ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday, 5 September 2010

ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ - ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ 18.08.2010 (ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ 28.08.2010) ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ 18.08.2010 ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ «FSB».
(ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 28.08.2010
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/08/blog-post_29.html )

STOP


ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ: ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ «ΜΜΕ» ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

STOP


ΑΘΗΝΑΙ 05.09.2010

STOP


ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».

STOP


1: ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ «FSB», ΛΑΒΑΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ – ΤΣΕΪΧΑΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Η Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΜΠΛΟΦΑ – ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΟΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ – ΤΣΕΪΧΑΝ, ΩΣΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ.

ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ – ΜΠΛΟΦΑΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΓΩΓΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΓΩΓΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΟΜΟΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΠΛΟΦΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΤΕΧΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ Η’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ «ΟΗΕ» (ONU), ΣΥΝΙΣΤΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΩΝ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΝΟΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ «ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ» Η’ «PAX OF RUSSIA» ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑΣ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

ΕΙΔΙΚΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΝΑΤΟΪΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΩΝ – VARDASKA, ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ, ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟ – ΔΙΚΑΙΟ – ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΠΡΕΠΟΝ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΜΗΝ ΕΙΣΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΘΑ ΘΕΣΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΥΠΟ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΜΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ «HONG», ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» (ΚΙΝΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΑ) ΚΑΙ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΤΟ 2012.

STOP


2: ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ YURI IVANOV ΣΤΙΣ 04.09.2010, ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 14:25’. ΠΑΡΑΚΑΜΨΑΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΒΑΜΕ ΣΤΙΣ 05.09.2010 ΩΡΑ 5:00’ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ «ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ».
ΟΜΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΜΙΤ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ «FSB» ΚΑΙ ΤΗΣ «GRU» (ΠΑΛΑΙΑ ΠΡΟΦΟΡΑ: «G-B-U») ΡΩΣΙΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΜΙΤ». ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Η Ο.Ε.Α. ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ YURI IVANOV ΩΣ ΗΡΩΑ ΠΟΛΕΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΣΕ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΑ. Η Ο.Ε.Α. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΗΡΩΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ YURI IVANOV ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ «GRU».

STOP


3: Ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΝΤΟΛΜΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ (TOURGOUT) Η’ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ «S-300» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ. ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΨΕΥΔΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ (TOURGOUT) ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ «S-300» ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, (σχόλιο ιστολογίου: εφόσον φτάσανε με διαταγές των πολιτικών και μασόνων στρατηγών στο σημείο να εκπαιδεύονται οι ισραηλινοί πιλότοι από τους έλληνες πιλότους, και εφόσον δίνουν και τον εναέριο χώρο στους ισραηλινούς για ασκήσεις, τι θέλουν τώρα και βελάζουν …διαψεύδοντας για τους s-300;) ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ «TOR – M1» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ «TOR – M1» ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΤΙΜΗΣ.

STOP


4: ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΒΟΛΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΗΤΟΙ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΒΑΡΝΑΣ – ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΩΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΛΙΜΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΛΠ., ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΟΠΩΣ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ «COSCO».
ΜΑΤΑΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ, ΤΟΤΕ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΘΑ ΓΕΙΤΝΙΑΖΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ 500.000 ΚΙΝΕΖΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2012 ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ.

ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΕΚΕΙ 700.000 ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 700.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΝΑΔΑ.

STOP


5: ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ 50.000 ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΣΙΚΟ ΣΙΪΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, (ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΪΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟ 1917), Ο ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ, ΚΑΙ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ «UPPER - MOSSAD» ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ – ΙΡΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010.

ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΠΕΙΝΑΣ – ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ – ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΚΑΙ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2012.

STOP


6: ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΩΡΥΟΤΑΝ ΨΕΥΔΩΣ: «Η ΕΟΚ (EUROPEAN ECONOMICAL COMMUNITY) ΚΑΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ», ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ – ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ… ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΗΣ «Ε.Ε.» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ Β’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝΤΩΝ 50.000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΥΜΝΗ ΑΠΟ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ Α’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ Γ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΕΑΝ ΤΟ Β’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ Δ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΔΙΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010.

STOP


7: ΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΠΕΙΝΑΣ – ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ – ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΚΑΙ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ 888 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ 777.

STOP


8: ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, 1ΟΝ) ΜΕΣΩ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΙΡΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΑΙ 2ΟΝ) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010.

STOP


9: ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: ΜΕΣΩ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ «FSB» ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Η’ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ Η’ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΟΕΝ – ΤΖΟΓΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ 450.000 ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010, ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.».
(ΙΔΕ ΚΑΙ LINK: Άοπλοι και εξευτελιζόμενοι οι συνοριοφύλακες στον Έβρο )

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΟΠΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ Ή RAGOUZZI ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ΧΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ, ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ), ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ «ΤΑΛΜΟΥΔ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΟΓΕΝΟΥΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ» ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΕΧΩΒΙΣΜΟΥ, 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΗΤΟΙ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

STOP


10: ΜΕΣΩ ΤΗΣ «FSB» ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ», ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΛΕΥΚΗΣ – ΜΑΥΡΗΣ – ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ 140.000.000 ΡΩΣΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΩΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ (MASONIC OVERLODGE) «HONG» ΚΙΝΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ (OVERLODGES) «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ 5.000.000.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «FSB», ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΧΑΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ «MASER» ΚΑΙ «NETRINO – NASER» ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

STOP


11: ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΛΟΓΩ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ «HONG» ME ΑΝΕΦΙΚΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΟΠΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΟΔΕΥΣΕΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑ ΒΕΒΑΙΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΚΑΙ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΡΑ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΙΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».

STOP


12: ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΦΓΑΝΙΚΟ ΑΥΧΕΝΑ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΩΣ ΤΑ ΑΦΓΑΝΟΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ PETRAEUS ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ( ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΙΪΤΙΚΗ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ MOSSARAF Ή ΜΩΥΣΗ – MOSES) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ…

ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ, ΤΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΝΟΗΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» Ή «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ –ΚΙΝΑ) ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΤΟ 2012.

STOP


13: ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ, ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «C.I.S.» (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES) ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «Ε.Σ.Σ.Δ.» (USSR), ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΗΣ ΚΑΣΠΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΙΡΑΝ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ (AEGEAN SEA) ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ (IONIAN SEA), ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΚΟΣΣΟΒΟ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΝΑΤΟΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ – ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» KAI TOY «ΝΑΤΟ» ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ.

ΡΩΣΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ «FSB», ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΡΑΚΤΕΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΣΚΥΘΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΩΣΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΩΣ «ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ (ΚΙΝΕΖΟ-ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ) ΑΞΟΝΑ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΜΕΤΑ ΤΟ 2012.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΤΑ 140.000.000 ΡΩΣΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΤΑ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΥΚΗΣ - ΜΑΥΡΗΣ – ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ – ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «HONG», ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΥΠΕΡ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ – ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ Ή ΨΕΥΔΟ-ΟΝΤΟΣ (PSEUDO – BEING).

ΔΡΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ», ΔΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΙΕΣΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΕΠΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΤΑΔΕ ΡΩΣΩΝ ΗΓΕΤΩΝ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΡΑΣΕΤΕ ΕΩΣ ΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010 ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ 140.000.000 ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ.

STOP


ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. – ΑΘΗΝΑΙ,
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ,
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ,
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.,
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ.

STOP


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1:
ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 05.09.2010, ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ 18.08.2010 ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΙΣ 28.08.2010) ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ – ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕΣΩ ΠΟΜΠΩΝ «NETRINO – NASER» ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ.

STOP


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ Η Ο.Ε.Α. ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ «NETRINO – NASER» ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟ-ΑΡΧΑΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ:

«ΣΆΜΑ ΤΈΕ ΣΕΕΜΩΝ ΑΠΊΞΕΕΙ ΕΣ ΣΥΜΩΝ ΠΛΆΝΗΤΑ ΟΛΈΞΩΜΕΝ ΟΛΕΤΈΕΡΑΣ ΣΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕ ΔΑΪΝΟΥΣ ΕΞΑΣΤΡΙΣΘΈΝΤΑΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΞΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΙΝΩΝ ΥΦ’ ΕΕΓΈΤΑΝ ΣΙΩΝ – ΣΈΝΤΙΟΥ».

Η ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ:

«ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΗΙΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ».

STOP


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3 (ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ):

ΣΤΙΣ 05.09.2010 ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ BOB CHAPMAN, (ΙΔΕ LINK: http://www.youtube.com/watch?v=jRWSzuzW0Qk ) ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΕΡΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ, Ο CHAPMAN ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ HOLSTEIN GLUCKSBURG ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ ΙΔΡΥΣΕΩΣ «ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ – ΠΡΟΔΟΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ «ΛΑ.Ο.Σ.», Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG» ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ «A.O.A.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ «ΠΑ.ΣΟ.Κ.», ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΤΗΝ «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 666 ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΑΞΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» Ή «Ρ.Ι.Κ.», ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ («ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.») ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ «Ρ.Ι.Κ.», ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» ΚΑΙ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.

ΟΛΟ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ «HONG» ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΩ ΤΟΥ 2%, ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΕΞΩΘΕΝ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΟΠΛΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ ΕΚΠΤΩΤΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΠΑΥΛΟ Ή ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ HOLSTEIN GLUCKSBURG.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ HOLSTEIN GLUCKSBURG ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ «ΝΑΤΟ» ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ «HONG» ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕ 5.000.000.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:

ΕΙΣΒΑΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΟΠΛΩΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ HOLSTEIN GLUCKSBURG, ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 140.000.000 ΡΩΣΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΣΑΣ, ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2012.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ 2010 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ 1967 Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ HOLSTEIN GLUCKSBURG, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ Ο ΑΞΟΝΑΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΤΕ ΕΝΤΥΠΑ ΤΩΝ «ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ», ΔΙΑ ΤΟ 1975. ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ 4.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΕ Ο ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 400 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΛΗΝ 8 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Η ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο «ΚΑΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ» ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ 1967, ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΤΩΝ GLUCKSBURG.

ΙΔΕ LINKS:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/07/blog-post_22.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/1999.html
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/08/blog-post_28.html

Note: Some of the above webpage LINKS provided are in the Greek Language. Use the automatic Google Translator: http://translate.google.com/ to translate them to your corresponding mother language.


ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις