ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Tuesday, 28 September 2010

Ετοιμη η Τουρκική Στρατιά έναντι του Εβρου!!!

ΙΔΟΥ Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ http://armyalert.blogspot.com/2010/09/blog-post_6659.html και http://krisaion.blogspot.com/2010/09/blog-post_9203.html

ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ!!!


Ετοιμη η Τουρκική Στρατιά έναντι του Εβρου!!! Ερώτηση για τους προδότες {δήθεν Έλληνες Στρατηγούς} και τους Στρατηγούς Τούρκους- ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΠΛΑ !!


Το λάβαμε από το ArmyAlert και σας το παραθέτουμε:

Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε παραθέσει δημοσιεύσεις από το διαδίκτυο που αναφέρονταν σε εξοπλισμούς-δραστηριότητες των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Έβρου.
Σχετικό άρθρο: Να γιατί ανησυχούμε και διαμαρτυρόμαστε
(σχετικο άρθρο ιστολογίου μας ΕΔΩ)
Σήμερα σας παραθέτουμε πληροφορίες για μετακινήσεις των Τουρκικών Μονάδων οι οποίες δηλώνουν τις σαφείς επιθετικές προθέσεις των Τούρκων στον Έβρο.Η ανάγκη υλοποίησης αυτών των μετακινήσεων και η λήψη της συγκεκριμένης διάταξης των Τουρκικών στρατευμάτων υποδηλώνουν την σκέψη για αιφνιδιαστική επίθεση των .....Τούρκων στον Έβρο με αφορμή πιθανά επεισόδια εις βάρος της μουσουλμανικής μειονότητος στη Θράκη σε συνδυασμό με εκτεταμένες εσωτερικές αναταραχές στην Ελλάδα.

Παλαιότερα είχαμε δημοσιεύσει τα περί του σχεδίου «Βαριά» εκ του οποίου φαίνεται ότι οι Τούρκοι διεπίστωσαν την αναγκαιότητα αλλαγής διάταξης των στρατευμάτων τους για την επίτευξη μιας αποτελεσματικής αιφνιδιαστικής επίθεσης.
Σχετικά άρθρα: Η ελληνική αντίδραση στο σχέδιο «BALYOZ» («Βαριά»)
Εισβολή στον Έβρο προέβλεπαν τα επί μέρους πλάνα του «Σχεδίου Βαριοπούλα»

Ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητος περίεργες επιθέσεις σε μουσουλμανικά νεκροταφεία, στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης, και σε τζαμί. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε τις συνεχείς αμφισβητήσεις, παραβάσεις και παραβιάσεις στο Αιγαίο, το casus belli και τις έρευνες για πετρέλαιο εκ μέρους των Τούρκων.

Να αναμένουμε λοιπόν την υποκίνηση των εσωτερικών αναταραχών, λόγω δολοφονίας ενός αλλοδαπού π.χ. όπως πρόσφατα δήλωσε η Αφρα Αλ Σαλέχ; Θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο, το οποίο εύκολα μπορούν να στήσουν οι Τούρκοι στρατηγοί, οι οποίοι μετά το πρόσφατο δημοψήφισμα στην Τουρκία βλέπουν την επιρροή τους στα τεκταινόμενα της Τουρκίας να μειώνεται, με ταυτόχρονες προβοκάτσιες σε μουσουλμανικές περιοχές;
Βλέπε πρόσφατες δηλώσεις Τούρκου στρατηγού: Ομολόγησε την προβοκάτσια

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις