ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Monday, 13 September 2010

Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, Πλειάδιοι και λοιπή Δρακονιανή σαβούρα

**ανανεωμένο**

Αναγνώστες του ιστολογίου μας πιέζουν να σχολιάσουμε για τα εμφανιζόμενα χιλιάδες videos που προπαγανδίζουν ανελέητα στο διαδίκτυο την λεγόμενη "ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ" η/και τους "ΠΛΕΙΑΔΙΟΥΣ"..
Δεν θα πούμε πολλά διότι με τα κείμενα της ΟΕΑ που έχουμε δημοσιεύσει εδώ και καιρό γίνεται περισσότερο από εμφανής αυτή η απάτη και η ψυχολογική επιχείριση των δρακονιανών από τα κάτωθι στοιχεία:

α) Η "Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός" παρουσιάζεται με ένα σύνθετο έμβλημα που εμπεριέχει μέσα της το "ανάστροφο Ε" σε καμπύλη μορφή (όπως ακριβώς το χρησιμοποιούν οι θεοσοφικές συμμορίες των ψευδο-"εψιλον"-"ολυμπιων"-"κριναετών" κλπ κλπ, υποδυόμενες το επιστρέφων δωδεκάθεο από Κρόνιους/Γιαχβεικούς δαίμονες). Αλλά το αποκορύφωμα και το εντελώς γελοίο της υπόθεσης είναι ότι το σύνθετο έμβλημα τους εκτός από το )+( εμπεριέχει και το "ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ" ή το ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΞΑΓΡΑΜΜΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ως κύριο έμβλημα των Σεληνιακών/Δρακονιανών δυνάμεων και της επικοινωνίας τους με τα γήινα τηλεκατευθυνόμενα βλήματα. Ιδού λοιπόν ξεκάθαρη η συμμαχία-συμπαιγνία των θεοσοφιστών Κρονίων 666 με τους Σεληνιάτες δρακονιανούς 888.

β) Η "Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός" παρουσιάζει ως επώνυμους ανώτατους κυβερνήτες των σκαφών της όλο το σεληνιακό γιαχβεικό δρακονιανό οχετό που αιματοκύλησε και ξέσκισε τον πλανήτη και ειδικώς τη λευκή ανδρομέδια πελασγική και τη μαύρη σείρια φυλή τα τελευταία 13000 χρόνια. Ήτοι παρουσιάζει ως κυβερνήτες τους Μετατρον ή Ματαρον του δαιμονιζόμενου παράφρωνα αποτυχημένου μαύρου μάγου ΨευδΕΥΜΟΛΠΟΥ, τους Γραβιήλ, Ουριηλ, Μιχαήλ ...Κατουριήλ και όλα τα υπόλοιπα γνωστά σεληνιακά καρκινικά απόσκατα του Γαλαξία υπόλογα στη Συμπαντική - Δικαιοσύνη - ΝΕΜΕΣΙΣ εν'όψει του τελεσιγραφικού έτους 2012-2013.

γ) Η "Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός" εμφανίζει σχηματισμούς φωτεινών σφαιρικών σκαφών ή/και ολογράμματα που σχηματίζουν στον ουρανό Χριστούς - Αγγέλους και τον εβραιοχριστιανικό σταυρό. Η Ο.Ε.Α. έχει ενημερώσει το κοινό για την μορφή αυτών των σκαφών Β'Διαστάσεως των σεληνιατών. Στην ιδική μας διάσταση εμφανίζονται ως φωτεινά ημι-διαφανή γεωμετρικά φασματικά στερεα, και άρα τα υποθυγατρικά σκάφη αυτής της "Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός" πρόκειται για Σεληνιακά σκάφη της αμέσως υπερκείμενης από μας διαστάσεως ήτοι της Β'Διαστάσεως. Τα πραγματικά σκάφη των Γαλαξιακών Ανδρομεδίων Δυνάμεων του πλανήτου Κρόνου τα οποία μπορούν και διαπερνούν τα αμυντικά φράγματα του αντιπάλου και εποπτεύουν "Επαγωγικώς" τον πλανήτη μας ή/και διεξάγουν σεισμικό/ηλεκτρομαγνητικό(ΕΜΠ)/μετεωρολογικό πόλεμο εναντίον των αντιπάλων, είναι σκάφη της 3ης Διάστασης και άνω, αποτελούμενα από Νετρινική Ύλη και άρα είναι εντελώς αόρατα.

δ) Η "Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός" και οι φερόμενοι ως σύμμαχοι τους "Πλειάδιοι" ομολογούν ότι επικοινωνούν με τους γήινους υποτακτικούς τους και φερέφωνα τους μέσω "CHANNELING" ήτοι μέσω "ΜΕΝΤΙΟΥΜ" ήτοι μέσω "ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ". Αυτοί όμως δεν είναι οι τροποι επικοινωνίας που εφαρμόζουν οι πραγματικοί Κυβερνητικοί Ανδρομέδιοι Υπερ-Επιστήμονες Τροχιάς Κρόνου αλλά πρόκειται για τρόπους επικοινωνίας (ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ) που προτιμούν τα απόσκατα του γαλαξία, γνωστοί αλλιώς και ως μαύροι μάγοι Κρόνος/Γιαχβέ ΟΕ - ληστοπειρατές και καταστροφεις πλανητών και ηλιακών συστημάτων - μεγακυττάρων του Πανός ή Σύμπαντος. H Ο.Ε.Α. επικοινωνεί με τους πραγματικούς Κυβερνητικούς Ανδρομεδίους τροχιάς Κρόνου αυστηρά και μόνο χρησιμοποιώντας ΕΠΙΣΤΗΜΗ και ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ παθητικών και ενεργητικών τηλεπικοινωνιακών συσκευών ΝΕΤRΙΝΟ/NASER, ενώ το καταστατικό της ομάδας απαγορεύει αυστηρά την οποιαδήποτε παραψυχολογική ή πνευματιστική δραστηριότητα από τα μέλη της τα οποία εάν παρενοχληθούν παραψυχολογικά με οποιοδήποτε τρόπο είναι υποχρεωμένα να το αναφέρουν/καταγγείλουν στους ανωτέρους τους.

Από τα ανωτέρω αποδυκνείεται εύκολα λοιπόν ότι η "Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός" και οι φερόμενοι ως σύμμαχοι τους "Πλειάδιοι" δεν πρόκειται για την πραγματική Κυβερνητική-Ομοσπονδιακή Αρμάδα Σκαφών που αυτή τη στιγμή είναι παρκαρισμένη στην έλλειψη της τροχιάς του πλανήτου Κρόνου και που έχει επιβάλει ΑΣΦΙΧΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ εναντίον των 7 εσωτερικών πλανητών του συστήματος, αλλά πρόκειται για ψυχολογική επιχείριση και ψευδο-Γαλαξιακή Ομοσπονδία και ψευδο-Πλειάδιοι τους οποίους υποδύονται δαίμονες και πληρώματα των Δρακονιανών και των συμμάχων τους συμπαικτών Κρονίων, με απώτερο σκοπό να προκαταλάβουν την αληθή άφιξη των Κυβερνητικών Δυνάμεων του Γαλαξία και ταυτόχρονα με την έναρξη του γενοκτονικού τους σχεδίου "Αρμαγεδδών" να παρουσιαστούν στα έθνη της δύσεως αρχικά ως Αντίχριστοι-STELLAR-ΑΣΤΡΙΚΟΙ 666 οι οποίοι θα εξωθήσουν τους στρατούς της δύσεως (ΗΠΕΙ + ΘΙΜ) και τον διαλυμένο στρατό των πανηλίθιων χειραγωγούμενων από θεοσοφιστές "Εψιλον" Νεοελλήνων, σε ασθενή προβοκατόρικη επίθεση ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ εναντίον της Ρ.Ι.Κ.΄ή Άξονα της Σαγκάης. Κατόπιν τα ίδια σκάφη θα άλλαξουν εμβλήματα και θα μετατραπούν σε Σκάφη 888 του "καλού" Ιησού - Χριστούλη (Ραββίνου Γιεχοσουα) και του Μιχαήλ και του Κατουριήλ, και θα εγκαταλείψουν αβοήθητους και με διαλυμένο ηθικό και λογισμικό πολέμου τους στρατούς της Δύσεως στις μογγολικές ερήμους για να σφαγούν ολοκληρωτικά από την Δρακονιανή Κίνα 888 και Κορέα 777, ενώ αυτά τα σκάφη κατόπιν θα πολεμήσουν πλέον υπέρ των σαρωτικά αντεπιτηθέμενων Κίτρινων Επίγειων Δρακονιανών Κινέζων και Κορεατών που θα σαρώσουν και θα σφαγιάσουν ολοκληρωτικά τη λευκη, μαύρη και μογγολική φυλή.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η "Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός" θα πρέπει να μετονομασθεί σε ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ και βρισκόμενη υπό ΑΣΦΙΧΤΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ "Επταπλανητοκρατορία και Σεληνοκρατορία Ληστοπειρατών του Σκότους" και οι "Πλειάδιοι" θα πρέπει να μετονομασθούν σε "Κρόνιους - Υπερβόρειους" μάγους υποστήμονες, επίσης υπόλογους ως αισχροί προδότες της Λευκής Φυλής, εις την Συμπαντική Δικαιοσύνη - ΝΕΜΕΣΙΣ ενόψει του τελεσιγραφικού έτους 2012 - 2013.

Οι "Πλειάδιοι" είναι στην ουσία Δαίμονες των Δρακονιανών που έχουν υπο καταληψία τα ανόητα ανορθολογικά ζόμπι τους Μασόνους, και που παριστάνουν σε αυτούς τους πραγματικούς απόντες Πλειάδιους. Αν εμφανιστούν σκάφη υποδυόμενα τους Πλειάδιους αυτά θα πρόκειται ασφαλώς για σκάφη Κρονίων/Δρακονιανών.

ΥΓ. Δεν βγάζουμε τα βίντεο και τα σύμβολα αυτου του εμετικού οχετού, γιατί δεν έχουμε καμία διάθεση να προβάλουμε στο "ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ" όλη αυτή τη δρακονιανή σαβούρα. Ο οποιοσδήποτε όμως καλοπροαίρετος ερευνητής μπορεί πολύ εύκολα να επιβεβαιώσει τα γραφόμενα μας.


**ανανέωση ανάρτησης 14-9-2010**

Παραθέτουμε επιπρόσθετα το σχόλιο φίλου αναγνώστη του ιστολογίου
(θα θέλαμε να ευχαριστίσουμε εκ μέρους των ανδρών της ΟΕΑ και του ιστολογίου αυτόν το φίλο αναγνώστη, όχι επειδή παίρνει το μέρος μας, αλλά επειδή μάχεται συνειδητά για την αλήθεια, και για την εθνική και πλανητική ασφάλεια, και τον ενθαρρύνουμε να συνεχίσει δυναμικά καθώς και άλλοι πολλοί ελληνοκεντρικοί να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, με οδηγό τον ελληνογενή ορθολογισμό και το "Μεμνήσο Απιστείν" δηλαδή να "θυμάστε να αμφισβητείτε τα πάντα!")
καθώς παραθέτουμε και το σήμα της ΟΕΑ που μεταδώθηκε στις 10-10-2008 με δυνατή ένταση στον παγκόσμιο ιστό και κατάστρεψε τελείως τη δημοσιοσχετίστικη ανακοίνωση - πρόβλεψη - δρακονιανή προφητεία - μέσω "CHANNELING" Αυστραλιανών Μεντιουμ, φερέφωνων της "Επταπλανητοκρατορίας και Σεληνοκρατορίας Ληστοπειρατών του Σκότους", οι οποίοι και ανακοίνωναν με κάθε ένταση στο διαδίκτυο τη μαζική - προγραμματισμένη εμφάνιση τους με μητρικά τους γιγασκάφη (διάβαζε: σεληνιακά υποθυγατρικά σκάφη και ολογράμματα) πάνω από μεγάλες πόλεις στον πλανήτη Γη στις 14 Οκτωβρίου 2008.


Με μια μικρη ερευνα στο youtube δινοντας τις λεξεις "Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός" εμφανιζει ολο το βρωμερο δικτυο τους στο youtube οπου και επιβαιβεωνονται πληρως τα λεγομενα του παροντος ιστολογιου και η ο.ε.α..θα ηθελα να συμπληρωσω μερικες λεξεις κλειδια που χρησιμοποιουν οι Δρακονιανοι που υποδυονται τον Ανδρομεδιο κυβερνητικο αστροστολο:
-Rainbow warriors(μαχητες του ουρανιου τοξου) και -Εργατες φωτος. Επισης η Ιωχρου Φλογα των Αγιου Γερμανου και των τεσσαρων Αρχαγγελων Μιχαηλ και λοιποι αιμοποτες ειναι τα ιδια Δρακονιανα πνευματα.Αυτος ο ευρυς κυκλος απατης ειναι οι αντιστοιχοι ''Εψιλον'' του εξωτερικου και συνδεονται αμεσα και εμεσα με τους ενχωριους ''Εψιλον'' ειδικα μεσω του Συμπαντικων διαστασεων μεγαβλαξ μεγαανεγκεφαλου Γ.Καλογερακη.
Προσοχη!!! Ενα βασικο σημειο κλειδι γυρω απο ολο αυτον τον συμπαιγνιακο εμετικο και προδοτικο κυκλο των ''πλανητικων εψιλων'' ειναι το CHANNELING (τσανελινγκ)
δηλαδη τηλεπαθητικη επικοινωνια με αρχαγγελους,αγγελους,γκουρου πλανητικους και εξωπλανητικουςκαι διαφορους δηθεν ανδρομεδιους εξωγηινους οπως το Δωδεκαθεο Διος και διαφοροι Αρχαιοι Ελληνες επιστημονες οπως πχ ο Ασκληπιος ο Πυθαγορας και αλλοι,δηλαδη τελετες λευκης και μαυρης μαγειας επικλησης Δρακονιανων πνευματων.Δηλαδη η οποιαδηποτε μορφης τηλεπαθητικη επικοινωνια (πχ channeling,επικληση οντοτητων) με την οποιαδηποτε οντοτητα ειναι επικοινωνια με τα συμπαγνιακα 666 και 888 πνευματα των ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ.


THIRD WORLD WAR!!! ATTENTION!!!
PROBAPLE IMPLICATION OF DRAGONIAN-LUNAR EXTRATERRESTRIALS AT 14-10-08
_________________________________________________________
MOST URGENT WORLD- WIDE MESSAGE FOR FOILING OF THE THIRD WORLD WAR BETWEEN THE ALLIANCE OF THE GEOSTRATEGICAL AXISES "US.E.J." + "T.I.M." AND THE AXIS "R.I.C.", AS WAR INCITED FROM THE LOCAL DRAGONIAN LUNAR SPACESHIPS AND CREWS, WITH THEIR PROBAPLE FIRST OFFICIAL APPEARANCE AT 14 OCTOBER 2008._
_________________________________________________________
MILITARY GRADATE: GLOBAL COSMIC ETNA._
_________________________________________________________
MESSAGE FROM THE "STAFF OF PARAMILITARY LEG OF G.H.REES.", "GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT", DEPARTMENT OF "GEOSTRATEGICAL AND ASTROSTRATEGICAL ANALYSIS"._
_________________________________________________________
10 OCTOBER 2008, ATHENS, GREECE-HELLAS._
_________________________________________________________
TO ALL SITES WWW OF THE WORLD INTERNET._ TO ALL SITES HTTP OF THE WORLD INTERNET._ TO ALL INTERNET SITES OF ALL MASS-MEDIA OF THE WORLD._ TO ALL OFFICERS OF ARMY-NAVY-AIR FORCE OF ALL STATES OF THE WORLD._ TO ALL OFFICERS OF POLICE AND OF INTELLIGENCE SERVICE OF THE WORLD.
_________________________________________________________
AS WE HAVE ALREADY PUBLISHED IN GREEK LANGUAGE THROUGH THE GREEK SITE perseysteam.blogspot.com, THE MAIN AND FINAL INCITATION-INSTIGATION FOR THE ATTACK OF THE ALLIANCE OF THE AXES "US.E.J."+"T.I.M." (USA-EUROPE-JAPAN + TIBET-INDIA-MONGOLIA EXTERNAL) OR "NATO+SEATO PACT" AGAINST THE AXIS "R.I.C." (RUSSIA-ISLAMIC COUNTRIES-CHINA) OR "PACT OF SHANGHAI" WAS PROGRAMMED FROM THE LOCAL DRAGONIAN LUNAR STAFFS TO BE THE INSTIGATION FROM THE DRAGONIAN LUNAR CREWS TO THE TERRAN STAFFS OF THE AXIS "US.E.J".

WE HAVE ALREADY PUBLISHED THAT "THESE DRAGONIAN LUNAR SHIPS AND CREWS WILL APPEAR ON THE EARTH IMPERSONATING FALSELY THE SHIPS AND THE CREWS OF THE NON-EXISTENT PLANET "NIBIRU", OF THE NON-EXISTENT "GALACTIC FEDERATION OF LIGHT", OF THE EXISTENT PLEIADIANS AND OF THE EXISTENT ASTRO-FLEET OF ANDROMEDA CONSTELLATION AND OF SIRIUS AS ASTRO-FLEET NOW PRESENT AT THE ORBIT OF THE PLANET SATURN, AS FLEET OBSERVED FROM THE "MAUNA KEA" OBSERVATORIES OF HAWAI-USA AND AS FLEET WHOM THE "JPL" OF THE MONGOLIAN HEBREW-SAXONIC "NASA" HAS FALSELY ANNOUNCED AS "NEW NATURAL SATELLITES OF THE PLANET SATURN".

THE ANALYSIS OF ANCIENT TEXTS OF GREECE-INDIA-MAYAS-ETC. HAS PROVED THAT THE WHITE HUMAN RACE CAME FROM THE ANDROMEDA CONSTELLATION THROUGH SIRIUS, THAT THE BLACK RACE IS INDIGENOUS OF OUR PLANET AND OF SIRIUS, AND THAT THE YELLOW RACE (CHINESE AND KOREANS) CAME FROM THE "DRAGON CONSTELLATION" AS CREWS OF THE DRAGONIAN MOON AND OF THE OTHER DRAGONIAN SHIPS (ARCHIVES OF RAYMOND DRAKE AND OF OTHER RESEARCHERS OF ETHNOLOGY).

THE SAME ANCIENT TEXTS REVEAL THAT THERE IS A MORTAL ENMITY BETWEEN THE WHITE ANDROMEDIAN RACE AND THE YELLOW DRAGON RACE, AND BETWEEN THE BLACK SIRIUS RACE AND THE YELLOW DRAGON RACE. THE REASON OF THESE ENMITIES IS THE CONTINUOUS-INCESSANT GENOCIDES AGAINST THE WHITE AND AGAINST THE BLACK RACE COMMITED BY THE YELLOW DRAGONIAN RACE FROM 11.500 B.C. UNTIL TODAY.

THE PRESENT FALSE FICTITIOUS APPEARANCE OF THE DRAGONIAN SHIPS AND CREWS AS "SHIPS AND CREWS OF THE ANDROMEDIANS, OF THE PLEIADIANS, OF THE "GALACTIC FEDERATION OF LIGHT" AND OF THE PLANET "NIBIRU" WILL BE REALISED AT THE INITIAL PURPOSE TO PUSH THE ARMIES OF THE WHITE COUNTRIES OF THE AXES "US.E.J." AND "T.I.M." TO ATTACK THE AXIS "R.I.C.", AND AT THE FINAL PURPOSE TO PROVOKE THE COUNTER-ATTACK OF THE AXIS "R.I.C." FOR THE COMPLETE GENOCIDE OF THE WHITE NATIONS OF USA-EUROPE-INDIA-CANADA-AUSTRALIA.

AFTER THIS FIRST GENOCIDE, THE MASONIC WORLD HYPER-LODGE "HONG" OF CHINA HAS PROGRAMMED TO ESTABLISH THE SINO-MONGOLIAN PACT-ALLIANCE "C.JA.T.HE.S.M." (CHINA-JAPAN-TIBET-HEBREWS-SAXONS-MONGOLS) BETWEEN CHINA AND THE MONGOLIAN WHITE-YELLOW SEMI-AXIS "JA.T.HE.S.M." IN ORDER TO COMMIT GENOCIDE OF THE WHITE NATIONS OF RUSSIA AND OF THE ISLAMIC COUNTRIES, AND THE BLACK NATIONS OF AFRICA AND OF USA.

AFTER THIS SECOND GENOCIDE, THE CHINESE HYPER-LODGE "HONG" HAS PROGRAMMED THE GENOCIDE OF THE MONGOLIAN SEMI-AXIS "JA.T.HE.S.M." AS WHITE-YELLOW NATIONS, THAT IS AS NATIONS OF NON-PURE YELLOW RACE.

ATTENTION!!! THE JEWS-HEBREWS RABBIS AND THE LORDS OF THE SAXONS ARE TEACHING THAT THE JEWS AND THE SAXONS DON'T BELONG TO THE WHITE RACE, BUT THEY BELONG TO THE MONGOLIAN WHITE-YELLOW RACE-INTERMARRIAGE. THAT MEANS THAT THE JEWS AND THE SAXONS WILL BELONG TO THE MONGOLIAN SEMI-AXIS "JA.T.HE.S.M." WHO WILL BE GENOCIDED FROM THE PURE YELLOW ARMIES OF CHINA AND KOREA.

THE ANCIENT TEXTS REVEAL THAT THE ABOVE WHITE-YELLOW INTERMARRIAGE TOOK PLACE VIOLENTLY AS THE MEN OF THE WHITE AND THE BLACK RACE WERE SLAUGHTERED AND THE WOMEN OF THE WHITE AND THE BLACK RACE WERE RAPED BY THE YELLOW RACE FROM 11.500 B.C. UNTIL TODAY.

"G.H.REES." TO THE CITIZENS AND THE MILITARY OF ALL NATIONS: FOIL NOW THE ABOVE CRIMINAL GENOCIDAL PLANS OF THE EARTHY DRAGONIAN CHINESE AND OF THE LUNAR DRAGONIAN EXTRATERRESTRIALS.

<........> STAFF OF "G.H.REES." THROUGH THE SERVER OF MESSAGES OF "G.H.REES.", KARAGEORGIOU CHR. CHR. YANNIS, ELPIDOS STREET 12, N.IONIA, VOLOS, GREECE-HELLAS.

P.S.: WE URGENTLY CALL ALL RECEIVERS OF THIS MESSAGE TO TRANSLATE IT IN AS MANY LANGUAGES AS POSSIBLE AND SEND IT TO ALL INTERNET SITES OF ALL COUNTRIES. SURVIVAL AFFAIR!!!

P.S. 2: WE CALL THE RECEIVERS TO KEEP THE SAME ARCHITECTURE AND WORDS OF THIS MESSAGE IN THEIR RETRANSMISSIONS IN ENGLISH AND THEIR TRANSLATIONS IN OTHER LANGUAGES.
END OF MESSAGE.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΔΟΜΗ-ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!

ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΛΠ. ΜΜΕ ΔΙΑ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ- ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ- ΚΥΠ/ΕΥΠ-ΠΟΛΙΤΕΣ
___________________________________________________________
ΘΕΜΑ:ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΝΕΑ ΔΟΜΗ-ΝΕΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ- ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΑΡΘΡΟ 120 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΘΡΑ 138 ΕΩΣ 151 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ.
___________________________________________________________
ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙ "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 1967-73" ΤΗΣ 16-10-08, Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ- ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ "ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ", ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ (ΝΕΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ "ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ".
__________________________________________________________
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ", ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΣΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ- ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ- ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΟΡΚΟ 18ου ΒΑΘΜΟΥ "ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ- ΚΡΑΤΗ ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ" ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
___________________________________________________________
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ Η΄ ΚΑΙ Θ΄ ΣΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., Ο-ΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΑΠΟΣΤΑΛΛΕΝΤΑ ΠΡΟΣ ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ-ΓΕΕΘΑ.
___________________________________________________________
ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΓΓΛΙΑΣ-ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΩΣ ΠΕΔΙΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΑΠΟΒΑΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΟΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΕΔΙΑΔΩΝ ΩΣ ΠΕΔΙΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΑΕΡΑΠΟΒΑΣΕΩΝ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ: (1) Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ "ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ S.O.COM.- SPECIAL OPERATIONS COMMAND", (2) Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΕΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ: ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ- ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ- ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ- ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ- ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ- ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ- ΙΑΤΡΙΚΟΥ- ΚΛΠ., ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ "ΛΟΧΟΥΣ ALL WEAPON S.O.COM." ΗΤΟΙ ΛΟΧΟΥΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΚΑΙ (3) Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
__________________________________________________________
ΕΚΑΣΤΟΣ ΛΟΧΟΣ "A.W./S.O.COM." ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΔΙΠΛΗ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΤΡΙΠΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΩΘΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ, ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ ΑΝΑ ΕΚΑΣΤΟ ΛΟΧΟ: (1) ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ STEALTH ΑΟΡΑΤΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΑΡ, (2) ΤΡΙΩΝ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ STEALTH ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΕΞΑΚΑΝΝΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ GATTLING, (3) ΤΡΙΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ, (4) ΕΞΙ "ΤΟΜΑ" ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ, (5) ΕΞΙ "ΤΟΜΠ" ΤΕ-ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΛΜΟΒΟΛΑ ΤΩΝ 80mm (ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ, ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ: 160mm), (6) ΤΡΙΑ "ΤΟΜΠ" ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΚΛΠ., (7) ΤΡΙΑ ΑΡΜΑΤΑ "ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΑΡΜΑΤΩΝ" ΚΑΙ "ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΝΑΡΚΩΝ", (8) ΤΡΙΑ "ΤΟΜΠ" ΜΕ ΤΡΙΑ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΑ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΑ ΔΙΑ ΑΝΑΧΟΡΗΓΙΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, (9) ΤΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΤΩΝ 150mm, (10) ΤΡΙΑ "ΤΟΜΠ" MLRS ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ-ΕΔΑΦΟΥΣ, (11) ΤΡΙΑ "ΤΟΜΠ" ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΑ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΑ "ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ", (12) ΤΡΙΑ "ΤΟΜΠ" ΜΑΓΕΙΡΙΑ, (13) ΤΕΣΣΕΡΑ "ΤΟΜΑ" ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ, (14) ΕΞΙ ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ ΡΥΜΟΥΛΚΑ ΕΞΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ, (15) ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ ΡΥΜΟΥΛΚΑ ΕΞΗΝΤΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΩΝ, (16) ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΜΑΧΗΣ OFF ROAD ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΣ ΙΡΑΚ, ΔΙΑ ΟΛΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ Η ΔΙΑΦΥΓΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΩΣ, (17) ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ "CORNET" ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΧΟΡΗΓΙΑ, (18) ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ "STINGER" ΚΛΠ. ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΧΟΡΗΓΙΑ, (19) ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ "ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΙ- REVOLVER" ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ ΟΠΛΟΒΟΜΒΙΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ, (20) ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΥΠΟΠΟΛΥΒΟΛΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΒΟΛΗΣ ΤΥΠΟΥ "ΟΥΖΙ" ΔΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΝΤΟΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, (21) Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΚΑΣΤΟΥ ΛΟΧΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΒΑΡΕΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΤΩΝ 30mm ΔΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ, (22) ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΣΤΟΛΕΣ "CBR" (CHEMICAL-BIOLOGICAL-RADIOLOGICAL WAR) ΚΑΙ "CBΝ" (NUCLEAR) ΠΟΛΕΜΟΥ, (23) ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΙ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΣ "CBR" ΚΑΙ "CBN" ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΙ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΩΝ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ, (24) ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΙ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΥΠΝΟΥ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΚΛΙΝΩΝ ΕΚΑΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΩΝ, (25) ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΙ ΚΑΜΠΙΝΕΣ- ΕΝΔΙΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΟΜΟΙΩΣ, (26) ΔΩΔΕΚΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ "UAV", (27) ΕΞΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ "ΑΡΤΕΜΙΣ" ΜΕ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΒΟΛΗΣ ΔΙΑ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΑΣΕΩΝ, (28) ΕΞΙ "ΤΟΜΠ" ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΓΕ-ΡΑΝΟΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ, ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ._
_________________________________________________________
ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ, ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟ-ΠΟΡΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΤΩΝ 50mm. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ "Μ60", ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ "SABRA- 3", ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΝΕΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΥΡΓΙΣΚΟΙ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΤΩΝ 120mm, ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΥΡΑΥΛΟ "LAHAT" ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 8 ΕΩΣ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΗΔΗ 16.000 ΦΟ-ΝΙΚΟΤΑΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΦΡΑΜΙΟΥ "DM-63" ΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ "LEOPARD", ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ "ΓΕΣ" ΚΑΙ "ΓΕΕΘΑ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "LEOPARD", ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2008-09._
____________________________________________________________
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΞΗΡΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΣΥΝΟΛΟΥ ΑΝΩ ΤΩΝ 800.000 ΑΝΔΡΩΝ, ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Κ(Ω)ΛΟΓΕΡΟΙ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΩΝ "ΑΓΙΩΝ" ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ-ΣΙΝ -ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ, ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ" ΤΗΝΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΑΦΙΞΗ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΩΣΗ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ" ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΑΥΤΑ ΟΡΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΠΡΟΦΗΤΕΣ" ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ TV, ME ΥΠΟΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ Κ(Ω)ΛΟΓΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ¨ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ" ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΕΙΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ) ΤΩΝ ΣΑΒΒΑΩΘ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕΧ ΣΤΗΝ "ΑΓΙΑ (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ) ΓΡΑΦΗ", ΒΙΒΛΙΟ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Θ΄ 16, ΚΑΙ ΙΕ΄ 12 ΕΩΣ 16, ΔΙΑ "ΔΥΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ" ΗΤΟΙ 2 Χ 10.000 Χ 10.000 ΗΤΟΙ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ "ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ" ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ "ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟ-ΚΡΑΤΟΡΟΣ", ΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΣΑΒΒΑΩΘ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥΣ._
_________________________________________________________
ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ 1.500.000 ΛΟΧΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Ο ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1.500.000 Χ 200 = 300.000.000 ΑΝΔΡΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΔΙΑ-ΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΕΩΣ ΤΟ 2010.
__________________________________________________________
ΔΙΑ ΝΑ ΔΥΝΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ("ΥΠΟ ΣΚΙΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΩΜΕΝ"), ΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΟΡΔΩΝ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Η ΟΣΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ, Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΨΕΥΔΟΠΟΝΤΙΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΖΕΡΩΝ-ΧΑΖΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ 300 ΛΟΧΩΝ "A.W./S.O.COM." ΔΙΕΣΠΑΡΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΑ (7.000 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ "ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ") ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΟΡΟΠΕΔΙΩΝ-ΠΕΔΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΔΙΝΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 90.000 ΝΙΚΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ "A.W./S.O.COM." ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ 30.000 ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΑΝΕΠΑΡΚΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΕΖΙΚΑΡΙΩΝ, ΑΠΛΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΛΟΓΩ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ.
__________________________________________________________
ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΕΠΙ ΞΗΡΑΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΙΔΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΝΟΙΧΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥ Γ΄ ΡΑΪΧ ΔΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΠΗΞΕΩΣ ΟΙ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. ΙΔΕ ΝΕΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΕΠΙ ΞΗΡΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΝΟΙΧΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ "ΧΡΩΠΕΙ" ΤΟΥ Σ.ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ "ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ" ΑΠΟ ΤΟ 1967-73, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ 1975 Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ "ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ" ΜΙΛΤ. ΕΒΕΡΤ. ΟΜΟΙΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ" ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ.
_________________________________________________________
ΑΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ, ΤΟΤΕ ΜΕΛΛΟΘΑ-ΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ "ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΝΕΑ, ΤΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙ-ΑΝΙΚΟΥ ΣΑΒΒΑΩΘ ΚΑΙ ΙΕΧΩΒΑ) ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 350.000.000 ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ" Η Ρ.Ι.Κ., ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ- ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ", ΙΔΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΙΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΘ΄ 11-21" ΤΗΣ " ΑΓΙΑΣ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ) ΓΡΑ-ΦΗΣ". "ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ (ΕΙΔΕΧΘΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ) ΚΥΡΙΟΝ" ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΟΦΙΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΑΒΑΩΘΙΚΑ ΚΡΥΠΤΟΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΚΡΥΠΤΟΪΑΧΩΒΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΙΑΣ... ΜΗΤΡΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΑΝΙΕΡΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ "ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΔΥΣΗ", ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ Κ(Ω)ΛΟΓΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΙΑΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ._
____________________________________________________________
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ "ΤΟΜΑ" ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΜΦΙΒΙΑ "MP-3". ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ 500 "MP-1" ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ" ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΗΜΙΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ "ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε.", ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΔΥΟ "MP-1" ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙ-ΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ. ΕΙΣ ΤΑ ΔΥΟ "MP-1" Η "ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε." ΕΙΧΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΝΕΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΝΕΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ / Η-ΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΥΡΓΙΣΚΟ ΤΟΥ "ΜΡ-3". ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΕΛΛΗ-ΝΕΣ" ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ "ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε." ΔΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ 500 ΚΑΙΝΟΥΡΓΩΝ "ΤΟΜΑ" ΜΡ-1 /ΜΡ-3 ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΔΩΡΙΣΑΝ ΤΑ 500 "ΜΡ-1" ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ (!!!), ΕΝΩ ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 500 ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ "ΤΟΜΑ" "MURDER" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΥ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΚΥΠ / ΕΥΠ._
_____________________________________________________________
ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙ-ΓΟΝΤΩΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ., ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ, ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΧΙΚΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ-ΤΟΥΡ-ΚΟΥΣ-ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ" ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ., ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΨΕΥΔΟΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ΑΖΕ-ΡΟΥΣ Η ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ, ΤΑΤΑΡΟΥΣ, ΣΑΞΟΝΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΒΑΥΑΡΟΥΣ ,ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΥΣ, ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΟΥΣ, ΙΝΔΟΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΚΛΠ.._ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΕΛΑΣΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΣΥΜΦΩ-ΝΩΣ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ "ΓΕΣ", ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ 450.000 ΤΥΦΕΚΙΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ, ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ._
____________________________________________________________
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ -ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ Η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ". ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΙΔΡΥΣΗ 54 ΝΟΜΑΡ-ΧΙΑΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΩΝ ΕΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕ-ΝΤΑΕΤΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΩΤΑΤΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑ-ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ" ΤΩΝ 54 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ: (1) ΠΑΙΔΕΙΑ-(2)ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ - (3) ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΝΟΜΑΡΧΩΝ, ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΚΛΠ.. ΑΜΕΣΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΑΚΤΕΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ- ΤΡΟΦΗΣ- ΥΔΑΤΟΣ- ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ- ΚΑΙ ΠΕΡΙ-ΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΔΙ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ-ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΕΙΣ ΤΟ "ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ 54 /36" ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΣΥΝΤΑΧΘΕΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗ-ΣΙΑΣ, ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ- ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΙΔΕ "Ε΄ ΣΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α." ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : HTTP//:PERSEYS TEAM.BLOGSPOT.COM._
_______________________________________________________
Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ- ΤΡΟΦΗΣ- ΥΔΑΤΟΣ- ΥΓΙΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΕΑΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΟΥΣΙΕΣ CHEMTRAILS- BIOTRAILS- RADIOTRAILS, ΗΤΟΙ ΧΗΜΙΚΟΥ- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ- ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ("CBR WAR") ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΑΝΚΕΡΣ KC-130, KC-135, KC-10 , ΚΛΠ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΣΥΜΜΑΧΟΥ" ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΨΕΚΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΙΩΣΕΩΝ- ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ- ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΛΠ.,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ-ΝΑΥΑΡΧΩΝ- ΠΤΕΡΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ-ΓΕΕΘΑ. ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ Α /ΦΗ ΑΝΕΦΟΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΥΣΙΕΣ "CBR- WAR" KAI ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (!!!), ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗ Η "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΒΑΩΘ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕΧ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΣΤ΄ 8, Η΄ 8-11, Θ΄ 18, ΙΔ΄ 15-20, ΚΑΙ ΙΣΤ΄ 2-8 , ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜ-ΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟ-ΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΕΜΟ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ, ΜΕΣΩ ΡΙΨΕΩΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΥΤΑ, ΑΠΟ "ΑΓΓΕΛΟΥΣ" - ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΓΕΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕ-ΖΟΥΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΑΩΘ.
_________________________________________________________
ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ 10-10-08 ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ "ΟΙ ΑΥΤΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΕΣ, ΜΕΣΩ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜΣ (ΒLΟSSΟM Κ.Α.), "ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΛΕΥΚΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ" ΤΗΣ "ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ) ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ" ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ CHANNELING, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΙ ΔΡΑΚΟ-ΝΙΑΝΟΙ- ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ, ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ- ΠΛΕΙΑ-ΔΙΩΝ", ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΗΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΙΣ 14 ΕΩΣ 17-10-08, ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥΣ ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΙ-ΣΧΥΝΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ... ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΩΝ, ΜΕΤΑ "ΚΑΤΕΒΑ-ΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΕΟΝΤΩΝ..ΚΑΝΤΗΛΙΩΝ", ΠΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟ-ΝΟΥΣ "ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ" ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΝΤΕΣ, ΠΡΙΝ ΔΡΑΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΕΦ' ΟΣΟΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ "ΘΕΩΝ" ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ / ΕΥΠ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΡΑ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑ-ΓΚΗΣ", ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ "ΘΕΟΙ" ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.
___________________________________________________________
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΙΣΧΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΟΥΣΘΕ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΙΚΤΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΒΛΑΚΩΔΩΣ, ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΩΣ, ΚΑΙ ΩΧΑ-ΔΕΡΦΙΚΩΣ, ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΣΑΞΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ.
___________________________________________________________
Υ.Γ. 1: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩ-ΝΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ, ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ. ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΜΕΣΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΓΗΡΑΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΕΣΧΕΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΑΙΤΙΟ-ΛΟΓΙΕΣ, ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΡΕΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΠΟΙΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΗΘΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙ 36 ΕΤΗ, ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΕΩΣ 2008. Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΑΞΙΖΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙΣΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΕΝΟΝ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ, ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΥΟ ΠΟΙΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ, 13 ΜΗΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΑΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2005 ΑΠΟ ΤΟ ΙΘ΄ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΜΗΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΑΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2007 ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ. ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΕΠΙΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΑΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ. Ο ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΨΕΥΔΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΡΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΜΙ-6, ΜΙΤ,SECURIMI,) , ΓΕΩΡ-ΓΙΟΥ KARA-ZAFFERI Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΜΗΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 28-11-08, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΜΗΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙΣΑΣ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΛΟΥ "ΔΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ", ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ 28-8-08 ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ... ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΩΣ ΚΟΜΜΑ "ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΑΞΟ-ΝΕΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ.!!!._
___________________________________________________________
Υ.Γ. 2: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗ-ΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕ E-MAIL ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΛΛΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜ-ΜΑΤΩΝ "ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ E-MAIL", ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ, ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩ-ΤΟΔΙΚΕΙΑ- ΕΦΕΤΕΙΑ- ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΥΝΣΕΙΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Α1", Α-ΠΟ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ "ΤΗΛΕΑΣΤΥ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.._ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΔΑΝΙΑΣ, HOLSTEIN GLUCKSBERGER ΚΑΙ ΨΕΥΔΟ-ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ, Η ΑΛΛΙΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ.._
_____________________________________________________________
Υ.Γ. 3: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΙΡΑΚ -ΑΦΓΑΝΙ-ΣΤΑΝ- ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ. ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ._ ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ._
____________________________________________________________
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ Ο.Ε.Α., ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ- ΙΩΛΚΟΣ, ΑΔΤ: Δ.424419 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ.

2 comments:

Γιώργος Σιδέρης said...

Να είσαι πάντα καλά και δυνατός φίλε μου.
ΓΣ

Anonymous said...

Με μια μικρη ερευνα στο youtube δινοντας τις λεξεις "Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός" εμφανιζει ολο το βρωμερο δικτυο τους στο youtube οπου και επιβαιβεωνονται πληρως τα λεγομενα του παροντος ιστολογιου και η ο.ε.α..θα ηθελα να συμπληρωσω μερικες λεξεις κλειδια που χρησιμοποιουν οι Δρακονιανοι που υποδυονται τον Ανδρομεδιο κυβερνητικο αστροστολο:
-Rainbow warriors(μαχητες του ουρανιου τοξου) και -Εργατες φωτος.Επισης η Ιωχρου Φλογα
των Αγιου Γερμανου και των τεσσαρων Αρχαγγελων Μιχαηλ και λοιποι αιμοποτες ειναι
τα ιδια Δρακονιανα πνευματα.Αυτος ο ευρυς κυκλος απατης ειναι οι αντιστοιχοι ''Εψιλον''
του εξωτερικου και συνδεονται αμεσα και εμεσα με τους ενχωριους ''Εψιλον'' ειδικα μεσω του Συμπαντικων διαστασεως μεγαβλαξ μεγαανεγκεφαλου Γ.Καλογερακη.
Προσοχη!Ενα βασικο σημειο κλειδι γυρω απο ολο αυτον τον συμπαιγνιακο εμετικο και προδοτικο κυκλο των ''πλανητικων εψιλων'' ειναι το CHANNELING (τσανελινγκ)
δηλαδη τηλεπαθητικη επικοινωνια με αρχαγγελους,αγγελους,γκουρου πλανητικους και εξωπλανητικους
και διαφορους δηθεν ανδρομεδιους εξωγηινους οπως το Δωδεκαθεο Διος και διαφοροι Αρχαιοι Ελληνες
επιστημονες οπως πχ ο Ασκληπιος ο Πυθαγορας και αλλοι,δηλαδη τελετες λευκης και μαυρης μαγειας επικλησης Δρακονιανων πνευματων.Δηλαδη η οποιαδηποτε μορφης τηλεπαθητικη επικοινωνια (πχ channeling,επικληση οντοτητων) με την οποιαδηποτε οντοτητα ειναι επικοινωνια με τα συμπαγνιακα 666 και 888 πνευματα των ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις