ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 16 October 2010

ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.

**ανανεωμένο**ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΑΥΝΑΝΙΣΤΙΚΩΝ – ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΠΑ.ΣΥ.Α.» ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.
ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΣΚΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΦΗ ΚΑΙ Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΔΩΡΑ.
ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΦΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΝ.Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ … ΑΥΝΑΝΙΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ «MAJESTIC – 12» ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΠΑΡΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ «MAJESTIC – 12» ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥ «ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ» ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΗΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΗΤΟΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ, ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ, ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΙΟΣ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΛΗΘΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΔΙΟΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» (ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ ΜΑΟΥΝΑ - ΚΕΑ ΧΑΒΑΗΣ) ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΔΩΡΑ (ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ), ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΟΤΑΝ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗ «Γ.Α.Δ.Α.» ΑΘΗΝΩΝ, ΟΙ ΕΚΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ:

«ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΥΟ – ΔΥΟ».

Ο ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΡΕΖΙΛΗΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ. Ο «ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ» ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΘΕΣΕ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΤΡΕΦΕΙ ΤΑ 3 ΤΕΚΝΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΕΓΥΡΙΖΕ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΥΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.

Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΨΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΝΟΟΥΝ Η «Γ.Α.Δ.Α.», ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ «ΠΑ.ΣΥ.Α.», ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!», Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΟ ΕΡΜΑ «TALE QUALE» ΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Η Ο.Ε.Α. ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!» ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΔΙΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΠΑΡΟΤΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ».

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (GOLDEN MORGENRÖTE) ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΝΑΝΙΣΤΕΣ «ΑΝΔΡΕΣ» ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΠΑ.ΣΥ.Α.» ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΑΠΟΤΙΕΙ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΡΕΖΙΛΙ, ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.

ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΜΑΘΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΦΡΟ ΑΜΑΘΗ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΝΟΕΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΥΡΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ (!!!), ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η «MAJESTIC – 12». ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΦΕΡΟΥΣΑ ΣΗΜΑΙΑ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ (ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΛΓΕΡΙΑΣ) ΝΑ ΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «MAJESTIC – 12» Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΗ: ΔΗΛΑΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΕ;;; ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «MAJESTIC – 12» ΤΩΝ «ΗΠΑ» Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΘΟΔΟ ΠΛΑΣΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ … ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ … ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ. (!!!)

ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΦΗ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ. ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΕΣΒΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΘΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΕΣΒΙΩΝ, ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΩΜΕΝΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΔΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΛΕΣΒΙΑΚΗΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΔΥΟ ΛΕΣΒΙΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΤΟΥ ΕΝΩΠΙΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, ΣΥΝΔΥΑΣΤΗΚΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ «ΕΨΙΛΟΝ – ΜΕΤΑΤΡΟΝ 666» ΥΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ «ΕΥΜΟΛΠΟΣ» (ΜΕ ΟΜΩΝΥΜΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΞΥΒΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ - MATARON, ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ, ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΜΗΤΡΟΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 666 «NAER MATARON» Ή «NEAR METATRON» (= ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ «ΜΕΤΑΤΡΟΝ – 666»).

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ «ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ» (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΝ) ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΣΟΦΙΑΣ «ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ», ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΕΥΜΟΛΠΟΥ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ή «ΩΡΙΩΝΟΣ»(σημειωση ιστολογίου: "ΩΡΙΩΝΟΣ" ΤΟΥ ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ. Διαβαζε: δαιμονική καταληψία απο δρακονιανά πνεύματα υποδυόμενα τον Απόλλωνα) ΤΟΥ «Ε-Ε-Ε.GR» ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ «ΗΛΕΚΤΡΥΩΝΟΣ» Ή «ΝΕΑΡΧΟΥ», ΟΜΟΙΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΤΟΥ «Ε-Ε-Ε.GR» (σημείωση ιστολογίου: η ιστοσελίδα «e-e-e.gr» δημιουργήθηκε ως πλαστή απόπειρα αναβίωσης της οργανώσεως των τριεψιλονιτων, ΙΔΕ LINK: http://eleftheriakos.blogspot.com/2010/01/blog-post_2348.html ), ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΙΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΦΙΑ «ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ».

**ανανεωμένο**

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ» ΩΣ ΕΨΙΛΟΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΓΡΑΦΗΣ, Ή ΒΟΥΣΤΡΟΦΗΔΩΝ ΓΡΑΦΗΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΜΙΝΩΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΥ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΜΙΝΩΩΝ.

(σημείωση ιστολογίου: ΙΔΕ LINK: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CE%B4%CF%8C%CE%BD , KAI LINK: http://3.bp.blogspot.com/_xiGOMVbKvy0/SkubxF7BOcI/AAAAAAAABM0/UjG73Ae6IX0/s1600-h/AMFIGONIA-(CORRECTED).jpg ,ΧΑΡΤΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΓΡΑΦΗΣ "ΒΟΥΣΤΡΟΦΗΔΩΝ" ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΙΑΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ-ΣΕΙΡΙΟΥ, που βρίσκονταν εν μέρει ακόμα σε χρήση στην προκλασική Ελλάδα του 6ου αιώνα π.δ.χ., προτού οι έλληνες εκφυλιστούν τελείως και χαθεί σταδιακά αυτός ο τρόπος γραφής μαζί με τον αληθή αποσυμβολισμό αυτών των αιώνιων πανσυμπαντικών εμβλημάτων στη λήθη της δρακονιανής πανούκλας. Οχι τυχαία, χάθηκε αυτή η βουστροφηδών γραφή, διότι χάθηκε το αριστερόστροφο Αρρην τμήμα πολιτισμού της Ανατολικής Ελλάδος ή Τρωάδος - Τιτρώσκω Μικράς Ασίας. Η σύγχρονη νεοψευδελλάδα πλέον είναι στείρα και εντελώς ανίκανη να γενήσει οποιονδήποτε υγιή εναρμονισμένο με τη φύση πολιτισμό. Το 5ο γράμμα "Ε" πιθανολογούμε ότι σχετίζονταν βαθύτερα με την αρχ.ελληνική πανεπιστημονική λέξη "Αιθήρ" (Πανταχού Παρόντας Κοσμικός Αιθέρας ή "Πέμπτο Στοιχείο") αλλά και με τη λέξη "Ελλάς" ως αρχέτυπης κοσμικής πολιτισμικής μήτρας γεννήσεως αρμονικών με τη φύση - σύμπαν πολιτισμών.
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Α)
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ (Μερος Β) )ΟΜΟΙΩΣ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ», ΕΥΘΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΟ, ΕΙΝΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΓΓΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.

ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΔΙΑΒΟΛΕΙΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΦΙΕ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ «PA.SY.A.GR»:
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΗΡΑΝ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ», ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΡΒΕΡΙΝΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ (ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΛΠ.), ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ;;
ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΔΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΘΕΣΑΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ «ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΤΕΤΡΑΚΤΙΔΑ (ΣΒΑΣΤΙΚΑ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΗΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΟΠΕΣ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΤΙΔΕΣ ;; (ΙΔΕ LINK: ΠΕΡΙ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑΣ... ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ)

ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΜΑΛΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΝΔΙΚΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ (σημειωση ιστολογίου: Των Ινδών - Δραβίδων τους οποίους καθυβρίζει ως μη Λευκής Πελασγικής Καταγωγής και ο ναζιστής Σπυρόπουλος) ΠΕΡΙ ΑΦΙΞΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΒΙΜΑΝΑΣ» (VIMANAS) ΗΤΟΙ ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΒΑΝΑΣ = ΙΩΝΕΣ = ΕΛΛΗΝΕΣ.

(σημειωση ιστολογίου: ΙΔΕ LINK: http://en.wikipedia.org/wiki/Vimana The Mahabharata compliments "the all-knowing Yavanas" (sarvajnaa yavanaa, the Greeks), as the creators of the vimanas[4]. ΜΤΦΡ. Το ινδικό έπος Μαχαμπχαράτα εκθειάζει τους "ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑΒΑΝΑΣ" (σανσκριτικά: ΣΑΒΑΡΤΖΝΑΝΑ ΓΙΑΒΑΝΑ, δηλαδή τους ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ Ίωνες - Έλληνες) ως τους δημιουργούς των ΒΙΜΑΝΑ( Ως ιπτάμενων διαστρικών μηχανών - ΑΡΜΑΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ - VARUNA ΘΕΩΝ))

ΟΘΕΝ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΙΑΤΕΛΟΥΝ ΕΚΦΥΛΟ ΒΙΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΕΝ ΜΑΣΟΝΙΚΑΙΣ ΣΤΟΑΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ «ΕΥΜΟΛΠΟΥ» ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΥΝΑΝΙΣΤΩΝ ΕΝ ΛΕΣΒΙΑΚΑΙΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΦΥΛΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ.
ΧΥΔΑΪΣΤΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
«ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΥΝΑΝΙΣΤΗΣ ΛΕΣΒΙΑΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΔΗ ΑΠΛΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΤΕΤΡΑΚΤΙΔΟΣ ΔΗΘΕΝ ΕΙΣ ΤΟ «Γ’ ΡΑΙΧ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ «REICH’S FUHRER» ΧΑΙΝΡΙΧ ΧΙΜΛΕΡ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ «S/S»»

ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑΣΗ ΕΜΕΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΜΕΤΟΝ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


Στο τέλος του δρόμου αποδεικνύεται ότι ο εκπρόσωπος της ΟΕΑ και το ιστολόγιο θυσιάζουν τα πάντα, ρισκάρουν τις ζωές τους και φτύνουν αίμα για την εθνική και πλανητική ασφάλεια, ενώ οι νεοεφιάλτες εκφυλισμένοι αργόσχολοι νεοψευδέλληνες κάνουν ότι μπορούν για να καρφώσουν το πισώπλατο μαχαίρι της προδοσίας. Τόσα χρόνια θα μπορούσαν αν ήθελαν να κάνουν απλά ότι κάνει σήμερα το παρόν ιστολόγιο. Όμως αυτοί προτίμησαν τον ρόλο του χαφιέ εναντιον ανεξέλεγκτων ελληνοκεντρικών οργανώσεων και το ρόλο της φιλοτομαριστικής καρκινικής ιδιοτέλειας, δηλαδή να εκμεταλλευτούν όσο μπορούσαν την Ο.Ε.Α. για δικό τους προσωπικό φιλοτομαριστικό όφελος, ώστε να ξελασπώσουν από τις δικές τους μαλακίες και τα λάθη τους στη ζωή ως εκφυλισμένα παλιοτόμαρα που είναι, ενώ στο τέλος προγραμμάτιζαν, αφού συγκέντρωναν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, να την προδώσουν καταδίδοντας όλα τα ονόματα των μελών της στους αντιπάλους.
Όλα όμως κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
Και ο εφιάλτης θα μείνει στην ιστορία ως ελεεινός και κατάπτυστος εφιάλτης.
Ενώ η Ο.Ε.Α. θα μείνει στην ιστορία ως την έσχατη αφορμή και ευκαιρία να αφυπνισθούν και να διασωθούν οι επιλήσμονες, τα χαμένα κορμιά οι νεοέλληνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ "ΚΥΠ/ΕΥΠ" ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/07/blog-post_09.html

ΟΡΕΚΤΙΚΑ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΔΕΛΦΩΝ "ΤΑΤΑ" (ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ "ΠΑ.ΣΥ.Α" - ΑΝΤΙΜΕΤΑΤΡΟΝ - ΕΥΜΟΛΠΟΣ - ΚΛΠ) ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΗΡΩΩΝ - ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_23.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις