ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday, 7 October 2010

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΥΠΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ «ΛΥΚΑΟΝΑ», ΚΡΙΝΑΕΤΟΥΣ, ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΕΨΙΛΟΝ 666 ΚΑΙ ΛΟΙΠΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΥΠΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ «ΛΥΚΑΟΝΑ»

ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΑΝΩΝΥΜΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΜΑΣΟΝΕ ΑΡΟΥΡΑΙΕ ΨΕΥΔΟ-ΛΥΚΑΟΝΑ,

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΑΥΣΕΩΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΕΣΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕ ΜΑΣΟΝΕ ΛΥΚΑΟΝΑ ΩΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ )+( ▼ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΣΥ ΩΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΑΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΗΜΙΘΕΩΝ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΑΣΟΝΕ ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΛΥΚΑΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΡΙΝΑΕΤΟΙ, ΛΥΚΑΟΝΕΣ, ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, ΜΑΡΤΙΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑ, ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΕΣ ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ Η Ο.Ε.Α. ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ «ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΗΜΙΘΕΩΝ» ΣΟΥ ΛΕΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ:
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΛΥΚΑΟΝΕΣ, ΚΡΙΝΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΕΧΕΤΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΙΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΙΡΚΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ, ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΠΙΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΡΚΗΣ, ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΕΣΑΣ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΗΜΙΘΕΩΝ.
ΙΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ:
«Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΩΝ».
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΗΜΙΘΕΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΣΠΑΣΑΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΙΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΩΣ «ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΔΙΟΣ».

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις