ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 16 March 2010

Ξεσκέπασμα συμπαιχνίας Αριστεράς-Δεξιάς,Σοσιαλισμού-Ναζισμού,Θεού-Διαβόλου!

Το παρακάτω κείμενο - επιστολή της ΟΕΑ μπορεί να είναι παλιό αρά παραμένει άκρως προφητικό. Ξεσκεπάζει τη στημένη – σικέ συνεχιζόμενη συμπαιγνία Αριστεράς – Δεξιάς, Σοσιαλισμού – Ναζισμού, και σε τελική ανάλυση «Θεός» – «Διάβολος» (Γιαχβέ – Ταμιηλ) στην οποία έχει εγκλωβιστεί η ανθρωπότητα και δυστυχώς ακόμα και οι έλληνες για χιλιάδες έτη, με απώτερο σκοπό την ίδρυση διεθνούς σοσιαλιστικής υπερκυβέρνησης «Βασιλείας του Ιεχωβά» με κεντρικό κόμβο δύναμης την Κίνα, αφού πρώτα ισοπεδωθούν όλα τα άλλα έθνη.

Σε κάποιο σημείο αναφέρετε στον γνωστό και αξιέπαινο αρχαιολόγο Θεοχάρη με το όνομα του οποίου έχει φτιαχτεί μουσείο στο Βόλο!.

Θα αναφερθούμε ειδικά σε αυτό το ζήτημα γιατί στο όρος Σαρακηνό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Λόφου Γορίτσας η αρχαιολογική ομάδα εκσκαφών Θεοχάρη φαίνεται ότι ανακάλυψε κάποιες περίεργες και μυστηριώδεις πέτρινες τετράγωνες και τρίγωνες επιγραφές, οι οποίες κατόπιν εξαφανίστηκαν, και δεν βρίσκονται πουθενά σήμερα ούτε καν στα υπόγεια του μουσείου Βόλου!! Οι επιγραφές όπως καταγγέλλει η ΟΕΑ εκλάπησαν από άλλες ξένες αρχαιολογικές αποστολές (μια Αμερικανική και μια Ολλανδική) που ήρθαν κατόπιν στην περιοχή, επέβαλαν την σιωπή στους έλληνες αρχαιολόγους και άφησαν ακόμα και χρωματιστά τοπογραφικά σημάδια στην επίμαχη περιοχή για να προσανατολίζονται σε μελλοντικές έρευνές τους! Η περιοχή κινούσε το αρχαιολογικό ενδιαφέρον και από την εποχή της ναζιστικής Κατοχής όπου τα Κρόνια - Κενταύρια τάγματα S/S με εντολές των ναζιστικών μυστικών εταιρειών (Θούλη-Βριλ/Ανενέρμπε/Χρυσή Αυγή) διεξήγαγαν έρευνες υπόγειων στοών στο Πήλιο που κατά την μυθολογία οδηγούσαν στα Τάρταρα και στον Άδη! Ο αρχαιολόγος Θεοχάρης φαίνεται να πλήρωσε μεγάλο τίμημα για αυτή την ανακάλυψη του. Ίσως και με τη ζωή του.

Οι επιγραφές φαίνεται ξεσκέπαζαν ανοιχτά την βαθιά προϊστορία της αρχαίας πόλης της Ιωλκού (Προσελήνια Πελασγική Πρωτεύουσα Δυτικού Ημισφαιρίου) με χρονολογήσεις και γραφές που ανέτρεπαν συθέμελα το ακαδημαϊκό ιερατικό κατεστημένο και τις βρωμερές ραβινικές γραφές περί δημιουργίας του «Αδαμ» από τον Γιαχβέχα περί το 6000 π.δ.Χ. (προ δρακονιανου Χριστού) και περί «φοινικικού αλφάβητου» και περί «ινδοευρωπαϊκής θεωρίας» … ή όπως λέει και ο …«σοφός» Ραβίνος:

«Το μεγαλύτερο έγκλημα που μπορεί να διαπράξει κάποιος είναι να αποκαλύψει την αληθινή ιστορία και προϊστορία του Πλανήτου!!!».


Διαβάστε τώρα το παρακάτω κείμενο και … συνεχίστε να τρωγόσαστε σε «Αριστερούς» και «Δεξιούς» μέσα στο υπό κατοχή κρατίδιο «Ελλάς» … όπως δολίως σας διατάσει η …Σελήνη (ASTRUM ORDO ARGENTINUM).


31-5-1988

Καραγεωργίου Χ. Γιάννης

Ελπίδος 6, Ν.Ιωνία

Βόλος

---------------------------------

Μ/ ΥΦ / Ο.Ε.Α.

Μ/ Σ / Ι «ΩΜΕΓΑΤΡΟΝ ΚΥΒΟΣ ΓΑΜΜΑ»

--------------------------------------------------------

Μ / ΕΝ / ΣΩΜΑΤΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:

- ΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΛΑΡΙΣΑ

ΩΜΕΓΑΤΡΟΝ ΚΥΒΟΣ ΒΗΤΑ

- ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΑΙ

ΩΜΕΓΑΤΡΟΝ ΚΥΒΟΣ ΑΛΦΑ

ΠΡΟΣ:

…………Ελένη

Εκδότην Περιοδικού ΩΡΕΣ
………

Αγαπητή Ελένη,

Μετά από συνεννόηση με την Ηγεσία Ο.Ε.Α. Λαρίσης και Πρυτανεία Ο.Ε.Α. Αθηνών, αποφασίζουμε να μην επεμβούμε στην παρούσα φάση με επιστολή ή άρθρο στο περιοδικό «ΩΡΕΣ».

Συγχρόνως έχω επιφορτισθεί να σου μεταφέρω το κάτωθι:

Αν διαπιστώσουμε από την συνεχή σφυγμομέτρηση κοινού που διενεργούμε, ότι το άρθρο του Δαυίδ Πεσάχ είχε ή έχει ή θα έχει σαν συνέπεια την Δημιουργία Φιλοσιωνιστικών ή Αντισιωνιστικών αισθημάτων μεταξύ των μη Εβραίων πολιτών Βόλου, τότε θεωρούμε το περιοδικό σας σαν μη εσκεμμένο συνεργάτη των εβραικών επιτελείων, και επομένως θα ζητηθεί από σας επανόρθωση της ζημιάς που έγινε, μέσω ενός άρθρου ίσου όγκου με τις δύο συνέχειες του Δαυίδ Πεσάχ.

Το άρθρο, ασχέτως του ποιος θα είναι ο συντάκτης, θα υπογραφεί από μένα.

Εάν δεν υπάρξουν πολώσεις θέσεων και αντιθέσεων, τότε θα αφήσουμε το πράγμα όπως είναι για να μην ανοίξουμε εμείς οι ίδιοι πληγές που αποφεύγουμε.

Αυτό που θα πρέπει οπωσδήποτε να ματαιωθεί είναι η έξαψη αντισιωνιστικών πνευμάτων από πλευράς «Ορθόδοξων κυκλωμάτων» Μητροπόλεως Βόλου ή άλλων ακραιφνών αφελών, που τσιμπώντας το δόλωμα του Πεσάχ (Υιού Αρχιραβίνου), θα παρουσιάσουν την Κρυπτοσιωνιστική Ορθοδοξία σαν υπέρμαχο του Χριστιανισμού και σαν πολέμιο του Σιωνισμού.

Διότι ήδη η Μητρόπολη Βόλου άνοιξε προπαγάνδα υπέρ του Σοσιαλιστικού Χριστιανισμού, φλερτάροντας με τον Σοσιαλιστή της «Χριστιανικής Δημοκρατίας» Ψαρουδάκη.

Ελένη, παίζεται ένα παιγνίδι πάνω, πολύ πάνω από τη μέση (και την υψηλή ακόμα) νοημοσύνη του κοινού. Παρουσιάζεται ο εξής «πρωτοφανής» τραγέλαφος:

Ενώ ο Καπιταλισμός και ο Κομμουνισμός δεν έχουν θρησκευτική υποδομή, ο Σοσιαλισμός και ο Ναζισμός έχουν υποδομή τον Χριστιανισμό και τον Βουδισμό.

«Περιέργως» ο Ταλμουδικός Σιωνισμός είναι φορέας Βουδιστικών Φυλετικών θεωριών (BLAVATSKY) Εθνικισμού, ενώ ο Σοσιαλισμός είναι φορέας Χριστιανικών θεωριών Αφυλετικού Διεθνισμού.

Έτσι οι εχθροί του Σιωνισμού υποστηρίζουν μη εσκεμμένα τον σοσιαλισμό, εφ’όσον ο επίσημος αντισιωνιστικός φορέας είναι ο εκ ταυτότητος σοσιαλιστικός χριστιανισμός.

Οι φίλοι του Σιωνισμού (χάριν οικονομικών συμφερόντων) υποβοηθούν στην διάλυση των εθνικών και ιδιωτικών Οικονομιών, μέσω αποδοχής Δανείων Εβραικών Κεφαλαίων Τραπεζών, μέσω συμμετοχής Εβραικών εταιρειών σε ελληνικές επιχειρήσεις (Κρήτη), και μέσω πωλήσεως γης και επιχειρήσεων σε εβραικές εταιρείες.

Δηλαδή η μόνη διαφορά Σιωνιστικής και Χριστιανικής Διαχειρήσεως είναι η κάτωθι: Ο Σιωνισμός δρα ΤΩΡΑ μεταμφιεσμένος σε εθνικισμό Δεξιάς σε χωρισμένες εθνικές επικράτειες, ενώ ο Χριστιανισμός πρόκειται να δράσει μεταμφιεσμένος σε διεθνισμό αριστεράς ως Διεθνής Υπερκυβέρνηση ΜΕΤΑ ΤΟ 2000, μετά από κατάλυση εθνικών συνόρων, διάλυση εθνών και πανσπερμία διεθνών μπαστάρδων.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι Σιωνιστές και Αντισιωνιστές παίζουν «αθελά» τους ένα διπολικό παιγνίδι που εξυπηρετεί την προωθούμενη Χριστιανική Σοσιαλιστική Δικτατορία, στην οποία αν δεν βάλουμε φράγμα, αντίο πλανήτη Γη.

Η μόνη διέξοδος από το ανωτέρω «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης, Σιωνισμού – Αντισιωνισμού ή «666» - «888», είναι η ενημέρωση του πληθυσμού ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ για την συμπαγνία «στημένου παιγνιδιού» ανάμεσα στους πόλους Δεξιά – Αριστερά, ή Καπιταλισμός – Σοσιαλισμός ή Βουδισμός – Χριστιανισμός ή κατά τερματικό συνειρμό «Διάβολος – Θεός».

Διότι στο στημένο παιγνίδι ο «Αντίχριστος ναζιστικός βουδισμός φορέας του εθνικισμού» είναι διατεταγμένος να χάσει στη μάχη του με τον «Χριστιανικό σοσιαλιστικό ιαχωβισμό διεθνισμού» (ήττα του «666» ή ΣΣΕΛΛΑΡΡ από τον «888» ή ΙΗΣΟΥΣ).

Ελένη, στην πόλη μας ήδη άρχισε να δρα η παραψυχολογική τρέλα των παραπάνω δύο πολώσεων, προωθούμενη από κοινά επιτελεία των δύο φαινομενικά αντιθέτων Τεκτονικών Στοών Βόλου (Φιλοσοφικής Σοσιαλιστικής και Θεοσοφικής Βουδιστικής). Αν το φρούριο Βόλος πέσει, δεν υπάρχει τίποτε να σταματήσει την καταστροφή της Ελλάδος και της Ευρώπης και του Πλανήτη.

Αν βρίσκεις υπερβολικά αυτά που γράφω, άνοιξε το περιοδικό «ΩΡΕΣ» και απάντησε στο ερώτημα:

«Τι το ειδικό έχει ο Βόλος ώστε να φιλοξενεί την Αρχιραβινεία πάσης Ελλάδος και τον Αρχιραβίνο Μοζέ Πεσάχ;;;»

Το άλλο ερώτημα είναι:
«Τι το ειδικό έχει ο Βόλος ώστε η πρώτη Τεκτονική Στοά στην Ελλάδα «Αργοναυτών 21» να ιδρυθεί στο Βόλο, πριν ιδρυθεί η Στοά Μεγάλης Ανατολής Αθηνών;;;»

Τι έχει αυτή η πόλη που την κάνει να μοιάζει σαν «κράτος εν κράτει» ;;;

Ποια είναι η κρυμμένη Ιστορία αυτής της πόλης που στοίχισε τη ζωή στον Αρχαιολόγο Θεοχάρη;;;

Ποιο είναι το κλειδί του Μυστηρίου που κάνει την Υπερστοά των Υπερστοών «HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT» Σκωτίας (Υψηλή Αδελφότης του Φωτός) να πιστεύει ότι ο Βόλος είναι το κλειδί της Παγκόσμιας Γεωπολιτικής;;;

Σου δίνω έντυπο 72 Σελίδων της Ο.Ε.Α. Αφού το διαβάσεις πάρε μου τηλέφωνο. Πρόσεξε το κείμενο γιατί σε ορισμένα σημεία γλιστράει σκόπιμα σε μεταπτωτική, μη συνειρμική λογική, που χρησιμοποιήθηκε σκόπιμα για τον εξοστρακισμό και αποκλεισμό «εισόδου» στο κείμενο, απροπόνητων εγκεφάλων. Θα ήθελα να βρεθούμε οι δυο μας και να μιλήσουμε. Θέλουμε να μας βοηθήσεις Ελένη χωρίς να πας στον …εισαγγελέα.

Καραγεωργίου Γιάννης

Υ.Γ.

Η έρευνα που έχει κάνει η Ο.Ε.Α. κατέληξε σε παράδοξα συμπεράσματα «Απίστευτα και όμως Αληθινά».

Σύμφωνα με αμετάκλητα «γεωπολιτικά θεωρήματα» (αποδεδειγμένα), την ανώτατη αόρατη εξουσία δεν ασκούν οι εβραίοι στον πλανήτη, αλλά οι Σκωτσέζοι και οι Ελβετοί Άρειοι διασταυρωμένοι με Τουρανικά Φύλα Μογγολίας. (σημ: Απόκρυψη της ύπατης Δρακονιανής Κινεζικής επιρροής μέσω της ΧΟΝΓΚ λόγω μη ανοίγματος του πλήρους φακέλου της Ο.Ε.Α. σε εκείνη τη χρονική φάση)

Τελικώς οι φυλετικώς Ασκενάζυ Εβραίοι είναι οι σφαζόμενοι επί χιλιάδες χρόνια, από τους Σεφαρντί Εβραίους προς δημιουργία «άλλοθι ολοκαυτώματος». Οι Σεφαρντί Εβραίοι με τη σειρά του παραδίδουν τα οικονομικά οφέλη των ολοκαυτωμάτων στους «Αρείους» Μογγολογενείς Εβραίους που φυλετικά είναι ακριβώς όπως τα Τουράνια Ξανθά Φύλα της Φιλανδίας.
(σημ. Fin-Land, ΕΛ-ΣΙΝ-ΚΙ βλ. Κείμενο ΙΑ της Ο.Ε.Α. για συσχετισμό Ατλάντειου LAND και FIN με ύπατη σεληνιακή θεότητα ΕΛΟΧΙΜ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΗΜ-ΣΕΝΤΑΪ σημιτομογγόλων)

Παρουσιάζεται η τερματική εικόνα ως εξής: Ενώ όλοι μας ασχολούμαστε με τον Σιωνισμό και τους εβραίους, με Σιωνισμούς και Αντισιωνισμούς, οι Ξανθοί Κύριοι δρουν ανενόχλητοι στην εδραίωση Διεθνούς Δικτατορίας Χριστιανικού Σοσιαλισμού.


Έδρα του Κακού: Σκωτία όπου και η έδρα της «HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT» εκ της οποίας εκπορεύονται οι Στοές AOA ΘΕΤΙΚΗ (ASTRUM ORDO ARGENTINUM => ΣΕΛΗΝΗ) και ΑΟΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ (ADEPTIS ORDO ATLANTIS => ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ). Από την πρώτη εκπορεύονται όλα τα χριστιανικά θρησκεύματα και αιρέσεις του πλανήτη, ενώ από την δεύτερη όλα τα λοιπά θρησκεύματα, τα πολιτικά συστήματα, και τα οικονομικά συστήματα του πλανήτη (και ο Σιωνισμός).

Στο στημένο παιγνίδι, η ΑΟΑ ΘΕΤΙΚΗ ή «888», είναι προγραμματισμένο να εξοντώσει την ΑΟΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ή «666», δηλαδή ο «Αντισιωνιστικός Χριστιανισμός» θα εξοντώσει τον «Σιωνιστικό Σατανισμό του Ταλμούδ.» (σημ. ή θρησκευτικοπολιτικώς λογιζόμενα: ο «καλός» σοσιαλιστής χριστούλης πάντα νικάει στο τέλος τον «κακό» ναζιστή διάβολο)

Τα ανωτέρω έχουν και πολιτικές και οικονομικές εκφράσεις. Μέχρι τώρα η ΑΟΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ έχει διαταχθεί να διαφθείρει τα έθνη, μέσω διεφθαρμένης πολιτικής όλου του φάσματος, με ιδιαίτερη μομφή στην ιδιωτική πρωτοβουλία και λιγότερη μομφή στην μαζική απρωτοβουλία σοσιαλισμού.

Μετά το 2000 η ΑΟΑ ΘΕΤΙΚΗ, προγραμματίζεται να καταγγείλει το αδιέξοδο των εθνικών διαχειρήσεων και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, και να προτείνει ως μόνη λύση την Διεθνή Υπερκυβέρνηση Χριστιανικού Σοσιαλισμού.

Δηλαδή η HIGH BROTHERHOOD OF LIGHT, με την ΑΟΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ μολύνει τον πλανήτη και με την ΑΟΑ ΘΕΤΙΚΗ θα τον γιατρέψει.

Η φιλοσοφία πίσω από την οποία τα ανθρώπινα τέρατα των δύο ΑΟΑ (θετικής-αρνητικής) δικαιολογούν το ανωτέρω παιχνίδι Φρίκης που περιελάμβανε και δύο Παγκοσμίου Πολέμους, είναι:

«Για να φέρουμε την καμπύλη ανόδου πολιτισμού πλησιέστερα χρονικά, πρέπει να επιταχύνουμε με κάθε τρόπο το μέγιστο σημείο παρακμής του πολιτισμού που αντιστοιχεί στην καμπύλη καθόδου».

Το οποίο ερμηνεύεται:

«Για να εκμεταλλευθούμε τους γιούς πρέπει να σκοτώσουμε τον πατέρα πολιτισμό.»

Είναι μια «ηθική δολοφόνων» που δίνει ηθικό άλλοθι για εγκλήματα γενοκτονιών ολόκληρων εθνών (Αρμενία – Κύπρος –Βιετνάμ κλπ)

Σ’αυτό το παιγνίδι έχει αντιπαρατεθεί η Ο.Ε.Α. και ήδη το έχει σταματήσει, διότι έχει σπάσει όλους τους γεωπολιτικούς Κώδικες (Μαθηματικούς Τύπους Γεωπολιτικής, Δημιουργίας τετραπολικών αυτοκρατοριών) της «Υψηλής Αδελφότητας του Φωτός».

Σ’ αυτό το δύσκολο παιγνίδι σε καλούμε να μας βοηθήσεις Ελένη (σημ. Και λοιποί σεληνιασμένοι και αποπροσανατολισμένοι νεκροί με αναστολή νεοέλληνες) δίχως να μας πας στον …εισαγγελέα.

(Και Σκωτσέζοι Μέτοχοι της «Τραπέζης Αγγλίας»)

Γενική Διεύθυνση: ΣΑΓΚΑΗ ΚΙΝΑΣ

1 comment:

thomas said...

τελευταία πραγματοποίησα μία συζήτηση με θέμα την καθαρότητα του ελληνικού γένους..με μία μικρή-επιφανεική έρευνα στο διαδίκτυο έχω μείνει άφωνος..που μπορώ να ανατρέξω προς πληροφόρηση?ποια η άποψή σας έναντι του φάλμεραυερ που μας αποκαλεί αλβανούς και σλάβους?ο μόνος που αντέδρασε είναι ο παπαρηγόπουλος υποστηρίζοντας την ελληνικότητα του βυζαντίου(οι βυζαντινοί δηλώνανε χριστιανοί και σε καμία περίπτωση έλληνες)??!το έθνος θεωρώ πως δεν δύναται να ορθοποδήσει...η κοινωνία αποβάλλει κάθετί ελληνογενές..πραγματικά ντρέπομαι για τούτες τις σύγχρονες γενιές..παράκληση:αν μπορείτε να παραθέσετε στο ιστολόγιό σας θέματα περί ελληνικής ιστορίας προς διευκόλυνσης του αναγνώστη.(κυρίως σχόλια επί χρησμών,ύμνων και λοιπων αρχαίων χειρογράφων)δε βρίσκω πουθενά..ευχαριστώ και συγχαρητήρια για τον αγώνα που πραγματοποιήτε.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις