ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 22 September 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (Α.Ο.Α. + GOLDEN DAWN + O.T.O.)


Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ασχολείται τελευταίως με άλλα θέματα. Συγκαλεί σήμερα κοινοβουλευτική ομάδα για να μιλήσει, όπως προαναγγέλλει στους βουλευτές του εθνικιστικού «Συνδέσμου».

Επιμένει ωστόσο να αποφεύγει τις περιοδείες. Τι συμβαίνει; Τι φοβάται; Όχι μόνον επειδή βαριέται, όπως ειπώθηκε. Ίσως επειδή, λένε όσοι τον γνωρίζουν, επειδή υπάρχει ο... ανάδρομος Ερμής. Γιατί ο κ. Ν. Μιχαλολιάκος ασχολείται συστηματικά με την... αστρολογία, διαβάζει συχνά αστρολογικά περιοδικά, κάνει προβλέψεις, καμία φορά οργανώνει δράσεις ανάλογα με τις... συμμετρίες των άστρων και γνωρίζει ακόμα (και αυτό το βεβαιώνουν παλαιοί συνεργάτες του) και την σκανδιναβική αστρολογία των Ρούνων!


Πιστεύει πράγματι στην αστρολογία ο Νίκος Μιχαλολιάκος, Σεβασμιότατε; Και αν ναι, τότε πώς μπορεί να ανήκει στην Εκκλησία σας; Και αν ναι, και δεν το ξέρατε, μήπως τώρα έχετε τύψεις εσείς και οι άλλοι μιτροφόροι συνάδελφοι σας που τον προωθήσατε στη Βουλή;

Ο Χρήστος Ρήγας, υποψήφιος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη για τη δολοφονία του Μιλτιάδη Μουτάφη, καθηγητή αστρολογίας, και την Παρασκευή Γκέζου, ιδιοκτήτρια εταιρίας πώλησης καλλυντικών μέσω Ίντερνετ, που συστεγαζόταν στο ίδιο χώρο με τον αστρολόγο, η οποία έγινε στις 26 Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι. Η διπλή δολοφονία εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής.
http://kthnotrofia.pblogs.gr/2012/03/ypopshfios-ths-hryshs-ayghs-synelhfthh-gia-diplh-dolofonia.html

Anonymous: τι ψάχνει η σύζυγος του Μιχαλολιάκου στο διαδίκτυο
http://www.fimes.gr/2012/05/anonymous-eleni-zaroulia/
…σαφως και ψάχνει και για ζώδια!

προβλεψεις ζωδιων 2009 λεφακης, πως να καλεσω πνευματα, μαγεία στο μεσαίωνα


Ύμνοι της «Χρυσής Αυγής» στον… Εωσφόρο!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ «ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΚΑΙ «SCARLET AND THE BEAST» ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΙΡΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ LINKS ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ:

Οταν γίνεται ή ανακωχή του 1918, ό Ρούντολφ Εςς είναι υπολοχαγός, .Ιππότης του Σιδηρού Σταυρού καί βαθειά πεπεισμένος πώς οί αγωνιστές προδόθηκαν στά μετώπισθεν: "Από τούς "Εβραίους, τούς σοσιαλιστές και τούς έμπορους. Ενεργό στέλεχος της άκρας δεξιάς πληγώνεται δύο φορές σε συγκρούσεις με τούς αντάρτες της Ρόζας Λούξεμπουργκ. Τό 1920, γίνεται μέλος της μικρής πολιτικής οργάνωσης που την ηγεσία της θα πάρει σέ λίγο ό Χίτλερ καί πού, αργότερα, θά εξελιχθεί στό Ναζιστικό Κόμμα.
(ΣΗΜ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ «ΣΥ.ΡΙΖ.Α.» ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΡΟΖΑ»)

Τον ιδιο εκείνο χρόνο, αρχίζει να παρακολουθεί τα μαθήματα πολιτικής οικονομίας, ή για την ακρίβεια Geopolitik (Γεωπολιτικής) του καθηγητή Κάρλ Χαουσχόφερ, στο Πανεπιστήμιο τού Μονάχου. Πολύ σύντομα, γίνεται άπο τούς πιστότερους μαθητές τού Χάουσχόφερ και στενός φίλος του γιου του Αλμπρεχτ.

Η Geopolitik υπαινισσόταν, πίσω άπό μιά επιστημονική ορολογία καί επιχειρηματολογία, τo παλιό γερμανικό όνειρο του “Drang Nach Osten” (Εξάπλωση στήν Ανατολή), αυτό πού φλόγιζε τίς καρδιές των Τευτονικών Ιπποτών.

Ο.Ε.Α. 1999 ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
("DRANG NACH OSTEN" ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" + "ΛΑ.Ο.Σ." 666 ΕΝΑΝΤΙΟΝ "Ρ.Ι.Κ. 888")

Ό όρος Geopolitik πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τόν Σουηδό Κιέλλεν (1864-1922). Αργότερα, τόν υιοθέτησε ό γερμανός Ράτζελ ό όποιος δημοσίευσε, τό 1903, μία «Πολιτική Γεωγραφία ή Γεωγραφία τών Κρατών της Κυκλοφορίας καί του Πολέμου». Το 1920, ό στρατηγός Κάρλ Χάουσχόφερ ίδρυσε στό Μόναχο ένα Institut Fur Geopolitik καί τό περιοδικό Jeitschrift Fur Geopolitik.

Οι Γεωπολιτικοί, λοιπόν, έγιναν σύμβουλοι τών ηγετών τοΰ Ναζισμού. Προσπάθησαν ν' ανακαλύψουν καί νά διατυπώσουν τούς νόμους πού διέπουν τό σχηματισμό καί τήν ανάπτυξη τών Κρατών, δικαιολογώντας, ταυτόχρονα τή θεωρία τού «ζωτικού χώρου» (Lebens Raum). Υπηρέτησαν ολόψυχα τή Χιτλερική προπαγάνδα καί οί θεωρίες τους έχουν εμπνεύσει πολλά κομμάτια του «Mein Kampf» («Ό Άγων μου», του Αδόλφου Χίτλερ).

Είναι αναμφισβήτητες οι σχέσεις πού υπήρξαν ανάμεσα στή Geopolitik το Ο.Τ.Ο. (Ordo Templis Orientis) καί τή Διεθνή Συναρχία, καθώς καί ή ανάμιξη στό όλο πλέγμα, ενός πανγερμανικού Τεκτονικού Τάγματος, του «Τάγματος της Πάτμου», του όποιου Μεγάλος Διδάσκαλος ήταν, πριν από τόν πόλεμο ο δρ. Φόν Μπάουερ άπ' τή Βιέννη. Αλλος Μεγάλος Διδάσκαλος του Τάγματος υπήρξε κάποιος Μαγιότεφ.

Παρακάτω, θα μιλήσουμε πολύ για την προσωπικότητα του Κάρλ Χαουσχόφερ - γιατί τό αξίζει. Ομως, από τώρα κιόλας, μπορούμε να πούμε πώς άνηκε σε μία από τις ανώτερες μυστικές εταιρείες, σύμφωνα με την κατάταξη του Ζοφρουά ντέ Σαρναί. ' Ασκούσε ακατανίκητη γοητεία στον Ρούντολφ Εςς και αρκετούς άλλους. Πίσω από τό πέπλο, αόρατος κι όμως παρών, κινούσε από τη σκιά τα νήματα κατευθύνοντας τις πολιτικές μαριονέττες. Και, μέσω του Ρούντολφ Εςς, ασκούσε αποφασιστική επιρροή στον Χίτλερ. Πρέπει, επίσης, να πούμε ότι είχε ζήσει αρκετό καιρό στην Ιαπωνία και το Θιβέτ και ότι συνδεόταν στενά με τον μάγο Γκουρτζίεφ.

Το 1923, ο Ρούντολφ Εςς καταδικάζεται σε φυλάκιση δεκαοχτώ μηνών για τη συμμετοχή του στο πραξικόπημα του Μονάχου και κλείνεται μαζί με τον Χίτλερ στη φυλακή του Λάντσμπεργκ. ' Η μεταχείρηση πού έχουν καί οί δύο φυλακισμένοι είναι εξαιρετικά ευγενική καί «απαλή». Ό μελλοντικός Φύρερ αρχίζει έκεί νά γράφει τό Mein Kampf.

Ό Ρούντολφ Εςς συμμετέχει ενεργά στήν επεξεργασία της «Βίβλου» του Ναζισμού. Στό Mein Kampf συναντάμε πολλές απο τις βασικές αρχές πού δίδασκε ό Κάρλ Χάουσχόφερ, ό όποιος είχε πάρει μέρος στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο σαν στρατηγός του πυροβολικού.

Πολύ σύντομα, οι δυο φυλακισμένοι επιτυγχάνουν αναθεώρηση της ποινής τους και αποφυλακίζονται. Όμως ή ζωή πού πέρασαν μαζί καθώς και η ανακάλυψη κοινών πολιτικών πεποιθήσεων είχαν ήδη συνδέσει στενά τόν Αντολφ Χίτλερ καί τόν Ρούντολφ Εςς. Ο Εςς ένοιωθε για τον Χίτλερ απέραντη αφοσίωση που εκείνος ανταπέδιδε με απόλυτη εμπιστοσύνη. Ετσι, ο αγαπημένος μαθητής του Χάουσχόφερ ανέβηκε με πρωτοφανή ταχύτητα όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας των Ναζί.  Ο δικτάτορας τον έκανε προσωπικό του αντιπρόσωπο, ενδεχομένως διάδοχο του και αρχηγό του έθνικοσοσιαλιστικού κόμματος. Του είχαν δώσει το παρατσούκλι «ή Συνείδηση του Κόμματος».  .

Πέρα και πάνω από τις γνωστές του υπηρεσίες, ό Εςς είχε κι έναν απόκρυφο ρόλο: του ψυχικού και υλικού συνδέσμου ανάμεσα στις μυστικές εταιρείες και την κυβέρνηση. Φυσικά, οι αναφορές σ' αυτές τίς απόκρυφες υπηρεσίες του είναι σπάνιες και επιπλέον, δεν είναι ποτέ ξεκάθαρες. Παρ' όλα αυτά, στο φύλλο τής National Jeitung τής 27 Απριλίου 1941, μπορούμε να διαβάσουμε:

«Η δραστηριότητα του Ρούντολφ Έςς είναι τόσο ποικίλη πού είναι αδύνατο να την περιγράψουμε με λίγα λόγια. Έξ' άλλου, ένα μέρος των υποχρεώσεων πού έχει αναλάβει, είναι ακριβώς να μη δίνει τις υποχρεώσεις αυτές στη δημοσιότητα...

Παρ' όλη τη μυστικότητα πού τον περιέβαλλε, ό Ρούντολφ Έςς δέν κατόρθωνε να περνά απαρατήρητος στα μάτια των ηγετών του Τρίτου Ράιχ. Όλοι τόν θεωρούσαν παράξενο άνθρωπο και τον έλεγαν: «Ό Αιγύπτιος», βάζοντας στο επίθετο αυτό κάτι από το μυστήριο πού έχει ό χαρακτηρισμός «Τσιγγάνος», π.χ.

Ο Εςς δεν έκρυβε την αγάπη πού ένοιωθε πάντα για τη χώρα όπου είχε γεννηθεί. Πολλές φορές, είχε πάει να την επισκεφθεί στις σχολικές διακοπές, όταν ήταν μαθητής και φοιτητής, αλλά και στην ανάρρωση του, στο τέλος τού πολέμου. Με τη διακριτική καθοδήγηση της μητέρας του, είχε κατορθώσει ν' ανακαλύψει τη μυστική γοητεία της χώρας των Φαραώ. Μια γοητεία πού ένοιωθε να τον τυλίγει έντονα και την όποια περιγράφει τόσο καλά ό Λώρενς Ντάρρελ στά βιβλία του «Ζυστίν» και «Βαλτάσσαρ».

Στό βιβλίο του «Μυστική Αίγυπτος», ο Ρόμπερτ Μπράντον γράφει:

«Εκεί στό Κάϊρο ανακάλυψα άπειρους μάγους και μέντιουμ, προφήτες και αστρολόγους, μάγισσες και καφετζούδες, φακίρηδες καί αγίους. 'Αλλά και στην "Αλεξάνδρεια όλα τα είδη αφθονούν κι ευημερούν, προς μεγάλη θλίψη της κυβέρνησης πού είχε την άτυχη ιδέα ν' αποκαλύψει μόνη της πόσο λίγο τη σέβονται, απαγορεύοντας τη μαγεία και τις πρακτικές της εφαρμογές... Χιλιάδες τσαρλατάνοι πιάνουν στις παγίδες τούς εύπιστους ανθρωπάκους, οι πιο απλοϊκοί παραμυθάδες βρίσκουν πάντα ακροατές, μάντεις και προφήτες κοροϊδεύονται ακόμα και μεταξύ τους κάνοντας να θαυμάζει το καλοκάγαθο κοινό...».

Όμως αυτοί οι «αεριτζήδες», όπως τούς λέει ό Μπράντον, δεν είναι όλοι τους τσαρλατάνοι ή τρελοί. Όποιος ήταν πραγματικά άξιος και ήξερε πώς να ψάξει, μπορούσε ν' ανακαλύψει στην Αίγυπτο και αυθεντικούς Δασκάλους του πνευματισμού και του αποκρυφισμού. ' Ο Ίδιος ο Μπράντον παρακολούθησε τη διδασκαλία μερικών απ' αυτούς για τους όποιους και μιλά με θρησκευτικό θαυμασμό και σεβασμό.

Το Ο.Τ.Ο. (Ordo Templis Orientis) ήταν πανίσχυρο στην Αίγυπτο. Μέλος του, από την εφηβική του κιόλας ηλικία ό Ρούντολφ Έςς είχε τη δυνατότητα ν' ανακαλύψει, το 1920, τις βαθειές ομοιότητες πού υπήρχαν ανάμεσα σ' αυτό το Τάγμα Εσωτερισμού και τη μυστική διδασκαλία του στρατηγού Κάρλ Χάουσχόφερ.

Η Κλάρα Εςς πέθανε πρός το τέλος του πολέμου. Όμως, μέσα από την αλληλογραφία της, και κυρίως μέσα από την ίδια της τη στάση και συμπεριφορά, είχε προετοιμάσει μεθοδικά και συνειδητά, το πιό αγαπημένο άπ’ τά παιδιά της να δεχθεί το φώς της μύησης. Όλες αυτές οι συγκλίνουσες επιδράσεις σημάδεψαν βαθειά το υποσυνείδητο άλλα και τη συνείδηση του «Αιγυπτίου».

Σαν τον Αδόλφο Χίτλερ, και για τους ίδιους λόγους, ό Ρούντολφ Εςς περιβαλλόταν από ένα πλήθος μέντιουμ, μάγους, μάντεις και μαγνητιτιστές. Παρακολουθούσε με παθιασμένο ενδιαφέρον τις εργασίες της «κληρονομιάς τών Προγόνων» (στα γερμανικά Ahnenerbe), μιας εταιρείας μισο-επιστημονικής μισο-πολιτικής, πού είχε τάξει σαν προορισμό της τη συλλογή όλων των αυθεντικά γερμανικών παραδόσεων, με σκοπό την επιστροφή στις γνήσιες πηγές του γερμανικού πολιτισμού, τής γερμανικής σκέψης καί του γερμανικού «αισθήματος». Ό γενικός γραμματέας αυτής της εταιρείας, ο Γουώλφραμ Σήβερς, ήταν στενός του φίλος.

Δεν έκανε τίποτα σχεδόν χωρίς να ζητήσει τη συμβουλή του προσωπικού του αστρολόγου, του Σουλτε-Στράτχάουζ. Φιλάσθενος όπως ήταν, άλλά καί μή έχοντας καμμιάν εμπιστοσύνη στην επίσημη ιατρική, συμβουλευόταν όλους τούς πιθανούς και απίθανους θεραπευτές κάθε λογής πού του παρουσίαζαν: χειροπρακτικούς, βελονιστές, ίριδολόγους, ομοιοπαθητικούς. Δεν παραβίαζε ποτέ τη δίαιτα του, αυστηρά χορτοφαγική, και έπινε μόνο τσάϊ. Σιχαινόταν κυριολεκτικά τή ζάχαρη, τις κονσέρβες καί τ' αυγά. Ακόμα και ή μυρωδιά του τσιγάρου του έφερνε ναυτία. 'Απ' ότι μπορούμε νά ξέρουμε, ήταν το πρότυπο του πιστού συζύγου κι έτρεφε πραγματική λατρεία για τη γυναίκα του, τη γλυκεία και τρυφερή Ίλσε.

Εκανε καθημερινά ασκήσεις ρυθμικής αναπνοής, σαν εκείνες των παλιών σαμουράι. Λέγεται πώς οι ασκήσεις αυτές έκαναν τον άνθρωπο ν' αποκτά πλήρη έλεγχο στό σώμα καί στό πνεύμα του.

Δυό στάσεις του κορμιού τον χαρακτήριζαν, από αυτές πού είναι γνωστές σ’ όσους ακολουθούν κάποια μέθοδο έντονης ψυχικής αγωγής: Τά χέρια σταυρωμένα μπροστά στό ηλιακό πλέγμα ή, ξαπλωμένος με την κοιλιά στο πάτωμα και τα μάτια κλειστά, ν’ αναπνέει αργά και βαθειά.

Στους κοντινούς του ανθρώπους εξομολογιόταν πως δεν μπορούσε κανείς να του πει ψέματα, γιατί είχε την ικανότητα να βλέπει την αύρα εκείνου πού συνομιλούσε μαζί του (Ή αύρα, όπως είναι γνωστό είναι ένα είδος ακτινοβολίας που περιβάλλει το ανθρώπινο σώμα και πού, ανάλογα με την ψυχική και σωματική κατάσταση του άνθρωπου, παίρνει διάφορες αποχρώσεις. Μερικά μέντιουμ ισχυρίζονται ότι μπορούν να τη διακρίνουν με γυμνό μάτι, κάτω από ορισμένες συνθήκες. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να διαβάσει κανείς το βιβλίο του Τ.Λ. Ράμπα «Τα μυστικά της Αύρας», Εκδόσεις «J'ailu», τόμος 256).

Καμμιά φορά, τό βλέμμα του γινόταν παράξενα αστραφτερό κι έπειτα, ξαφνικά, έμοιαζε σαν να έβγαινε από όνειρο:

- Ταξίδευα στον αστρικό χώρο... παραδεχόταν, τότε.

Ψάχνοντας ασταμάτητα γιο όλο περισσότερες και άγνωστες δυνάμεις, σίγουρος ότι, μετά το θάνατο του Χίτλερ, θα ήταν αυτός ό ηγέτης, όχι μόνο πολιτικός αλλά και πνευματικός, της Γερμανίας και - ποιος ξέρει; -Ίσως όλου του Δυτικού Κόσμου, κι από την άλλη μεριά φιλάσθενος, υποφέροντας από μόνιμη υπερκόπωση κι από τά παλιά του τραύματα, υπέκυψε στον πειρασμό πού αντιμετωπίζουν έντονα οί περισσότεροι μάγοι ή εκείνοι πού πιστεύουν πώς είναι μάγοι: Άρχισε νά παίρνει παραισθησιογόνα. Καί όχι τα κοινά, γνωστά σ' όλους ναρκωτικά, αλλά κάποιες μυστήριες ομοιοπαθητικές συνθέσεις πού του είχαν δώσει διάφοροι εμπειρικοί γιατροί.

Προτρέχοντας λίγο στη χρονολογική σειρά τών γεγονότων, θ' αναφέρουμε έδώ μιά ιστορία πού ρίχνει φώς σ' αυτό τό θέμα.

Το βράδυ της 10 Μαΐου 1941, ό Ρούντολφ Εςς έφυγε κρυφά από τη Γερμανία με αεροπλάνο. Προσγειώθηκε λίγα μίλια έξω από το Ντάνγκέηβελ, σε μια περιοχή πού ήταν ιδιοκτησία του δούκα του Χάμιλτον, στη Νότια Σκωτία. Ελαφρά τραυματισμένο, τον βρήκε στα χωράφια ένας Σκωτσέζος πού λεγόταν Μακλήν. Ό Εςς του παρουσιάστηκε σαν λοχαγός Χόρν.

Παραθέτουμε, τώρα, τό στρατιωτικο ιατρικό σημείωμα πού, με ημερομηνία 28 Μαΐου 1941, αναφέρεται στα διάφορα φάρμακα και τις χημικές ουσίες πού βρέθηκαν στο αεροπλάνο μέ τό όποιο ό Εςς είχε φτάσει στή Βρεττανία:

«Θεωρούμε προφανές ότι ή αξιόλογη συλλογή φαρμάκων καί χημικών ουσιών του λοχαγού Χ... είχε σαν σκοπό να τον προστατεύσει από τις ενέργειες του διαβόλου, τουλάχιστον όσες θα μπορούσαν να επιδράσουν στο σώμα του. Αν πράγματι γνωρίζει τη χρήση όλων αυτών των ουσιών, τότε είναι φανερό πώς ακολούθησε λάθος σταδιοδρομία, γιατί θα είχε γίνει περίφημος γιατρός. Άπ' ό,τι μπορούμε νά συμπεράνουμε, είχε πάρει μέτρα για να προστατευθεί από:

1. μετατραυματικούς πόνους, με αλκαλικά παράγωγα οπίου.

2. ενοχλήσεις στα εγκεφαλικά κύτταρα, με ασπιρίνες.

3. κολικούς διάφορους, με άτροπίνη.

4. την κόπωση της πτήσης με αεροπλάνο, με περβιτίνη.

5. την αϋπνία πού προκαλεί ή δυσπεψία της περβιτίνης, με βαρβιτουρικά.

6. τη δυσκοιλιότητα, μέ μιά σύνθεση άλατος.

7. όλους τούς πιθανούς πόνους πού μπορούν νά προσβάλλουν τό ανθρώπινο σώμα, μέ προϊόντα άγνωστα, ομοιοπαθητικής φύσεως, πού ό μεγάλος βαθμός διαλύσεως τους δέν επιτρέπει τήν ανάλυση γιά προσδιορισμό της σύνθεσης τους.

«Αυτό το είδος περίεργης εμπιστοσύνης στην άλληλοπαθητική, όσον άφορα τις πραγματικές σωματικές ενοχλήσεις καί στήν ομοιοπαθητική, όσον άφορα άλλες ενοχλήσεις, μάς οδηγεί στο συμπέρασμα μιας περίεργης αντίληψης πάνω στην ιατρική επιστήμη»...

Ή τελευταία αυτή παρατήρηση αποδεικνύει, απλούστατα, ότι οι Βρεττανοί εμπειρογνώμονες δεν είχαν ιδέα για το ρόλο πού παίζουν τα διάφορα «μυστικά φάρμακα» ή για τη χρήση τους άπο τις διάφορες ομάδες εσωτερισμού πού αυτοαποκαλούνται «λειτουργικές».

"Ας επιστρέψουμε, όμως, στις πρώτες φάσεις του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου:

Ουσιαστικά Άγγλόφιλος, ό Κάρλ Χάουσχόφερ έτρεφε στο βάθος την ελπίδα, πίσω από τις θεωρίες της Geopolitik, ότι ό Δυτικός κόσμος θα μοιραζόταν ανάμεσα στους Γερμανούς και τούς Αγγλοσάξωνες, με απώθηση των Σλάβων πίσω στα εδάφη της Κεντρικής Ασίας.

Αυτή ή πολιτική αντίληψη είχε δυσαρεστήσει τον Χίτλερ, με αποτέλεσμα ό στρατηγός Χάουσχόφερ να πέσει σ' ένα είδος δυσμένειας. Ίσως αυτή ή δυσμένεια να έφθασε να περιλάβει και τον Εςς - ή αυτός νά νόμισε πώς έτσι ήταν. "Όπως κι αν έχει το πράγμα, ένας νέος άνθρωπος άρχισε ν' ανεβαίνει στο στερέωμα του Κόμματος: Ο Μπόρμαν.

Καθώς ή Βέρμαχτ κέρδιζε τη μιά νίκη μετά τήν άλλη, ό Χίτλερ δεχόταν σε ακρόαση τόν Εςς όλο και πιο σπάνια. Στη δίκη της Νυρεμβέργης, ό Υπουργός Εξοπλισμού Σπέερ κατέθεσε ότι, από τις αρχές του 1941 κιόλας, ό Εςς είχε πάψει να βλέπει τον Φύρερ του.

Εχοντας χάσει την άμεση επαφή του μέ τό ζωντανό του είδωλο, ό Εςς υπέφερε φριχτά, κι ακόμα περισσότερο καθώς έβλεπε νά μεγαλώνει ό ρόλος του θανάσιμου έχθρού του, τού Μάρτιν Μπόρμαν.
Στην αρχή, ο Μπόρμαν, αρχηγός του Επιτελείου στην Καγκελαρία του Κόμματος, ήταν βοηθός του Εςς στα ζητήματα πού αφορούσαν το κόμμα. Από τότε κιόλας, όμως, έπαιζε το ρόλο ιδιωτικού συμβούλου του Χίτλερ και οικονομικού διαχειριστή, κι έτσι είχε άμεση επιρροή στον Φύρερ. Ο Εςς δέν αντιλήφθηκε αμέσως τον κίνδυνο κι όταν τον αντιλήφθηκε, ό Μπόρμαν είχε πια διεισδύσει στον κύκλο του Obersalzberg κι είχε αποκτήσει πλάϊ στόν Χίτλερ θέση τόσο σημαντική, πού ήταν πολύ άργά για να τον βγάλει από τη μέση.

Το καλοκαίρι του 1940, ο Ρούντολφ Εςς βρέθηκε στην ανάγκη να ομολογήσει στον εαυτό του ότι ό Μπόρμαν τον είχε αντικαταστήσει στο πλευρό του Χίτλερ.

Για να βρει παρηγοριά ή για να εξουδετερώσει με μάγια τον ανταγωνιστή του, πού τον θεωρούσε, όπως ήταν φυσικό, κακό σύμβουλο του Φύρερ, άρχισε να οργανώνει, στο σπίτι του στο Μόναχο, πνευματιστικές συγκεντρώσεις (νεκρομαντείας), στις όποιες έπαιρνε μέρος κάθε νύχτα. Τα μέντιουμ πού χρησιμοποιούσε ήταν συνήθως Βαυαροί.

Φυσικά, ή μυστική αστυνομία δεν αγνοούσε τίποτα γι' αυτές τις συγκεντρώσεις και έστελνε τακτικά στον Μάρτιν Μπόρμαν κατατοπιστικώτατες αναφορές, πού δημιούργησαν σιγά-σιγά, έναν ογκωδέστατο φάκελλο κατηγορίας σε βάρος του Εςς.

Άπό μιά εντελώς τυχαία συγκυρία, ό Ρούντολφ Εςς πληροφορήθηκε ότι ό Φύρερ ετοίμαζε μιά κεραυνοβόλα επίθεση εναντίον τών Σοβιέτ. Αυτό του δημιούργησε την εντύπωση ότι ή Βέρμαχτ θα επιχειρούσε, ταυτόχρονα, να ξαναβάλει σ' εφαρμογή το σχέδιο της για απόβαση στη Βρεττανία. Όμως, ό αστρολόγος του τον είχε διαβεβαιώσει πώς, άν ή Αγγλία βρισκόταν στην ανάγκη να κάνει αντεπίθεση, αυτό θα σήμαινε ήττα για την Γερμανία. Τότε ό Εςς πήγε κρυφά στο σπίτι του Χάουσχόφερ στο Μόναχο και τον προειδοποίησε για την σχεδιαζόμενη καταστροφή.

Ο αστρολόγος Σοϋλτε-Στράτχάουζ άνηκε στήν ίδια ομάδα εσωτερισμού μέ τόν ιδρυτή της Geopolitik (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ). Ακολουθώντας βήμα-βήμα τίς οδηγίες του Χάουσχόφερ, άρχισε - διαβάζοντας τ' άστρα - να πείθει τον Ρούντολφ Εςς πώς ήταν προορισμένος να παίξει ουσιαστικό ρόλο στο χώρο της βορειοδυτικής Ευρώπης, ένα ρόλο πού θα του εξασφάλιζε λαμπρή εκδίκηση σε βάρος του Μπόρμαν.

Τον ίδιο καιρό, με τη μεσολάβηση ' Ελβετών καί Πορτογάλων «μυημένων», ό Εςς ήλθε σ' επαφή με τον δούκα του Χάμιλτον. Λέγεται πώς ένας ' Ελβετός ιστορικός ό καθηγητής Μποϋρκαρχτ, ήταν ό σύνδεσμος πού είχε πάει να βρει τον δούκα του Χάμιλτον κι ότι ό τελευταίος τον είχε «ενθαρρύνει να δώσει συνέχεια στή συζήτηση». Ό ίδιος ό Εςς είχε συναντηθεί με τον Χάμιλτον πέντε χρόνια νωρίτερα, κάτω από συνθήκες πού οι δικαστές της Νυρεμβέργης φρόντισαν, με τακτ, να μην διαλευκάνουν. Θα έπρεπε να είναι κανείς πολύ αφελής για να δώσει πίστη στην επίσημη εκδοχή, σύμφωνα με την όποια:

- Απευθύνθηκα στον δούκα, απάντησε ό Εςς στους δικαστές του, γιατί είχα πάρει ένα πρόγευμα μαζί του, το 1936, στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου.

Ό στρατηγός Χάουσχόφερ, που κατέθεσε στη δίκη της Νυρεμβέργης σαν μάρτυρας κι όχι σάν κατηγορούμενος, όταν ρωτήθηκε πάνω στήν «εκδρομή», τοϋ Ρούντολφ Εςς στη Σκωτία, απάντησε μ' ένα χάος άπό γενικότητες πού κανένας δικαστής δεν του ζήτησε να διευκρινίσει. Όσο για τον δούκα του Χάμιλτον, ξέχασαν ακόμα και ν' αναφέρουν τ' όνομα του. (Ό Χάουσχόφερ πέθανε τό 1946, κάτω άπό μυστηριώδεις συνθήκες. Επίσημη εκδοχή είναι ή αυτοκτονία).
………………

Μπορεί να απομακρυνθήκαμε από τον Ρούντολφ Εςς και τον οικοδεσπότη του δούκα του Χάμιλτον καθώς και γενικότερα από τις μυστικιστικές πλευρές του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού, αλλά μόνο επιφανειακά. Σ’όλα αυτά επιστρέφουμε τώρα:

Πέρα και πάνω απ’αυτή τη μαγεία στην οποία αναφερθήκαμε πιο πριν, και την οποία θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε σαν «μαγεία λατρείας», υπήρχε – και υπάρχει ακόμα-, όχι μόνο στη Μεγάλη Βρεττανία, αλλά σ’ολόκληρη την Ευρώπη και ιδιαίτερα στη Γερμανία, μια «μαγεία μύησης» της οποίας το Ο.Τ.Ο. (Ordo Templis Orientis) είναι κατά κάποιο τρόπο, το στάδιο προετοιμασίας, το προπαρασκευαστικό τμήμα.

Αυτή η μαγεία λέγεται “Golden Dawn of the Outer” (Χρυσή Αυγή του Εξωτερικού) ή, όπως την αποκαλούν οι πιστοί της «G.:D.:». Οι μυημένοι την λένε επίσης Α.:Α.: (Ασημένιο Άστρο, Astrum Argentinum). Είναι η θυγατρική μιας άλλης σούπερ-μυστικής οργάνωσης της High Brotherhood of Light (Υψηλής Αδελφότητας του Φωτός) της οποίας, όπως λέγεται, υπήρξε μέλος ο Αβρααμ Λίνκολν (εβραίος πρόεδρος των ΗΠΑ). Ιδρυτής και διευθυντής της G.:D.: (Χρυσής Αυγής) ήταν ένας «καταπληκτικός άνθρωπος» (σχ: δρακονιανός δαιμονιζόμενος σκατάνθρωπος) ο Αλισταιρ Κρόουλυ.

Ιδε LINKS:

Α.Ο.Α. ή Α.:A.: ή (-) Ordo Adeptis Atlantis ή Atlantean Adepts (Ναζιστικοβουδιστική, ιδρυτές «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», «ΛΑ.Ο.Σ.») και (+) Ordo Astrum Argentinum (Χριστιανοσοσιαλιστική, ιδρυτές «ΣΥ.ΡΙΖ.Α» και όλων των άλλων κομμάτων βουλής)
http://en.wikipedia.org/wiki/A%E2%88%B4A%E2%88%B4
(Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΝΕΟΦΥΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΜΑΓΩΝ ΣΤΗΝ +/-Α.Ο.Α.)

http://hermeticgoldendawnlondon.org.uk/
(ΣΗΜ: ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ)

Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ
http://www.hogd.co.uk/

Η ΜΑΣΩΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/10/blog-post_1335.html


Hermetic (ή High) Brotherhood of Light
http://en.wikipedia.org/wiki/Hermetic_Brotherhood_of_Light


Με τη βοήθεια και του σνομπισμού οι θαυμαστές και πιστοί του Κρόουλυ – λιγώτερο ή περισσότερο ειλικρινείς – ήταν εξ ίσου πολυπληθείς στους κόλπους της Βρεττανικής αριστοκρατίας όσο και της Γερμανικής ιντελλιγγέντσιας. Ενώ η Γκεστάπο καταδίωκε αμείλικτα τις μυστικές εταιρείες στη Γερμανία, δεν έκανε ποτέ ούτε μια έρευνα στο «Ναό» της Golden Dawn (Χρυσής Αυγής) που ήταν εγκατεστημένος στην καρδιά του Βερολίνου.

Οι «τελετές αποκατάστασης» που εκτελούσε ο αδελφός Περντουράμπο θυμίζουν παράξενα τις περίεργες στάσεις και τους τρόπους συμπεριφοράς που αναφέρουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ρουντολφ Εςς.

Ο Καρλ και ο Άλμπερτ Χαουσχόφερ παρακολουθούσαν τακτικά τις μαγικές συνεδρίες της Golden Dawn (Χρυσης Αυγής).

H «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Μετά την ίδρυση της «Χρυσής Αυγής» το 1887 βασισμένης στα ρατσιστικά δόγματα  του Bulwer-Lytton, η μυστική εταιρεία μετά την είσοδο στον 20ο αιώνα οργάνωσε στοές της σε αρκετές μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις συμπεριλαμβανομένου και του Βερολίνου, το οποίο φιλοξένησε σύντομα ένα φανταχτερά διακοσμημένο ναό της «Χρυσής Αυγής». Πριν και κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η «Χρυσή Αυγή» του Βερολίνου διακλαδώθηκε σε 2 άλλες μυστικές εταιρείες, (1) το 1902 το Ordo Templis Orientis (O.T.O.) που αργότερα μπήκε υπό τον έλεγχο του άγγλου μασόνου Aleister Crowley, και (2) το 1918 την «Εταιρεία της Θούλης», που ανακάλυψε και ανέδειξε τον Χίτλερ. Το δόγμα της «Εταιρείας της Θούλης» ήταν ταυτόσημο με αυτό που περιλαμβάνεται στο έργο του Lytton, Βριλ: Η δύναμη της επερχόμενης φυλής. Τα θεοσοφικά δόγματα της Μπλαβάτσκυ έγιναν η σατανική βίβλος της Θούλης.

Ο Wulf Schwarzwaller, στο έργο του «Ο Άγνωστος Χιτλερ» (1990), επιβεβαιώνει ότι η Αγγλική Μασονία έμμεσα επηρέαζε τον Χίτλερ μέσω των μασονικών και υπο-μασονικών εταιρειών. Σε σχέση με την «Εταιρεία της Θούλης», σημειώνει τους «δεσμούς μεταξύ της Αγγλικής Αδελφότητας της «Χρυσής Αυγής», με τους θεοσοφιστές της Μανταμ Μπλαβάτσκυ, και με τον διαβόητο μάγο Aleister Crowley”, ο οποίος ήταν επικεφαλής του Ordo Templis Orientis (O.T.O.). Αυτές οι 3 μυστικές εταιρείες – η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», το «Ο.Τ.Ο.», και η «Εταιρεία της Θούλης», ως μυγοπαγίδες, παγίδεψαν, γυάλισαν και κατόπιν ανέδειξαν τον Αδόλφο Χίτλερ. Όταν πήρε την εξουσία, ο Φύρερ, έγινε πλήρες έρμαιο από τα μάγια τους.

Ο Crowley (Κρόουλυ) είχε πολλά κοινά με τον Χίτλερ. Καταρχάς και οι 2 έπαιρναν έμπνευση από τις αποκρυφιστικές νουβέλες του Bulwer-Lytton, ενώ ο Κρόουλυ ισχυρίζονταν ότι αυτές περιείχαν μαγικά μυστικά για υψηλόβαθμους μασόνους. Δεύτερον, το Ordo Templis Orientis (O.T.O.) του Κρόουλυ και η «Εταιρεία της Θούλης» του Χίτλερ ήταν και οι δύο δημιουργήματα της Αγγλικής Μασονίας και ταυτόσημες στις ανθρωποκτόνες τους κατευθύνσεις. Όταν ο Χίτλερ ανήλθε στην εξουσία, ο Κρόουλυ και ο Ρώσος αποκρυφιστής G. I. Gurdjieff (ο ίδιος που μύησε τον Ιωσήφ Στάλιν στους Μαρτινιστές μασόνους) αναζήτησε μια επαφή με τον Χίτλερ και το πέτυχε.

……….

Δίχως να αποτελεί έκπληξη, η βρισκόμενη στο Βερολίνο «Εταιρεία Βριλ» του Χαουσχόφερ, διαμέσου της «Χρυσής Αυγής» του Βερολίνου, είχε συνδέσμους με τη «Χρυσή Αυγή» της μεγάλης Βρεττανίας. Μέχρι το 1941, μέλη της «Βριλ», της «Θούλης», και της «Χρυσής Αυγής» Βερολίνου βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με την αντίστοιχη «Χρυσή Αυγή» του Λονδίνου. Η επικοινωνία διακόπηκε τον Μαϊο του 1941, όταν ο Ρουντολφ Εςς (επίσης μέλος της «Χρυσής Αυγής» του Βερολίνου, και ο κοντινότερος άνθρωπος στο Χίτλερ) έκανε τη διάσημη αποτυχημένη ειρηνευτική αποστολή του στην Αγγλία. Πριν απ’την πτήση του Εςς, ο Χαουσχόφερ και ο γιός του Αλμπερτ, έδωσαν στον Εςς τα ονόματα και τις διευθύνσεις των επαφών της «Χρυσής Αυγής» στη Μεγάλη Βρετανία, όπως και τα ονόματα άλλων επιφανών Άγγλων μασόνων που επιθυμούσαν τότε ειρήνευση μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΜΑΝΤΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΚΥΡΙΩΣ 4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/4.html

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

Μέρος 5ο
ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ Ο ΓΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΣΑΝΓΚΕΡ
http://www.oodegr.com/oode/koinwnia/ektrwseis/athwot1.htm
Αυτό το πιστεύω υιοθετήθηκε από κάποιον Χάϊνριχ Χίμλερ,  Αρχηγό των ΕΣ-ΕΣ.   Ως νέος, ο Χίμλερ διάβαζε αχόρταγα τα γραπτά των Γερμανών αποκρυφιστών.  Ήταν πωρωμένος με την αστρολογία, τον πνευματισμό και την βοτανολογία.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»:
http://www.amazon.com/The-Astrology-Golden-Dawn-Studies/dp/1558183450







Ποιός βάζει τα παιδικά χέρια να ζωγραφίζουν αγκυλωτούς σταυρούς στην πόλη μας
http://iteanet.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9060.html

http://www.esoterica.gr/articles/esoteric/portraits/portraits.htm

ΣΩΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΩΝ ΡΙΖΩΝ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ:

http://www.egolpion.net/wewelsburg.el.aspx


Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. Η ΜΥΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ
ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟhttp://www.egolpion.com/hitler_apokrifismos.el.aspx


ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/07/blog-post_12.html

Η ΣΟΒΑΡΗ ΑΥΣΤΗΡΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/blog-post_3434.html

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/11/blog-post.html

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ):

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ (ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΙΑ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΡΟΧΙΑΚΩΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΥΛΗ ΑΡΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΥΛΗ ΑΟΡΑΤΗ ΣΕ ΕΣΑΣ.

ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΡΑΙΗΣ ΑΟΡΑΤΟΥ ΔΙ’ ΕΣΑΣ ΥΛΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ – ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ (ΣΕΛΗΝΗ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΟΙΔΩΝ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ - MEDIUM – CHANNELING – ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ – ΚΛΠ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ – ΚΟΡΕΑΤΕΣ), ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.

ΟΘΕΝ, ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΠΑΟΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ.

Συμπληρωση στην Αναρτηση περι Ναζισμου!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_09.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις