ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday, 26 October 2010

Η Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΣΒΟΠΑΡΤΟΥΖΟΒΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.»

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΒΟΛΟΣ 26.10.2010

ΘΕΜΑ: Η Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΣΒΟΠΑΡΤΟΥΖΟΒΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» (ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ «MAJESTIC 12» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ «ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ» ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΚΑΙ Ο ANTIMETATRON ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΙΔΡΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΤΩΡΑ Η Ο.Ε.Α. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΕΝΤΡΟΜΗ ΟΤΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ.

Η Ο.Ε.Α. ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΧΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ (ΘΟΥ – ΒΟΥ 000) ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ.

(ΙΔΕ LINKS http://www.youtube.com/watch?v=AjuRbgUk2PM & http://www.youtube.com/watch?v=dxzSw6QA1fA ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΕΙΣ ΤΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ, ΥΠΕΔΕΧΘΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΑΜΑ ΛΙΒΥΗ» ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ «PA-SY-A.GR»

ΔΙΑΤΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΗ ΤΗ «ΜΑΜΑ ΛΙΒΥΗ» ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗ ΜΑΜΑ ΚΥΡΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΗΤΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ «ΘΟΥ - ΒΟΥ 000» – ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.») ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΠΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΘΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΠΑΓΩΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ «ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ» ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥΛΑΤΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΔΩΡΑ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΝΤΑΣ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΣΒΟΠΑΡΤΟΥΖΙΑΚΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΤΟΥ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ

1 comment:

explorer said...

pali kala pou diabazoume kana tetoio kai gelame ligo..

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις