ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Monday, 6 September 2010

Από "ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ" συγχαρητήρια στον Steven Hawking

Με αφορμή τα άρθρα:

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/steven-hawking.html

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/blog-post_1639.html

Ποιος δημιούργησε τον κόσμο;;

Κανείς δεν το δημιούργησε διότι μια τέτοια συλλογιστική θα απαιτούσε την ύπαρξη ανώτερου δημιουργου για τον κατώτερο δημιουργό εις το διηνεκές και άρα καταλλήγουμε σε άτοπο. Το Σύμπαν ως ένας ΥπερΝους - Υπερνοήμον Συμπαντικός Οργανισμός είναι αιώνιο και συνεχώς αυτοδημιούργητο (και αυτοκαταστραφόμενο - ως "πυρ που ανάβει και σβήνει") μέσω αυτογενούς διχασμού του μηδενός ή αυτογενούς διχασμού του ουδέτερου αρχικού δωδεκαεδρικού αιθήρος.
Αυτά που λέει σήμερα ο λαμπρός καθ'όλα αστροφυσικός επιστήμονας Στεφεν Χοκινς δεν είναι καινούργια ανακάλυψη ούτε νέα σκέψη. Τα είχανε πει χιλιάδες χρόνια πριν οι Έλληνες υπερεπιστήμονες και φιλόσοφοι - γίγαντες της διανόησης όπως οι Β.Πριηνέας, Ηράκλειτος, Ευδοξος Κνιδιος, Πρόκλος και άλλοι συμπληρωματικά ακόμα παλιότερα όπως οι Ορφικοί οι Πυθαγόριοι κλπ, μέσω της ανάκαλυψης της αρχής (ουδεις αγεωμέτρητος εισήτω) του δωδεκαεδρικού αιθέρα που πληρεί τον χώρο άνευ κενών. (5ο Στοιχείο των 5 κανονικών στερεών).. Αυτή η γνώση δέχτηκε πόλεμο από τις πρώτες κιόλας στιγμές εισβολής του εβραικού κινεζογενούς παραλόγου στον Ελληνικό χώρο.

Στα ίδια πλαίσια απόκρυψης και πολέμου και θαψίματος αυτής της υπέρτατης ελληνογενούς γνώσης κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους, ο Ιουστινιανός ή Γιουτπράδα μέσω εντoλών ραββίνων και του ιερατείου εκθεμελίωσε την Ακαδημία Πλάτωνος στην οποία εργαζόταν ο Πρόκλος και άλλοι σύγχρονοι νεοπλατωνικοί που συντηρούσαν αυτή την αρχέγονη γνώση. Κατόπιν οι ιδιοι σκοταδιστές κατέστησαν το δωδεκάεδρο το πεντάγωνο (η μια πλευρά του δωδεκάεδρου) και την συνεπαγόμενη Πεντάλφα ως σατανικά μαθηματικά και σύμβολα των τελετών του Σατανισμού, με απώτερο σκοπό να τρομοκρατούν τους ερευνητές του δωδεκαέδρου και κατά τον μεσαίωνα (που ήταν στα φόρτε τους οι σκοταδιστές) να τους διώκουν να τους κλείνουν φυλακή ή να τους καίνε στην πυρά.
Στα ίδια πλαίσια σήμερα σκοταδιστικοί χριστιανικοί κύκλοι στην Ελλάδα και στο διαδίκτυο βρήκαν την ευκαιρία και έριξαν όλη τη χολή τους (...εκ της θρησκείας της αγάπης...ΓΕΛΩΣ!!) και επέδειξαν όλα τα βάθη της μαύρης καρδιάς τους εναντίον του επιστήμονα ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ανθρώπου Στίφεν Χοκινς, εκτός των άλλων και βαριά ανάπηρου ανθρώπου, γράφοντας σκοταδιστικά μισάνθρωπα σχόλια στο διαδίκτυο του τύπου "Ο Χοκινς είχε βαριές αμαρτίες από νωρίς, και ο ...καλός θεούλης τον τιμώρησε με βαριά αναπηρία από τα 20 του ...αλλά δεν βάζει μυαλό.." κλπ..

Για την αλήθεια της υπόθεσης να συμπληρώσω εδώ ότι ο Χοκινς δεν απορρίπτει την όλη ιδέα ενός Υπέρτατου Όντος ή Υπερ-Νου αλλά απορρίπτει απλώς εντελώς την παράλογη ΙΟΥΔΟΓΕΝΗ ΡΑΒΒΙΝΙΚΗ ιδέα του εξωκοσμικού μυστηριώδους τρομοκράτου δημιουργού θεού γεράκου, με ...λευκά γενάκια που χτίζει ανθρώπους και σπιτάκια και ...κολάσεις στην κοσμική άμμο όντας ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
(Και άρα ο ήλιος οι πλανήτες και ο κόσμος είναι νεκρός και μηχανικός και ιδιοκτησία του και τον κάνει ότι θέλει, και αρα ελέω θεούλη και εκλεκτού λαού του ΚΙΝΑ - ΙΣΡΑΗΛ καταστρέφουμε και κανέναν πλανήτη σαν την Γη και τον Φαέθωνα...δεν τρέχει και τίποτε... ο "Σεληνιακός" Θεούλης μας διέταξε... ΓΕΛΩΣ!!!)

Διότι ο Χόκινς αναφέρει ότι εάν ανακαλύψουμε την ΕΝΙΑΙΑ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ - ΘΕΩΡΙΑ - ΕΝΙΑΙΑ ΦΥΣΙΚΗ (σημ: ήδη έχει γίνει αυτό αγαπητέ Χοκινς από μυαλά ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υπο ανωνυμία) τότε θα είναι σαν να μπούμε μέσα στο "μυαλό του Θεού".
Πράγματι δηλαδή ο Χοκινς για αυτούς που ξέρουν να διαβάζουν τις δηλώσεις του, ταυτίζει στην ουσία την ιδέα του αυτοδημιούργητου Σύμπαντος ως ενός Υπερ-Νου και ενός Κολοσιαίου Οργανισμού μέλη του οποίου είμαστε όλοι εμείς οι μικρο-οργανισμοί πανίδας και χλωρίδας πάνω στους πλανήτες "κύτταρα του", όπως είναι η ΑΛΗΘΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΘΕΣΗ των Ορφικών και του "ΠΑΝΟΣ" ή ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ή "ΩΝ" ή "Όντα" ή "Αγνωστου Θεού" των Ελλήνων, ποίημα προς τιμήν του οποίου είχε γράψει και ο Ποιητής Δημάρατος. "Τάδε γαρ τα μέλη εστί του Πανός" ... "διότι και γένος είμεθα τούτου"

Είναι καιρός οι νεοέλληνες να ξυπνήσουν από τον διχιλιετή λύθαργο αυτοκτονικής πλύσεως εγκεφάλου των ραββινικών (Κινεζογενών) ψευδών που τους διοχετεύτηκαν δια της ΒΙΑΣ, (Του ξίφους της Β'ΡΩΜΗΣ ή Βυζαντίου)... και να ευθυγραμμιστούν με τον ορθολογισμό και την αρχέτυπη τους γνώση για την πραγματική φύση του Θείου ως Υπερ-Νου Υπερτατου Όντος-Υπερτατης Συνείδησης-Ταυτοκοσμικού Λόγου με κατακερματισμένες "άπειρες" υπο-συνειδήσεις "Ενδοκοσμικούς Λόγους" ή "Θεούς" που θέουν μέσα του, δηλαδή που τρέχουν με αστραπιαία ταχύτητα στο διάστημα, σύμφωνα με την πανάρχαια ετυμολογία της ελληνικής λέξεως "Θεός".


ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΦΥΣΙΚΗ
http://www.easy-share.com/1904577724/

Καταγγέλουμε την πλαστοπροσωπεία Πανός από Γιαχβέ-Σαβαώθ και ...Παυλάκια

YΓ. ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΕΧΝΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΜΗ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ 2-3 ΑΤΟΜΩΝ (ΑΝΕΥ ΗΓΕΣΙΑΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις