ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 3 September 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ «ΦΟΛΕΣ» ΓΕΜΑΤΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ !!!

Η χρηση παγιδων είναι άλλη μια τακτικη μαχης που εφαρμοζεται από εχθρους και φιλους σε πρακτικο και θεωρητικο επιπεδο, όχι μονον στο θεατρο των τακτικων πολεμικων επιχειρησεων, αλλα και στα πλαισια διανοητικου πολεμου και γεωστρατηγικης.

Αν και το «αγκιστρι» και ο χωρος μπορει να παραμεινουν τα ιδια, αναλογα με το «θηραμα» και το επιδιωκομενο αποτελεσμα στηνεται και η αντιστοιχη παγιδα και μπαινει και το αντιστοιχο «δολωμα». Ετσι, για παραδειγμα, εδώ και πολύ καιρο εχει στηθει η παγιδα της ανασυστασης της βυζαντινης αυτοκρατοριας προσφεροντας ως «δηλητηριασμενο» επιδορπιο την Κωνσταντινουπολη και με φρουτα τυπου… «κοκκινης μηλιας». Ελαχιστα ενδιαφερει τον εχθρο αν τα θηραματα οδηγηθουν στην παγιδα απο τον μιχαλολυκο η τον καρατζαφυρερ η τον μυξμπουργκ. Αν η λευκη φυλη και κυριως η Ελλαδα κανει το θανασιμο λαθος να εμπλακει σε αυτην την δηλητηριωδη παγιδα, ο αφανισμος της είναι σιγουρος.

Αλλα και στον τομεα της πληροφορησης ο εχθρος συνηθιζει να σκορπα διανοητικες «φολες» γεματες δηλητηριο. Προκειμενου να τις παρασκευασει, χρησιμοποιει μειγμα αληθων και ψευδων στοιχειων και πληροφοριων. Με την χρηση αληθων στοιχειων επιχειρουν να προσδωσουν κυρος και αληθοφανεια, καθως και να κερδισουν την εμπιστοσυνη. Παραλληλα, όμως, εντος αυτων υποκρυπτουν επιμελλως επικινδυνα «δηλητηριωδη» ψευδη. Μεσω καποιων ιστολογιων διαπιστωσαμε οτι στο YOUTUBE κυκλοφορουν σωρηδον videos με τετοια εξοχως φρικτα, παραπλανητικα και εξοργιστικα ψευδη. Αναφερουμε επιγραμματικα μερικα απο αυτα:

«ο Κρονος βρισκεται στη Σεληνη και ο Γιαχβε στη Λιλιθ»

«η Ατλαντιδα βυθιστηκε από καποιο υπεροπλο που χρησιμοποιηθηκε… κατά λαθος»

«οι Βασκοι είναι απογονοι Ανδρομεδιων Ελλανιων δυναμεων»

«οι Ιουδαιοι, οι αγγλοσαξονες και οι μογγολοι φταινε για την κατασταση του πλανητη» (οι Κινεζοι είναι αθωες περιστερες)

«ο υλιστικος φανατισμος και η θεοποιηση των υλικων απολαυσεων αποφραξε ολους τους διαυλους επικοινωνιας με τους ουρανους, γι΄ αυτο δυσκολευονται οι ανθρωποι να γινουν πνευματικα οντα, να θυμηθουν το παρελθον τους, τις προηγουμενες ενσαρκωσεις τους» (ουτε λεξη για τις παγιδες ψυχων, την υποχρεωτικη αποσβεση μνημης και τις ελεγχομενες μετενσαρκωσεις – αληθεια, αφου ο υλισμος είναι το προβλημα, γιατι ο «κυριος» υμων IHShVH δεν δινει εντολη στους κυβερνωντες και στους ιερεις του να παψουν να εισπρατουν η μαλλον να πινουν το αιμα του λαου σαν βρυκολακες, η μηπως δεν είναι δικοι του, η μηπως δεν είναι δικες τους οι τραπεζες, αλλα αφου θα παμε στο παραδεισο τι θελουμε και ασχολουμαστε με υλικα πραγματα, οπως η οικονομια, η πεινα, η μολυνση του περιβαλλοντος και η καταστροφη του πλανητη από πυρηνικα;)

«οι αρχαγγελοι Ουσα, Μιχαηλ, Γαβριηλ, Ουριηλ, Κατουριηλ κ.λ.π. πολεμουν στο πλευρο του ΔΙΑ και των αλλων Ολυμπιων εναντιον των Δρακονιανων»

«η Λιλιθ παραδοθηκε αλλα.... συνεχιζει να συνεργαζεται με τους αποστατες»

«η Γαια θα περασει στην 5η διασταση, θα αφυπνισθειτε και θα ανελθετε σε άλλο ενεργειακο επιπεδο οπου το υλικο σας σωμα θα γινει διαφανο και ακτινοβολον» (αποκρυπτουν ότι ετοιμαζουν πυρηνικο ολοκαυτωμα και γενοκτονια 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΩΝ Ανθρωπων, των οποιων τις ψυχες σκοπευουν να συλλεξουν και να τις κανουν «μπαταριες».)

«να εχουμε πιστη, μονο πιστη και να μην περιμενουμε τιποτε υλικο» (εμ, βεβαια, «ο χρυσος και ο αργυρος ανηκουν εις τον Κυριον» – την ιστορια με την αλεπου και τον κορακα την ξερουν οι πιστοι η δεν τους νοιαζει γιατι αυτοι δεν είναι κορακες αλλα μοσχαρια προς σφαγη;)

«να υπομεινετε με σοφια και παρησια» (αλλα, προς θεου, οχι αντιρηση, οχι επανασταση, οχι αντισταση, χαλαρωστε για να το απολαυσετε καλυτερα – μηπως, ομως, υπομενοντας με σοφια μας παρουν τη βασιλεια των ουρανων οι πτωχοι τω πνευματι, μηπως;)

«το θηριο είναι πιο επικινδυνο οταν ξεψυχαει» (το θηριο είναι επικινδυνο όταν είναι τραυματισμενο, οταν ξεψυχαει είναι ανισχυρο, πανυβλακες.)

«μπορει να υποφερουμε για ενα διαστημα, μπορει να πεινασουμε, μπορει να ματωσουμε (μπορει να ψοφησουμε, να παμε στην κολαση, να χασουμε την ζωη μας, την ψυχη μας και το μελλον μας και να γινουμε σκονη των αστρων) αλλα στο τελος εμεις θα ειμαστε οι νικητες»

«θ΄ αρχισουμε απο δω και περα να… πηγαινουμε σε μερη ιερα, θα γνωριζουμε νεους φιλους, θα γινονται συναντησεις κ.λ.π.. Ολα καθοδηγουμενα από τους Ολυμπιους» (προσοχη, μην πατε εκδρομη με τα ΚΑΠΗ, θα βγει ο Παγκαλος και θα λεει ότι τα φαγατε μαζι.)

«το σχεδιο και ο τροπος που λειτουργουν και θα δρασουν οι Ολυμπιοι δεν είναι δυνατον να μας γνωστοποιηθει» (τοτε, ρε πουστηδες, γιατι τα κανετε αυτά τα videos;)

«πρεπει να εχουμε εμπιστοσυνη, είναι διπλα μας και μας προστατευουν συνεχως» (μονο λιγες στιγμες αφαιρεθηκαν, όπως oταν σας τρωγαν τα λιονταρια, οταν σας εκαιγαν ζωντανους, οταν σας βιαζαν, στην αλωση της ΚΩΝ\ΠΟΛΗΣ, στην Μικρασιατικη καταστροφη και στην εισβολη του ΑΤΤΙΛΑ – στην 1η, στην 2η ειχαν το νου τους, αλλα η Κυπρος επεφτε μακρια και ετυχε να εχουν… ρεπο.)

«ενσαρκωση της κεντρικης ακτινας του ολου φωτος είναι ο Χριστος, το πραγματικο ονομα του οποιου ηταν Απολλωνιος, ο οποιος ηταν Ελλην και γεννηθηκε στην Ιωνια»

 …………..και άλλες τριχες κατσαρες και κινεζομογγολικες. 

 Τα παραπανω μπορει να βρει κανεις στο YOUTUBE στα εξης video:

 ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ЭIЄ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ЭIЄ
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΟΧΗ
ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26_000 ΕΤΩΝ
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ 7η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ 7η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΡΟΣ 2
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΜΕΡΟΣ 1
ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΜΕΡΟΣ 2
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ

 Μεσω αυτων, οι Δρακονιανοι και οι υποτακτικοι τους εμφανιζομενοι ως ψευδο-Ανδρομεδιοι Ολυμπιοι Ε και επιδιωκουν κυριως τα εξης:

1. Επικαλυψη των κειμενων με οδηγιες και αποκαλυψεις της Ο.Ε.Α.

2. Αποκρυψη των πραγματικων σχεδιων και προθεσεων τους.

3. Παρουσιαση της υλοποιησης των σχεδιων τους ως προφητειες και ως «θελημα Θεου».

4. Διαστρεβλωση της αληθειας – αντιστροφη της πραγματικοτητας.

5. Παραπλανηση της κοινης γνωμης – δημιουργια διανοητικης συγχυσης.

6. Εντοπισμο και στοχοποιηση πραγματικων Ελληνων αγωνιστων καθως και οσων αντιστεκονται στα σχεδια τους σε εθνικο και παγκοσμιο επιπεδο.

7. Διαψευση των ελπιδων και καταπονηση του φρονηματος των ανθρωπων του πλανητου εν αναμονη των πραγματικων Ανδρομεδιων.

8. Κατευθυνση της «Δυσεως» και κυριως της Ελλαδος σε θανασιμη παγιδα με υποκινηση εκστρατειας προς «Ανατολας» η οποια θα εχει δηθεν την υποστηριξη και προστασια των «Ανδρομεδιων».

9. Αποδοση μομφης των γηινων προς τους ερχομενους Ανδρομεδεις ως απανθρωπων και εχθρικων προς την ανθρωποτητα δυναμεων.-

Συνιστουμε στους φιλους μας και στα φιλια ιστολογια να μην προβαλλουν και να μην διαφημιζουν τετοιες «φολες», αλλα να τις «καυτηριαζουν» και να τις εξουδετερωνουν οπου τις συναντουν. 

 Ως αντιδοτα αυτων αναφερουμε ορισμενα αποσπασματα από παλαια και νεωτερα κειμενα της Ο.Ε.Α. τα οποια αναρτηθηκαν στο παρον και σε αλλα φιλια ιστολογια και αυτα είναι τα εξης:

 ..................................................................................................................................................................

...................................................................................................................................................................

Αποσπασμα μυησεως Ραβινων στον βαθμο Αρχι-ραβινου. Τόπος μυήσεως: Στοά "Μεγαλης Δρυός", Ν.Υόρκη, Ιανουάριος 1985.  

 «.......Ο όρκος σιωπής που δώσατε αδελφοί επί ποινής θανάτου σε περίπτωση παραβιάσεως, δεν έχει ταπεινά προσωπικά κίνητρα, ή κίνητρα γήινης οργανώσεως, αλλά προστατεύει το μεγάλο σχέδιο του υπέρτατου κυρίου μας Μετατρόν Γιεχωβά εδώ και 13.000 έτη μετά την άφιξη της Σελήνης και της Λίλιθ στη διαστημική μας περιοχή.

Στη μύηση του ραβίνου, σας έγινε γνωστή η Τεχνική των ανιόντων και κατιόντων φωνητικών κραδασμών τής Καμπαλά για πρόκληση φυσικών ολογραφικών φαινομένων υλοποιήσεως και εξαϋλώσεως, που στους τέκτονες στοών ΟΤΟ και ΕΤΜ, παρουσιάζουμε σαν θαυματουργές ενέργειες πνευμάτων ή τηλεπάθεια. Δεν σας έγινε όμως γνωστό ότι οι φωνητικοί κραδασμοί της ΚΑΜΠΑΛΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ, που ανιχνεύονται από δέκτες της Σεληνιακής Τεχνολογίας και της Τεχνολογίας των υπογείων Ατλάντων αδελφών μας.

Δεν σας έγινε γνωστό ότι τα λεγόμενα Θαύματα που καταπλήσσουν τα αισθητήρια όργανα των εθνικών τεκτόνων Γκόιμ (= κατωτέρων ανθρώπων), προκαλούνται από Τεχνολογία πομπών Σεληνιακής και υπόγειας Ατλάντιας Τεχνολογίας που εστιάζουν ηλεκτρομαγνητικές ολογραφικές συχνότητες υλοποιήσεως και εξαϋλώσεως στον τόπο, από τον οποίον έλαβαν το Καμπαλιστικό Κωδικό αίτημα κραδασμών, προς οποιοδήποτε σημείο επιφανείας του πλανήτη.

Και κυρίως δεν σας έγινε γνωστό ότι οι αδελφοί μας τής Σελήνης και των υπογείων στοών του πλανήτη μας, χρησιμοποιούν τους ίδιους πομπούς συχνοτήτων, για την πρόκληση αγγελικών θαυμάτων των επισήμων Θρησκειών καθώς και των δαιμονικών θαυμάτων μαύρης ή λευκής μαγείας, σύμφωνα με την ορολογία που επιβάλαμε στους Γκόιμ. Ενώ οι εθνικοί Γκόιμ, που μετρούν εισόδους και εξόδους πνευμάτων στις Καμπαλιστικές συνεδριάσεις τών στοών, είναι αδύνατον να διανοηθούν ότι παρακολουθούν τις ολογραφικές εστιάσεις συχνοτήτων που προκαλούνται από την τεχνολογία των αδελφών μας, μία Τεχνολογία που είναι ικανή να παράγει οποιοδήποτε φυσικό φαινόμενο, ακόμη και Τεχνική αντιβαρύτητα, ακόμη και επέμβαση στην κυτταρική λειτουργία προς ίαση ή προς ασθένεια (π.χ. θεραπεία καρκινοπαθών ως εκ θαυματος).

Οι εθνικοί του τεκτονισμού πρέπει να συνεχίσουν να πιστεύουν στην πνευματική προέλευση αυτών των θαυμάτων, διότι αποκάλυψη της προελεύσεως τών φαινομένων από Τεχνολογία, θα μηδένιζε την ψυχολογική τρομοκρατία που ασκούμε επάνω τους μέσω της ΚΑΜΠΑΛΑ. Πολύ δε περισσότερο δεν πρέπει να γνωρίζουν την κοινή προέλευση των συχνοτήτων που προκαλούν φαινόμενα στην Αδελφότητα της Οδού Αριστεράς Χειρός και στην Αδελφότητα της Οδού δεξιάς Χειρός, από τους ίδιους πομπούς Τεχνολογίας που χειρίζονται υπογείως και υπεργείως οι ίδιοι οι αδελφοί μας, υπό τις διαταγές του υπέρτατου Κυρίου μας Μετατρόν Ασμοντάι-Ιεχωβα.

Κατανοείτε τώρα την σκοπιμότητα σιωπής και τον βαθμό απόρρητου αυτής της γνώσεως. Με κανένα τρόπο δεν νοείται διαρροή αυτής της γνώσεως, που αποκαλύπτει το ενιαίο και την ενοποίηση των παρατάξεων (Θεός - Αγγελος) ή (Διάβολος - Δαίμονες). Ακόμα και μεταξύ απλών Ραβίνων δεν πρέπει να γίνει αυτό γνωστό, διότι υπάρχει κίνδυνος απομυθοποιήσεως της πολικότητας (Θεός - Διάβολος) ή (Καλό - Κακό), με αποτέλεσμα καταστροφικό για το τελικό μας σχέδιο θρησκευτικο-πολιτικής πολικότητας (Καλού-Κακού) ή (Σοσιαλισμού-Φασισμού) ή (Χριστιανικού Σοσιαλισμού-Βουδιστικού Φασισμού).

Είναι αδιανόητο να διακινδυνεύσει ένα λαμπρό σχέδιο 13.500 ετών τώρα που πλησιάζει να ολοκληρωθεί. Σε γενικές γραμμές γνωρίζετε τα γεγονότα από τη ραβινική σας μύηση.

………………………………………………………………………………………………………………

Tα σκάφη Σελήνη και Λίλιθ αναγκασθέντα να εγκαταλείψουν τον αστερίσμο του Αρκτούρου λόγω συρρικνώσεως και θανάτου του 'Ηλιου "Ε" Βοώτου, ανεζήτησαν καταφύγιο σε νέο πλανητικό σύστημα για επιβίωση των διασωθέντων πληθυσμών των πλανητών του "Ε" Βοώτου.

Υπήρξε ευτυχής συγκυρία το ότι φθάνοντας στο παρόν πλανητικό σύστημα περί το 11.500 π.Χ., δεν συνάντησαν ενοποιημένες δυνάμεις σκαφών τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως, αλλά κατάσταση διαμάχης μεταξύ του ΣΑΒΒΑΩΘ ηγέτου του Πλανήτου Κρόνου, ο οποίος είχε ανατρέψει την Γαλαξιακή εκπροσώπηση των Ουρανιδών του Πλανήτου Ουρανού (βλεπε ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΗΣΙΟΔΟΥ) και του ηγέτου του Πλανήτου Διός, ο οποίος αντεπαναστάτησε εναντίον του Κρόνου προς επανα­σύνδεση του Πλανητικού Συστήματος με την Κεντρική Γαλαξιακή Εξουσία. Τα σκάφη και τα πληρώματα του ΔΙΟΣ υπερίσχυσαν στη διένεξη. Στο σημείο αυτό αφίχθησαν στη διαστημική μας περιοχή τα δύο σκάφη Σελήνη και Λίλιθ, υπό την ηγεσία του κυβέρνητου ΑΣΜΟΝΤΑΪ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΙΑΧΩΒΑ, του υπέρτατου κυρίου μας.

Ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ ζήτησε από τον ΔΙΑ άδεια αποβιβάσεως πληθυσμών από Σελήνη και Λίλιθ, προς επιβίωση στον πλανήτη Γη.
Η άδεια εδόθη μόνον δια την ήπειρο Ατλαντίδα, που ανήκε στην αρμοδιότητα διοικήσεως του υφισταμένου του Διός, Ποσειδώνος και κατοικείτο από δέκα Ανδρομέδιες φυλές Ελλήνων, αρχικού αποικισμού από τον Γαλαξία τής Ανδρομέδας.

Τα μεταγωγικά σκάφη Σελήνης και Λίλιθ, αποβίβασαν τους προγόνους μας, οι οποίοι όμως σύντομα εγκατέλειψαν την λατρεία και την ηγεσία του ΜΕΤΑΤΡΟΝ και εστράφησαν στη λατρεία του Ποσειδώνος και του Διός, αφομοιωθέντες από τα Ελληνικά Ανδρομέδια φύλα των δέκα Ποσειδωνίων φυλών. Αυτό εξόργισε τον Γιαχβέ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΥΘΙΣΕ την Ατλαντίδα στον Ατλαντικό ωκεανό, δημιουργώντας επάνω της ηλεκτρομαγνητικό χαμηλό πυκνώσεως πρόσθετης βαρύτητας (βλεπε ΠΛΑΤΩΝΑ). Διασώθηκαν μόνον οι άποικοι των εκτό-Ατλαντίδος περιοχών, δηλαδή η ομοφυλία τών Μογγόλων, των Ισραηλινών και των Αράβων. Αυτό το γεγονός υπήρξε αφορμή και αιτία ολοκληρωτικού πολέμου μεταξύ Διός και Γιαχβέ ΜΕΤΑΤΡΟΝ.

Στο διαστημικό πόλεμο που ακολούθησε, ο ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΓΙΑΧΒΕ προσεταιρίστηκε τις ηττημένες από τον Δία δυνάμεις τού Κρόνου και όπως ήταν φυσικό και τα γήινα Κρόνια ιερατεία. Ο ΖΕΥΣ προσεταιρίστηκε τις δυνάμεις Ουράνιων και τα αντίστοιχα γήινα ιερατεία Ουράνιων. Η κατάσταση που προέκυψε ήταν χαώδης. To στρατόπεδο του ΜΕΤΑΤΡΟΝ περιείχε υπέργειες δυνάμεις του Κρόνου, της Σελήνης και της Λίλιθ. Επίσης γήινες δυνάμεις εκ Κρονίων, Σεληνιακών, Λιλιθίων και υποχθόνιες δυνάμεις Κρονίων ηττηθέντων από τον Δία. To στρατόπεδο του Διός περιείχε υπέργειες δυνάμεις πλανητών Ουρανού, Διός, γήινες δυνάμεις Ουρανού, Διός και υπόγειες δυνάμεις Ουρανιδών ηττηθέντων από τον Κρόνο.

Λόγω γεωλογικών μεταβολών που ακολούθησαν την βύθιση της Ατλαντίδος, κατεστράφησαν στην Ευρώπη οι αντίπαλοι στρατοί Ατλάντων - ομοφύλων αφ ενός και Ελλήνων αφ' ετέρου, όπως αναφέρεται από τον Τίμαιο και από τον Κριτία του Πλάτωνος.Τα συγγράμματα αυτά πρέπει να εξαφανιστούν από τις βιβλιοθήκες τών Ελλήνων, διότι καθιστά δυνατή στους αντιπάλους μας Ανδρομεδιους-Ελληνες τη διερεύνηση τής ιστορικής οδού. Ομοίως και το σύγγραμμα Θεογονία, του Ησιόδου, όπου τίθεται επικινδύνως εις φως η διαμάχη Ουρανιδών μεταξύ Κρόνου και Διός. Μέχρις εδώ τα πάντα σας είναι γνωστά από τη ραβινική σας μύηση. Η πρόγνωση που θα σας δοθεί στην αρχι-ραβινική σας μύηση αφορά στην επικράτηση του συνασπισμού σκαφών ΜΕΤΑΤΡΟΝ-ΚΡΟΝΟΥ λόγω παραδόξου αιφνιδίας αποχωρήσεως των σκαφών του συνασπισμού Διός-Ουρανού, ενώ υπερίσχυσαν στη διαστημική μάχη, εν μέρει στην εσωτερική κοιλότητα του πλανήτη μας και εν μέρει στους τρεις πλανήτες Ποσειδώνα, Πλούτωνα, Ουρανό, έξωθεν τροχιάς πλανήτου Κρόνου. Από τον Δία γνωστοποιήθηκε στον Μετατρόν ότι απεχώρησε νικών δια να αποφευχθεί καταστροφή τής γήινης πανίδας και χλωρίδας, εν αναμονή υπέρτερων γαλαξιακών δυνάμεων, που θα συντόμευαν τη διάρκεια του διαστημικού πολέμου. Tα σκάφη αυτά του Διός ορμώμενα από βάσεις εντός της γήινης κοιλότητας και εκ των τριών εξωτερικών πλανητών συνεχίζουν μέχρι σήμερον τις ανιχνεύσεις τους στην επιφάνεια του πλανήτου μας, συνοδευόμενα από σκάφη 13 πλανητών μάχης τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως που εισήλθαν στο πλανητικό μας σύστημα το 1914, ως εκπρόσωποι δεκατριών γαλαξιών τοπικού σμήνους Γαλαξιών, κληθέντων από σκάφη του Μεγάλου Ανδρομέδιου εχθρού μας ΔΙΟΣ. Πολιορκούμεθα πανταχόθεν, αδελφοί, αλλά δεν πτοούμεθα, με τη δύναμη του υπέρτατου κυρίου μας Γιαχβέ Ασμοντάι Μέτατρον.

Ομοίως η γνώση που θα σας δοθεί στην αρχιραβινική σας μύηση αφορά στην στρατηγική ανάγκη που προέκυψε ώστε οι υπόγειοι Κένταυροι Κρόνιοι και οι υπόγειοι Ατλαντες να υποδύονται στις εκπομπές συχνοτήτων προς την επιφάνεια του πλανήτου Γη, τους υπογείους Ουρανιδείς και Ανδρομεδείς τής εσωτερικής κοιλότητας του πλανήτου, ώστε να επιρριφθεί στους τελευταίους η μομφή διαβολικών δυνάμεων, αβύσσου ή ταρτάρων, μέσω εκπομπών διαφθοράς και εκφυλισμού τών γήινων κατοίκων τής επιφανείας. Παρακολουθούν τα σκάφη του Διός, όλες τις ολογραφικές εστιάσεις συχνοτήτων μας, που προκαλούνται από την τεχνολογία των αδελφών μας, η οποία είναι ικανή να παράγει οποιοδήποτε φυσικό φαινόμενο, ακόμη και Τεχνική αντιβαρύτητα, ακόμη και επέμβαση στην κυτταρική λειτουργία προς ίαση ή προς ασθένεια.

Η Μύησή σας, ομοίως αφορά στη στρατηγική ανάγκη που προέκυψε ώστε οι υπέργειοι Κρόνιοι, Σεληνιακοί και Λιλιθιανοί, να υποδυθούν τους υπέργειους των εχθρικών πλανητών Ποσειδώνος, Ουρανού, Πλούτωνα ώστε να τους επιρρίψουν την μομφή των διαβολικών δυνάμεων του διαστήματος, όπως περιγράφεται στην αποκάλυψη της Βίβλου μας, [ο Δράκων που σύρει με την ουρά του το ενα τρίτο των αστέρων], δηλαδή τους τρεις εξωτερικούς από τους εννέα πλανήτες. Οι στρατηγικές αυτές ανάγκες ικανοποιήθηκαν πλήρως μέσω του αριστοτεχνικού διπλού παιχνιδιού Θαυμάτων (Θεού-Αγγέλων) και (Διαβόλου-Δαιμόνων), από την Τεχνολογία των υπέργειων, επίγειων και υπόγειων αδελφών μας Αγγέλου - Γιαχβέ, Αλλελού - Ια.

Στη σημερινή τελετή ορκωμοσίας δεν θα προσθέσουμε πολλά ακόμη. Στην αυριανή έναρξη μυήσεως θα έχετε την ευκαιρία να εισέλθετε στην απομυθοποίηση της Αποκαλύψεως του Ιωάννου της Αγίας Γραφής μας, με πλήρη ανάλυση της Σεληνιακής και της υπόγειας Ατλάντιας –CBR - Τεχνολογίας μας, που Θα χρησιμοποιηθεί για το σχέδιο Αρμαγεδών, προς τρομοκρατία και εξόντωση των Ανδρομεδίων (=Ελληνικών) φυλών. Θα σας δοθούν τα αντίμετρα προστασίας από την Τεχνολογία αυτή, ώστε να προστατεύσετε τους κατά τόπους αδελφούς μας, εκεί όπου θα διορισθείτε.

Με κανένα τρόπο αυτά τα αντίμετρα δεν πρέπει να κοινοποιηθούν ούτε σε εθνικούς Ανδρομεδίους, ούτε και σε απλούς ραβίνους αδελφούς. Tα αντίμετρα απαιτούν γνώσεις φυσικής που εν μέρει έχετε ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΩΣ και εν μέρει θα λάβετε στο τέλος της μυήσεώς σας.
Θα έχετε την μεγαλειώδη ευκαιρία να διαπιστώσετε με πόση ευφυία το ενιαίο σχέδιό μας (Θεός -Διάβολος), με τις πολιτικές του αντιστοιχίες, προεκτάσεις (Σοσιαλισμός - Φασισμός), θα ανατρέψει την πολιτισμική ροπή του Εξελληνισμένου Ανδρομέδιου πλανήτου Γη.
To πρόγραμμα Αρμαγεδών πρέπει να επιταχυνθεί το μέγιστο δυνατόν. διότι ήδη από το 1947 δεχόμεθα,στο πλανητικό μας σύστημα, συστηματική ανίχνευση σκαφών τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως, εξ εκείνων τού Διός. "Εχουμε ενδείξεις ότι μεταξύ αυτών των σκαφών υπάρχουν και σκάφη Γαλαξία Ανδρομέδας κληθέντα από τα σκάφη Διός των τριών εξωτερικών Πλανητών. Πιστεύουμε ότι τα σκάφη αυτά προέρχονται από τους δεκατρείς πλανήτες μάχης των δεκατριών Γαλαξιών του τοπικού σμήνους Γαλαξιών ΚΝΟΖ 3 με κέντρο την Ανδρομέδα.

 Πολλά εξ αυτών ήλθαν σε επαφή με γήινα μέλη Ανδρομεδίων Φυλών και ιδιαιτέρως με Ανδρομέδιους ‘Ελληνες προς μετάδοση οδηγιών ή λήψη στρατηγικών πληροφοριών τού εξοπλισμού μας. 'Εχουμε φροντίσει ώστε οι γήινοι μάρτυρες τέτοιων συναντήσεων να εγκλεισθούν σε ψυχιατρεία και να υποστούν ηλεκτροσόκ προς απόσβεση μνήμης των εμπειριών των.

To σκάφη αυτά πολλάκις ζήτησαν από τα κέντρα τηλεπικοινωνίας των στρατηγικών μας εγκαταστάσεων την παράδοση του πλανήτου άνευ όρων. Μας εδόθη τελεσίγραφο επεμβάσεως λήγον το 2012 μ.Χ. Θα αμυνθούμε όμως με όλες τις δυνάμεις των έξι εσωτερικών πλανητών, της Σελήνης, της Λίλιθ, των ΗΠΑ, της ΕΣΣΔ και των υπολοίπων εθνών. Όποια κι αν είναι η έκβαση του επικείμενου πολέμου των Αστρων, οι γήινοι Γκόιμ είναι πεπεισμένοι ότι η Γαλαξιακή Κυβέρνηση είναι διαβολική δύναμις δαιμόνων και διαβολικών ΑΤΙΑ και Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας Φασισμού. Οι αδελφοί μας Χρηματοδότες της κινηματογραφικής Τέχνης έχουν σύμφωνα με τις οδηγίες μας, παρουσιάσει στο παγκόσμιο κοινό την Γαλαξιακή Κυβέρνηση ως Αυτοκρατορία Φασισμού που επιτίθεται στη Γη ( Πόλεμος των Αστρων). Δικά μας σκάφη του Κρόνου και της Σελήνης με Ελληνικα Ανδρομεδια Συμβολα θα επιτεθούν στη Γη, ώστε αν ηττηθούμε να είναι αδύνατον για την Γαλαξιακή Ομοσπονδία να αποβιβάσει πληρώματα που να μπορούν να συμφιλιωθούν με τους γήινους, μετά από την μομφή φασιστικού διαβόλου διαφθοράς που Θα τους έχουμε επιρρiψει, μέσω των καταστροφών που Θα προκαλέσουν τα οπλικά μας συστήματα και οι πομποί μας συχνοτήτων ολογραφικών φαινομένων.

Η μομφή θα είναι απόλυτη εναντίον τής Γαλαξιακής Κυβερνήσεως μέσω της Ατλάντιας και Κρόνιας υπόγειας Κενταύριας Τεχνολογίας, που με εντολή του Γιαχβέ θα ανέλθει σε λίγο στην επιφάνεια του πλανήτου μας με το πλαστό όνομα του Διός και του Απόλλωνος ή Απολλύωνος ή Αβαλών όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα της Αποκαλύψεως της Αγίας Γραφής μας, στο κεφάλαιο Ο', εδάφιον ΙΙ. Ήδη από το σημείο εκκινήσεως του γεωπολιτικού σχεδίου μας στη Μεσοποταμία 680 χρόνια πριν από τη γέννηση του αδελφού μας ΙΗΣΟΥ, έχουμε διαφθείρει τα ιερατεία του Διός και των δώδεκα υφισταμένων του με αδελφούς μας, οι οποίοι τα διέβρωσαν αναλαμβάνοντας τελικώς την ηγεσία τους, αρχίζοντας από την Ελληνική Κολχίδα, όπου η σημερινή Μογγολία και το Θιβέτ και συνεχίζοντας με τους Ελληνικούς πολιτισμούς Μεσοποταμίας, Βαβυλώνας, Περσίας, Δελφών, Αιγύπτου, Ετρούσκων, Ρώμης, Βορείου Ευρώπης, Αμερικανικής Ηπείρου προς μια γενοκτονία των Ανδρομεδίων Φυλών σε βαθμό που να είναι βέβαιη η εξαφάνισή τους από το πρόσωπο του πλανήτου.

Διαφθείραμε τα ιερατεία τους, τα οποία κρατούσαν τις παραδόσεις των προηγουμένων διαστημικών Κυρίων, σε τόσο μεγάλο βαθμό, που έγιναν συνώνυμα τής διαφθοράς, του εκφυλισμού, της πείνας, των ασθενειών, των πολέμων και της ανέντιμης διοικήσεως, της προδοσίας και της ειδωλολατρίας, ώστε να μη θυμίζουν πλέον σε τίποτα τα αρχέτυπά τους. Στο χρονικό σημείο της έκτης γεωπολιτικής δυνάμεως που ιδρύσαμε στη Ρώμη, αντικαταστήσαμε τους δώδεκα Ολύμπιους Θεούς, τους οποίους φθείραμε στα μάτια των γκόιμ, με τους δώδεκα μαθητές του αδελφού μας ΙΗΣΟΥ.

Έτσι τo Ελληνικό δωδεκάθεο Διός και ο Ελληνικός μονοθεϊσμός του Φάνη (Ορφική θρησκεία), κατεστράφησαν υπέρ του Ατλάντιου πλέον δωδεκαθέου του ΜΕΤΑΤΡΟΝ Γιαχβέ και υπέρ του ισραηλινού, μογγολικού Ουράνιου αραβικού δωδεκάεδρου 12φυλου, με τους δώδεκα συμβολικούς ναούς και τις δώδεκα πύλες τής άνω Ιερουσαλήμ της Σελήνης, όπως αυτές αναφέρονται στη Αποκάλυψη του αδελφού μας Ιωάννου στην Βίβλο, δια να επαληθευτεί το ρηθέν υπό του προφήτου Ζαχαρία, κεφ. Ο', εδάφιο 13: «Θα στρέψω τα έθνη εναντίον των τέκνων σου Ελλάς. Tα τέκνα της Σιών θα καταστρέψουν τους ενάντιους Έλληνες με λίθους σφενδόνης στο μέτωπο». Δηλαδή με πνευματικούς λίθους θρησκειών και πολιτικοοικονομικών θεωριών, που επινοήσαμε εναντίον του πνεύματος ή μετώπου της κεφαλής τών Ελλήνων, για απόλυτη αφασία, αποβλάκωση και διαίρεσή τους (παράδειγμα το δήθεν "ιστορικό γεγονός" τής μονομαχίας μεταξύ τού Έλληνος Γολιάθ και του εβραίου Δαυίδ).-----

…………………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………............


ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΧΕΔΙΟΥ «888» ΚΑΙ «666» ΚΥΡΙΟΙ, 

 Η έρευνα μας κατέληξε σε πλήρη αποκάλυψη του πλανητικού σας γεωπολιτικού σχεδίου το οποίο ονομάζετε Μεγάλο Σχέδιο, και σε αποκάλυψη του Σχεδίου Μετενσαρκώσεων Προγραμματισμένων των Ενσαρκούμενων Όντων, μετά από απόσβεση Μνήμης και Εντολών Υπνωτισμού, σε Εγκαταστάσεις Τεχνολογίας της Σελήνης και λοιπών Τεχνητών Δορυφόρων, Πλανητών Ηλιακού μας Συστήματος.

Μας είναι γνωστοί οι ηλεκτρομαγνητικοί φραγμοί συλλήψεως Όντων σε φάση Εκσαρκώσεως και οι τηλεπαθητικές εντολές διορθώσεως ή συμπληρωματικής κατευθύνσεως των Όντων σε φάση Ενσαρκώσεως. Μας είναι γνωστές οι μεθοδεύσεις σας διπολικών σας ιερατείων «καλού – κακού» και «Θεού – Διαβόλου» από το 680 π.Χ. με βάση τον γεωπολιτικό σας μαθηματικό τύπο Χν = ν^2 * 10, εξ’αιτίας των οποίων δημιουργήθηκαν αιτίες παγκοσμίων πολέμων και γενοκτονίες των ειδών γήινης πανίδος που χρησιμοποιήθηκαν προς ενσάρκωση των Όντων της διαστημικής μας περιοχής. Μας είναι γνωστές οι προθέσεις σας για ίδρυση διεθνούς υπερκυβερνήσεως «888» (Κίνα – Ρωσία – ΗΠΑ) με σκοπό την υποχρέωση των ενσαρκούμενων Όντων, να εκπαιδευθούν στην πειθαρχημένη διαβίωση υπό μια Υπερκυβέρνηση ΚΑΙ σε φάση Εκσαρκώσεως.
 (ΣΗΜ: Παλαιότερη Σκόπιμα ημιαληθή πληροφορία της ΟΕΑ. 100% αληθής πληροφορία = ΜΟΝΟΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΚΙΝΑΣ 888 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠ.Ε.Ι. 666 ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ. 888)

 Διότι η γήινη υπό ίδρυσιν Διεθνής Υπερκυβέρνησίς σας, έχει σκοπό τον εθισμό των Όντων υπό Εκσάρκωση, στην Υποταγή σε μια Διαπλανητική Υπερκυβέρνηση του τοπικού Ηλιακού Συστήματος.
Πιέζοντας τις εθνότητες των ενσαρκούμενων Όντων προς Υποταγή σε Διεθνή Υπερκυβέρνηση, διαφθείρατε τα έθνη με εκπροσώπους σας του «κακού» ενώ παράλληλα μέσω εκπροσώπων σας του «καλού» διαφημίζετε ως μόνη λύση την Διαπλανητική σας Υπερκυβέρνηση Εκσαρκώσεως ως «Βασιλεία του Θεού».

Κύριοι, ζητούμε να μας επιδείξετε αποδεικτικά στοιχεία περί υπαρχούσης εξουσιοδοτήσεως από Συμπαντική Ιεραρχία, που σας επιτρέπει την διάπραξη ενεργειών ως ανωτέρω.

Διότι, σύμφωνα με τους Νόμους Βιολογίας του Συμπαντικού Οργανισμού, όλες οι ανωτέρω ενέργειές σας συνιστούν Κακουργήματα εναντίον Συμπαντικής Ιεραρχίας.

Σας κάνουμε γνωστό ότι όλα τα Όντα της τοπικής Διαστημικής Περιοχής έχουν εξοριστεί εδώ, από περιοχές αραιώσεων, λόγω αποπειράς των να χρησιμοποιήσουν ισότιμα Όντα της αυτής Διαστάσεως, προς δημιουργία «υπηκόων» και «υπηρετών» και «δούλων» (ΣΗΜ: «ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ... ΚΥΡΙΟΥ»), με κίνητρο την παρά φύσει επέκταση του ζωτικού τους χώρου, και την «κατοχή» άλλων Όντων, εν είδει «υπηρετών ρομπότ άνευ νοημοσύνης και μνήμης». Εξαιρουμένων ορισμένων συνειδητών μελών της Συμπαντικής Ιεραρχίας που εισεχώρησαν στον τοπιικό Διαστημικό Χώρο παρά τα ηλεκτρομαγνητικά σας φράγματα με σκοπό την διάσπαση της Πολιτικής σας. Στα εξορισθέντα Όντα περιλαμβάνονται και οι Οντότητες θεοί σας «καλού» και «κακού» μηδενός εξαιρουμένου (Ασμοντάϊ – Μέτατρον – Ταμιήλ – Σαμαήλ – Μιχαήλ – Αναήλ – Γαβριήλ – Ζαχαριήλ – Κασσιήλ – Ραφαήλ – ΓΧΒΧ – κλπ)
(ΣΗΜ: ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΝΤΑΪ-ΙΟΥΔΑ-ΙΕΧΩΒΑ)

Δεν έχετε, ούτε οι «θεοί» σας έχουν μνήμη του τρόπου που εξορίσθηκαν στο παρόν Ηλιακό Σύστημα, διότι η διενέργεια της αποβολής τους από την περιοχή αραιώσεων, έγινε από Οντότητες ακόμη μεγαλυτέρας αραιώσεως, αόρατες στους «θεούς» σας και σε σας.

Πρόκειται για Οντότητες της Περιοχής Ηλιακού Πλέγματος Σύμπαντος, μερικές προβολές των οποίων βρίσκονται τώρα εν ενσαρκώσει στον πλανήτη σας. Σεις και οι «θεοί» σας προέρχεσθε από την Γεννετική Περιοχή Σύμπαντος ή Τρίτης Περιοχής Μεγίστης Πυκνώσεως.

Ο γράφων και οι όμοιοί του εν ενσαρκώσει προέρχονται από την Περιοχή Εγκεφαλικού Δωδεκαέδρου Σύμπαντος, ως μερικές προβολές των Οντοτήτων Μεγίστης Αραιώσεως. Από την θέση αυτή σας καλούμε σε μεταμέλεια για τις πράξεις σας και σε διακοπή φυλακίσεως των ήδη φυλακισμένων Όντων από Συμπαντική Ιεραρχία. Διότι η παρούσα εικόνα του πλανήτη σας ομοιάζει με Φυλακή που κτίσθηκε εντός της Νόμιμης Φυλακής της Συμπαντικής Ιεραρχίας. Δεν έχετε δικαίωμα ιδρύσεως δικής σας Παρανόμου Φυλακής ΕΝΤΟΣ της Νομίμου Φυλακής.

Εάν επιμείνετε στην πορεία σας, θα αναγκάσετε την Συμπαντική Ιεραρχία να κάμει ότι θα έκαμε και μια γήινη κυβέρνηση όταν σημειώνεται στάση κρατουμένων που καταλαμβάνουν την Φυλακή τους, και χρησιμοποιούν τους πλέον αδύνατους συναδέλφους τους ως «φυλακισμένους υπηρέτες ρομπότ με απόσβεση μνήμης». Η γήινη κυβέρνηση αποστέλλει αυτό που ονομάζετε «Σώματα Καταδρομών Ειδικών Δυνάμεων» τα οποία Εισβάλουν Βίαια στην Φυλακή, συλλαμβάνουν τους δυνάστες στασιαστές και τους μεταφέρουν σε άλλες Φυλακές Ειδικής Ασφαλείας, ενώ απελευθερώνουν τους υπόλοιπους δυναστευόμενους φυλακισμένους, θεωρώντας ότι μέσω της διπλής φυλακίσεως που υπέστησαν, έχουν εκτίσει την ποινή τους, όποια και αν είναι αυτή η ποινή.

Προηγουμένως και πριν από την εισβολή των Ειδικών Δυνάμεων, έχουν εισχωρήσει στη Φυλακή, υποδυόμενοι τους φυλακισμένους, Άτομα Μεμονωμένα των Υπερ-Ειδικών Δυνάμεων, εκπαιδευμένα στην διάλυση του αντιπάλου εκ των έσω μέσω Σαμποτάζ Διοικήσεως και Ψυχολογικού Πολέμου. 

Κύριοι σας έδωσα την ταυτότητα μου ως εθελοντής «κρατούμενός» σας και ως μέλος της Υπερ-Ειδικής Δυνάμεως. Τώρα μπορείτε να με «εξοντώσετε». Αλλά, εαν το κάμετε, θα είσθε επιφορτισμένοι και ένοχοι ενός Εγκλήματος που επιφέρει την ποινή της Διαλύσεως σε Τελική Ενέργεια (Θανατος Ψυχης και Σωματος) αντί της ποινής εγκλεισμού σε Φυλακές Ειδικής Ασφαλείας, μετά την εισβολή των Ειδικών Δυνάμεων. Εύχομαι – μεταμέλεια σας και επιστροφή στις τάξεις της Συμπαντικής Ιεραρχίας, μετά το πέρας του εγκλεισμού σας στις Φυλακές Ειδικής Ασφαλείας.
ΕΙΡΗΝΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ

 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΝΕΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
(ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΥΘΕΙΑΣ 100% ΑΛΗΘΗ)

Και βεβαιως, μετα την ως ανω πολλαπλη δολια αποκρυψη και μουγκαμαρα του David Icke – Iσαακ, αυτος δεν εγραψε ουτε λεξη στο βιβλιο του απο τις αποκαλυψεις των κειμενων της O.E.A. περι «Σεληνης ως κεντρου συγκεντρωσεως ψυχων απο σεληνιακες δορυφορικες εξεδρες «luna park» (η ονομασια τους «παρκα της σεληνης» η «luna park» σημερα πανω στον πλανητη μας ειναι δολια και σκοπιμη ωστε οι γηινες ψυχες να εθιστουν απο τωρα να αναζητουν «παρκα σεληνιακης ευτυχιας» η «luna park» και στο διαστημα και μετα θανατον) κατασκευασμενες απο υλη β’ διαστασεως και φωτα και ηχους β’ διαστασεως σε τροχια γυρω απο την γη, με σκοπο την ολικη η μερικη αποσβεση μνημης των γηινων ανθρωπινων ψυχων, ωστε αυτες να μην γνωστοποιησουν εις το εξωτερο διαστημα τα εδω τελουμενα σεληνιακα γενοκτονικα και οικολογικα εγκληματα του σιν – σιων – τζενταϊ - σενταϊ εντος του σωματος του ζωντος ΠΑΝος η συμπαντικου οργανισμου».
..............................................................................................................................................................

Παρομοια προδοτικη ξενολιγουρα εχει καταλαβει τις ελληνικες ιστοσελιδες και δια τον ετερο στημενο πρακτορα των ιουδαιων ραβινων, τζον λιαρ τζουνιορ, υιο του αεροναυπηγου και ιδιοκτητου της liar jet των «ηπα» (ιδιωτικα τζετ δια Μεγιστανες), ο οποιος μετα απο ραβινικα σεμιναρια δηλωνει παραψυχολογος – Σεληνιολογος – και… ψυχοπαγιδολογος, και «ανακαλυπτει ξανα τον τροχο» της Ο.Ε.Α. (G.H.REES.) ητοι τις σεληνιακες ψυχοπαγιδες ανθρωπινων ψυχων, αλλα Διαστρεφοντας τα κειμενα της Ο.Ε.Α., ητοι εξαφανιζοντας τις σεληνιακες Δορυφορικες εξεδρες – ψυχοπαγιδες απο υλη β’ διαστασεως η «luna parks» τοποθετημενες σε γεωστατικες τροχιες γυρω απο τον πλανητη μας, και «αντικαθιστωντας» αυτες τις εξεδρες με εναν κυβο, ητοι με τον κυβο της «ανω Σιων» (ιδε περιγραφη του κυβου στην αποκαλυψη του ιωαννου της σεληνιακης «αγιας γραφης»)
...............................................................................................................................................................

2ον) ειδικως, η αποσιωπηση και η διαψευση της υπαρξεως δορυφορικων σεληνιακων ψυχοπαγιδων «luna park» σε τροχιες γυρω απο τη γη για τις οποιες γραφει η Ο.Ε.Α., και η εξαπατηση των γηινων ψυχων των εξερχομενων στο διαστημα με την προηγουμενη εμμεση διαβεβαιωση και διαψευση οτι: «δεν υπαρχουν σεληνιακες δορυφορικες ψυχοπαγιδες σε γεωστατικες τροχιες γυρω απο τη γη τις οποιες αναφερει η Ο.Ε.Α., αλλα υπαρχει μονον ενας κυβος – ψυχοπαγιδα στη σεληνη, και επομενως να εισερχεστε αφοβα και ελευθερα στα “luna park” τα οποια θα δειτε στον ουρανο μετα θανατον.» http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/25032010.html

 (ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ)
………………………………………………………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………………………………..

Ψυχες αιωρουμενες εντος «κολασης» πολεμικου αποκλεισμου και περικυκλωσεως - ανευ … «παραδεισου». 
…………………………………………………………………………………………………………

Αρα, ω, πανυβλακες προδοτες μασονοι αποδεκτες της παρουσης διαταγης, ειναι αυταποδεικτο το οτι οι σεληνιακοι δρακονιανοι δαιμονες [ μετατρον – ασμονταϊ – «μιχαηλ» - «γαβριηλ», … «κατουριηλ» και 33.000 σεληνιακοι δαιμονες των ασιατικων θρησκειων ] αφου κατασκευασαν μεσω γενετικης μηχανικης τους «γηινους δρακονιανους» κινεζους «δρακοντες» προς τιμην του «αστερισμου δρακοντος», ως αστερισμου προελευσεως της σεληνης και αφου, μεσω του σεληνιακου οπλοστασιου, εξεδιωξαν τους ανδρομεδιους λευκους «θεους» του Διος, και τους σειριους μαυρους «θεους» του σειριου («θε’ω» => τρεχω – ιπταμαι ταχεως στον ουρανο – διαστημα), αρχισαν να υποδυονται απο το 9.600 π.μ.ε.χ. ολους τους «θεους» τους οποιους εξεδιωξαν, με σκοπο να τους εξευτελισουν δολιως, διαπραττοντες αντ’ αυτων ανουσιουργηματα προκλησεως εμφυλιων πολεμων (ιδε: αχαιοι ελληνες εναντιον τρωων ελληνων, και ελληνικες πολεις εναντιον ελληνικων πολεων) μεσω των ηδη υφισταμενων επιστημονων των εκδιωχθεντων, - οι οποιοι υφισταμενοι τελικως μεταλλαχθηκαν σε «δωδεκαθειστικα» - χριστιανικα – ιουδαικα – ισλαμικα – ασιατικα – και μασονικα ιερατεια της ιεραρχιας «hong – zen – aoa + oto – mtm»._
……………………………………………………………………………………………………………......
………………………………………………………………………………………………………………..
Δηλαδη, ο δρακονιανος αρχισατανας τζενταϊ – σιν – σιων – σινα – σενταϊ – τζεντ – τζεηντ – τζιουντ – ιουδας – ψευδοιεχωβα – ψευδοων και ο σαβιτ – σαβαωθ – κρονος, οι μασονικοι «αρχαγγελοι» ασμονταϊ – μετατρον – και λοιποι, και οι χριστιανικοι [ συμπαιγνιακοι τους ] «αρχαγγελοι» μιχαηλ – γαβριηλ – και λοιποι, αφου εγενοκτονησαν μερικως μεσω κινεζων – κορεατων, και μογγολων: εβραιων και σαξονων και λοιπων, συνεχως επι 11.600 ετη την λευκη ανδρομεδια και την σειρια μαυρη ανθρωποτητα, τωρα παρουσιαζονται ψευδως και δολιως ως δηθεν «οι αγιοι – δικαιοι – απο θεου – τιμωροι των φιλοπολεμων «κακων» λευκων και μαυρων εθνων» και ως δηθεν «απο θεου ειρηνοποιοι, με θεικη εντολη ολικης γενοκτονιας των Λευκων και Μαυρων εθνων στον γ’ παγκοσμιο πολεμο ή «αρμαγεδδωνα» δια να επελθει η ειρηνη στον πλανητη», ητοι δια να παυσουν οι πολεμοι και η διαφθορα τους οποιους αυτοι οι ιδιοι δρακονιανοι «θεοι» και «αρχαγγελοι» προκαλεσαν και υποκινησαν συνεχως επι 11.600 ετη._ (!!!)._
………………………………………………………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………………………………..
Οχι μονον οι ψυχες σας (αφου εμεις καταστρεψουμε το σωμα σας μετα τις 30 Νοεμβριου 2009) δεν θα μεταβουν σε κανεναν μασονικο η χριστιανικο «παραδεισο» η «τοπο ευνοιας», αλλα αντιθετως θα ευρεθουν να αιωρουνται στο κενο σε μια φρικη πανικου πνευματων των επτα εσωτερικων πλανητων του σιν – σιων – τζενταϊ εως οτου επιτεθουν εναντιον του ως ανω διαστημικου εγκληματια και των εγκληματιων «αρχαγγελων του, ασμονταϊ, μετατρον, μιχαηλ, γαβριηλ, και λοιπων, οι ευρισκομενες στην τροχια του κρονου κυβερνητικες Γαλαξιακες Δυναμεις, οι οποιες θα σας συλλαβουν και «θα σας συνουσιασουν το αιδοιο που σας πεταγε» βρωμερα μασονικα και ιουδαιο-χριστιανικα παληοτομαρα: μαυρης μαγειας του σιν – σιων – τζενταϊ και των «αρχαγγελων» του, και προδοσιας εναντιον του γεναρχου σας Διος, εναντιον των ανδρομεδιων διαστρικων πατερων σας, και εναντιον της νομιμης Γαλαξιακης κυβερνησεως ή κατ’ εσας «αυτοκρατοριας»._

Στο στρατοπεδο της Γαλαξιακης νομιμου κυβερνησεως δεν υπαρχουν ουτε «παραδεισοι» ουτε «κολασεις» με… φωτιες και λοιπα τρομοκρατικα του αρχιεγκληματια τρομοκρατη «θεου» σας σιν – σιων – σινα – τζενταϊ-ιεχωβα και των εγκληματιων τρομοκρατων «αρχαγγελων» του._

Υπαρχουν μονο ισορροπημενες κοινωνιες και… «ζωολογικοι κηποι προδοτων» εις τους οποιους οι βρωμερες προδοτικες ψυχες σας θα επιδεικνυονται ως παραδειγματα προς αποφυγην, επι μερικα… τρισεκατομμυρια γηινα ετη, εις τα 200 δισεκατομμυρια ηλιακα συστηματα του γαλαξια μας.

Τοτε θα γνωρισετε τι σημαινει γνησια και ανοθευτη φρικη. Τοτε θα αποπειρασθε καθημερινως να αυτοκτονησετε με «δευτερο θανατο», αλλα αυτο (δεν θα) σας επιτρεπεται πριν διαπομπευθειτε σε ολους τους «ζωολογικους κηπους» του γαλαξια._

Ηδη, απο τα προηγουμενα εις χειρας σας κειμενα μας, εχετε υποψιασθει την Ταυτοτητα μας και την προελευση μας. Η παρουσα, μαλλον, θα κανει την υποψια σας βεβαιοτητα._

Καποιοι αστυνομικοι βολου – λαρισης – και αθηνων και ανδρες της «κυπ/ευπ» δηλωσαν οτι «στα κειμενα μας υπαρχει υπερφυσικη γνωση».

Πραγματι εχουμε υπερφυσικη γνωση η οποια μας δοθηκε μεσω εκπομπων «qq – nasers» kai «heavy – netrino – nasers» διευρυνομενης δεσμης απο την περιοχη τροχιας πλανητου κρονου και απο την εσωτερικη κοιλη επιφανεια του πλανητου μας οπου επιβιωνουν ακομη οι αρχαιοι ανδρομεδιοι – πελασγοι – ελληνες πατερες μας, με τεχνολογια ενωπιον της οποιας η σημερινη κινεζικη και εβραιοσαξονικη τεχνολογια της εξωτερικης επιφανειας του πλανητου μας φαινεται οτι ανηκει στην προιστορια._

Παυσατε τους διωγμους και τις δολοφονιες, και την κοινωνικη – πολιτικη – οικονομικη – επαγγελματικη απομονωση εναντιον μας και εναντιον των επωνυμων εκπροσωπων μας, διοτι εαν στρεψουμε εναντιον σας την… «υπερφυσικη» τεχνολογια συγκεντρωμενης ενεργειας η οποια μας εχει επισης δοθει «εξωθεν» και «εσωθεν», θα γεμισει η Ελλαδα πτωματα των μελων των τριων εξουσιων ελλαδος, με ανεπιθυμητη προκληση χαους και αναρχιας._

Κοινοποιειστε εις τους μογγολους εβραιους και σαξονες, και θιβετιανους, και Κινεζους της μασονικης ιεραρχιας «hong => zen => aoa + oto => mtm», οτι μετα την αφιξη και την εναρξη ισχυος κυριαρχιας τους στον πλανητη μας, οι ελθοντες των κυβερνητικων γαλαξιακων δυναμεων, θα επιβαλουν εις τους γηινους κιτρινους δρακονιανους κινεζους – κορεατες, και εις τους ημιδρακονιανους λευκοκιτρινους και μαυροκιτρινους μογγολους, στειρωση με σκοπο την βαθμιαια εξαφανιση και μηδενισμο των ως ανω πληθυσμων στον πλανητη μας, και μεταθεση των ψυχων τους δια επιβιωση, υπο περιοριστικους ορους, σε αλλα ηλιακα συστηματα, μακραν απο τα 13 ηλιακα συστηματα του υπεριωνος Σειριου._

Κοινοποιειστε εις τους ως ανω δρακονιανους και ημιδρακονιανους μασονικους ανωτερους σας οτι εαν προβαλουν την ελαχιστη πολεμικη αντισταση η ανυπακοη εις τις κυβερνητικες γαλαξιακες δυναμεις, αυτοι και οι λαοι τους θα γενοκτονηθουν ολοσχερως, σε επιπεδο α’ και β’ διαστασεως, ητοι και σε επιπεδο ψυχων, με συνοπτικες διαδικασιες «δευτερου θανατου»._

Σας γνωστοποιουμε οτι, απο την ληψη της παρουσης, θα ενεργουμε, και απαιτουμε να γινουμε αποδεκτοι απο σας, ως η μονη νομιμη ελληνικη κυβερνηση, με το «δικαιο του ισχυροτερου – του δικαιοτερου – και του διανοητικως ικανοτερου», οπως ειναι αυταποδεικτο απο τα εις χειρας σας κειμενα της Ο.Ε.Α._
……………………………………………………………………………………………………………..
…………………………………………………………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………………………………..

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ «ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΡΑΦΗΣ» ΚΑΙ ΥΓΙΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ «ΤΡΟΦΗΣ» ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ VIDEO «The anouncement – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ».

ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΕΞΙΝΟΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ «ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ» ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ… «ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΑ».
ΩΣΤΟΣΟ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ «ΔΟΣΕΙΣ» ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.-

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις