ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Thursday, 30 September 2010

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΠΡΟΣ:
● ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
● ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
● ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ
● ΤΙΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
● ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ OLYMPIC AIRWAYS ΚΑΙ AEGEAN AIRLINES

● ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ, ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ:
● ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ – ΣΩΜΑΤΙΑ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ – ΕΝΩΣΕΙΣ – ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
● ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣΒΟΛΟΣ 30.09.2010


ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ,
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΕΥΡΥΤΑΤΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ «COSCO» ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΛΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ, Η ΜΙΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΒΕΛΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ή ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ή ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ, ΜΕ 700 ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΡΙΘΜΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ (700 – 1000 ΦΟΡΤΗΓΑ).

ΕΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΜΕ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η Ο.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΡΝΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ή BENJAMIN SALOM (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ»), ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΘΡΕΣ ΣΑΠΙΕΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΙΔΟΥ ΤΙ ΧΑΛΚΕΥΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΣΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΧΕΡΣΑΙΩΝ, ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «COSCO», ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «COSCO» ΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΛΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΦΟΡΤΗΓΩΝ.

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 700 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 400 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ 1,1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 500 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ 100 ΤΡΙΣ, ΚΛΟΠΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 100 ΤΡΙΣ, ΚΛΟΠΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ 100 ΤΡΙΣ, ΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΟΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 100 ΤΡΙΣ, ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 100 ΤΡΙΣ.

36 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 400 ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1967, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΕΤΗ ΣΩΦΡΟΝΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΓΛΟΙΩΔΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΟ ΣΚΟΠΟ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΥ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΣ ΠΟΣΩΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΪΚΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΩΣΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΤΕ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ή ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΚΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΟΛΕΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΟΤΕ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 50 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ».

ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΑΝΕΚΚΛΗΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΟΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ 1,1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΝ 500 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ Ή ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΔΡΑΧΜΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΧΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΕΙΔΙΚΩΣ Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΒΕΖΙΖΕΛΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΑΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΒΕΖΙΖΕΛΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΗΡΩΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 1941 – 45.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «Κ.Ι.Σ.» ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ).

ΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΤΩΡΑ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ «Ε.Β.Ε.Α.» ΤΩΡΑ (ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ), ΕΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΝ ΤΗΝ «COSCO» ΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΙΛΙΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ «COSCO», ΩΣΤΕ 2000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ «E-MAIL».

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟΦΟΡΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ «E-MAIL» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ».

ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΕΝΟΠΛΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ «Ο.Α.Ε.Δ.» ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΑΤΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΧΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΩΝ – ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ 50 ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ».

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΡΕΠΠΑ, ΤΡΙΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ, ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ «Ο.Α.Ε.Δ.» ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ:

«ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΕ ΜΑΧΗ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΣΥΖΥΓΟΣ – ΤΕΚΝΑ – ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ».

ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΩΝ – ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΩΝ – ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΕΚΝΩΝ, Ή ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


Υ.Γ. 1:
Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Η «ΚΥΡΙΑ» ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΔΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ 1500 ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΑ 700 ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ «COSCO», Η ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΡΝΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟΝ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΞΗΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 75.000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΥΓΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ Ή ΒΥΤΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 150.000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΡΕΠΠΑΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΛΙΘΟΥΑΝΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΒΡΑΙΑ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ» ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΗΤΟΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ». ΑΡΑ ΤΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ – ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ «ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΑΚΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΒΡΑΙΑ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑ.


Υ.Γ.2:
ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ FORUM ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ FORUM ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΤΥΠΙΚΩΣ ΙΣΧΥΟΥΣΑ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 134 – 151 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ.

ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΘΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ» ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΕΣΩ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ».

ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΝΕΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ: ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΧΑΣΑΤΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΣΑΣ.

ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_830.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_22.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις