ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 25 October 2010

ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ

TOP URGENT MESSAGE OF NATIONAL SECURITY AFFAIR OF RUSSIA – USA – AND EUROPEAN COMMUNITY (E.U.) IN BRUSSELS BELGIUM, AND TOP URGENT MESSAGE OF PLANETARY SECURITY MATTER TO THE ABOVE THREE GOVERNMENTS.

ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΡΩΣΙΑΣ – ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ («ΗΠΑ») – ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ» («Ε.Ε.»)


ΑΘΗΝΑΙ 22.10.2010


ΘΕΜΑ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ 31.10.2010, ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ 31.10.2010, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ – «ΗΠΑ» - ΚΑΙ «Ε.Ε.» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΠΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ:


ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΡΩΣΙΑΣ – «ΗΠΑ» - «Ε.Ε.»,

ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΩΣ ΡΩΣΟ-ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ «R.A.T.I.O» ΗΤΟΙ «RUSSIAN – ATLANTIC – TREATY of INTERNATIONAL ORGANIZATION», ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ, ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/ ) ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΑΚΟΜΗ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ «RATIO», ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΡΓΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ – ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ Η ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ «RATIO» ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΛΟΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ, ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΝΑΡΚΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ Ή «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ – ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ), ΤΗΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» (ΚΙΝΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΜΟΓΓΟΛΟΙ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΣ «Κ.Κ.» (ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ).

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΔΙΔΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 31.10.2010 ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ:

1: ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ «RATIO» ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΕΞΑΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

2: ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ή ΑΛΛΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ «RATIO» ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΟΠΛΑ Ή ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΦΑΝΗ ΑΞΟΝΑ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.», ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΑΠΟΣΥΜΠΛΕΚΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

3: ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ε.Ε.» ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ – ΒΙΒΛΙΑ – ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ – ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ – ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

4: ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΔΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΙΝΔΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΗΣ – «ΗΠΑ» ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «HONG» ΚΙΝΑΣ.

5: ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΑ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΟΥΝΤΑΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».

6: ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΟΙ «ΗΠΑ» ΚΑΙ Η «Ε.Ε.», ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΕ 51% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΥΣΙΩΔΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

7: ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΤΕ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΤΕ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ, ΩΣΤΕ Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥΣ: ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΣΠΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΜΗΚΟΣ ΑΚΤΩΝ 500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΔΙΑ ΕΚΑΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΞΟΔΟ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ΑΚΤΩΝ 1500 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ.

8: ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ.

9: ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΟΒΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΟΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

10: ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

11: ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

12: ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

13: ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.

14: ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΤΕ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

15: ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ «ΝΕΑ ΑΤΛΑΝΤΙΣ» (NEW ATLANTIS) ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΒΥΘΙΣΘΕΙΣΑΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ, ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΥΣ» ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΓΗΡΑ, ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΑΛΓΕΡΙΑ, ΚΑΝΑΡΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ, ΑΖΟΡΕΣ ΝΗΣΟΥΣ, ΑΙΓΥΠΤΟ, ΛΙΒΥΗ, ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙ, ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ, ΜΑΡΟΚΟ, ΩΣ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ» (Ο.Η.Ε. – O.N.U.) ΟΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ 20 ΜΟΙΡΩΝ ΕΩΣ 30 ΜΟΙΡΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ 0 ΜΟΙΡΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ «ΝΕΑ ΑΤΛΑΝΤΙΣ» ΘΑ ΤΟ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΕΔΑΦΗ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

Α: ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΛΓΕΡΙΑ
Β: ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΜΑΛΙ
Γ: ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ
Δ: ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΑΧΑΡΑ
Ε: ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΝΑΡΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΣΤ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΗΣΟΥΣ ΑΖΟΡΕΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
Ζ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΗΣΟΥΣ ΒΑΛΕΑΡΙΔΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ» (GUANCHES) ΣΤΙΣ ΚΑΝΑΡΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ.

ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ – ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΝΣΚΡΙΤΙΚΗ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ – ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΙ» ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΡΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΖΩΝΕΣ:
ΚΥΑΝΗ – ΠΡΑΣΙΝΗ – ΚΙΤΡΙΝΗ
ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΤΟΓΚΟΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΙ», ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Ή ΚΥΝΟΣ.

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ - ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ ΘΕΟ ΤΙΤΑΝΑ ΑΤΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ Ή DIOSES ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΡΟ-ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ.

ΙΔΕ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ «ΚΡΙΤΙΑΣ 108» ΚΑΙ «ΤΙΜΑΙΟΣ 24».

ΙΔΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ: ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΟΔΩΡΟ, ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΑΡΝΟΒΙΟ, ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΠΛΙΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΛΛΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΙΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΩΣ «CANARIUS» ΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ «ΚΥΝΑΡΙΟΥΣ» ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΛΙΟ – ΥΠΕΡΙΩΝΑ – ΣΕΙΡΙΟ Ή ΑΡΧΑΪΣΤΙ «ΚΥΝΑ» - «CANIS» - «ΣΚΥΛΟ», ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΗΤΟΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ «ΕΨΙΛΟΝ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΤΥΠΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ GABON ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ Ή «ΚΑΝΑΡΙΩΝ» Ή «ΚΥΝΑΡΙΩΝ» Ή «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΗΤΑΝ Η ΒΥΘΙΣΘΕΙΣΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΗΣΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΤΛΑΝΤΙΣ, ΚΕΙΜΕΝΗ ΔΥΤΙΚΩΣ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΝ ΣΤΗΛΩΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΣ ΤΩΝ ΟΡΕΩΝ ΑΤΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΤΛΑΣ (ΜΑΡΟΚΟΥ) ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ.

Η ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ «ZEN» ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΣΕΙΡΙΑ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΥΣ».

ΣΚΟΠΟΣ: ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΑΟΙ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΔΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ – 666» ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΤΟΥ 2012, ΩΣΤΕ ΟΙ ΙΝΔΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΕΥΚΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΙ», ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ, ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΙΝΕΖΙΚΟΥ – ΑΝΤΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ – ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ - ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ».

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΤΑΥΤΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ – ΕΛΛΗΝΩΝ – ΛΕΥΚΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» - ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΑΝΤΙΡΡΟΠΟΥ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΡΙΟ ΜΙΚΡΟΠΟΜΠΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΗΜΑΤΟΣ «BARCODE 666», ΩΣΤΕ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ «Α.Ο.Α.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΗΤΟΙ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ (GOLDEN DAWN), ΠΡΟΣ ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ – 666» ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟΙΔΡΥΘΕΝ «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΕΚΠΤΩΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ HOLSTEIN GLUCKSBURG.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΧΑΛΚΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ ΤΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ - 666» ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ 1994 ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΛΙ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ – 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΜΕΣΩ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΣΚΥΤΑΛΗΣ», ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΥΣ» ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ - 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» «PA-SY-A.GR», ΚΑΙ Η ΨΕΥΔΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «DIASVSMETATRON-PLEGMA.BLOGSPOT.COM» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΨΕΥΔΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΥΣ» ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ – ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ» ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΤΟΓΚΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΙ» Ή «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ» ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΙ ΛΑΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΛΑΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ 666» ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ – 666» ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΣΑΧΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΚΥΝΗΓΟΙ, ΚΑΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΝΟΜΑΔΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΜΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΞΕΝΗ ΕΡΗΜΟ ΣΑΧΑΡΑ.

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΙΝΙΚΟ – ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ – ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΑΠΟΣΙΩΠΑ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ» ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Η «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «O.T.O» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ» ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΒΥΘΙΣΘΕΙΣΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ «HONG» ΚΙΝΑΣ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ – ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ – ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», «Ρ.Ι.Κ.», «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΚΑΙ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ – ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΤΟΥ 2012:

1ΟΝ: ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ», ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΙΝΑΣ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΛΕΥΚΟΙ «ΑΤΤΙΛΕΣ - ΑΤΛΑΝΤΕΣ», ΜΕ ΔΗΘΕΝ «ΑΛΤΑΪΚΗ – ΑΤΛΑΝΤΕΙΑ» ΓΛΩΣΣΑ – ΗΘΗ – ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΙΩΝΩΝ - ΓΙΟΥΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΗΛΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ – ΙΩΝΩΝ - ΓΙΟΥΝΑΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΑ ΟΠΟΥ Η ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΟΥΝΑΝ = ΙΩΝΙΑ = ΕΛΛΑΣ.

ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ – ΑΠΑΤΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΟΤΙ Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΟΜΟΓΛΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΟΜΟΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ», ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΔΡΑΒΙΔΩΝ ΙΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ» ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ – ΦΥΛΗ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΛΠ.

2ΟΝ: ΕΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΨΕΥΔΟΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ: ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ – ΘΙΒΕΤ – ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΛΠ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΟΙ «ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΕΣ» ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.», ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΙΝΔΙΑ, ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ «ΗΠΑ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 200.000.000 ΑΝΔΡΩΝ, ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΗΘΕΝ ΑΤΛΑΝΤΕΙΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «Ε.Σ.Σ.Δ.», ΤΟ ΘΙΒΕΤΙΑΝΙΚΟ ΔΗΘΕΝ ΑΤΛΑΝΤΕΙΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΞΟΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΑΤΛΑΝΤΕΙΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ «SEATO» ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ Κ.Λ.Π., ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ – ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

3ΟΝ: ΕΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ «ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ» ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ▼ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α.Ο.Α.» Η’ «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» Η’ «ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ» Η’ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» (GOLDEN DAWN) ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ «ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΙ», ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΑΤΛΑΝΤΕΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΓΟΙ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΛΟΡΔΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΛΕΥΚΩΝ «ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΑΤΟΛΩΝ» Η’ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ «Μ.Τ.Μ.» ΟΠΩΣ Η «ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ» ΑΛΛΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» – «ΝΑΤΟ» – «SΕΑΤΟ», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΤΗΣ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ - ΚΟΡΕΑΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ Η «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Η ΚΙΝΑ, ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΕΘΝΗ – ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ «Α.Ο.Α.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΤΟΥ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΡΑΒΒΙΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΡΩΣΙΑΣ – «ΗΠΑ» – ΚΑΙ «Ε.Ε.», ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ «Μ.Τ.Μ.» ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΠΩΣ Η «ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ «PA-SY-A.GR» ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ DIASVSMETATRON-PLEGMA.BLOGSPOT.COM ΕΛΛΑΔΟΣ.

16: ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΙΤΑΛΙΑΣ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

Α) ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΦΡΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΩΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ – ΓΑΛΛΩΝ – ΦΡΥΓΩΝ, ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.

Β) ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΧΕΤΤΑΙΑΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΩΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΧΕΤΤΑΙΩΝ – ΧΑΤΘΙ – ΓΟΤΘΩΝ – ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Γ) ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΩΑΔΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΩΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΡΟΙΑ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ – ΡΩΜΑΙΩΝ – ΙΤΑΛΩΝ, ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.


17: ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.

18: ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ – ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΑΝΙΔΟΣ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΔΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΑ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.


ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΡΩΣΙΑΣ – «ΗΠΑ» – ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ «Ε.Ε.», ΕΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 24:00’ ΤΗΣ 31ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 (31.10.2010), ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΧΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ 18 ΑΠΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ «RATIO», ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΜΠΛΟΦΑ, ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΜΑΧΗΤΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 (01.11.2010), ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:

Α) ΜΕ ΤΟΝ ΠΤΩΧΟ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «NETRINO – NASER», ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΣΘΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ (ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΑΞΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ) ΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 7.000 ΕΤΗ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΣΘΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

Β) ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ Η’ ΑΛΛΟ ΜΕΣO ΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», «Ρ.Ι.Κ.», «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.», ΚΑΙ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ - ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η’ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ.

Γ) ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΠΛΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «NETRINO – NASER», ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ.

ΗΔΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΙΣ «ΗΠΑ», ΜΑΚΡΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΤΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ.

ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΧΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΚΟΥΣΤΕ ΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.


ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ - ΚΡΟΝΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ: http://1.bp.blogspot.com/_xiGOMVbKvy0/SxSrHntgbjI/AAAAAAAABog/Ozs5MwWKDnY/s1600/dragonian-hierarchy-GR.jpg


Η Ρωσία είναι υπέρ της ενεργοποίησης των σχέσεων με το Σουδάν
http://greek.ruvr.ru/2010/10/25/28451823.html
Ένα θετικό βήμα καθώς για χρόνια εγκληματικώς και ανοήτως οι δυτικοί και οι Ρώσοι άφηναν να Αφρική να κατακλειστεί και να γενοκτονηθεί από τους Κινέζους.

Ασκήσεις της διοίκησης και του επιτελείου της Αεροπορίας Μεγάλων Αποστάσεων της Ρωσίας
http://greek.ruvr.ru/2010/10/25/28313689.html
Σχόλιο: Κάθε Οκτώβριο η «Ρ.Ι.Κ.» ή «άξονας Σαγκάης» έκανε μεγάλα Κοινά Στρατιωτικά Γυμνάσια, και το πάνω χέρι είχε η Κίνα. Όχι όμως φέτος…

Η Ρωσία πρέπει να συμμετέχει στο κοινό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας
http://greek.ruvr.ru/2010/10/25/28296956.html

Η Ρωσία θέλει να αντιληφθεί τι είναι η νατοϊκή «ευρωπαϊκή αντιπυραυλική ασπίδα»
http://greek.ruvr.ru/2010/10/22/27796318.html
Σχόλιο: Χρήση του αντιπυραυλικού συστήματος ως διπλωματική πρόσκληση της Δύσεως προς τη Ρωσία για το σχηματισμό του κοινού καινοφανούς άξονος «RATIO» εναντίον Κίνας – «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.»

Η Ρωσία περιμένει συγκεκριμένα έργα από τις ΗΠΑ
http://greek.ruvr.ru/2010/10/22/27600640.html

Η Ρωσία συνεχίζει να ενισχύει τις θέσεις της στα Βαλκάνια
http://greek.ruvr.ru/2010/10/21/27538570.html

Η συνεργασία στον τομέα της αντιπυραυλικής άμυνας αποτελεί σημαντικό παράγοντα διασφάλισης της διεθνούς ασφάλειας
Στη Μόσχα δεν αποκλείουν τη συζήτηση στην επικείμενη στις 20 Νοεμβρίου στη Λισσαβόνα συνάντηση κορυφής Ρωσίας-ΝΑΤΟ της ρωσικής συμμετοχής στο ευρωπαϊκό αντιπυραυλικό σύστημα.
http://greek.ruvr.ru/2010/10/20/27337689.html

Η Ρωσία μελετά τη δυνατότητα συμμετοχής της στην ευρωπαϊκή αντιπυραυλική άμυνα
http://greek.ruvr.ru/2010/10/19/27014287.html

Ρωσία-ΝΑΤΟ: Αναμένεται συνεννόηση για τις υιοθετούμενες αποφάσεις
http://greek.ruvr.ru/2010/10/18/26879723.html

Η ΕΕ συμβουλεύει τη Γεωργία να αποκαταστήσει σχέσεις με τη Ρωσία
http://greek.ruvr.ru/2010/10/18/26748800.html
σχόλιο: Μια ακόμη σημαντικότατη εξέλιξη προσέγγισης ΝΑΤΟ-Ρωσίας

Ο Μεντβέντεφ θα θέσει στη συνάντηση της «τρόϊκας» το θέμα της κατάργησης του καθεστώτος θεώρησης εισόδου
http://greek.ruvr.ru/2010/10/18/26702607.html

Η Ρωσία πλευρίζει με πρωτοφανή τρόπο στον αμυντικό τομέα τις "αντίπαλες" ΗΠΑ σπάζοντας σταδιακά το αμυντικό "Σύμφωνο της Σαγκάης".
ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗ ΦΟΡΑ:
ΟΙ ΘΙΓΜΕΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣΑΥΡΕΣ ΣΙΝΕΣ-ΚΙΝΕΖΟΙ !!!
http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=930:2010-10-05-11-22-49&catid=40:industry-international&Itemid=61

Όμοιο αντίστοιχο πλεύρισμα του "ΝΑΤΟ" προς τη Ρωσία:
http://elliniki-stratigiki.blogspot.com/2010/10/blog-post_5099.html
"Με αυτόν τον τρόπο, είπε, «Το ΝΑΤΟ επιδεικνύει ότι το αντιπυραυλικό σύστημα δεν στρέφεται εναντίον της Ρωσίας, αλλά αντίθετα, καλείται να υπερασπιστεί τον κοινό μας πληθυσμό». "

Οι Ρωσία παίρνει μέτρα! Οι ρωσοι Στρατηγοί «πιεζουν» προς εμπαργκο οπλων προς την Κίνα!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_13.html

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΟ CAM RANH ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ
http://elliniki-stratigiki.blogspot.com/2010/10/cam-rahn.html


ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΥΣ – ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ ΑΦΡΙΚΗΣ – ΚΑΝΑΡΙΩΝ ΝΗΣΩΝ:

http://www.amazighworld.org

http://en.wikipedia.org/wiki/Berber_people

Η σημαία των «ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ» εναναπομείναντων υπολειμμάτων ατλάντων βορειοδυτικής Αφρικής – Μαρόκου – Ορέων Άτλας - ΑντιΆτλας
http://www.amazighworld.org/images2/Drapeau%20Amazigh%20gr.jpeg

Τελετουργική μάσκα Ντόγκον Μαύρης Φυλής του Κράτους Μάλι της Αφρικής:
http://www.randafricanart.com/sitebuilder/images/Dogon_kanaga_mask_ceremony-755x520.jpg
Η οποία παριστάνει αφαιρετικά το Κοσμοανθρωποειδές «Συμπαντικό Οργανισμό» της Ο.Ε.Α. και των Ανδρομεδίων Αστερισμού Ανδρομέδας μέσω Υπερίωνα - Κόκκυγα - Σείριου - Κύνα.

Ατλάντεια κοινή γραφή "Βερβερίνων" - "Γκουαντσε", διακρίνονται Ελληνικά γράμματα, το Ανδρομέδιο έμβλημα της Ο.Ε.Α. και τα Αντίρροπα "Εψιλον" σε κάθετη μορφή Κοσμοανθρωποειδούς ( = ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ):
http://www.bradshawfoundation.com/giraffe/tuareg/tifinagh.gif

Ταυτίσεις - Γλωσσολογικές Ομοιότητες - Συγκριτική Γλωσσολογία μεταξύ των γλωσσών των Λευκών Ατλάντειων "Γκουάντσε - Βερβερίνων" και των γλωσσών των Λευκών Πελασγών Δραβίδων Ινδίας (Σανσκριτικά):
http://www.atlan.org/articles/guanche_dravida/

Η Ατλάντεια Θρησκεία των "Γκουάντσε" - "Βερβερίνων". Ανώτερη θεότητα ο μυθικός Τιτάνας "Ατλας" ή "Ater" ή “Achaman” ή "Ataman" = "αυτός που κρατάει στους ώμους του τον κόσμο-ουρανό". 25% των προσωπικών ονομάτων των "Γκουάντσε" ξεκινούσε με την Ατλάντεια ρίζα "Aτ". Στη γλώσσα των "Γκουάντσε - Βερβερίνων" το νερό ταυτίζεται με την ατλάντεια ρίζα "Ατλ"=Νερο (Ατλαντίς = Υδατοχώρα του Ποσειδώνα, Ποτίζω = Ανδρομέδιος Επόπτης του Πλανητικού Υδάτινου Στοιχείου)
Οι Γκουάντσε στις παραδόσεις τους ανάφεραν ότι προέρχονταν από ένα μεγάλο νησί-ήπειρο που βυθίστηκε σε καταστροφικό κατακλυσμό ενώ οι πρόγονοι τους διασώθηκαν σκαρφαλώνοντας στα υψώματα του μεγάλου ηφαιστείου των Κανάριων Νήσων El Teide.
Φοβόταν πέραν του φυσιολογικού και επί μονίμου βάσεως τα τεκτονικά γεγονότα (Σεισμούς - Ηφαίστεια) ενώ απέφευγαν να βγουν ανοιχτά στη θάλασσα, και απέφευγαν να φύγουν από το νησί τους. Ήταν δε απομονωμένοι για χιλιάδες χρόνια πράγμα που συντήρησε σχεδόν άθικτες της Ατλάντειες παραδόσεις τους.
Αυτοθυσιάζονταν κάθε χρόνο μια ομάδα από ιέρειες παρθένες που λεγόταν Harimagada, έπεφταν στη θάλασσα, ως θυσία - παράκληση προς τους θεούς για να μη βυθιστεί το νησί τους.
Έχουν τριπλούς ομόκεντρους κύκλους και σύμβολα στην τεχνοτροπία τους
όπως ακριβώς στην Ατλάντεια αρχιτεκτονική παράδοση, από τις γνωστές περιγραφές του Πλάτωνος.
Κατασκεύασαν τέλος και σκαλωτές πυραμίδες όμοιες με αυτές της κεντρικής Αμερικής.
Γενοκτονήθηκαν και εξαφανίστηκαν από τους Ισπανούς εισβολείς.
http://books.google.gr/books?id=NwvgPxA62KkC&pg=PA130&dq=Guanches+Atlas&hl=el&ei=qvrFTM6WL4KF4Qao6vWxDw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=4&ved=0CDkQ6AEwAw#v=onepage&q=Guanches%20Atlas&f=false

http://dancingfromgenesis.wordpress.com/2007/10/26/sons-of-canaanite-posidon-of-atlit-were-ancestors-of-berber-and-tuareg-tribes-of-northwest-africa-showing-atlantean-connection-through-usage-of-atl-etymology-for-water/

http://forums.atlantisrising.com/cgi-bin/ubb/ultimatebb.cgi?ubb=print_topic;f=15;t=000396

http://atlantisonline.smfforfree2.com/index.php?topic=15476.0

3 ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΙΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ: http://s2.hubimg.com/u/394573_f120.jpg - Guanche spiral symbol as a mural

ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΓΚΟΥΑΝΤΣΕ ΜΕ 3 ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ: http://tenerife.sun4free.com/images/island/Guanchesunsymbol.jpg

ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΝΑΡΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ: http://www.paim.net/circles/canary.jpg

http://watch.pair.com/atlantis-rings.jpg

http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes2/guanche_pyramid_guimar.jpg

1 comment:

Unknown said...

Αδερφια, επειδη μεχρι σημερα, δεν μπορουσα, για λογους ανωτερας βιας, να αφιερωσω χρονο, για την μελετη των κειμενων σας, και τωρα ηδη αντιμετωπιζω την επερχομενη διακοπη τηλεφωνικης συνδεσης, θα παρακαλουσα, εαν δεν σας κανει κοπο, να δωσετε μια γενικη ενημερωση, για την κατασταση της Ρωσιας(τι κανει, τι θα κανει, που βρισκεται τελος παντων),και των συμμαχιων, και ισορροπιων γενικα. Προσπαθω να ενημερωθω, για θεματα μεγαλα, και σημαντικα, και πιστευω, οτι οχι μονο εγω, αλλα και αλλοι συνελληνες, βρισκονται σε παρομοια θεση, με κοινες αποριες(βεβαιως, μονο οτι ειναι ανακοινωσιμο). Με αγωνιστικους χαιρετισμους. ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις