ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 28 September 2012

Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΑΙΣΙΟ - ΠΑΣΤΙΣΙΟ





Εκτός από το παραπάνω ηχητικό του Γ.Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α. που επισημαίνει ορθά ότι μπορεί να είναι και στημένη η σύλληψη του ιδιοκτήτη της σατιρικής σελίδας «ΠΑΤΕΡ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ», ώστε να βρούνε αφορμή για περαιτέρω διώξεις εναντίον του Γ.Καραγεωργίου και των φίλων της ΟΕΑ και των φιλικών της ιστολογίων, αλλά και ως μια εκστρατεία διώξεων και εναντίον όσων ανεξάρτητων πατριωτικών ιστολογίων μάχονται εναντίον του σάπιου κατεστημένου, με οργουελιανές κατηγόριες που θα θυμίζουν κατηγορίες «Εγκλημάτων σκέψης» και «Εγκλημάτων άποψης» που θυμίζουν εφιαλτικά μελλοντικά σενάρια που παρουσιάζονται σε ταινίες όπως το minority report, ή που θυμίζουν σεληνιακά μουσουλμανικά  υπανάπτυκτα κράτη όπου είναι ικανοί να σε κατακρεουργήσουν και να σε κάψουν ζωντανό άμα εκστομίσεις το παραμικρό εναντίον του κορανίου ή του Ισλάμ.

Αλλά εδώ η ελλάδα καίγεται και το μασονικό και ελληνοεβραϊκο ψευδοκράτος και παρακράτος (Χρυση Αυγή) χτενίζεται…. Και τους έπιασαν ξαφνικά οι ….χριστιανικές (υποκριτικές) ευαισθησίες.. υπέρ του …αξιότιμου ανταποκριτή (σεληνιακών) πνευμάτων Παϊσιου.. ο οποίος εξωθούσε τους έλληνες μέσω «προφητειών» (διάβαζε: δρακονιανών γεωστρατηγικών προγραμμάτων) να δεχθούν σαν ζόμπι απαθέστατα ως «θεία βούληση και θέληση» την προβοκατόρικη εκστρατεία των ελλήνων στην Τουρκία και στα βάθη της μογγολικής Τουρκίας μέχρι την «κόκκινη μηλιά» έως και τα εδάφη της Κίνας(!!!) ώστε οι εβρισκόμενοι υπό άθλια παρακμή νεοέλληνες να παγιδευτούν υπό το «ΝΑΤΟ» θανάσιμα σε νέα και τελική – ολική μικρασιατική καταστροφή πριν καλά καλά πήξει το αίμα της πρώτης μικρασιατικής καταστροφής.. Στα ίδια πλαίσια παγίδευσης του ελληνισμού και της δύσεως, προφήτευε – προγραμμάτιζε μέσω της «Αποκάλυψης» ότι 200.000.000 Κινεζικού στρατού θα αντεπιτεθούν και θα εισβάλουν στην τάχα αντίχριστη δύση επιβάλλοντας προφανώς με την στρατιωτική βία τον …ορθό κινεζοεβραικό χριστιανισμό!!! (βλ. Κινεζικά χριστιανικά κινήματα «Πίσω στην Ιερουσαλήμ» και «ΜΟΟΝ – TSO» Κορέας)! Τέλος ο Παϊσιος αποκαλούσε ως τον καλύτερο «ορθόδοξο» πατριάρχη τον προδότη σουφιστή 666 της παγκόσμιας ενωμένης θρησκείας Βαρθολομαίο, ο οποίος και βρίζει τους ήρωες του 1821 ως … «κάτι ξυπόλυτους που ξεσηκώθηκαν και χάλασαν τις αρμονικές σχέσεις που είχαμε με τους Τούρκους!!!». Όλα τα στοιχεία αυτά για κάθε ενδιαφερόμενο υπάρχουν στα βιβλία του Παϊσιου που λανσάρει ο λάτρης του δρακονιανού ψευδόθεου Σεντάϊ Δ.Λιακόπουλος καθώς και σε δημοσιεύματα εφημερίδων.

Ερωτούμε τώρα:

Εφόσον τους προδότες καταστροφείς της ελλάδας τους έπιασαν όψιμα οι «ευαισθησίες» βεβαίως βεβαίως και ξαφνικά… Που είναι αυτές οι Χριστιανικές (ταλιμπανικές) τους ευαισθησίες ώστε να ασκήσουν όμοια δίωξη εναντίον του σατανιστή Μιχαλολιάκου ο οποίος στα εμετικά ποιήματα προς τον «Σατανικά υπέροχο Εωσφόρο» γράφει:

«Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
Στο βάθρο του βωμού,
Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος
Την ώρα δοξάζει της θυσίας»

Είναι ή δεν είναι αυτό εξύμνηση και προώθηση των σατανιστικών τελετουργικών θυσιών σε βωμούς (θυσιών ανθρώπων και ζώων) ως ιστορική συνέχεια των αρχαίων σατανιστικών τελετουργιών και θυσιών αρχαίων δρακονιανών θρησκειών ως τελετουργιών προσφοράς ζώων και ανθρώπων στην κυριολεξία σαν τροφή στους σεληνιακούς αρχιδαίμονες, ως θεούς των αρχαίων και νέων θρησκειών;;;

Είναι ή δεν είναι εξώθηση προς άκρως εγκληματικές ενέργειες αδιακρίτως εναντίον της ζωής ανθρώπων και ζώων;;

Μελετήστε τα παρακάτω:

Εγκληματικό Δόγμα: Εμπειρίες πρώην σατανιστών
http://www.egolpion.com/empeiries_satanistwn.el.aspx

Το αληθινό πρόσωπο των σατανιστών
Ο Κατσούλας, ακόμη και μετά την πρώτη δίκη, προσπαθούσε να μυήσει νεαρά άτομα στα «ιδανικά του Σατανά»
http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=94048

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΡΓΑΛΑΣΤΗΣ ΠΗΛΙΟΥ
http://perseysteam.blogspot.gr/2006/10/blog-post_116203108463945888.html



Ερωτούμε:

Που είναι οι Χριστιανικές (ταλιμπανικές) τους ευαισθησίες ώστε να ασκήσουν όμοια δίωξη εναντίον του σατανιστή Γερμενή βουλευτή της Χρυσής Αυγής και πρωτοπαλίκαρου του σατανιστή Μιχαλολιάκου, κεντρικού μέλους του νεκρόλαγνου σατανιστικού συγκροτήματος DEATH METAL = ΜΕΤΑΛ ΘΑΝΑΤΟΥ, «NAER MATARON» = NEAR METATRON = Ελάτε κοντά στον Μέτατρον δρακονιανό σεληνιακό ψευδόθεο των μασόνων και των εβραίων ή «Μαύρο Ιησού» Μεταθρόν = Μετά το θρόνο του πατρός Σιν-Σιών-Σενταϊ-Σκατάϊ.

ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΜΕΝΗΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ!
http://www.tiramolas.com/2012/05/blog-post_3739.html

Ρίξτε μια ματιά στα άλμπουμ τους:
http://www.myspace.com/naermataron/photos/70624047#%7B%22ImageId%22%3A70624047%7D

Θόρυβος εβραιοσαξονικής απαίσιας ψευτομουσικής, Τερατόμορφες απαίσιες εκφράσεις, ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΝΕΚΡΟΛΑΓΝΕΙΑ, LONG LIVE DEATH γράφουν = ΖΗΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ. «THE MOST DANGEROUS SATANIC BAND IN THE WORLD»: Το πιο επικίνδυνο σατανικό συγκρότημα  στον κόσμο, γράφουν και το παραδέχονται περήφανα τα σκατόμορφα αυτά δρακονιανά τέρατα της Χρυσής Αυγής..

Πως επιτρέπει το ελληνοεβραικό και μασονικό ψευδοκράτος να προωθείτε αυτό το σατανικό αίσχος και άλλα όμοια σατανικά αίσχη στην ελληνική νεολαία,;;;;; …αλλά τους πείραξε βεβαίως βεβαίως ο Πατερ Παστίτσιος….


Σε αυτό το άλμπουμ «ΑΙΩΝΙΟ ΣΚΟΤΟΣ» τα νεκρόλαγνα τέρατα επιστρέφουν προωθώντας περήφανα την ανάποδη πεντάλφα ως σύμβολου του σατανισμού και των αιματηρών τελετών ανθρωποθυσιών και ζωοθυσιών του σατανισμού και της μαύρης μαγείας, ως θυσίες που προωθούσε και εξυμνούσε σε ποιηματά του ο Μιχαλολιάκος.. 
(Η ορθή πεντάλφα θεωρείτε σύμβολο της λευκής μαγείας αλλά τα ίδια δρακονιανά απόσκατα είναι και η λευκή και η μαύρη μαγεία..)

Μπορείτε να τη δείτε εδώ καλύτερα:
http://i.imgur.com/IWE4U.jpg

Όπου μέσα στην ανάποδη πεντάλφα σκιαγραφείτε ένας τράγος. Αυτού τα νεκρόλαγνα σατανιστικά τέρατα της «Χρυσής Αυγής» και του Γερμενή και του Μιχαλολιάκου, θέλουν να δείξουν την πίστη και αφοσίωση τους προς τον σατανικά τραγόμορφο μαύρο θεό των μασόνων και των εβραίων μπαφομέτ.



Φυσικά και βεβαίως βεβαίως τα δρακονιανά τέρατα με όλα τα παραπάνω δόλια τεχνάσματα επιχειρούν να ρίξουν μομφή σατανισμού και στο θεό Πάνα των αρχαίων Ελλήνων ο οποίος από τα υπό δρακονιανή καταληψία δωδεκαθεϊστικά αρχαία ιερατεία παρουσιάζονταν ψευδώς ως τράγος. Όμως η πανάρχαια ορφική θρησκεία και οι πανάρχαιοι ορφικοί ύμνοι αλλά και η ελληνική πανάρχαια γλώσσα αποδεικνύουν ότι ο ΠΑΝΑΣ δεν είναι τράγος αλλά είναι το ΠΑΝ δηλαδή το ΣΥΜ-ΠΑΝ δηλαδή τα ΠΑΝΤΑ …και οι γαλαξίες, και τα άστρα, οι πλανήτες και όλοι εμείς άνθρωποι-ζώα-φυτά είμαστε κύτταρα – μέλη μικρο-οργανισμοί του Πανός-Σύμπαντος σε οργανική υγιή αλλα ή και  …καρκινική συνύπαρξη , …καρκινικοί δηλαδή όπως είναι όλοι οι φιλοτομαριστές κοπρίτες μασόνοι της εξουσίας!...

ΟΡΦΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ:
«Πάνα καλώ κρατερόν, νόμιον, κόσμοιο τό σύμπαν, ουρανόν ηδέ θάλασσαν ιδέ χθόνα παμβασίλειαν καί πύρ αθάνατον: τάδε γάρ μέλη εστί τά Πανός.»

Αποκατάσταση του αρχέτυπου «Αγνώστου Θεού» η’ Πάνα η’ Πανός η’ Συμπαντικού Οργανισμού.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/09/blog-post_7184.html

Και τέλος στο πρόσφατο άλμπουμ τους:

Παρατηρούμε την πιο γελοία και σχιζοφρενική σατανική δρακονιανή διαστροφή του αρχιραββίνου Ιησού ή Γιεχοσούβα (=Ο Ιεχωβά σώζει), όπου αυτός παρουσιάζεται μπροστά από φιδίσια ερπετόμορφα δαιμονικά όντα να κρατάει μια βίβλο οπου πάλι σ’αυτή την (μαύρη) βίβλο παρουσιάζεται η ανάποδη «τραγόμορφη» πεντάλφα του «μπαφομετ» ως σύμβολο του σατανισμού και των αιματηρών τελετών ανθρωποθυσιών και ζωοθυσιών του σατανισμού και της μαύρης μαγείας, ως θυσίες που προωθούσε και εξυμνούσε σε ποιηματά του ο Μιχαλολιάκος.

Άρα εδώ έχουμε πλέον την τέλεια εφαρμογή του «Μαύρου Ιησού» ως Μετατρον-Μεταθρον που αναφέρθηκε και πιο πάνω.

«NAER MATARON» = NEAR METATRON = Ελάτε κοντά στον Μέτατρον δρακονιανό σεληνιακό ψευδόθεο των μασόνων και των εβραίων ή «Μαύρο Ιησού» Μεταθρόν = Μετά το θρόνο του πατρός Σιν-Σιών-Σενταϊ-Σκατάϊ.

Λοιπόν αρκετά ασχοληθήκαμε με αυτή την σάπια υποκρισία σας και σχιζοφρένεια σας! Σας έχουμε σιχαθεί τελείως πια! Έχετε καταστρέψει πέραν κάθε δυνατής αναγνώρισης την ελλάδα και τώρα επιχειρείτε δόλια να διώξετε υποκριτικά ως νέοι ταλιμπάν και ως οργουελιανά εγκλήματα την σκέψη και την άποψη και την αριστοφανική σάτιρα.. Παραδεχτείτε το ότι στις «εικονικά αντιμαχόμενες» μασονικές σας στοές, είτε θεοσοφικές της Χρυσής Αυγής, είτε φιλοσοφικές του … «Πάτερ Παστίτσιου», λατρεύετε όλοι σας τον ίδιο δρακονιανό σατανικό σεληνιακό εγκληματία ψευδόθεο που θα σας οδηγήσει μαθηματικώς σε γενοκτονία ΚΑΙ σε επίπεδο σώματος ΚΑΙ σε επίπεδο ψυχών … Παραδεχτείτε το και κάντε εμετό για να σας φύγει τουλάχιστον ένα βάρος, σκατόψυχα βρωμερά όργανα της προδοτικής εξουσίας! ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ κοπρίτες! Σας περιμένουμε…



ΣΧΕΤΙΚΑ:
Προς Γραφείο Συνοικεσίων "Εθνικά Θέματα-Ελλάδα": ΟΧΙ άλλο Παϊσιο!!! http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/11/blog-post_10.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις