ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Saturday, 11 September 2010

Προς "Εσχατη"

Στο κείμενο δεν είδα να σε σκυλοβρίζουμε αλλά αντιθέτως φανήκαμε καλοπροαίρετοι μαζί σου και θελήσαμε να σε συμβουλέψουμε. Εκτός βέβαια αν είσαι και εσύ στημένος και έχεις χεσμένη τη φωλιά σου ή/και παριστάνεις τον τρελο και τον χαζό και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Και μάλλον αυτό πρέπει να ισχύει τελικά αφού και εσύ δίστασες να βάλεις τα σχόλια για τους βρωμιάρηδες τους βασιλιάδες και αργότερα είχες αναρτήσει για μια στιγμή για τους βασιλιάδες και κατέβασες μετά την ανάρτηση λες και πας κοντρα με τη συνειδησή σου όπως αναφέραμε. Ποιος σε διέταξε να την κατεβάσεις την ανάρτηση τότε και ποιος σε διέταξε να μην ανεβάζεις τα σχόλια που θίγουν τους ζάπλουτους προδότες βρωμιάρηδες βασιλιάδες; Γιατί δεν λες τα πραγματα με το ονομα τους και με όλα τα στοιχεία και ποιος σε απειλεί; Και γιατί να το πιστέψουμε ότι σε απειλούν και να μη πιστέψουμε ότι το γράφεις επίτηδες για να φανείς κλαμμένος και δήθεν διωκόμενος για να ενισχύσεις τη θέση σου; Και ο άλλος ο Ζερβός και εκείνος με υπονοοούμενα κλπ. Αυτά θα σας σκοτώσουνε στο τέλος. Στην ουσία κάνατε μια τρύπα στο νερό και συγκαλύπτετε τους διαχρονικούς ξενόφερτους αρχι-προδότες της Ελλάδας που είναι και χειρότερο από το να είσαι συνειδητός προδότης γιατί τουλάχιστον αυτοί το έχουν στο μπάσταρδο αίμα τους. Συγκαλύπτετε επίσης μη καταγγέλοντας συγκεκριμένα πρόσωπα του ΣΥΣΜΕΔ που θέλουν να καταντήσουν τους αξιωματικούς του στρατού συνδικαλιστές και κομματόσκυλα..(Όχι ότι δεν είναι ήδη ως ένα βαθμό, αλλά επιδιώκουν να βάλουν την ταφόπλακα) Και δεν μας λες τελικά ποια είναι η εξάρτηση σου με τον "Στόχο"; Διότι τελικά αλλού σκοπεύουν οι κατηγορίες που βάζεις στις ετικέτες για ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ και αλλού πραγματικά βρίσκονται. Να πάρεις ευθής αμέσως πίσω αυτό που έκανες με τις κατηγορίες εναντίον μας γιατί η κίνηση σου αυτή είναι πούστικη και άνανδρη.

Αλλά τελικά την ΟΕΑ κανείς σας δεν τολμά να την αγγίξει διότι θέλει πολλά κιλά αρχίδια για να πιάσεις την καρδιά και τον σφυγμό όλοκληρης της στυγνής αλήθειας.

Ένας γνωστός εχθρός της ΟΕΑ (Παλιγγίνης Ελευθέριος, όργανο της συμμορίας των "Ολυμπιων-Εψιλον-Ελλάνιων" του ΛΑ.Ο.Σ. πέριξ του μασόνου Στρατηγού Καλογεράκη. ΙΔΕ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ Γ': http://www.easy-share.com/1909346151/ ) κάποτε παραδόξως - αληθώς έγραψε ότι διαβάζοντας τα κείμενα της ΟΕΑ συχνά νιώθει ένα βάρος και μια άσχημη δυσφορία στην γενικότερη περιοχή του ηλιακού πλέγματος (Θώρακος-Καρδιάς: Κεντρικό δωδεκάεδρο-περιοχή συναισθημάτων). Πράγματι είναι τόσο σκατά σήμερα ο κόσμος δίχως το φως της αλήθειας και του εκπολιτισμού που ήταν κάποτε η αρχέτυπη ιδέα Ελλάδα (ΔΕΛΦΑΣ = ΜΗΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ), που επειδή η ΟΕΑ σας τη ρίχνει όλη τη στυγνή αλήθεια στα μούτρα σας, νιώθετε άσχημα και ένα βάρος όλοι σας.. Διότι αυτό το βάρος είναι που το χετε και σεις μέσα στην ένοχη συνείδησή σας και σας κατατρώει, διότι όλοι μοιράζεστε μερίδιο ευθήνης για τα σκατά μέσα στα οποία κολυμπάει όλος ο πλανήτης, επειδή σκοτώσατε πρώτα εσείς την ιδέα Ελλάδα, εσείς οι προδότες εφιάλτες νεοψευδέλληνες.

Τέλος, όσον αφορά για τον Ηρακλή, για ποιον Ηρακλή μας λέτε, αφού εσείς φέρνετε συνεχώς γυροβολιά γύρω από την αλήθεια, δίχως να τολμάτε είτε από φοβία είτε απο εξαρτήσεις που έχετε, να μπείτε στο κέντρο και στην καρδιά της αλήθειας. Εσείς πέφτατε σαν χάνοι στις παγίδες του Μυλωνάκη και του Χατζάρα κλπ και μας παριστάνετε και τον Ηρακλή;

Ας σοβαρευτείτε επιτέλους.

Ένας σοφός Πελασγός Δραβίδας κάποτε έλεγε:
"Γίνε έμπρακτα με τη ζωή σου η σωστή αλλαγή που θες να δεις να γίνει στον κόσμο".

Από σας δεν βλέπουμε μέχρι στιγμής ούτε το ένα ούτε το άλλο.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις