, αλλά ήταν Ρωμαίοι λεγεωνάριοι της «Αρειας φυλής» (Βλ. παρόμοια Σουφική 666 μασονική απάτη της στοάς των ροδοσταυρικών Κριναετών περί του δήθεν «έλληνα - Άρειου» Ιησού-Ιάσωνα στην Ελλάδα). Αυτός ο φυλετικά βόρειος Χριστός-ηρωας έγινε το μαστίγιο εναντίον όλων των φυλετικά κατώτερων ανθρώπων και των ορθολογιστικών στοιχείων του πληθυσμού. Στο μύθο της «Εταιρείας Βριλ», ο Εωσφόρος-Χριστός  «πολεμά εναντίον του Σατανά της φυλετικής κατωτερότητας και της λογικότητας. (η φυλετική κατωτερότητα χρεώθηκε στους εβραίους (σχ.: τους λευκους ασκεναζειμ ασκάνιους ψευδο-εβραιους) και η λογικότητα χρεώθηκε στην διηπειρωτική μασονία)

Τα μέλη στην «Εταιρεία Βριλ» του Χαουσχόφερ περιορίστηκαν να ανήκουν στα «SS» και στην ιεραρχία του Ναζιστικού κόμματος – Χιμλερ, Γκερινγκ, Αλφρεντ Ροζενμπεργκ, και ο ιδιος ο Φύρερ, μαζί με τον προσωπικό του γιατρό Δρ.Μορελ. Αυτοί οι άνδρες ήταν βαθειά μπλεγμένοι στο ίδιο εωσφορικό δόγμα με την Αγγλική μασονία, αν και ελαφρώς παραλλαγμένο ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Και όλοι τους επίσης ασκούσαν μαγεία με εκδικητικότητα.
Δίχως να αποτελεί έκπληξη, η βρισκόμενη στο Βερολίνο «Εταιρεία Βριλ» του Χαουσχόφερ, διαμέσου της «Χρυσής Αυγής» του Βερολίνου, είχε συνδέσμους με τη «Χρυσή Αυγή» της μεγάλης Βρεττανίας. Μέχρι το 1941, μέλη της «Βριλ», της «Θούλης», και της «Χρυσής Αυγής» Βερολίνου βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με την αντίστοιχη «Χρυσή Αυγή» του Λονδίνου. Η επικοινωνία διακόπηκε τον Μαϊο του 1941, όταν ο Ρουντολφ Εςς (επίσης μέλος της «Χρυσής Αυγής» του Βερολίνου, και ο κοντινότερος άνθρωπος στο Χίτλερ) έκανε τη διάσημη αποτυχημένη ειρηνευτική αποστολή του στην Αγγλία. Πριν απ’την πτήση του Εςς, ο Χαουσχόφερ και ο γιός του Αλμπερτ, έδωσαν στον Εςς τα ονόματα και τις διευθύνσεις των επαφών της «Χρυσής Αυγής» στη Μεγάλη Βρετανία, όπως και τα ονόματα άλλων επιφανών Άγγλων μασόνων που επιθυμούσαν τότε ειρήνευση μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας.


ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΟ 2011 – 2012. 
(ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ-ΑΠΛΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ")

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

 7: Η ΕΒΔΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «GOLDEN DAWN» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) Ή «GOLDEN DAWN OF THE OUTER» (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ), ΙΔΡΥΣΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΜΑΓΟΣ ALEISTER CROWLEY ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΓΟΙ WILLIAM WOODMAN ΚΑΙ VICTOR NEUBURG (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ «Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ΤΟΥ VERNER GERSON, ΣΕΛΙΔΕΣ 195 ΕΩΣ 198 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΒΡΗΣ, ΑΘΗΝΑΙ).

ΑΝ ΚΑΙ Η «GOLDEN DAWN» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΤΟΥ «ΟΤΟ», ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΔΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «±ΑΟΑ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ «ΘΕΤΙΚΗ ΑΟΑ 888» Ή ORDO ASTRUM ARGENTINUM, ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΟΑ 666» Ή ORDO ADEPTIS ATLANTIS. Η GOLDEN DAWN Ή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΣΤΟΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ORDO ADEPTIS ATLANTIS 666 ΩΣ ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

Η «ΑΟΑ» ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ «ΥΨΗΛΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» Ή «HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT» ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΒΡΑΙΟΣ ABRAHAM LINCOLN.

ΤΟ 1947, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ – ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΟΣ OSWALD MOSLEY Ή MOSEL.

ΣΩΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ VERNER GERSON: «ΕΝΩ Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΚΑΤΕΔΙΩΚΕ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΝ «ΝΑΟ» ΤΗΣ GOLDEN DAWN («ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ») ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ (ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ) ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ KARL ΚΑΙ ALBERT HAUSHOFER (ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΥΙΟΣ), ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ (ΚΛΗΣΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ) ΤΗΣ GOLDEN DAWN ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ)». ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..

ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ «WELTDIENST» ΔΙΗΥΘΥΝΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ «S/S» ΒΙΝΜΠΕΡΓΚ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ «Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ΤΟΥ VERNER GERSON, ΣΕΛΙΔΕΣ 195 ΕΩΣ 198 ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΒΡΗΣ, ΑΘΗΝΑΙ:

Μπορεί να απομακρυνθήκαμε από τον Ρούντολφ Εςς και τον οικοδεσπότη του δούκα του Χάμιλτον καθώς και γενικότερα από τις μυστικιστικές πλευρές του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού, αλλά μόνο επιφανειακά. Σ’όλα αυτά επιστρέφουμε τώρα:

Πέρα και πάνω απ’αυτή τη μαγεία στην οποία αναφερθήκαμε πιο πριν, και την οποία θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε σαν «μαγεία λατρείας», υπήρχε – και υπάρχει ακόμα-, όχι μόνο στη Μεγάλη Βρεττανία, αλλά σ’ολόκληρη την Ευρώπη και ιδιαίτερα στη Γερμανία, μια «μαγεία μύησης» της οποίας το Ο.Τ.Ο. (Ordo Templis Orientis) είναι κατά κάποιο τρόπο, το στάδιο προετοιμασίας, το προπαρασκευαστικό τμήμα.

Αυτή η μαγεία λέγεται “Golden Dawn of the Outer” (Χρυσή Αυγή του Εξωτερικού) ή, όπως την αποκαλούν οι πιστοί της «G.:D.:». Οι μυημένοι την λένε επίσης Α.:Α.: (Ασημένιο Άστρο, Astrum Argentinum). Είναι η θυγατρική μιας άλλης σούπερ-μυστικής οργάνωσης της High Brotherhood of Light (Υψηλής Αδελφότητας του Φωτός) της οποίας, όπως λέγεται, υπήρξε μέλος ο Αβρααμ Λίνκολν (εβραίος πρόεδρος των ΗΠΑ). Ιδρυτής και διευθυντής της G.:D.: (Χρυσής Αυγής) ήταν ένας «καταπληκτικός άνθρωπος» (σχ: δρακονιανός δαιμονιζόμενος σκατάνθρωπος) ο Αλισταιρ Κρόουλυ.

Όποιος μένει κατάπληκτος μπροστά σ’αυτές τις avatara, τις ποικίλες μεταλλάξεις και ονομασίες των αποκρυφιστικών εταιρειών, μπροστά στον μεγάλο αριθμό τους και τις απότομες εξαφανίσεις τους, θα σκεφτεί πολύ σοβαρά την παρακάτω δήλωση που έκανε πρόσφατα, ένας ερευνητής ο οποίος είναι σε θέση περισσότερο και καλύτερα από κάθε άλλον, να δει καθαρά μέσα στο σκοτεινό αυτό λαβύρινθο:
«Οι μυστικές εταιρείες εμφανίζονται ξαφνικά σαν συγκεντρωμένες γύρω από μια ισχυρή ή μυστηριώδη προσωπικότητα, έπειτα διαιρούνται κι εκφυλίζονται. Όμως η φωτιά δεν σβήνει ποτέ. Σιγοκαίει κάτω από τη στάχτη, μεταλλάσσεται, και αργότερα θα συντελέσει στο άναμμα νέας εστίας.»

Η G.:D.: (Χρυσή Αυγή) είχε κληρονομήσει το τυπικό των τελετουργιών της από μια Βερολινέζα, την Άννα Σπρένγκελ. Στις αρχές του αιώνα μας (20ου) η γυναίκα αυτή, «υπακούοντας σε ανώτερες εντολές», παρέδωσε απόκρυφα ντοκουμέντα και συνταγές εξουσίας σε τρεις Βρεττανούς: Τον Ουίλιαμ Γούντμαν, τον Σάμουελ Λήντελ-Μάδερς, και τον Γουήν Γουέσκοτ. Οι τρεις αυτοί άνδρες είχαν ήδη μυηθεί στα μυστικά και τα μυστήρια του εσωτερικού κύκλου του Ο.Τ.Ο..

Όμως η G.:D.: (Χρυσή Αυγή) ουσιαστικά φυτοζωούσε ως τη στιγμή που ο Αλισταιρ Κρόουλυ τη ζωντάνεψε με τον απερίγραπτο δυναμισμό του.. (σχ: εμετικό γλύψιμο στο δρακονιανό τέρας Κρόουλυ από τον συγγραφέα Β.Γκερσον που αφήνει την υποψία ότι το βιβλίο του ήταν γραμμένο από την ίδια την +/-A.O.A. των 72 υπεραρχιραββίνων δρακονιανών μογγόλων τεράτων-ζόμπι)
Για τον Άλιστερ Κρόουλυ γράφει ο Ρομπέρ Αμαντού:

«Μόνο ένας άνθρωπος κατά τη γνώμη μας, τόλμησε να παρουσιάσει με τη μορφή μιας συγκεκριμένης σύλληψης, να δώσει μια εικόνα συνόλου στην έννοια της μαγείας και να διεκδικήσει για τον εαυτό του τη θεμελιώδη συμπεριφορά του μάγου. Ο άνθρωπος αυτός είναι ο μεγαλύτερος , ο τρομερότερος και ίσως ο μόνος αληθινός μάγος του 20ου αιώνα στη δύση: Ο Άλισταιρ Κρόουλυ».
Πολλά ήταν τα κοινά σημεία ανάμεσα στις θεωρίες που διατυπώνονταν στο Mein Kampf («Ο Αγών μου» του Χιτλερ) και στα φυλλάδια που μοίραζε ο Αλιστερ Κρόουλυ. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια της διαμόρφωσης του εθνικοσοσιαλισμού, από τα πρώτα χρόνια της κεραυνοβόλου ανόδου του Χίτλερ, ο Κρόουλυ – που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Frater Perdurabo – είχε ακουστεί να δηλώνει:

-         Προτού υπάρξει ο Χίτλερ, υπάρχω!

Και προτού πεθάνει – από δηλητηρίαση το 1947 – ο ιερέας αυτός της μαύρης μαγείας είχε εκδηλώσει ανοιχτά τη συμπάθεια του, ειλικρινή και βαθειά, για τον σερ Οσβαλντ Μόσλεϊ, κινητήρια δύναμη του Χιτλερικού κόμματος της Μεγάλης Βρεττανίας.

Με τη βοήθεια και του σνομπισμού οι θαυμαστές και πιστοί του Κρόουλυ – λιγώτερο ή περισσότερο ειλικρινείς – ήταν εξ ίσου πολυπληθείς στους κόλπους της Βρεττανικής αριστοκρατίας όσο και της Γερμανικής ιντελλιγγέντσιας. Ενώ η Γκεστάπο καταδίωκε αμείλικτα τις μυστικές εταιρείες στη Γερμανία, δεν έκανε ποτέ ούτε μια έρευνα στο «Ναό» της Golden Dawn (Χρυσής Αυγής) που ήταν εγκατεστημένος στην καρδιά του Βερολίνου.

Οι «τελετές αποκατάστασης» που εκτελούσε ο αδελφός Περντουράμπο θυμίζουν παράξενα τις περίεργες στάσεις και τους τρόπους συμπεριφοράς που αναφέρουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ρουντολφ Εςς.

Ο Καρλ και ο Άλμπερτ Χαουσχόφερ παρακολουθούσαν τακτικά τις μαγικές συνεδρίες της Golden Dawn (Χρυσης Αυγής). Το ίδιο και οι Ελβετοί και Πορτογάλοι σύνδεσμοι που είχαν προετοιμάσει τις επαφές του Εςς με την Αγγλία. Βοηθός ή υπασπιστής του Κρόουλυ στα πλαίσια της G.:D.: (Χρυσής Αυγής) ήταν ένας γερμανός, ο Βίκτωρ Νιούμπεργκ, που το ψευδώνυμο του σαν μέλους της εταιρείας ήταν Brother Omniam Vincam («Αδελφός Πάσης Νίκης»). Με συντροφιά του Νιούμπεργκ, ο Κρόουλυ διοργάνωσε μια «εθνογραφική αποστολή» στο Νότο της Αλγερίας. Την αποστολή αυτή οι Τοπικές Υπηρεσίες της Γαλλικής Κυβέρνησης διέκοψαν βίαια, με αυτόματη απέλαση των δύο ταξιδιωτών, γιατί τους θεώρησαν ύποπτους κατασκοπίας για λογαριασμό της Ιντέλλιτζενς Σέρβις.

ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/07/blog-post_12.html

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/11/blog-post.html

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ):

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ (ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΑ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΡΟΧΙΑΚΩΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΥΛΗ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΛΗ ΑΟΡΑΤΗ ΣΕ ΕΣΑΣ.

ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΡΑΙΗΣ ΑΟΡΑΤΟΥ ΔΙ’ ΕΣΑΣ ΥΛΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ – ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ (ΣΕΛΗΝΗ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΟΙΔΩΝ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ - MEDIUM – CHANNELING – ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ – ΚΛΠ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ – ΚΟΡΕΑΤΕΣ), ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.

ΟΘΕΝ, ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΠΑΟΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ.

Συμπληρωση στην Αναρτηση περι Ναζισμου!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_09.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις