ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 16 September 2012

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΥΛΙΓΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΕΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΥ! ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΠΛΕΥΡΟ ΜΕ ΠΛΕΥΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Αλωση της ελληνικης γραμματικης


Κάμερα - Ρεπορτάζ : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Γράφει η Μαρία Εξαρχουλάκου.

Ακόμα λοιπόν δεν έχετε καταλάβει ότι το παιγνίδι είναι στημένο και όλοι αυτοί οι υποτιθέμενοι θεματοφύλακες της Διεθνούς Νομιμότητας είναι κουρδιστά ανθρωπάκια;  Δεν αξίζει καν τον κόπο να ασχοληθεί κανείς με όλο αυτό τον διεθνή κατευθυνόμενο συρφετό, που απλώς εξυπηρετεί συμφέροντα, στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Εδώ πρέπει να ξεκινήσει η αλλαγή και οι πόλεμος. Ο Μακρυγιάννης, ο Ρήγας, ο Κολοκοτρώνης, ο Νικηταράς και τόσοι άλλοι δείχνουν τον δρόμο. "Οποιος συλλογάται ελεύθερα, συλλογάται καλά", μας είπε ο Ρήγας και το υπέγραψε με το αίμα του. Οι υπόλοιποι το έκαναν πράξη.

Και οι αρχαίοι μας πρόγονοι, με το "είς οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης", μας  έδειξαν το δρόμο της αρετής και του δικαίου. Δύσκολος πολύ, αλλά είναι ο μόνος που θα φέρει φως και ελπίδα στον Λαό και στην Πατρίδα. Μην περιμένετε την ελευθερία και την αποκατάσταση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας από τους ξένους. Εδώ πολεμήστε, εντός των συνόρων, με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο.

Σήμερα εμείς κάναμε την αρχή και δώσαμε το στίγμα μας. Ο "Εθνικός Λαϊκός Σχηματισμός" (Ε.ΛΑ.Σ.), ξεκίνησε τον αγώνα κατά των δοσιλόγων και των προδοτών της πατρίδας, με μιά συμβολική ενέργεια: Ομάδα πολιτών πήγε στο Πειραματικό σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών (οδός Σκουφά) και κατά τον αγιασμό που έλαβε χώρα, αφού άνοιξε την Ελληνική σημαία, μίλησε στον κόσμο, έσκισε το βιβλίο της γραμματικής που διανέμεται στα παιδιά της Ε΄ και της ΣΤ΄ Δημοτικού, στο οποίο αναφέρεται, ότι τα φωνήεντα είναι 5, ήτοι α,ι,ε,ο και ου! Στη συνέχεια μοίρασε στα παιδιά της Ε΄και της ΣΤ΄ βιβλία γραμματικής με πλήρη και ολοκληρωμένη την αλφάβητο με τα σύμφωνα, τα φωνήεντα, τους διφθόγγους, κ.λπ.

Όπως είπα, αυτή είναι μόνο η αρχή. Ηδη η νομική ομάδα ετοιμάζει μήνυση κατά όσων έχουν παρανομήσει και συνεχίζουν να παρανομούν, πιστεύοντας ότι είναι στο απυρόβλητο. Ενδεικτικά αναφέρω: Στουρνάρας κλπ. για το σκάνδαλο της Εμπορικής, Σαμαράς κλπ., για το χάρισμα της Αγροτικής, λες και είναι περιουσία τους και όχι του Ελληνικού Λαού, για τα χαράτσια τους  και για κάθε σκάνδαλο που έχουν  αφήσει, σκοπίμως βέβαια, ατιμώρητο. Η ατιμωρησία και η ασυδοσία θα λάβει τέλος. Είτε το θέλουν είτε όχι. Εμείς με κάθε τρόπο θα επιδίωξουμε την εφαρμογή της νομιμότητας και εάν βρεθούν επίορκοι δικαστές τότε  θα στραφούμε και εναντίον τους, γιατί θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι την αντισυνταγματικότητα, δεν θα την  θυμούνται μόνον όταν θίγεται η τσέπη τους.

Σας καλώ να συστρατευθείτε μαζί μας, σ'αυτόν τον αγώνα για την  Ελευθερία της Πατρίδος και την αποκατάσταση της Εθνικής μας αξιοπρέπειας, η οποία έχει αξία ανυπολόγιστη.

Με τιμή
Μαρία Ι. Εξαρχουλάκου
Ελληνίδα - Λάκαινα - Μανιάτισα
Δικηγόρος Αθηνών

Σχόλιο "Rib and Sea"

Είχα την τιμή και την ευκαιρία, αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση της δικηγόρου κ. Μαρίας Εξαρχουλάκου, να παραστώ σαν δημοσιογράφος στην σημερινή συμβολική καταστροφή του βιβλίου Γραμματικής της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού, και θα ήθελα να σχολιάσω τα εξής :

Τάσσομαι, κατ' αρχάς, στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι πήραν αυτή την πρωτοβουλία, συμφωνώ δε απολύτως με όσα σχολιάζει πιο πάνω η κ. Εξαρχουλάκου. Θεωρώ ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολος και άνισος αυτός ο αγώνας, δεδομένου ότι στο πλευρό των προδοτών που διαφεντεύουν τις τύχες αυτής της χώρας και των πολιτών της, τάσσονται, εκόντες άκοντες, και αρκετοί πολίτες οι οποίοι κάνουν τον συνήγορο του διαβόλου, αγνοώντας ή προσποιούμενοι ότι αγνοούν, πως αυτή η στάση τους είναι εξ ίσου προδοτική με την στάση των πολιτικών, των δημοσιογράφων, των δικαστικών και μιας μερίδας αστυνομικών και δημοσίων λειτουργών, οι οποίοι κλείνουν τα μάτια στο έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος της Ελλάδας και των πολιτών της και αντιδρούν μόνο όταν θίγονται τα οικονομικά και συντεχνιακά συμφέροντά τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι ένας κυρίως από τους παρευρισκόμενους γονείς, αλλά και ένας εκπρόσωπος των αποφοίτων του συγκεκριμένου σχολείου, ανέλαβαν τον ρόλο της ταμπελλοποίησης των πολιτών που κατέστρεψαν συμβολικά το νέο βιβλίο της Γραμματικής, ποινικοποιώντας την επιλογή τους να φέρουν μαζί τους την ελληνική σημαία! Και ενώ ουδέν ανέφεραν για την "ταμπακέρα", επαναλάμβαναν συνεχώς πως η σημαία τάχα διασύρεται, πως δικαίωμα να την φέρουν έχουν μόνο οι δημόσιοι φορείς, αφήνοντας εν τέλει αισχρά υπονοούμενα για την κομματική ταυτότητα των διαμαρτυρόμενων πολιτών.

Δεν θα μείνω στα σχόλια των πανεπιστημιακών δασκάλων και γλωσσολόγων πως, δήθεν, όσα καταγγέλονται εναντίον του νέου βιβλίου της Γραμματικής είναι απαράδεκτα, ύποπτα, παραπλανητικά και στερούνται λογικής. Δεν είχα την "τύχη" να γίνω πανεπιστημιακός δάσκαλος και γλωσσολόγος. Διδάχθηκα όμως την ελληνική γλώσσα από καταξιωμένους φιλολόγους, τόσο στις τάξεις της στοιχειώδους και της μέσης εκπαίδευσης, όσο και αργότερα, κατά την διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων στην Ανωτάτη Σχολή όπου εφοίτησα. Συνεχίζω να γράφω, ακόμη και σήμερα, στο πολυτονικό σύστημα, ηδονίζομαι όταν διαπιστώνω την χαώδη διαφορά και υπεροχή της γλώσσας μας έναντι των υπολοίπων, οργίζομαι όποτε βλέπω, τους νέους κυρίως, να γράφουν greeklish, αηδιάζω δε όταν βλέπω το αρχαίο ελληνικό δίγαμμα του "αυγού" να γίνεται "βήτα" και, ίσως σε λίγο, τον "ναύτη" να γίνεται "νάφτης".

Ας ξυπνήσουμε συνέλληνες, προτού να είναι πολύ αργά...

Ιωσήφ Παπαδόπουλος



http://www.ribandsea.com/waves/745-2012-09-11-12-25-00.html


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ποιος έδωσε εντολή να αποτολμηθεί ένα τέτοιο ανοσιούργημα;
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=78568&colid=37&catid=33&dt=2012-07-22+0&page=2&mode=1&page=1&mode=1

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις