ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 8 October 2010

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ DEFENCENET - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ - ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ VS ΑΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

**ανανεωμένο**

Ο καθ' όλα αξιόλογος συντάκτης του παρακάτω άρθρου και αναλυτής γεωστρατηγικής Δρ. Αθανάσιος Ε. Δρουγος στην παρένθεση όπου αναφέρει:

"Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου(για αυτό υποστηρίζω ότι δεν έχουμε σοβαρή πληροφόρηση και το επίπεδο ανάλυσης-εκτίμησης είναι δυστυχώς πολύ χαμηλό…) παρουσιάζεται η εξής κατάσταση(και σε λίγες ημέρες θα δώσω πιο πολλά στοιχεία..). "
Και…

"Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) ΕΚΡΥΒΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…./ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΥΦΗ… ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΟΥΧΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΙΡΑΝ. "

Εννοεί ότι εξαίρεση αποτελεί το ψεύδος της ιστοσελίδος defencenet.gr

ΙΔΕ LINK:
ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ DEFENCENET.GR
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/defencenetgr.html

…ότι δηλαδή τάχα τα αεροσκάφη κατά την Τουρκική άσκηση στο Ικόνιο δεν ήταν Κινεζίκα αλλά ήταν δήθεν Ρωσικά !!!

Και με την λέξη «ΜΥΣΤΙΚΑ» «ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΥΦΗ» εννοούσε τις αποκαλύψεις που δεν βγάζουν ευρέως στη φόρα, ήτοι τις αποκαλύψεις του ιστολογίου «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» και της Ο.Ε.Α. σχετικά με την αναπτυσσόμενη νέα γεωστρατηγική στον Πλανήτη με τους καινοφανείς επιδιωκόμενους συνασπισμούς - "φιλορωσικούς διαδρόμους" Ρωσίας-Βαλκάνια-Κύπρου-Ινδίας-Ευρασίας και τον σχηματιζόμενο ΠΑΝ-Τουρανικό συνασπισμό Κίνας-Τουρκίας ως πανικόβλητη απάντηση της HONG στις τελευταίες σκακιστικές κινήσεις της Ρωσίας με την υπόδειξη και τις συμβουλές της Ο.Ε.Α.!

Λογικά συνάγετε ότι εάν ο κ.Δρουγος αναπτύξει λεπτομερώς και ανοιχτά και με ονόματα για το ποιους εννοεί στις παρενθέσεις του, τότε ως συντάκτης αμυντικών θεμάτων στον αμυντικό τύπο, θα δεχτεί ανηλεή δίωξη και πόλεμο και θα απειληθεί ακόμη και η επαγγελματική του καριέρα.

Καλούμε τον κ.Δρουγο να συνεχίσει το σημαντικό έργο του αποκαλύπτοντας όλες τις πτυχές της αλήθειας, δίχως να κρύβει τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του, και σε περίπτωση που δεχτεί έστω και υπόνοια επίθεσης από το κατεστημένο να έρθει ευθέως σε επικοινωνία με το ιστολόγιο στο e-mail του ιστολογίου που αναγράφετε. ( tolis3000gtpower@yahoo.gr )

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο του παρακάτω και καλούμε να μελετηθεί ενδελεχώς από τους τελευταίους νοήμονες νεοέλληνες. Χρειαζόμαστε συντάκτες σαν τον Αθανάσιο Δρουγο οι οποίοι βλέπουν εγκαίρως τη γενική πλανητική εικόνα και εστιάζουν στον πραγματικό αντίπαλο, ήτοι στον Παντουρανισμό και στον Παν-Σινισμό Κίνας.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Προσεχώς προτίθεμαι να παρουσιάσω εκτενείς αναλύσεις με πολλά πρωτογενή στοιχεία για τις σχέσεις μας με το ΚΑΤΑΡ και τη ΚΙΝΑ(και βέβαια αν όλα όσα έχουν λεχθεί θα υλοποιηθούν ή ποια θα υλοποιηθούν και πότε).ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ «ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΒΕΝΤΑΛΙΑ».
Προβληματισμό (που θα έπρεπε να υπάρχει και σε εμάς, που δυστυχώς δεν τα ψάχνουμε…) έχει προκαλέσει η κυοφορούμενη στρατιωτική συνεργασία της ΤΟΥΡΚΙΑΣ με το ΙΡΑΝ και την ΚΙΝΑ στις ΗΠΑ, στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ, στο ΙΣΡΑΗΛ και στην ΙΝΔΙΑ, βάσει απόλυτα επιβεβαιωμένων πληροφοριών μου.

Μάλιστα έχουν γίνει δυο συσκέψεις για αυτά τα ανοίγματα της ΑΓΚΥΡΑΣ και τις διευρυμένες επαφές ΠΕΚΙΝΟΥ-ΑΓΚΥΡΑΣ στον στρατιωτικό τομέα .ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΕΣ…, το αναφέρω ακροθιγώς(γιατί δεν επιθυμώ να είμαι δέκτης αυτών που περίτεχνα μας πλασάρουν…).
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου(για αυτό υποστηρίζω ότι δεν έχουμε σοβαρή πληροφόρηση και το επίπεδο ανάλυσης-εκτίμησης είναι δυστυχώς πολύ χαμηλό…) παρουσιάζεται η εξής κατάσταση(και σε λίγες ημέρες θα δώσω πιο πολλά στοιχεία..).
*Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ….Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ G-20 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.
*ΗΔΗ ΠΕΚΙΝΟ-ΑΓΚΥΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
*Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) ΕΚΡΥΒΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ…./ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΥΦΗ… ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΟΥΧΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΙΡΑΝ.
*ΟΙ ΙΡΑΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ C-802 ΕΠΑΚΤΙΑΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
*Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΩΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ.
* Η ΔΥΣΗ-ΙΝΔΙΑ-ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ASEAN ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ-ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ-ΔΙΑΔΟΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ-ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ-ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15ετία- ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 60.000 HACKERS ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΓΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΣΥΜΜΕΤΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ…
*ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΙΝΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕΤΑΒΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΕ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ… ΗΔΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΙΑΠΩΝΙΑ-Ν.ΚΟΡΕΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-κλπ.
*ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ «ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ-ΙΡΑΝ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ».
Προσεχώς ευρύτερες αποκαλύψεις για τον ΚΙΝΕΖΙΚΟ ρόλο στην ΕΥΡΩΠΗ, στην χώρα μας, τις σχέσεις του Πεκίνου με την ΤΟΥΡΚΙΑ, κλπ

πηγές: nationalpride.wordpress.com, http://www.drougos.gr/?p=8297

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

Η Ρωσία πλευρίζει με πρωτοφανή τρόπο στον αμυντικό τομέα τις "αντίπαλες" ΗΠΑ σπάζοντας σταδιακά το αμυντικό "Σύμφωνο της Σαγκάης".
ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗ ΦΟΡΑ:
ΟΙ ΘΙΓΜΕΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣΑΥΡΕΣ ΣΙΝΕΣ-ΚΙΝΕΖΟΙ !!!

http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=930:2010-10-05-11-22-49&catid=40:industry-international&Itemid=61

Όμοιο αντίστοιχο πλεύρισμα του "ΝΑΤΟ" προς τη Ρωσία:
http://elliniki-stratigiki.blogspot.com/2010/10/blog-post_5099.html
"Με αυτόν τον τρόπο, είπε, «Το ΝΑΤΟ επιδεικνύει ότι το αντιπυραυλικό σύστημα δεν στρέφεται εναντίον της Ρωσίας, αλλά αντίθετα, καλείται να υπερασπιστεί τον κοινό μας πληθυσμό». "

Οι Ρωσία παίρνει μέτρα! Οι ρωσοι Στρατηγοί «πιεζουν» προς εμπαργκο οπλων προς την Κίνα!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_13.html

ΡΩΣΙΚΟ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ "YAMAL" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΡΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ "Β.Α.Σ.Τ.Ρ.") O.E.A. ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/yamal.html

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΟ CAM RANH ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ
http://elliniki-stratigiki.blogspot.com/2010/10/cam-rahn.html

Δυσαρεστημένη η Τουρκία από την επίσκεψη Μεντβέντεβ στην Κύπρο
http://nationalpride.wordpress.com/2010/10/08/%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba/

Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη
Υποβλήθηκαν οι περιβαλλοντικές μελέτες για τον αγωγό
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=16&artid=358816&dt=05/10/2010#ixzz11nLxDxMy

Περίεργη ομιχλώδης περιδίνηση γεωπολιτικών γεγονότων... http://alfeiospotamos.blogspot.com/2010/10/blog-post_04.html

G.H.REES SIGNALS TO THE RUSSIAN GOVERNMENT
G.H.REES сигналы ПРАВИТЕЛЬСТВА РОССИИ
ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_05.html


Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά αρχίζουν και εμφανίζονται δειλά - δειλά άρθρα του τύπου:
Ελλάδα, η πρώτη αποικία της Κίνας; (στην Ευρώπη)
http://www.zoomnews.gr/?p=54037
(Τυχαία επέλεξαν τα ερπετά πρώτη την Ελλάδα;;)
Συνεχίστε λοιπόν αυτοκτόνοι νεοέλληνες τη φιλοΚινεζική σας και τη φιλοΝΑΤΟΙΚΗ σας στάση για να γενοκτονηθείτε εντελώς και μετα βεβαιότητας.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις