ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday, 21 September 2012

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ + ΧΙΤΛΕΡ = ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΜΕ ΤΟ ΑΓ(Ρ)ΙΟ ΟΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ "ΘΑΥΜΑΤΑ" ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ "ΑΓΙΟΥΣ" ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ "ΑΓΩΝΕΣ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ (ΣΤΡΑΒΟ)ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΩΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΛΟΓΟΙ, ΚΑΙ ΔΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΛΠ.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΜΠΑΦΟΜΕΤ. ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΝΩ ΦΑΝΕΡΑ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ...

ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ; ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ "OUTING" ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΑΝΑΛΑΦΡΟΙ.

ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΤΟΥ ΑΓ(Ρ)ΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΘΟΥ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΔ, ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΙΣΣΛΕΡ/ΧΙΤΛΕΡ

Στο Aγιο ορος,παπαδες Προσευχονται υπέρ του Χίτλερ


ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΠΙ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΥΡΕΡ", ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ, "ΓΛΥΨΙΜΟ" ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΘΟ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΔ.

ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ. ΗΤΟΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΧΙΣΣΛΕΡ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΧΩΜΕΝΟΣ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ.


http://www.catholicarrogance.org/Catholic/RC_scandal-2.html


Hitler attending Catholic Church (Nazi Cult)

 "I am now as before a Catholic and will always remain so" -- Adolf Hitler

 http://alamoministries.com/content/english/Antichrist/nazigallery/photogallery.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις