ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Wednesday, 8 September 2010

Χαμηλόβαθμοι Αξιωματικοί ενημέρωσαν την ΟΕΑ ότι παρακολουθείτε ο Καραγεωργίου από την SECURIMI

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΚΤΗ ΒΟΛΟΥ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΩΝ «ΙΑΣΩΝ» ΟΠΟΥ ΑΘΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ «SECURIMI». ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η «SECURIMI».

ΟΙ ΔΥΟ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΔΑΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ «SECURIMI», ΕΝΩ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΥΟ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΕΣ Ή ΦΛΕΡΤΑΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΣΕΩΝ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

ΥΓ. Σχόλιο Ιστολογίου: Η Ο.Ε.Α. όπως έχει δείξει η όλη πορεία ομοιάζει με ένα άκρως φονικό θηρίο σε χειμερία νάρκη.. που κάποιες φορές βρυχάται πάνω στον ύπνο του, και πέφτει ευθύς αμέσως ψόφιος και από κανένας προδότης... με ανεξήγητο θάνατο. Ας επιχειρήσουν λοιπόν την κίνηση τους εναντίον της για να ξυπνήσει τελείως το θηρίο, να φανεί και το άλλο "μισό τρομαχτικό πρόσωπο" και να δουν μετά να καταστρέφεται ολόκληρο το σύμπαν τους και να χάνεται ο κόσμος κάτω από τα πόδια τους, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Ας μας δώσουν αυτή την ευχαρίστιση να τους δούμε να παρασύρονται στην άβυσσο, διότι δίχως ΕΛΛΑΣ κυριαρχεί μόνο το ΧΑΟΣ.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις