ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Wednesday, 22 September 2010

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ


● ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ


ΑΘΗΝΑΙ 21.09.2010


ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:
● ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
● ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».
● ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΕΛΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ.
● ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.


ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΕΩΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΩΝ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΩΝ 300 ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ» ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ, ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΚΟΡΗ ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΩΝ «ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΤΩΝ «ΗΠΑ».

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ «ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
«Ο ΘΕΟΣ ΙΕΧΩΒΑ – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΤΟΝ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΩΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ» ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ «666», ΗΤΟΙ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ «888», ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ «777».
(ΙΔΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΟ «ΤΑΛΜΟΥΔ» ΩΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ» ΤΗΣ «ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ» ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ»).

ΣΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΓΑΜΨΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ «ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ «ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ - ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΡΕΠΠΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΗΔΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ – ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΩΘΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΡΑ – ΑΜΑΝ – ΑΛΗ ΤΟΥ Α’ ΚΑΙ ΤΟΥ Β’, ΡΑΟΥΛ – ΡΑΛΛΗ, ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ή ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ, ΣΗΜΙΤΗ – ΑΒΟΥΡΗ – ΕΒΕΡ, ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΪΚΟ ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010 ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ 170.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΩΡΓΟΙ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ – ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ – ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ.

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ. ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΩΔΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΥΣΙΩΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΛΑΔΟΥΣ.

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠ’ ΑΜΟΙΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΙΓΓΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΟΥΣΙΩΔΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «COSCO» ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ.

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Ή ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «Σ.Ε.Β.» ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ.

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΛΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΦΡΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ: ΛΙΜΑΝΙΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ – ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ – ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ – ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ – ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ, ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΣΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΑΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: «ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ», ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ ΚΑΙ ΡΕΠΠΑ, Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «COSCO» ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ – ΑΛΒΑΝΟΥΣ – ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ – ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ.

ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ http://www.olympia.gr ME E-MAIL olympianspirit@gmail.com ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ: «ΠΕΝΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΤΡΕΙΣ ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ», ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «COSCO» ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ «PAN EUROPEAN TRANSPORTATIONS» ΗΤΟΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
(IΔΕ LINK: Γιατί “βιάζονται” για τους φορτηγατζήδες. Αποκάλυψη – βόμβα από τον BondHolder. )

ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΔΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΟΔΗΓΟΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥΣ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ «BONDHOLDER», ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΡΟ ΕΤΩΝ.

ΜΕΣΩ E-MAIL, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ «BONDHOLDER» ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΝΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

1ΟΝ: ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ, ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΥΤΩΝ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ Ή Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΚΟΤΣ Ή ΚΟΧ Ή ΚΟΕΝ.

2ΟΝ: ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ, ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΡΕΠΠΑ, ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΗΣ «COSCO» ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΝΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΟΤΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ.

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «COSCO», ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ. ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΥΟ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

(Α): Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΜΕΙΣ: ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΤΟΙ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ – ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – ΚΛΠ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΩ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΟΡΘΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΥΟ ΤΟΜΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟ-ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ.

ΗΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΜΙΡΑΤΟ – ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ DUBAI ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ DUBAI ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «COSCO».

ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ «COSCO» ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΜΟΙΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΟΛΟΣΣΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΒΟΛΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΚΑΒΑΛΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΚΛΠ.

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΝΤΟΠΟΡΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ 187,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟ 15% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΕΤΑΙΡΙΚΑ – ΔΑΝΕΙΑΚΑ – ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ «SCRAP» ΣΙΔΗΡΟΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΗΤΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

(Β): Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ – ΧΕΡΣΑΙΩΝ – ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) Ή ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) Ή ΣΥΜΦΩΝΟΥ «ΝΑΤΟ + SEATO» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» (ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ – ΠΑΥΛΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ – ΙΩΑΝΝΟΥ ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΨΕΥΔΟΔΡΑΓΑΖΗ) ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΜΕ ΤΥΠΟΙΣ ΗΓΕΤΗ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.».

(Γ): Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ – ΧΕΡΣΑΙΩΝ – ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΣΩ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ CONTAINERS ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΤΡΕΝΩΝ – ΠΛΟΙΩΝ – ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.».

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ FERRY - BOATS ΜΑΤΑΙΩΣΕ Η Ο.Ε.Α. ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ, ΩΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΒΟΛΟΥ, ΗΤΟΙ: ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ, ΔΗΜΑΡΧΕΣ, ΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΣΚΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Η Ο.Ε.Α. ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΝ 32Α ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΒΟΛΟΥ, ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ «Π.Ε.Β. 304 ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ», ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΤΟ «ΓΕΣ», ΚΑΙ ΤΟ «ΓΕΕΘΑ», ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗΣ ΑΠΟΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ «ΤΟΜΑ» ΚΡΥΜΜΕΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ FERRY – BOAT, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ 32ΑΣ, ΤΟΥ 304, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΕΝΤΟΣ 10’, 35’, ΚΑΙ 65’ ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.

(Δ): Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ – ΧΕΡΣΑΙΩΝ – ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2012 ΜΕΣΩ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΑΠΟΒΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ». ΙΔΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ – ΚΑΤΟΧΗ – ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ 2012.

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ «ΑΓ. ΟΡΟΥΣ» ΟΠΩΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ «ΑΓΙΟΣ» ΠΑΪΣΙΟΣ ΤΟΥ «ΑΓ. ΟΡΟΥΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ: «Η Β’ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.» ΚΑΙ ΟΤΙ: «ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 200.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ 666 ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ (!!!)».

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ «ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ» ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ GLUCKSBURG, ΚΑΙ ΟΙ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΗΤΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, ΗΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ 666 ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ Ή ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΛΑΔΟ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ», ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ GLUCKSBURG, ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.


ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ 21.09.2010 ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΑΝ ΕΡΩΤΟΥΜΕ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΩΤΗ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ;
ΚΑΘΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΟΙ ΚΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ: ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΞΤΕ ΝΕΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», Η ΟΠΟΙΑ ΧΘΕΣ 20.09.2010 ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΣΕΙ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΣΑΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΑΣ.

ΕΡΩΤΟΥΜΕ: ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΛΗΣΤΩΝ, ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ;
ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΤΕ. ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ.

ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΠΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΣΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ Ή ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ 666», Ή ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» Ή ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ, ΓΑΜΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΜΕ, ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΛΑΞΟΝ ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΤΑΣΗ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.

ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΑΘΗΝΑΙ.


ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ «Γ.Α.Δ.Α.» (ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ 55 ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ:

«ΚΥΡΙΟΙ, ΗΔΗ ΠΡΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΛΜΩΝ ΤΩΝ 88mm ΜΕ ΓΟΜΩΣΕΙΣ ΝΙΤΡΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑΝΔΡΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΕΝΩ ΤΡΙΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΙΔΙΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΔΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΙΜΑ 48 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΑΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟΣ.

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΟΛΜΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ «ΔΝΤ» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΛΜΩΝ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: ΟΛΜΟΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΟΜΩΣΕΩΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΓΟΜΩΣΗ ΝΙΤΡΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ Ή ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ 30 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ, ΕΠΑΡΚΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ Ή ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.».

ΕΝΝΟΗΣΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.», ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;

ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΜΕΤΑΤΡΟΝ, ΣΕΝΤΑΪ, ΑΣΜΟΝΤΑΪ, ΜΙΧΑΗΛ, ΓΑΒΡΙΗΛ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΗΛ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΩΣ ΘΕΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΣΚΑΤΟΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ».

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.».


ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΧΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ» ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ «ΠΑΣΟΚ – ΤΡΟΪΚΑΣ», ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» 3845/2010 ΚΑΙ 3847/2010 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΕΥΔΟ-ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΟΧΙΚΑ – ΛΗΣΤΡΙΚΑ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΑΣ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» ΤΗΣ 09.09.2010. Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» ΕΙΝΑΙ:
«ΟΔΟΣ ΣΤΡΥΜΩΝΟΣ 18, Τ.Κ. 11855, ΑΘΗΝΑΙ».

ΕΙΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΘΕΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ» ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΨΕΥΔΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ:

1ΟΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗΣ, ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
2ΟΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
3ΟΝ: ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΆΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.
4ΟΝ: ΑΛΕΚΑ ΜΑΝΔΑΡΑΚΑ – ΣΕΠΠΑΡΝΤ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ.
5ΟΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ, ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΆ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 36 ΤΟΥ ΕΝΘΕΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΤΙ:
«ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΥΡΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ «ΤΡΟΪΚΑΣ» ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 3845/2010 ΚΑΙ 3847/2010 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙ 10 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ 22 ΠΟΛΙΤΕΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΚΛΠ) ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΓΡΑΦΩΝ (ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΆΣ) ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.»


ΕΝΘΕΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

«ΚΥΡΙΟΙ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΠΑΣΟΚΙΚΟ «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΤΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ 3845/2010 ΚΑΙ 3847/2010 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.» ΕΙΣ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010.

ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΟΙ ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ 32 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΚΥΡΟΤΗΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΒΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΛΜΩΝ ΤΩΝ 88mm ΚΑΙ ΤΩΝ 160mm ΜΕ ΓΟΜΩΣΕΙΣ ΝΙΤΡΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ, ΔΙΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΔΙΑ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ.

ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΩΝ ΕΩΣ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΕΡΓΑΣΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΑΣ.
ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – 11/2/1964, Τ.Α. ΒΟΛΟΥ, ΑΡ.ΚΩΔ:46200

1 comment:

KRISAION said...

ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΙΣ Ο.Ε.Α.
Σε ασκήσεις ετοιμότητας για την αντιμετώπιση διαδηλώσεων επιδίδονται τις τελευταίες μέρες οι Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού στο Μεγάλο Πεύκο, όπως αποκάλυψε το εβδομαδιαίο περιοδικό 'Επίκαιρα'.

Οι ένστολοι εκπαιδεύονται στη ρίψη χημικών και δακρυγόνων αλλά και στη σώμα με σώμα αντιμετώπιση του πλήθους, προφανώς σε μια επιχείρηση που καμία σχέση δεν έχει με τη συνήθη στρατιωτική εκπαίδευση και δραστηριότητά τους.
Τα επιτελεία των υπουργών Εθνικής Άμυνας και "Προστασίας του Πολίτη" επεξεργάζονται σχέδια αντιμετώπισης του "εχθρού λαού" σε περίπτωση γενικευμένων ταραχών και κινητοποιήσεων που μπορεί να σταθεί αδύνατο για τις αστυνομικές δυνάμεις να συγκρατήσουν και να καταστείλουν.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις