ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 10 September 2010

Το μυστικό της Γορίτσας

** ανανεωμένο **
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Ι.ΜΑΓΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
"Το μυστικό της Γορίτσας": Απάντηση της ΟΕΑ και του ιστολογίου σε e-mail αναγνώστη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/e-mail.html

Νέες άκρως σημαντικές πληροφορίες και φωτογραφίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το site: http://miastala.com/s/?p=6185
επιβεβαιώνοντας πλήρως τα παλαιότερα και νεότερα κείμενα της Ο.Ε.Α. για αυτή την αξιοθαύμαστη περιοχή με την κορυφαία προιστορική αξία και σημασία για εμάς τους Έλληνες, καθώς και επιβεβαίωση για τις αναρίθμητες υπόγειες στοές και για τις δραστηριότητες των Κενταύριων Ναζί S/S κατά των Β'Παγκόσμιο πόλεμο εκεί πέρα και τις τότε αποτυχημένες απόπειρες των δρακονιανών να αποδώσουν μομφή κέντρου ναζισμού - φασισμού στην Ελλάδα μέσω απόπειρας ιδρύσεως θεοσοφικών στοών και μέσω ανασκαφών των Ναζι στην περιοχή της Ιωλκού.

Ειδικότερα μελετήστε αυτό το κείμενο:

ΦΑΚΕΛΟΣ 1985 72 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ
http://www.easy-share.com/1910053666/FAKELOS.rar

Κάντε συσχετισμούς και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.


Πάμε προπολεμικά λοιπόν. Το 1926 περίπου εμφανίζεται στο ανατολικό Πήλιο ένας Γερμανός «φυσιολάτρης» ο Αλφόνς Κοχάουζερ “Alfons Hochhauser” ΕΔΩ
Δούλευε με τους ψαράδες σαν βοηθός, και η αμοιβή του εκείνη την εποχή, ήταν φυσικά ψάρια για να φάει. Ήταν πολύ γερός, και φορτωμένος μια τεράστια ψαροκασέλα, διέσχιζε το Πήλιο κάθετα σε 6 ώρες, κατέβαινε στον Βόλο τα πούλαγε και ξανά πίσω στο Ανατολικό Πήλιο. Ο φυσιολάτρης μας λοιπόν, μόλις ξέσπασε ο πόλεμος παρουσιάσθηκε ως Ναζί με βαθμό πλωτάρχη. Ήταν, όμως καλός άνθρωπος, δεν πείραξε κανέναν, μάλιστα έσωσε κάποιους από εκτέλεση.
Επειδή αγάπησε τον τόπο έμεινε στην Ελλάδα και παντρεύτηκε Ελληνίδα. Πολύ γρήγορα το όνομα του γίνεται θρύλος σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και πως όχι ? Γκρέτα Γκάρμπο, Ποσειδώνας του Αρτεμισίου, Ναζί, ο έρωτας στα χιόνια … Περισσότερα στο βιβλίο του Κώστα Ακριβού “Ποιος θυμάται τον Αλφόνς”


Τα ίδια χρόνια περίπου εμφανίστηκε ένας άλλος Γερμανός ο Σέφελ, και αγόρασε μια περιοχή στα Πευκάκια του Βόλου και έχτισε ένα σπίτι. Αυτοί που του πουλήσανε την περιοχή, φυσικά για ένα πιάτο φακή, θα πανηγυρίζανε που πούλησαν στον «κουτό» Γερμανό αυτό το άγονο μέρος με τα πεύκα, που δεν έκανε και για βοσκοτόπι. Βέβαια η περιοχή τώρα είναι «αρχαιολογικός» χώρος και απαγορεύεται να κτίσει κανείς !!! δείτε το ΦΕΚ ΥΑ 7057/27-2-1961 – ΦΕΚ 105/Β/3-4-1961.
Φυσικά υπήρχαν και άλλοι Γερμανοί «τουριστο-φυσιολάτρες» που κάνανε αγροτικό τουρισμό στην βιβλιοθήκη των Μηλεών, με άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας.

Έτσι το σκηνικό ήταν έτοιμο. Έρχεται η κατοχή και οι Γερμανοί επισκέπτονται την Παναγιά την «Τρυπητή», κάτω από την Γορίτσα στην θάλασσα, δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο Βόλου. Κάτω από το ιερό, μπαίνουν στην στοά και βγαίνουν στην άλλη εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, στην κορυφή του λόφου. Βέβαια δεν βρήκανε αυτό που ζητούσαν και κάψανε όλη την Γορίτσα ψάχνοντας για την πολυπόθητη είσοδο στο δεύτερο επίπεδο στοών. Αφού δεν βρήκανε την είσοδο, με τον χαρακτηριστικό τευτονικό τρόπο τους, σκάψανε αρκετές ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ στοές πάνω ΑΠΟ τον δρόμο λίγα μέτρα πιο ψηλά. Και μπήκανε.
Το αστείο είναι ότι μεταπολεμικά αυτές οι είσοδοι των στοών ήταν καλυμμένες με σιδεριές. Αν ρώταγες κανένα τι ήταν αυτές οι τρύπες? σου απαντούσαν με περίσσια εξυπνάδα : «αποθήκες πυρομαχικών» των Γερμανών. Και αυτοί ήταν άνδρες που είχαν πάει στρατό και είχαν πολεμήσει κιόλας. Όχι σαν τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε και δεν ξέρουν πως μυρίζει το μπαρούτι. Και το 2004 πριν τους Ολυμπιακούς τις κλείσανε με Μπάζα !!!!! Δείτε στις φωτογραφίες ότι απέμεινε.
Κλείνουμε με ένα ακόμα σχετικό κείμενο της Ο.Ε.Α.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ: ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑ-ΣΥ-Α ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΣΠΥΡΑΚΟΥ, ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΨΕΥΔΗ, ΗΤΟΙ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α., ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΙΩΛΚΟΥ (ΓΟΡΙΤΣΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ - ΜΟΡΦΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΥΨΙΣΤΟΥ "ΜΗ ΘΕΟΝΤΟΣ ΘΕΟΥ", ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ << Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΗΔΩΝ - ΡΑΛΛΗΔΩΝ - ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΙΔΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΤΟΥΡΚΟΥΤ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΟΡΕΜΗ - ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ "ΜΑΣΩΝΙΑ" ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ, ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ΙΩΛΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ >>. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ "ΓΟΡΙΤΣΑΣ" ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΨΕΥΔΩΣ << (ΑΝΩΝΥΜΗ - ΑΓΝΩΣΤΗ) ΠΟΛΗ ΤΟΥ 300 Π.Χ. >>, ΕΝΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ Η ΠΟΛΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΩΣ "ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ" ΚΤΙΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗ, ΥΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟ 290 Π.Χ.>>, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΓΟΡΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗ ΙΩΛΚΟ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΓΑΜΟ Μ. ΑΣΙΑΣ ΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΛΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΛΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ._ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΨΕΥΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ:
--------------------------------------------------------------------------------
(1): ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΙΖ΄ 11, ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΝΑΣ Θ΄ 436, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΟΤΙ Η "ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ" Ή "ΠΕΔΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ" Ή "ΠΕΔΙΑΔΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΗΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΚΑΙ", ΗΤΑΝ ΠΕΔΙΝΗ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΟΛΗ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΡΜΙΣΘΗΚΕ - ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΘΗΚΕ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ", Ή ΑΝΤΙΟΧΟΥ Γ΄, ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕΛΕΥΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ, ΤΟ 190 Π.Χ., ΗΤΤΗΘΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΣ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ...>>. ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΟΛΗ ΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ "ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ" ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥ "ΠΕΥΚΑΚΙΑ", ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ "ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ", ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΩΛΚΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΓΟΡΙΤΣΑΣ. (! ! !). ΙΔΕ "ΛΕΞΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ" ΤΟΥ Α. ΡΑΓΚΑΒΗ, ΠΡΥΤΑΝΕΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ 1891, ΚΑΙ ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ο.Ε.", ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 60, ΑΘΗΝΑΙ._
--------------------------------------------------------------------------------
(2): ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΑ ΜΕ ΥΨΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΓΟΡΙΤΣΑΣ ΜΕ ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΗΣ ΓΟΡΙΤΣΑΣ, ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟΥ ΛΟΦΟΥ "ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ", ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ, ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΚΑΤΟ ΕΤΩΝ, ΗΤΟΙ 290 - 190 Π.Χ., ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ "ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ" ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, << ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΗΡΚΕΣΕ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ >>.
--------------------------------------------------------------------------------
(3): Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΠΕΙΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΕΨΙΛΟΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΩΛΚΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΓΟΡΙΤΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ "ΔΙΜΗΝΙΟΥ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ "ΣΕΣΚΛΟΥ" ΔΕΚΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 8.000 ΕΤΩΝ, ΗΤΟΙ 6.000 ΕΤΩΝ ΠΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ. (! ! !).
--------------------------------------------------------------------------------
(4): ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ << ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΙΟΡΕΙΝΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΩΛΚΟΥ (ΕΠΙ ΛΟΦΟΥ ΓΟΡΙΤΣΑΣ) ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΒΟΛΗΣ ΑΚΟΝΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΑΝΑΥΡΟ >>. Ο ΟΜΩΝΥΜΟΣ "ΑΝΑΥΡΟΣ" (ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΒΡΥΖΕΙ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΛΙΟ) ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΚΟΙΤΗ ΕΛΛΙΣΣΕΤΑΙ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ - ΚΑΙ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΥΠΩΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ "ΓΟΡΙΤΣΑ". ΘΕΤΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ. Η ΒΟΛΗ ΑΚΟΝΤΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΗΤΟΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΝΑΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΔΙΝΗ "ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ" Ή ΨΕΥΔΟΪΩΛΚΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΚΟΝΤΙΣΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΩΛΚΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ "ΓΟΡΙΤΣΑΣ" ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΝΑΥΡΟΥ (! ! !)._
--------------------------------------------------------------------------------
(5): ΠΡΟ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΛΕΩΣ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΩΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΟΡΙΤΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ "ΕΡΕΥΝΟΥΝ" ΤΟ ΑΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΥΘΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΥΚΝΟ ΠΡΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΙΑΣΟΝΑ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ Ή ΣΤΟΥΣ ΙΑΣΟΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΙΑ ΤΗΣ "ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ". ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΑΦΙΚΩΝ ΚΤΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ "ΦΑΣΙ" ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΧΙΔΑ ΟΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΦΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ, ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ._


ΟΛΩΣ...ΤΥΧΑΙΩΣ, ΟΜΟΙΩΣ, ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ “ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΚΑΙ ΤΟΥ “ΠΑΣΟΚ”, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΩΝ “ΝΤΟΛΜΕΔΩΝ”, ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΜΙΝΕΪΚΟ-ΤΣΑΝΤ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΝΕΪΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΣΑΝΤ Ή ΤΣΙΔΕΝΜΠΑΟΥΜ, ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΡΗΘΕΝ ΥΠΟ ΤΩΝ...ΚΥΡΙΩΝ ΓΙΑΧΒΕΧ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ ΟΤΙ "ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ<ΣΙΝ> ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ"._

ΟΜΟΙΩΣ, ΟΛΩΣ...ΤΥΧΑΙΩΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΕΚΤΙΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ “ΑΓΕΤ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ “ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΙΩΛΚΟΥ” ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΓΟΡΙΤΣΗΣ, ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΤΩΝ “ΗΠΑ”, ΩΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ ΩΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΩΖΩΜΕΝΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΚΑΤΟΨΕΩΣ ]+[ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Ή ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΤΟΥ “ΠΑΣΟΚ”, ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ 2003 ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ “ΚΥΚΝΟΥ” ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΟΣ, ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ-ΠΟΥΣΤΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ._

ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ...ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ-ΛΗΣΤΕΙΩΝ-ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΩΝ-ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΣ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ, ΚΑΙ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ “ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ 21” ΒΟΛΟΥ ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΒΟΛΟΥ._

ΤΑ “ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ” ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΙΑΧΩΒΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘΙΚΟΥ ΒΟΘΡΟΥ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ΙΩΛΚΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΓΟΡΙΤΣΗΣ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΑΝΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΥΔΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΕΦΡΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΛΙΟ ΜΕΣΩ ΛΟΦΟΥ “ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ”, ΑΝΕΣΚΑΨΑΝ-ΕΣΥΛΙΣΑΝ-ΚΑΙ ΕΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΕΦΡΑΞΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΙΩΛΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΦΡΑΞΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΩΝΟΜΑΣΑΝ “ΤΡΥΠΕΣ” Ή “ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΤΡΥΠΑ” Ή “ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ” Ή...ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕΜΝΟΙ. ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΪΚΕΣ, ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΕΒΡΑΪΚΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΕΣ “ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ” ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΕΣΚΑΨΑΝ ΜΕΘΟΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ Ο,ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΒΟΛΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΡΥΞΕΩΣ ΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΤΗΣ “ΑΓΕΤ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΩΣ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΓΟΡΙΤΣΗΣ._

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ “ΑΓΕΤ” ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ-ΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ-ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΘΗΣΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ-ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΒΟΛΟΥ, ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ-ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ “ΑΓΕΤ”, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΞΗΡΑΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΗΣ “ΑΓΕΤ”, ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ “ΑΓΕΤ”, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ “ΑΓΕΤ”, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗΣ ΕΚ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ Ή BEN-SALOM Κος Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΓΕΤ” ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΓΕΤ” ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ._

Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΗΣ “ΑΓΕΤ” ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ, ΤΟΤΕ ΜΟΛΙΣ ΠΙΕΣΘΕΙ Η “ΑΓΕΤ-LAFARGE” ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΗΣ, ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, Ή ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ._


ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΜΕ “ΜΑΤΣΑΚΩΝΙ” ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΑΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕ ΧΩΜΑ........

ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΞΥΠΝΑΤΕΓΙΑΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ "ΒΟΜΒΑΗ"ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΩΛΚΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΩΖΟΜΕΝΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΩΛΚΟ ΕΠΙ ΤΟΥ “ΛΟΦΟΥ ΙΩΛΚΟΥ” <ΛΟΦΟΥ ΓΟΡΙΤΣΗΣ>.ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΩΛΚΟΥ <ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΙΧΟΣ> ΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΩΖΟΜΕΝΑ ΘΕΜΕΛΙΑ._ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΩΛΚΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΓΟΡΙΤΣΗΣ.ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΩΛΚΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΓΟΡΙΤΣΗΣ.ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ, ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ, ΝΑΩΝ, ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΕΠΙ ΟΡΑΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΘΕΜΕΛΙΩΝ.ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ-ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ ΙΩΛΚΟΥ.ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΟΥΪΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΔΙΑ V.I.P.S. ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΠΟΣΒΕΣΘΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΕΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΤΟΣ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΕΝΑΝΤΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ._ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ΙΩΛΚΟΥ ΜΕ ΚΑΤΟΨΗ ]+[ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΚΤΟΣΑΥΡΟΣ “ΥΠΟΥΡΓΟΣ <ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ> ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ” ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Ή ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΤΟΥ “ΠΑΣΟΚ”, ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ “ΕΦΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ” ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑ ΝΑ...ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΗΣ “ΑΓΕΤ” ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ-ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΩΛΚΟΥ, ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΜΕ “ΜΑΤΣΑΚΩΝΙ” ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΑΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΕΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ...ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ».ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ-ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ-ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ-ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΣ < «ΑΠΑΝΤΟΣ ΓΕΝΟΥΣ ΩΛΕΤΗΡΟΣ»> ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ. <...>._ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΜΒΟΛΟ ]+[ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΤΟΝ “ΥΨΙΣΤΟ ΘΕΟ” “ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ” Ή “ΣΥΜΠΑΝ” Ή “ΠΑΝΑ” ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΔΙΔΑΝ ΟΡΘΩΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΜΟΡΦΗ ]+[ . ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΜΝΗΜΕΙΟΥ, ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΨΕΥΔΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΩΣ «ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΟΛΕΩΣ» .Η ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗΣ ΜΟΡΦΗ ]+[ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΔΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ “ΙΣΟΦΩΤΩΝ ΚΑΜΠΥΛΩΝ” <ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΦΩΤΟΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΙΣΗΣ ΕΝΤΑΣΕΩΣ ΦΩΤΟΣ> ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ, Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ HOPMANN ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ. ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΣ, ΟΜΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ή ΣΥΜΠΑΝ._Η ΩΣ ΑΝΩ ΦΥΣΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ-ΤΑ ΖΩΑ-ΤΑ ΦΥΤΑ-ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ “ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ” Ή “ΠΑΝΟΣ” ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ “ΓΑΛΑΞΙΑ”, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΜΟΡΦΗ._ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΞΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΔΟΞΟΥ ΔΗΘΕΝ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ” ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΑΩΘ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ-ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ._ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ, ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ Κ.ΧΑΣΑΠΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΕΚΛΑΪΚΕΥΜΕΝΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ", ΣΕΛΙΔΑ 735. ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ ΦΩΤΟΣ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥΣ._ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ-ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΡΙΣΗΣ-ΒΟΛΟΥ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΖΩΑ-ΦΥΤΑ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ “ΓΗ” ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΗΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ-ΤΗΣ ΥΔΡΟΣΦΑΙΡΑΣ-ΤΗΣ ΓΕΩΣΦΑΙΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ "ΓΗ" ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ._ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ-Ο ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ-Ο ΗΛΙΑΚΟΣ-ΚΑΙ Ο ΓΗΪΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤ΄ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΣ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΗΪΝΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ-ΘΑΛΑΣΣΑ-ΚΑΙ ΞΗΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΖΩΑ-ΦΥΤΑ, ΕΝΕΡΓΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΚΥΤΤΑΡΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΙΑΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ, ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΛΥΝΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΟΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΚΥΤΤΑΡΩΝ._ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΣΑΣ ΓΑΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΘΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ ΓΗΪΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ._

http://makelio.blogspot.com/2008/12/blog-post_9915.htmlΕΠΙΣΗΣ:
Η Γορίτσα “ΕΚΑΙΓΕ” και την Κάψανε
http://miastala.com/s/?p=6327

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις