ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 30 September 2010

Ο.Η.Ε. ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ. ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

ΒΟΛΟΣ 29.09.2010

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ (ONU) ΔΙΟΡΙΣΕ ΠΡΕΣΒΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ.

ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ Η Ο.Ε.Α. ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ, ΤΟΤΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ Η Ο.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΩΣ ΨΕΥΔΟ-ΕΛΛΗΝΩΝ, ΨΕΥΔΟ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ, ΨΕΥΔΟ-ΠΛΕΙΑΔΕΙΩΝ, ΨΕΥΔΟ-ΔΩΔΕΚΑΘΕΩΝ, ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΙΟΣ, ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ, ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΘΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΨΕΥΔΟ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΤΡΙΜΕΡΗΣ: ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΔΙΟΣ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΟ «SEATO» ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ) Ή «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

ΤΟ ΟΤΙ Η ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΣΤΡΙΚΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΦΙΞΗ ΚΡΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ Ο Ο.Η.Ε. ΤΗΝ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΕΝΩ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΕΖΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΣΑΥΡΑ ΜΠΑΝ ΚΙ-ΜΟΥΝ, ΗΤΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑ «HONG» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΠΛΕΙΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΧΘΕΙ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΤΖΕΝΤΑΪ ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ.

ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ



ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:
Η υποδοχή των εξωγήινων υπό την αιγίδα του ΟΗΕ
http://tvxs.gr/news/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1/%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CE%B3%CE%AE%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B7%CE%B5

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/09/o-ohe.html
Σχόλιο Ιστολογίου για το άρθρο στο "Ηellenic Revenge"
O Συντάκτης του εν λόγω άρθρου από την Έδεσσα επιχειρεί να παρουσιάσει ως απίθανο το ενδεχόμενο επισκέψεων και παρουσίας εξωγήινων δυνάμεων στον πλανήτη μας, τώρα, αλλά και στο παρελθόν, ενώ παράλληλα αφήνει ένα σαφή τόνο γελοιοποίησης της όλης είδησης. Ομοίως έπραξαν και πλείστα άλλα ελληνικά καραγκιοζιλίκια "ΜΜΕ" που αναπαρήγαγαν την εν λόγω είδηση.
Όμως το ασύλυπτα κολοσιαίο μέγεθος, η πολυπλοκότητα του σύμπαντος και οι άπειρες δυνατότητες που δίνει η υπερ-υψηλή τεχνολογία (δεν ξεχωρίζει από "μαγεία") καθώς και η εκθετική εξελικτική εφυία των έμβιων όντων διαψεύδει τους ανωτέρω τσαρλατάνους δημοσιογράφους ..."παντογνώστες" και επίδοξους κριτές επί παντός επιστητού, τη στιγμή που δεν ξέρουν που πανε τα τέσσερα και που δεν ξέρουν ούτε καν καλά καλά τι υπάρχει δίπλα τους, πόσο μάλλον σε αποστάσεις ετών φωτός (ΓΕΛΩΣ).
Θα θέλαμε πάρα πολύ να ζούμε να τους δούμε από καμιά μεριά σε τι τρύπες θα τρέχουν πανικόβλητοι να κρυφτούν όλοι αυτοί οι ...αρουραίοι, όταν προσγειωθεί το Β' και αληθές κύμα των Γαλαξιακών Κυβερνητικών Δυνάμεων Ανδρομέδας-Ανδρομέδας-Σείριου στον πλανήτη μας, εβρισκόμενου σήμερα στο "ύψος" της τροχιάς πλανήτου Κρόνου και έχοντας επιβάλει ασφιχτική στρατιωτική πολυδιαστατική ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ αποκλεισμού εξόδου - δραπέτευσης του καρκινώματος των Δρακονιανών και των συμμάχων τους από το ηλιακό μας σύστημα...
Ασφαλώς γελάει και γελοιοποιεί καλύτερα όποιος γελάει και γελοιοποιεί τελευταίος.
Για την εμφάνιση - όραμα του Παϊσιου (Διάβαζε: Δρακονιανό τεχνολογικό ολόγραμμα) έχει απαντήσει επαρκώς το παρόν ιστολόγιο και η Ο.Ε.Α.
Η προώθηση του γεγονότος με τον Παϊσιο σε μεγάλο τηλεοπτικό δίαυλο ("ΑΛΤΕΡ") κρίνεται δόλια και σκόπιμη με την ήδη αναφερθείσα σκοπιμότητα ψυχολογικού επηρεασμού, που ανάφερε και κατήγγειλε το ιστολόγιο. Εφόσον αρχικά δεν προβλέπονταν να διαδοθεί η εμφάνιση (παρά μόνο ανάμεσα σε κλειστό μεμυημένο κύκλο και ανάμεσα σε μοναχούς), προσπαθούν τώρα τουλάχιστον να εκμεταλευτούν όσο μπορούν το γεγονός ως ψυχολογική επιχείρηση επηρεασμού της μάζας.

1 comment:

Anonymous said...

Ολες οι λεπτομερειες σχετικα με το παρον σημα εδω:
Συντριβη εψιλονιστων και μασονων του ΛΑΟΣ απο την ΟΕΑ - Κείμενο Επώδυνης Αφύπνισης:
Πρός Περιοδικά Γ'
http://www.easy-share.com/1909346151/

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις