ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Thursday, 30 September 2010

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΒΟΛΟΣ 29.09.2010

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:
● ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
● ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ».
● ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΕΛΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.
● ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ.
● ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.


Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://www.olympia.gr/ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» ΟΤΙ ΗΔΗ 5 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, 3 ΞΕΝΕΣ ΚΑΙ 2 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ «COSCO» ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΥΖΥΓΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ 700 ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «EURO 5» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «EURO 1» ΕΩΣ «EURO 4» ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «EURO 1» ΕΩΣ «EURO 4» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΠΑΣΟΚ» ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΤΗΣ «COSCO», ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ, ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΙΔΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΙΝΕΖΩΝ ΔΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΚΡΗΤΗΣ) ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ».

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΩΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ «ΠΑΣΟΚ». ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΟΠΟΥ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝ’ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ:

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΧΡΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΦΕΟΥΔΟ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΦΕΟΥΔΟ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΟΛΥΜΠΙΑ» ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 5 ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (ΤΡΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ «COSCO» ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΓΟΡΑΖΕΙ 700 ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ «EURO 5» ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ή ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ 400 + 700 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΗΤΟΙ ΤΟΥ 1,1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «ΟΛΥΜΠΙΑ» ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ 2 – 3 ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥΣΤΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΩΣ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ. ΓΑΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΟ ΤΖΕΝΤΑΪ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΣΑΣ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_22.html

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ 1 ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ 700 !!!

Σύζυγος πολιτικού, στήνει ήδη πολυεθνική με φορτηγά!
http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5583:2010-09-28-13-34-38&catid=96:oikonomia&Itemid=283

ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ:
ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/blog-post_8646.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις