ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Wednesday 17 March 2010

Εγκληματικοί Δρακονιανοί Κινέζοι

Και ενώ γνωρίζουν ότι αυτά τα περίεργα όντα της γης, οι κινέζοι, λειτουργούν παρά φυσει σε όλα τα επίπεδα, ο Καρατζαφερης τους καλεί ευθέως να μας φάνε ζωντανούς! Στην Κίνα έχουν πάει πολλοί πολιτικοί και Στρατιωτικοί…. για να προσκυνήσουν… ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΗΔΗ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΕΔΩ ΚΑΙ 30+ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η Ο.Ε.Α.! ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ! http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/04/blog-post_06.html και εδω http://makelio.blogspot.com/2009/04/blog-post_6626.html

Και ενώ οι Κινέζοι μας κατασκοπεύουν με την υπογραφή μας, οι Τούρκοι εξοπλίζονται με …κινεζικούς πυραύλους!!!
http://gnomeskepistimi.wordpress.com/
http://makelio.blogspot.com/2009/08/blog-post_1396.html

.

Περι δημοσιεύματος Α1 (ΞΕ-ΚΙΝΑ) και περί Δόγματος Τίγρη και Δράκου της Δρακονιανής Σιν-Σιών-Σινας-Κίνας


Περι δημοσιεύματος Α1 (ΞΕ-ΚΙΝΑ) και περί Δόγματος Τίγρη και Δράκου της Δρακονιανής Σιν-Σιών-Σινας-Κίνας

[draconian_chinese_laos.jpg]Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο επικοινωνιακό τρυκ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ που διατάχτηκε να παίξει και ο Γεωργιάδης στην ιστοσελίδα του όπου μίλησε για το σύμβολο του ΛΑ.Ο.Σ. και ειπε ότι θέλουμε "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ" δηλαδη ακριβώς το αντίθετο από την "ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ" http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/blog-post_20.html που ειναι ο πραγματικος σκοπος για τον οποιο ιδρύθηκε το ΛΑ.Ο.Σ. και γι'αυτό έχει και τον επεκτεινόμενο με 4 γεωγραφικά στίγματα-βέλη σταυρό (ΒΟΡΑΣ-ΔΥΣΗ-ΑΝΑΤΟΛΗ-ΝΟΤΟΣ) καθώς και στα ίδια πλαίσια κινούνται οι αρχικές δηλώσεις του αρχηγού του περί "κόκκινης μηλιάς" και "επαναλειτουργίας της Αγ.Σοφιάς" καθώς ακόμα και τα τρυκ "μαύρης (Σεληνιακής) μαγείας" του Περιστεριού στον Βόσπορο.( http://www.filejumbo.com/Download/E209066B2A8FD454 οπου ακούγεται ο Καρατζαφέρης να κάνει λόγο για "επαναλειτουργία της Αγ.Σοφιάς". Εφόσον οι Τούρκοι αρνούνται να το δεχτούν κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο με πόλεμο. http://www.youtube.com/watch?v=iEJd34Hc79o )

Κίνα τρώνε τα έμβρυα!!! Γιατί τηρεί άκραν του τάφου σιωπή, ο ΟΗΕ, η ΕΕ και εν γένει όλα τα κράτη; Προφανώς, δεν θα πρέπει να μειωθούν οι κερδοφόρες οικονομικές συναλλαγές της διεθνούς Σιωνιστικής πλουτοκρατίας… Άλλωστε, η Κινεζική υποκουλτούρα έρχεται και στην Ευρώπη δια της κατευθυνόμενης νόμιμης και μη μετανάστευσης…!







Μεγάλο τμήμα του Κινεζικού λαού είναι γνωστόν ότι τρώει ανθρώπινα μωρά/βρέφη και παρόλα ταύτα, αυτή η σοκαριστική είδηση - παραδόξως - δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ μέσω του Διαδικτύου ή μέσω των ηλεκτρονικών μηνυμάτων επικοινωνίας!
[ ΛΑΘΟΣ το makelio 30/1/2009 το είχε εδώ]
Μία αναφορά που ελήφθη από The Seoul Times επιβεβαίωσε αυτή την συγκλονιστική είδηση, με αρκετά ανάγλυφες και αποτρόπαιες φωτογραφίες ανθρώπινων εμβρύων που έχουν μαγειρευθεί σε σούπα προς ορεκτική απόλαυση των Κινέζων!
Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι....

σε μία πόλη της νότιας επαρχίας της Canton (Guangdong), τώρα υπάρχει η τάση στον πληθυσμό να απολαυμβάνει μωρό-σούπα με βότανα για να επαυξήση γενικά την υγεία του, το σωματικό σθένος και ειδικότερα την ισχύ της σεξουαλικής δραστηριότητάς του.

Tο κόστος για την αγορά ενός μωρού στην Κίνα είναι περί τα $ 4000 (δηλαδή, περίπου Rs2000).

Ένας διευθυντής εργοστασίου, από τον οποίο ελήφθη συνέντευξη, κατέθεσε ότι είναι ευεργετική η βρόση μωρών γιατί ο ίδιος είναι συχνός καταναλωτής.

“Είναι μία τρυφερή λιχουδιά, όπου προσθέτονατι ακριβά βότανα με κρέας κοτόπουλου για να βράση το μωρό επί 8 ώρες.

Έδειξε προς το μέρος της δεύτερης συζύγου του, η οποία είναι 19 ετών και κάθονταν δίπλα του. Ο 62χρονος άνδρας δήλωσε ότι κάνουν σεξ καθημερινώς.

Ύστερα από την πάροδο δύο εβδομάδων, ο κινέζος διευθυντής εργοστασίου κάλεσε τον εν λόγω ρέπορτερ/δημοσιογράφο στο εστιατόριο, όταν ενημερώθη από τον υπεύθυνο του εστιατορίου, ότι μενού περιελάμβανε “σούπα μωρό”

Αυτή τη φορά, επρόκειτο για ένα ζευγάρι που είχε δύο κόρες και που επιβεβαιώθη ότι και το κυοφορούμενο τρίτο παιδί ήταν πάλι κόρη. Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι απεφάσιε να μην κρατήση και να “ρίξει” το μωρό το οποίο ήταν πέντε μηνών.

Αυτά τα μωρά που προσεγγίζουν τον χρόνο γέννησής τους και που πεθαίνουν φυσιολογικά κοστίζουν 2000 γιουάν στην Κίνα. Τα μωρά που αποβάλλονται κοστίζουν λίγες εκατοντάδες γιουάν.

Εκείνα τα ζευγάρια που δεν επιθυμούν να πωλήσουν τα νεκρά μωρά τους…, δέχονται να πωλήσουν τον πλακούντα για μερικές εκατοντάδες γιουάν.

Ένας τοπικός δημοσιογράφος μας είπε ότι αυτό το πρόβλημα διογκώθηκε, επειδή οι Κινέζοι προσδίδουν υπερβολική προσοχή στην υγεία τους και ή γιατί είναι η επίπτωση της παρελθούσας Κινεζικής πολιτικής όταν η Κίνα εισήγαγε την πολιτική του ενός τέκνου στην οικογένεια.

Αυτό το ειδεχθές έγκλημα ανέρχεται επιπλέον από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Κινεζικού λαού προτιμά να έχη αρσενικά μωρά και οι φτωχές οικογένειες καταλήγουν να πωλούν τα θηλυκα μωρά τους.

Νεκρά μωρά δύναται να αγορασθούν στην Ταϊβάν για $70 δολάρια και χρησιμοποιούνται ως λιχουδιές σχάρας…!’

Το μέγα ερώτημα, είναι γιατί οι διεθνείς οργανώσεις που δήθεν υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν καταγγείλει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που λαμβάνει χώρα στην Κίνα, αλλά και σε άλλες χώρες της Άπω Ανατολής;

Γιατί τηρεί άκραν του τάφου σιωπή, ο ΟΗΕ, η ΕΕ και εν γένει όλα τα κράτη;

Γιατί τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ δεν ενασχοληθεί με αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα;

Προφανώς, δεν θα πρέπει να μειωθούν οι κερδοφόρες οικονομικές συναλλαγές της διεθνούς Σιωνιστικής πλουτοκρατίας…

Άλλωστε, η Κινεζική υποκουλτούρα έρχεται και στην Ευρώπη δια της κατευθυνόμενης νόμιμης και μη μετανάστευσης…!

ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!

ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΝΕΚΡΟ ΕΜΒΡΥΟ!


Πριν προχωρήσετε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά και
άτομα που μπορεί να ενοχληθούν από το φρικιαστικό αυτό θέαμα.
Πριν λίγες εβδομάδες, το βρετανικό Channel 4 μετέδωσε μια εκπομπή που σόκαρε το βρετανικό κοινό.
Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της παρουσίασης διαφόρων "παράξενων ειδών τέχνης", παρουσίασε την "τέχνη" ενός Κινέζου που δεν ήταν άλλη από ...την βρώση νεκρών εμβρύων!
Σωστά διαβάσατε, ο συγκεκριμένος "καλλιτέχνης" κυριολεκτικά τρώει μωρά.
Μάλιστα, για να "νομιμοποιήσει" την πράξη του λέει ότι η Βίβλος δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύεται η ...κατανάλωση νεκρών εμβρύων.
Παρά τις μεγάλες κινητοποιήσεις από οργανισμούς προστασίας της κοινωνίας και της οικογένειας, και άλλους, το κανάλι προχώρησε με την παρουσίαση της φρικιαστικής αυτής εκπομπής.
Το ίδιο έθιμο "ανθεί" τελευταίως και στην Ιαπωνία, όπου νεκρά μωρά ή έμβρυα μπορούν να αγοραστούν σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 10000 και 12000 μιας και είναι ..."πεντανόστιμα" στην σχάρα. Ακόμα, πωλούνται ...συσκευασμένα σε βαζάκια σε υπεραγορές.
Αυτή είναι η κοινωνία της Νέας Τάξης.
Διεφθαρμένη, βρώμικη, μακριά από ήθη, αξίες και έθιμα, τουλάχιστον για μας τους Έλληνες. Αυτή είναι η κοινωνία που προσπαθούν να μας επιβάλουν, γιατί περί επιβολής πρόκειται, μια και το Channel 4 πρόβαλε την εν λόγω εκπομπή χωρίς την συγκατάθεση του κοινού και ενώ εκρεμμούσαν προσφυγές σε δικαστήριο.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ), ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ, ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.
ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ.

bbq1.jpg




















bbq2.jpg




















bbq3.jpg




















ΠΛΥΣΙΜΟ.jpg



























ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΠΡΩΤΑ
ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ.jpg



















ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΣΕΙ
ΤΡΩΕΙ.jpg



















ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ !!
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.jpg















ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΛΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ
ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!!
ΤΑ  ΜΥΑΛΑ.jpg















ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!

1 comment:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ said...

αν ειναι δυνατον
τρομακτικο
θα το αναρτησω κι εγω παρολο που δεν ξερω αν αντεχουν ολοι να το δουν
την παρασκευη
http://i-diadromi.blogspot.com/

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις