ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday, 4 October 2010

ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ DEFENCENET.GR

ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕΛΑΝΗ ΔΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ.

ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 25.09.2010 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΜΙΞΗ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ http://www.defencenet.gr/ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ «ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ» ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΔΙΑΔΟΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ» ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΑΥΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΗΜΙΨΕΥΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ http://www.defencenet.gr/

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ

Το ημιψευδες κειμενο:
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=14565&Itemid=49

και μερικα απο τα αληθή κειμενα τα οποια εχουν αναρτηθει:
http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=888:anatolian-eagle-&catid=35:defence-turkey&Itemid=62

http://pulse.gr/aeroporikes-askiseis-toyrkias-kinas-sto-ikonio/news/619686/

http://www.anixneuseis.gr/?p=7576

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις