ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Saturday 6 March 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΑΓΓΕΛΙΚΗ» ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η Ο.Ε.Α. ΕΡΩΤΑΕΙ: ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ; ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ Η’ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΥΑΛΙΑ, ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΝΕΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΤΕΚΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;


Η «αγγελική», εκτός από τα δεκάδες ανούσια σχόλια με σκοπο τον αποπροσανατολισμό μας, μας έστειλε και το παρακάτω απίστευτα ελεεινό και σιχαμερό σχόλιο το όποιο και απαντήθηκε όπως πρέπει από την ο.ε.α.:

Aggeliki είπε...
Ειναι ηδη Μαρτιος!Γιατι εσεις που λετε για τον επικειμενο πολεμο δεν ειστε στα συνορα?Γιατι δεν πατε να πολεμησετε?Ο αρχηγος δεν πρεπει να δινει το παραδειγμα?Ο μεγας Αλεξανδρος δεν ηταν και αυτος στην μαχη?Μονο προκυρηξεις εχετε?

Εμείς απλά αφήνουμε να απαντήσει μια ανάρτηση από μια πραγματική ελληνίδα γυναίκα

H Ελληνίδα- πρότυπο κάποτε και σήμερα... http://trupokarudos.blogspot.com/2010/03/h.html


Η Ελληνίδα που θαυμάζαν κάποτε...



Η Ελληνίδα που θαυμάζουν σήμερα!



Μπράβο σε τέτοιες ελληνίδες τις οποίες το κατεστημένο πήγε να βγάλει από την μέση… όπως την μαχητικότατη http://hellenicrevenge.blogspot.com/
Ζήτω τέτοιες ελληνίδες κάτω οι εκφυλλισμένες
Ζήτω τέτοιες ελληνίδες κάτω οι δήθεν άντρες ριψάσπιδες

4 comments:

Anonymous said...

Alex Collier ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΛΕΒΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΕΕΕ! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ!!.
ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.
ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ.

Anonymous said...

Αggelikoula από τη Θεσσαλονίκη, κόψε τα σάπια και τις ηλιθιότητες σου γιατί είσαι άβγαλτη ακόμα και μπήκες σε ένα χώρο που δεν μπορείς να διανοηθείς τι κρύβεται από πίσω. Ποιον Alex Colier και πράσινα άλογα μου λες; Ειπε αυτός ο ανθυποπρακτορίσκος της πλάκας τίποτα για τη Λεβανα Σελεβαν ή Σελήνη, ότι πρόκεται για τη δρακονιανή ναυαρχίδα ως ημιτεχνητός υβριδικός πλανήτης πολέμου εκ των αστερισμών δράκοντα και βοώτη που μπήκε σε τροχιά Γης περι το 11500 προ δρακονιανού μογγόλου χριστού; Είπε τίποτα αυτός ο ανθυποπρακτορίσκος της πλάκας για τον εκλεκτό του κυβερνήτη της Σελήνης, ήτοι για το έθνος του Δράκου ήτοι τους Σινους ή Κινέζους γενετικής μηχανικής της σελήνης; Είπε τίποτα αυτό το αμερικανάκι, ο ελλεινός ανθυποπρακτορίσκος της πλάκας, για τον σχεδιασμός της ΧΟΝΓΚ και της ΝSA περι προβοκατόρικης επίθεσης της Δύσης με τυπική ηγέτιδα την Ελλάδα εναντίον του Συμφώνου Σαγκάης ώστε οι ανθρωπόμορφες σαύρες να έχουν το άλλοθι να γενοκτονήσουν τους πάντες με προτεραιότητα γενοκτονίας τους έλληνες λευκής πελασγικής φυλής απανταχού της Γης; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ!! Διότι όταν τα έγραφε η ΟΕΑ στα κείμενα της αυτά ο Αlex Collier ή ήταν έφηβος και έπαιζε μανιωδώς το πουλάκι του και άρα δεν είχε ακόμα ενταχθεί ως νοητικά ελεγχόμενος πράκτορας χαμηλής διαβάθμισης της CIA μέσω του προγράμματος MK Ultra, ή ήταν στα αρχίδια του μπαμπάκου του. Γι'αυτό λοιπόν βγάλε το σκασμό βλαμμένο άβγαλτο κοριτσάκι και πρόσεχε τα λόγια σου γιατί θα ακούσεις και χειρότερα.

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ Alex Collier ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ. ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ. ΟΜΑΔΕΣ Ε , ΟΜΑΔΕΣ ΟΕΑ, ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ. ΑΑΑ!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ. ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ? ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ?

Anonymous said...

Σιγά ρε καθυστερημένη αδελφή τατά από το Λαγκαδά που ανακάλυψες τον Alex Παπαροcollier και κάνεις σαν τον κολόμβο που ανακάλυψε την αμερική.. Μου πλασάρεις αυτόν τον πρακτορίσκο με το ξεκάθαρο απλανές βλέμμα "μεντιουμ" νοητικά ελεγχόμενου σκλάβου της CIA που βγήκε μετά το 1994 και .."απόκαλυψε" ημιαληθείς πληροφορίες ανακατεμένες με ανούσιες πληροφορίες μηδενικής αξίας περί προελεύσεως φυλών αστερισμών και διαστρικών μαχών χιλιάδων ετών φωτός μακρία ...τρέχα γύρευε δηλαδή. Και όλα αυτά δίχως να δώσει καμία ουσιαστική πληροφορία εθνικής και πλανητικής ασφαλείας και όλα αυτά δίχως να συνδέει την ελλάδα τους έλληνες πελασγούς με τους ουρανιδείς ανδρομεδεις. Και όλα αυτά δίχως να συνδέει τους δρακονιανούς με το συσχετισμό και συνειρμό του έθνους του δράκου και του πολιτισμου του δράκου, ήτοι τους ΣΙΝΟΥΣ-Σινέζους-Κινέζους διαχρονικούς δόλιους γενοκτόνους εξολοθρευτές (ΣΙΝΟΣ=ΟΛΕΘΡΟΣ αρχαιοελληνιστι) της πελασγικής φυλής αρχικώς και μετέπειτα χρησιμοποιώντας τους εντολοδότες τους μογγόλους ντόπερμαν προιόντα γενοκτονικού βιασμού θηλέων πελασγισών. Τα έχει πει αυτά ο ΒλακοCollier βρε ανθρωπόμορφο ζόμπι; Εχεις ιδέα βλαμμένo καθυστερημένο ανθρωποειδές από πια χρονολογία κυκλοφορούν τα κείμενα της ΟΕΑ; Έχεις ιδέα και έχεις σε κατοχή σου όλο τον όγκο κειμένων δεκάδων χιλιάδων σελίδων που βάζεις στο ίδιο τσουβάλι τους χριστιανοδωδεκαθειστές-σουφιστές ΕΨΙΛΟΝ του ΛΑ.Ο.Σ. 666 με την ΟΕΑ και τα κείμενα της ΟΕΑ, προβοκατόρικο προδοτικό ρεμάλι;

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις