ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 5 September 2012

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ CHEMTRAILS - «ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙΡΟΥ» ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΒΙΒΛΙΟ Ν.ΜΑΡΓΙΩΡΗ)‏

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΙΑ'1988:

-----------------------------------------------

Σε ό,τι αφορά τους "ισχυρισμούς" των γραφόντων γιά την ύπαρξη τεχνολογίας ελέγχου καιρού στα αρχαία ελληνικά ιερατεία-πανεπιστήμια, θα τους συσχετίσουμε με τους "ισχυρισμούς" του Ν.Μαργιώρη στο βιβλίο του "ΔΡΑΒΙΔΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ", σελίς 74:

""""Ο ανταγωνισμός των δύο υπερδυνάμεων της εποχής εκείνης, ΔΡΑΒΙΔΩΝ και ΑΤΛΑΝΤΙΝΩΝ, είχε βαθειές τις ρίζες του. Οι δύο αυτοί διαφορετικοί λαοί προήλθαν από αστερισμούς με σύσταση μαγνητική αντίθετη και ψυχοσύνθεση ολωσδιόλου άλλη.

Η αρχαία σοφία μας εμπιστεύεται ότι οι Δραβίδες, οι ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ άποικοι της γής ήλθαν από τον αστερισμό της Ανδρομέδας και κατοίκησαν στην πεδινή περιοχή της Μεσογείου. Ο τόπος αυτός καλύφθηκε από μαγνητική καλύπτρα και αποτέλεσε τον κήπο της Εδέμ ή τον Παράδεισο.

Οι Ατλαντίνοι ήλθαν από τον αστερισμό του Ηρακλή και κατοίκησαν στην ...Ατλαντίδα. Ήταν η έχθρα τους τόσο μεγάλη και η μανία τους να αλληλοκαταστραφούν τόσο πολλή, ώστε κάθε εφεύρεσή τους και κάθε τεχνική τους ανάπτυξη, αντικειμενικό σκοπό είχε την καταστροφή του αντιπάλου. 

Οι Ανδρομεδικοί ήταν πνευματικοί και προ παντός ανώτεροι και μεγαλόκαρδοι ... και θεωρούσαν έγκλημα να σκοτώσουν έναν άνθρωπο, έστω και αν αυτός ήταν Ατλαντίνος, ο μεγαλύτερος εχθρός τους.

Οι Ατλαντίνοι ήταν αντίθετα υλιστές και στον υπέρτατο βαθμό εκδικητικοί και βάναυσοι. Η τεχνοκρατική τους έφεση προήλθε από το κόμπλεξ των προγόνων τους, γιατί οι Δραβίδες είχαν καλύψει όλη τη χώρα τους με άτρωτη καλύπτρα από μαγνητισμό, την περίφημη "ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΠΤΡΑ".

Η μαγνητική καλύπτρα των Δραβίδων είχε πολλά πλεονεκτήματα. Διατηρούσε το κλίμα της Ενδοχώρας σε κατάσταση μόνιμης άνοιξης. Ακόμα επέτρεπε βροχές, μόνον όταν οι υπεύθυνοι της χώρας των Δραβίδων είχαν ανάγκη γιά την παραγωγή τους και γιά την ανανέωση της ατμόσφαιρας από τα απαραίτητα στοιχεία.

Αντίθετα οι Ατλάντιοι δεν είχαν κατορθώσει στη διέλευση των χιλιετηρίδων να πετύχουν το τεχνικό αυτό κατόρθωμα των δραβίδων, όσο και αν προσπαθούσαν με την τεχνοκρατία τους.

Γιά τούτο, αντικειμενικός σκοπός τους ήταν να πειραματίζονται πάνω σε όπλα υπερκαταστροφής, ώστε να σπάσουν κάποτε αυτό το αρχαιότατο υπερόπλο των Δραβίδων, τη μαγνητική καλύπτρα που τους προφύλαγε από κάθε είδος επιθέσεως των εχθρών τους.

Μ' αυτό το πάθος έφθασαν στο τραγικό τους τέλος, να βρούν και να ανακαλύψουν την ειδική βόμβα-τορπίλλη διάλυσης της μαγνητικής καλύπτρας των Δραβίδων ... με αποτέλεσμα να τη σπάσουν και να σχηματισθούν οι δίνες -ηλεκτρομαγνητικής πυκνώσεως της σεληνιακής τεχνολογίας- με συνέπεια μία αδιάκοπη βροχή κατακλυσμιαία που βάσταξε τουλάχιστον σαράντα μερόνυχτα. Ταυτόχρονα παρουσιάσθηκαν γεωλογικές αναστατώσεις με αίτιο την απελευθέρωση της ατμόσφαιρας ύστερα από το σπάσιμο της μαγνητκής καλύπτρας.

Αυτές οι γεωλογικές αναστατώσεις έφεραν τους δύο ωκεανούς Ειρηνικό και Ατλαντικό μέσα στην Ενδοχώρα όπου βρίσκεται η τωρινή Μεσόγειος Θάλασσα.

Όμως προτού σημάνει το τέλος των καιρών, οι Δραβίδες δεν έμειναν αδρανείς. Εξαπέστειλαν τις υπερβόμβες τους που ήταν κατασκευασμένες από αντιύλη. Η ανταπόδωση των βομβών από τους Δραβίδες υπήρξε καταπληκτική και τραγική. Ολόκληρη η μεγαλόνησος ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, το τελευταίο απομεινάρι της τεράστιας Ηπείρου Ατλαντίδος καταποντίστηκε αύτανδρη και δεν διέφυγε κανείς μα κανείς από τους κατοίκους της Ατλαντίνους. Όσοι απέφυγαν τον πνιγμό βρέθηκαν με πλοία μακριά από την καταστροφή και μάλιστα όσοι βρίσκονταν στην Αφρική και στις απομακρυσμένες αποικίες τους. Υποθέτουν ότι οι ιθαγενείς της Αμερικής και ίσως της Πολυνησίας ανήκουν στους διασωσμένους από τον καταποντισμό της Ατλαντίδος.""""


Γιά τους ενδιαφερόμενους ο εκδοτικός οίκος "ΟΜΑΚΟΕΙΟΝ" που τύπωσε τα ανωτέρω εδρεύει στην Αθήνα, Σπ. Τρικούπη 17. Αν ο Ν. Μαργιώρης δεν έπασχε από άκρατο μυστικισμό και από σκόπιμες απόπειρες "κοκτέηλ" μίξεως του ατλάντειου χριστιανισμού με τον Δραβίδιο ορθολογισμό της ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, θα ήταν ένας έξοχος ερευνητής.

Οι υπογραμμίσεις στο κείμενό του είναι δικές μας και αφορούν ψεύδη που πιστεύουμε ότι δεν παρατίθενται σκόπιμα αλλά από κακή πληροφόρηση του Μαργιώρη στα ταξίδια του σε Ασιατικές χώρες, όπου ήλθε σε επαφή με ινδουϊστικά ιερατεία διαβρωμένα από τον Θιβετιανό Βουδισμό, διαστροφέα των ΡΙΓΚ ΒΕΔΑ με προσμίξεις και επινοήσεις των Σημιτομογγόλων Λάμα.

Πριν εξετάσουμε το θέμα διεξοδικά, αναφέρουμε ότι ναί μεν η χώρα των Δραβίδων ήταν καλυμμένη με δίκτυο μηχανών ηλεκτρομαγνητικής πυκνώσεως-αραιώσεως που δημιουργούσε κατά βούληση βαρομετρικά χαμηλά-υψηλά αντιστοίχως και βροχόπτωση-ηλιοφάνεια αντιστοίχως, αλλά αυτές οι μηχανές δεν ήταν εφεύρεση των γήινων Δραβίδων, ούτε ήταν αδιαπέραστο το πεδίο τους από "πυραύλους" των Ατλαντίνων.

Επειδή κινδυνεύουμε να φύγουμε από την ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ, αναιρώντας ή αποδεχόμενοι χωρίς αποδείξεις το ανωτέρω κείμενο, ζητούμε από τον αναγνώστη να αναμένει.

Το μόνο που μπορεί να τον βοηθήσει προς το παρόν είναι η πληροφορία ότι σήμερα ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ελέγχου καιρού, η οποία χρησιμοποιείται στο Ισραήλ και στην Ιταλία γιά την πρόκληση βροχοπτώσεων κατά βούληση και ότι αυτή η τεχνολογία είχε "επινοηθεί" από τον Βίλχεμ Ράιχ στις Η.Π.Α. στις προσπάθειές του γιά την μελέτη απολαβής ενεργείας από την "Οργόνη" της κοσμικής ακτινοβολίας. Ο Βίλχεμ Ράιχ είχε φθάσει στη διατύπωση θεωρητικών μαθηματικών εξισώσεων της "οργόνης" και είχε κατασκευάσει συσσωρευτές ενεργείας από κοσμική ακτινοβολία. Είχε φθάσει σε τεχνολογία ελέγχου καιρού με απλές συσκευές "παραλλήλων σωλήνων" οι οποίες ανάλογα με τη γείωσή τους παρήγαγαν χαμηλά ή υψηλά βαρομετρικά. Συνδυασμοί αυτής της τεχνολογίας και των "πυθαγορείων δωδεκαέδρων" έδωσαν στην Ο.Ε.Α. την τεχνολογία των MASER μοριακής αποσυνθέσεως που είναι συγχρόνως και μηχανές ελέγχου καιρού γιά διάλυση βαρομετρικού χαμηλού στην μικρή ένταση λειτουργίας τους.

Έτσι αν αποδειχθεί ότι στο 9500 π.χ. οι Δραβίδες δεν ήταν μόνοι τους αλλά είχαν την τεχνική συμπαράσταση κάποιων ΑΛΛΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΟΝΤΩΝ που προηγούνταν κατά πολύ σε επίπεδο γνώσεων επειδή ήταν ικανοί να κάνουν ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ σε διαγαλαξιακές τροχιές, τότε κατά μείζονα λόγο ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ είχαν όχι μόνο τεχνολογία ελέγχου καιρού αλλά ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.

Αν αποδειχθεί ότι στο 9500 π.χ. οι Άτλαντες δεν ήταν μόνοι τους αλλά είχαν τη συμπαράσταση ΑΛΛΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΟΝΤΩΝ, τότε ποιά είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ;

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΡΓΟΝΗΣ «ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ» ΤΟΥ ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ (CHEMBUSTER) ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΡΑΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ – ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 2.5 ΩΡΕΣ (!!!) ΤΩΝ “CHEMTRAILS” ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΝΕΦΩΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΪΧ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1988 Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΑ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ),ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

ΒΙΝΤΕΟ 1:

Messing with Orgonite
http://www.youtube.com/watch?v=ebzW_B2fut0

ΒΙΝΤΕΟ 2:

Time Lapse Photography: 90 Days in under 1 Minute (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ 90 ΜΕΡΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΟΝΙΚΟΥ CHEMBUSTER)
http://www.youtube.com/watch?v=YcdB_KDwwi4

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ - ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ (ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ)
http://ellhnvschaos.blogspot.gr/2011/07/blog-post.html

ΚΕΙΜΕΝΟ (ΙΑ) 1988 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Ο.Ε.Α. (ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ. Ακατάλληλο δια ανηλίκους) http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/word.html

Απάντηση Ο.Ε.Α. σε σχόλιο του αναγνώστη “koitawmprosta” http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/11/koitawmprosta.html

ΔΡΑΒΙΔΕΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΜΑΡΓΙΩΡΗΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ) http://www.politeianet.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=170895&option=com_virtuemart&Itemid=89&keyword=22700&lang=el

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις