ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday, 31 October 2010

O.E.A. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΤΥΠΟΥ "ΝΤΕΝΗ", ΜΑΙΛΗ-ΙΣΜΑΗΛΗ, ΚΟΛΟΖΩΦ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ "ΚΚΕ"

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΟΔΟΧΑΙΟΥ - ΜΑΡΞ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΩΝ ΤΥΠΟΥ «ΝΕΑ», ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΤΕΝΗ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ.


ΒΟΛΟΣ 30.10.2010


ΘΕΜΑ:
ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΛΥΣΣΩΔΕΣ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ», ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.


ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η Ο.Ε.Α. ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΤΕΝΗΔΕΣ – ΛΟΥΛΗΔΕΣ – ΦΛΟΥΦΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗΚΟΤΕΡΟΝ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙ «ΝΤΕΝΗΔΩΝ» ΠΕΡΙ «ΛΟΥΛΗΔΩΝ» ΚΑΙ ΠΕΡΙ «ΦΛΟΥΦΛΗΔΩΝ» ΗΤΟΙ ΠΕΡΙ ΑΝΔΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΑΡΡΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΗ ΤΑΣΗ ΕΜΕΤΟΥ.

ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ:

ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΟΥ ΗΡΩΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΕΙΣ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΖΟΝΤΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΗΡΩΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ 1940 ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ. ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΩΣ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΕΙΝΗ ΨΕΥΔΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ «ΚΚΕ», ΟΠΩΣ Ο ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΛΟΖΩΦ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΪΛΗΣ Η’ ΙΣΜΑΗΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ «ΚΚΕ».

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΙΔΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΪΛΗ ΤΟΥ «ΚΚΕ»:
Μαΐλης: εμείς στο ΚΚΕ είμαστε αντίθετοι με το Σύνταγμα!
http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=42480, ιδού λοιπόν ποιοι είναι οι πραγματικοί δεδηλωμένοι φασίστες - δικτάτορες με τα σάπια απαρχαιωμένα δογματικά μυαλά που επιθυμούν ανατροπή του ελληνικού συντάγματος και δημοκρατικού πολιτεύματος για την επιβολή της εβραϊκής «δικτατορίας του προλεταριάτου» του Καρόλου Μαροδοχαίου Μαρξ – διάβαζε: Κινεζοεβραικής πλανητικής δικτατορίας. Δείτε στο τέλος το ένθετο σήμα της Ο.Ε.Α. πάνω σε αυτό το θέμα)

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ 28.10.2010 Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ «ΤΑ ΝΕΑ» ΙΔΡΥΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ «ΚΙΠΑ» ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΟΜΕΡΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΗ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ Β’ ΛΟΓΩ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΜΕΡΤΖΗ, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1936 ΠΕΡΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΗΡΥΞΕΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΛΟΓΟΥΣ:

ΛΟΓΩ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΩΝ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ 24ΩΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ ΟΧΥΡΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

Ο ΦΛΟΥΦΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΝΤΕΝΗΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΕΠΑΞΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΟΜΕΡΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΔΙΕΚΗΡΥΞΕ ΤΟ «ΚΚΕ» ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΙΔΙΟΦΥΗΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ;;

Ο ΝΤΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ - ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ - ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1940 ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΑΤΗ 70 ΕΤΩΝ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΡΟΜΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ» ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΑΘΑΝ ΚΡΙΣΗ ΛΥΣΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΡΤΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΤΗΝ 28.10.2010, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΛΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΤΗΝ 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 1936, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ «ΚΚΕ», ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ: ΑΔΑΜ ΣΜΙΘ, ΚΕΫΝΣ, (ΕΞΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΟΣ «ΚΕΫΝΣΙΑΝΙΣΜΟΣ» ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΫΝΣ), ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΚΚΕ», ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ – ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ – ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΚΛΠ, ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ (ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ HAN-OBER = ΥΠΕΡ-ΧΑΝ, ΚΑΝ-ΚΟΕΝ = ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ) ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΛΥΚΑΙΝΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΟΙΠΑ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΔΟΥΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ «ΑΓΓΛΩΝ» ΒΑΣΙΛΕΩΝ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ Η ΣΥΡΡΑΞΗ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ – ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ – ΔΟΥΚΕΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑΣ.

ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΝΤΕΝΗ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΥΒΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕ ΓΡΑΠΤΩΣ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΝΤΕΝΗΣ ΠΟΥΣΤΟΦΕΡΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΕΝΗΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΠΕΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΑΠΟ ΒΛΗΜΑ ΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΑΘΗΝΩΝ, ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΙΔΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΤΕΝΗ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΠΟΥΣΤΟΦΕΡΝΗΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΠΙ 70 ΕΤΗ …ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ.
Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΑΦΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΑΘΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ «ΚΚΕ», ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΑΠΑΝΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «Κ.Ι.Σ.» ΑΘΗΝΩΝ. ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΜΠΕΡΕΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ, Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΘΗΒΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΔΙΟΤΙ Η ΘΗΒΑ ΔΟΛΙΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ, ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ !!!

ΖΗΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ, ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

ΔΙΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΡΙΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΟΔΟΧΑΙΟΥ – ΜΑΡΞ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΦΑΓΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΩΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 1949, ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΗΤΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΤΑΛΟΙ, ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡ-ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΠΥΡΟ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ, ΑΠΟ ΤΟ 1951 – 1954.

ΔΙΑ ΝΑ ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΕΩΣ ΤΟ 1973 ΩΣ ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΕΡ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΛΟΥ ΟΜΟΙΩΣ ΥΒΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΗΡΩΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΕΩΣ ΤΟ 1973.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


Τέλος παραθέτουμε τις ύβρεις και απειλές που δεχτήκαμε από τον πουστοφέρνη γεροντοκουραδόμαγκα δημοσιοκάφρο Ντένη Κονταρίνη με αφορμή την ενημέρωση του μέσω e-mail για το Επετειακό Κείμενο της Ο.Ε.Α. της 28.10.2010 προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας για τον Ιωάννη Μεταξά και το «ΟΧΙ» του Ιωάννη Μεταξά:

Θαυμάστε …ήθος «ανδρός»:

1)
Dennis Kontarinis (patrinos12@hotmail.com):
Αυτά τα σκατά να τα κρατήσεις για τα μούτρα σου
συχαμένο φασιστοσκούληκο

2)
Dennis Kontarinis (patrinos12@hotmail.com):
Ουυυυυ!!!! να χαθείς μαλακοφασίστα

3)
Dennis Kontarinis (patrinos12@hotmail.com):
Nα πας να γαμηθείς εσύ και όλο σου το σόϊ και ο αισχρός προδότης, ο γερμανόφιλος φασίστας ο μεταξάς σου.
Υπ' όψη σου ότι ήδη σε έχω καταγγείλει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα σε δω σε κάποια φυλακή. Αρχιδομαλάκα.
Ου να χαθείς φασιστόσκυλο της δεκάρας.
Χαμένε, ηλίθιε, δολοφόνε,

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ …ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΜΕ ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1932 – 1940 ΓΑΜΗΣΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟ «Γ’ (ΕΒΡΑΙΚΟ) ΡΑΙΧ»;;;
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΓΓΛΟΦΙΛΟΣ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ (!!!) ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΜΕΝΟΙ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟ 1941, ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ GLUCKSBURG ΑΦΗΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΑΚΑΛΥΠΤΑ (ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΑΣΜΑ «ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ» - ΔΟΪΡΑΝΗΣ);;;
ΜΟΝΟ Ο ΠΟΥΣΤΟΦΕΡΝΗΣ ΝΤΕΝΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ….ΜΥΣΤΙΚΟ… ΓΕΛΩΣ!!!
ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΑΡΙΣΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ - ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΦΥΣΕΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ. )

4)
Dennis Kontarinis (patrinos12@hotmail.com):
Φίλε
Επειδή βρίσκομαι ανάμεσα στους ανθρώπους με κάποιον προορισμό και ο χρόνος μου είναι πολύτιμος, πάρε πίσω τη βρωμιά σου και μην χάνεις τον χρόνο σου να μου γράφεις.
Και να χαίρεσαι την Ομάδα Εθνικοφρόνων Αρχιμαλάκηδων
Χαμένε!!!!!!

Και η σιχαμερή ιστοσελίδα του:
http://eftanhsa.blogspot.com/


ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/28-1940.html

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟ-ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/28.html


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ - ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ – ΦΑΣΙΣΤΑ – ΝΑΖΙΣΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ (ΙΣΜΑΗΛΗ)

Ο ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ – ΦΑΣΙΣΤΑΣ – ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΕΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ «MEGA» (ΙΔΕ LINK: http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=42480 ) ΟΤΙ: «ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ «ΚΚΕ» ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ».

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 59 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΑΡΘΡΟ 59/1:
«ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΟΡΚΟ:
«ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΩ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ.»»

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ – ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ – ΦΑΣΙΣΤΑ – ΝΑΖΙΣΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΪ - ΜΑΡΟΔΟΧΑΙΟΥ - ΜΑΡΞ (σημείωση ιστολογίου: Του Καρόλου Μαρδοχαϊ – Μαρξ που ήταν επίσης και συγγενής με τον εβραιομογγόλο μεγαλο-τραπεζίτη βαρόνο Nathan Mayer Rothschild (1777-1836), σημειώνουμε επίσης ότι από το ίδιο βρωμερό σόι – φάρα - δυναστεία αργυραμοιβών των Rothschild προέρχονταν και το μπασταρδο-εβραιοπαίδι ναζιστής Αδόλφος Hitler – Hisler – Rothschild, ιδού η άθλια εβραιομογγολική συμπαιγνία ακόμη και σε επίπεδο αίματος, αλλά ΚΑΙ χρηματοδότησης!!), ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΔΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 134 – 138 ΚΑΙ ΕΩΣ 151 ΔΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΑΡΘΡΟ 151 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ), ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΪΛΗΣ, ΑΝΑΤΡΟΠΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΜΑΪΛΗΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΜΜΕΣΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ, ΩΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134 – 151 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΑΠΟ ΤΑ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ, ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 62 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙ:

«ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ».

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ – ΦΑΣΙΣΤΑ – ΝΑΖΙΣΤΗ ΑΛΗΤΑΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 62 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ: «ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΦΟΡΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ». ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΪΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Ή ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΚΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ «ΜΜΕ» (ΤΥΠΟΣ – ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ – ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ – ΚΛΠ) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΩΚΕΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ».

ΑΡΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/28-1940.html ) ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ 1936, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΪΛΗΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΩΣ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΣ – ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ «ΚΚΕ» ΤΟ 1936, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ – ΦΑΣΙΣΤΩΝ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ – ΑΛΗΤΩΝ – ΚΑΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΡΟΛΟ ΜΑΡΞ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΛΟΓΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1936. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ – ΦΑΣΙΣΤΑ – ΚΛΠ, ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΩΣ «ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΜΑΪΛΗ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΚΟΛΟΖΩΦ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ Ή ΛΕΒΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ – ΝΑΖΙΣΤΕΣ – ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ – ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΟΖ ΚΙΛΟΤΑΣ ΤΟΥ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ», ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΗΤΟΙ: «ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΔΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ». ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΤΕ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ «ΚΚΕ», ΕΙΤΕ ΣΤΟ «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ», ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ Ή ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ Ή ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ – ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ – ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1945 – 1949 ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΖΕΡΒΑ, ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΖΕΡΒΑ._


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


Σημείωση ιστολογίου:
Κλείνοντας να αναφέρουμε το εξής επιπρόσθετο στοιχείο:
Κατά τη διάρκεια κατασκευής των αμυντικών έργων και των απόρθητων οχυρών της «Γραμμής Μεταξά» στα Ελληνοβουλγαρικά και Ελληνοαλβανικά σύνορα από το 1936 - 1940, τους εργάτες που ήταν επιφορτισμένοι να κατασκευάσουν τα οχυρά, τους μετέφεραν στο χώρο – απόρρητη θέση των οχυρών με δεμένα μάτια! Κατόπιν έκαναν τις εργασίες τους και επέστρεφαν στις πόλεις τους πάλι με δεμένα μάτια!
Αυτό ήταν ένα μόνο δείγμα της ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που είχε επιβάλει ο ιδιοφυής άριστος ηγέτης και πατριώτης Ιωάννης Μεταξάς για την κατασκευή των Οχυρωματικών και Αμυντικών Έργων, διότι γνώριζε πολύ καλώς ότι υπήρχαν εντός των πυλών ΚΑΙ τότε (όπως ΚΑΙ σήμερα) άθλια προδοτόσκυλα, όπως οι τότε δικτάτορες ηγέτες του «ΚΚΕ» που απεργάζονταν μέσω κήρυξης μαζικών απεργιών και άλλων ύπουλων μεθόδων δια την υπονόμευση και το σαμποτάζ της κατασκευής των αμυντικών και οχυρωματικών έργων, τα οποία ο διορατικός Μεταξάς τελικώς κατασκεύασε διαβλέποντας έγκαιρα τη θύελλα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και την εξωτερική απειλή. Άρα πολύ ορθώς και τηρώντας το σύνταγμα ο Μεταξάς κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση πολιορκίας από ταυτόχρονη εσωτερική και εξωτερική απειλή και πήρε την Ελλάδα στα χέρια του για να πραγματοποιήσει το «ΟΧΙ» και το Ηρωικό Έπος του 1940 – 1941.
Έλληνες!!! Μη τρώτε εβραικό κομμουνιστικό και λοιπό εβραικό παραφυσικό - παράλογο κουτόχορτο! Αποκαταστήστε την Ιστορική Αλήθεια από τους επαγγελματίες διαστρεβλωτές της και μάθετε επιτέλους να ξεχωρίζετε και να αναδεικνύετε τους Άριστους Ηγέτες σας, όπως είναι το φυσικό χάρισμα ανάμεσα στις αγέλες – κοινωνίες των ζώων στη φύση - σύμπαν.
Τα ιστορικά κείμενα της Ο.Ε.Α. θα πρέπει να διδάσκονται σε όλα ελληνόπουλα και να υπάρχουν σε κάθε ελληνική οικία προς αποκατάσταση της αλήθειας και επαναφορά της μνήμης.


ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/28-1940.html

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟ-ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/28.html

1 comment:

aradis said...

Αφού έχετε στοιχία για το ρόλο του Κ.Κ.Ε το 45 γιατί δεν τα δημοσιευετε,εκείνο το μη μας κοντράρετε γιατί θα τα βγάλουμε στη φόρα αρνούμε να το καταλάβω.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις