ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 9 September 2012

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ E.N.D. ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥΣ!!!!


http://www.ellasneverdie.org/node/32?page=13

ΜΕΣΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ "ΑΓΓΕΛΟΣ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΤΕΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ - ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΗΝ E.N.D. ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΥΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ... ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΡΑ ΩΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ "ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΕ ΣΥΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERPOL ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Η END ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ!!

Κυρ, 09/09/2012 - 15:31
Αγγελος

Αγαπητέ mirabilis η FED έχει να κάνει με την αλλη ανακάλυψη του ΛΑΜΠΡΑΚΗ τα αμερικανικά ομόλογα ... μονο που πρέπει να προσέξει γιατι εαν τα εμφανίσει κινδυνευει να πάθει οτι επαθαν καποιοι αλλοι πριν απο μερικούς μήνες ... Η INTERPOL βλέπεις δεν ειναι ούτε Ελληνική αστυνομία ούτε Ελληνική εισαγγελεία ... Σε ότι αφορά τώρα την Τράπεζα της Ανατολής εαν πάς στον ισολογισμό θα δεις οτι μιλαει για σταθεροποιημένα φράγκα .... που καθε ένα ήταν κλειδωμένο στην ισοτιμία των 3 δραχμών την στιγμη που το φράγκο ήταν στα 7 ...

Με λιγα λόγια μιλάμε για δραχμές και σε καμμία περίπτωση για χρυσά φράγκα ....
Επίσης ο καρυωτης κανει αποτιμηση με βασει το παθητικο ....κάτι που ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ... και όχι με βάσει την καθαρή θέση ( ενεργητικο μείον υποχρεώσεις προς τρίτους ) όπως πρέπει και το κανει επειδή με την καθαρή θέση θα επρεπε να λάβει υποψη του τις ζημιες , απομειωσεις ομολογων και προκαταβολή που θα μηδένιζαν το κεφάλαιο και το κυριότερο επειδη το οποιο αποτέλεσμα μεγαλύτερο του μηδενος θα ήταν σε δραχμές
Και φυσικά ο λόγος που το κανει δεν εχει να κανει με καμμια οικονομική διάσταση ούτε για τους μετοχους της ΤΑ

Υ.Γ. ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ "ΑΓΓΕΛΟΥ" ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!  ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ελλάς - End National Debt – Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!! Απάντηση ντόπιων πολιτικών μασόνων προδοτών: «Δεν θέλουμε να αλλάξουμε (τα κινεζοεβραικά) αφεντικά μας!».
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/end-national-debt.html

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ E.N.D.: USD $50 δισεκατομμύρια δολάρια κυρίαρχο δάνειο στη Δημοκρατία της Κύπρου για 100 χρόνια (400 δις. Ευρώ προσφέρονται για την Ελλάδα από τις 9 Σεπτεμβρίου 2012 με παρόμοιο με την Κύπρο διακανονισμό)
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/end-usd-50-100-400-9-2012.html

Η Ελλάδα μέσω Ελλήνων μετόχων της "Τραπέζης της Ανατολής" διαθέτει χρυσό αξίας 52 Τρις Ευρώ με τα οποία δύναται να εξοφλήσει 48 φορές το Ελληνικό Δημόσιο χρέος 400 +700=1,1 Τρις Ευρώ,αλλά οι προδότες πολιτικοί αρνιούνται την προσφορά αυτών των Ελλήνων μετόχων!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/10/52-48-400-70011.html

Ο.Ε.Α. προς τους κατόχους και Δικαιούχους των Μετοχών της Τραπέζης της Ανατολής
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/09/blog-post_4137.html

777(KOREA) ΩΣ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666(ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ - ΔΥΣΗ) ΣΕ 888(ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ: ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ)
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/08/777korea-666-888.html

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ. Η ΜΕΡΚΕΛ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ (ΜΑΖΙ ME 100 "ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ 888
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/08/888.html

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/hong_03.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις