ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 7 October 2010

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ, ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΑΠΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ, ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


ΠΡΟΣ:
● ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
● ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
● ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ»
● ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


ΑΘΗΝΑΙ 05.10.2010


1: ΛΟΓΩ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ «MLRS» ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
(Ιδε σχόλιο σε: http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2008/08/blog-post_184.html
Φίλε απο πάνο "31 Αυγ 2008 4:24:00 μμ" Η έβδομη φωτογραφία είναι τα λεγόμενα "WS-1 Kasirga" Σε φορέα όχημα της MAN.Κατασκευάζονται εγχώρια από την τουρκική εταιρία Roketsan σε συνεργασία με κινεζική εταιρία..Οι επιδόσεις τους, μοιάζουν με τα MLRS. (Έχοντας μονο 4 εκτοξευτές)Αρχικά αγοράστηκαν μυστικά, δήθεν για να καταστρέψουν τους S-300 στην Κύπρο........Τάσος
ΙΔΕ LINK: http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2008/07/blog-post_8703.html )

2: ΛΟΓΩ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΕΝΕΜΗΘΗΣΑΝ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ. (ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΔΑΦΗ, ΙΔΕ LINKS: http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/10/blog-post_3622.html , http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_9147.html )

3: ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΛΗΡΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 120%. (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_28.html )

4: ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΡΑ ΚΙΝΕΖΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
(ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/defencenetgr.html )

5: ΛΟΓΩ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΩΣ ΠΡΟΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΛΙΜΕΝΩΝ, ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ, ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ».
(ΙΔΕ LINKS: http://ksipnistere.blogspot.com/2010/10/toy.html ,
http://www.dailymotion.com/video/xf29kf_1-yyyyyy-yyyyy-cosco-yy-yyyy-yyy-yy_news ,
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_5229.html , http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html )

6: ΛΟΓΩ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΗΛΕ-ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ «UAV» ΑΝΕΥ ΠΙΛΟΤΩΝ, ΩΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.(ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/02/uavs.html )

7: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
(ΙΔΕ LINK: http://www.metopo.gr/article.php?id=2495 )

8: ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΠΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
(ΙΔΕ LINK: http://global-geostrategy.blogspot.com/2010/10/blog-post_06.html )

9: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΑΣΟΚ», ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.


ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΣΗΜΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010, ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΙΩΠΗΛΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 50 ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΞΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΣΧΙΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ).

ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ 50%, ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΕ ΣΤΙΒΟΥΣ ΜΑΧΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΥΠΟΥ «ΟΥΚ» ΡΕΝΤΙΝΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΤΙ «ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ».

ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΕΦΘΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΑΝ ΕΙΣΘΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ Ή ΕΑΝ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΙΑΝΥΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΧΘΡΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΑΝ ΕΙΣΘΕ ΙΚΑΝΟΙ Ή ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.


ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ

9 comments:

Ολυμπια said...

Αγαπητή Ομάδα Ελληνικής Αποκαταστασής

Αποφάσησα να έκφράσω την άποψη μου μέτα από αρκέτους ενδιάσμούς, διότι ως γνωστόν το δυαδύκτιο είναι το μεγαλύτερο ηλεκρονικό φακέλομα που υπάρχει αυτη τη στιγμή.
Αρχήσα να ενήμερωνομαι από την ιστοσελίδα σας τις τελευταίες δύο εβδομάδες και οφήλω να όμολογήσω ότι έχω εντύποσιαστεί θα έλεγα ακόμα και οτι έχω έθιστει
διότι μεσα στό "χάος" της παραπληροφορήσης διαβαζοντας τις ανακοινώσεις σας αισθάνθηκα έναν αέρα αλήθειας.
Θέλω και το πιστεύω ότι ή Ο.Ε.Α. άποτελείτε από εφυέστατους άνθρώπους, πατριώτες , όριμους και σε γνώση αλλά και σε ηλίκια που αγαπούν αυτόν το τόπο που λέγετε
Ελλάδα και δίψουν για ελευθερία.
Μονο και μόνο για το Α’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ και το Β΄ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ «ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ» «ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ» ΚΑΙ «ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ»
θέλω να σας έυχαριστήσω θερμά διοτι πραγματικά πιστεύω οτι είναι πολύτιμα.
Ο λόγος όμως που σας γράφω δεν είναι μόνο αυτος. Ανακοινώσατε στις 2/10 τη διακόπη συγγραφής και δημοσιεύσεως κειμένων στο τέλος Οκτωβριου του 2010.
Σε ποιους εκφυλισμένους νέοψευδέλληνες απευθήνεστε ορέ; Σ'αυτους που διαβάζουμε τη σελίδα σας; Νομίζετε οτι οι Φορτηγατζίδες που δεν ακολούθησαν το σχέδιο που προτείνατε,
ενημερώθηκαν ποτε για αυτό; Σε ποιον το στείλατε ορέ; Στους προέδρους του σωματείου τους ,στον Τζορτζατο και στους μασωνους της ΚΥΠ ,που οι ίδιοι αποκαλείτε προδότες.
Νομίζετε οτί οι Eλληνες εξηντάρηδες που δεν ξερουν να ανοιξουν το κινητο τους ,ξερουνε να μπένουνε στο internet όρε; Ποιος θα σκοτώσει τους 300 της βουλής αν δεν το κανετε εσείς
πρωτοι ορέ; Ποιον περιμένετε να πησετε έτσι; Οι πραγματικοι άνδρες φίλοι μου δεν γαμανε με των αλλονών τ'άρχίδια.
Σε όσες ιστοσέλιδες και να μπεις το ίδιο παραμύθι θα διαβασεις ακόμη και οι εψιλον του karaμαλακαzaferri πατρίωτες το παίζουνε και αυτοι. Ξερετε γιατι πονάμε και οτι ελπίζουμε
και μας κοροίδευετε, ή μας φακελωνετε γιατι ξερετε οτι αυτοι που σας διαβαζουμε ψαχνουμε την αλήθεια και δεν κοιμωμαστε.
Ποιο είναι λοιπόν το σχέδιο αδέρφια μου ,να μας παρατήσετε ; Δεν το ξέρετε οτι ο πολεμος με τον αλφα η βήτα τρόπο θα ξεκινησει; Ητε κάνουν το πραξηκόπημα οι καλλοί ητε οι κακοι
ποια θα είναι η διαφορα; θα σταματήσει ο δράκος γιατι δεν θα επιτεθεί ο τίγρης; Μακαρι να τα καταφέρετε και να μας σώσει ο Πουτιν αλλά δεν το νομιζω αδερφε. Οι Σπαρτιατες ήταν
300 αλλά ήταν όλοι μαζί, αδερφέ .Τωρα είμαστε και πάλι 300 αλλά ο ένας εδώ και αλλος εκεί, αδερφε. Και εσείς, μας ανοιξατε τη πορτα και τωρα μας την κλείνετε στα μουτρα. Η απόφαση
είναι δική σας και η ευθήνη επίσης. Μπορει να είμαστε μόνοι οι θέοι όμως είναι μαζι μας.

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Και όμως τα μηνυματα έχουν φύγει σε εκατοντάδες ε-μειλς φορτηγατζήδων που έχουμε ανακαλύψει.
Όσον αφορά για τους λόγους που η ο.ε.α. εγκαταλείπει τους νεοέλληνες τους έχει αναφέρει πολλές φορές. Είναι λόγω ότι ποτέ δεν πήρε την απαραίτητη υποστήριξη από αυτούς σε οικονομικό και ηθικό επίπεδο, αντίθετα δέχτηκε πολλαπλά πισώπλατα προδοτικά μαχαιρώματα. Επίσης έχει χρεωκοπήσει πλέον.
Για τους ίδιους λόγους δεν σκοτώνει τα 300 προδοτόσκυλα μόνη της και ζητάει από τους νεοέλληνες να πάρουν την ελλάδα και την κατάσταση στα χέρια τους. Πρώτων διότι αν και μπορεί να καταλύσει τον κρατικό μηχανισμό σε 48 ώρες δεν το κάνει διότι θα προκληθεί ανεπιθύμητος πανικός και χάος και δεύτερον διότι πάλι οι νεοέλληνες θα καρφώσουν το πισώπλατο μαχαίρι της προδοσίας και θα συνταχθούν πάλι εκ του ασφαλούς με τους τελικούς νικητές, δηλαδή τους εβραιοκινέζους.
Επίσης η οεα έχει δείξει ότι δεν μας θέλει παθητικούς άπραγους μαλάκες.. Εάν δεν πολεμήσει ΠΡΩΤΑ ο έλληνας καμιά οεα και καμια πατριωτική ομάδα ελλήνων δεν πρόκειται να σπρώξει και να βοηθήσει την κατάσταση.
Διακρίνουμε μια ευαισθητοποίηση των Ελλήνων τώρα που η οεα τους εγκαταλείπει. Που ήσασταν τόσα χρόνια? Αρκούσασταν να αυνανίζεστε διανοητικώς με τα δωρεάν κείμενα πληροφοριών της ΟΕΑ ενώ παράλληλα καθόσασταν άπραγοι και παθητικοί βλέποντας να σας γαμάνε εβραιομασόνοι και κινέζοι αργά αλλά σταθερά, και περιμένοντας σαν εβραιοχριστιανοί ανόητοι μοιρολάτρες να βγουν 100% αλήθεια οι προβλέψεις της οεα? Πολύ όψιμα ξυπνήσατε νεοέλληνες..Ιδού που φτάσαμε σήμερα..Και έπονται χειρότερα...

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Επίσης τα κείμενα της οεα διδίδονται και με άλλους τρόπους εκτός από το διαδίκτυο, ακόμα και χέρι με χέρι.
Η οεα τι ζητούσε ολο και ολο από εσάς; Να κάνατε ότι μπορούσατε για να διαδίδετε τα κείμενα στους κατάλληλους παραλλήπτες και να εφαρμόζετε τις λύσεις και τις συμβουλές που σας δίνει στα κείμενα αξιοποιώντας παράλληλα και όλο αυτό τον όγκο πληροφοριών που έδωσε αυτή η θρυλική αριστοκρατική ομάδα απλόχερα και δωρεάν στους Ελληνες.
Αλλά εσείς τι κάνατε; Εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων, είτε αδιαφορήσατε εγκληματικώς, είτε κάνατε ακριβώς τα αντίθετα (!!!) με αυτά που σας διέτασε η οεα, είτε μπήξατε πισώπλατα το μαχαίρι της προδοσίας.
Τελικά έχουν δίκιο όταν λένε ότι σε αυτό τον κόσμο ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει.
Αν έχει αποφασίσει αυτός ο εκφυλισμένος λαός να αυτοκτονήσει, τότε πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να τον εμποδίσει.. Είναι νομοτέλεια ο ισχυρός και ο ετοιμοπόλεμος να νικάει τον ανίσχυρο, δειλό, απόλεμο, άκαπνο και να εξοντώνει στο τέλος και τον προδότη. Η οεα ποτέ δεν ήθελε να πηγαίνει κόντρα στους φυσικούς νόμους και στη φυσική νομοτέλεια γιατί αυτό έρχετε κόντρα στις αρχές της και στις αρχές του αρχέτυπου ελληνισμού. Και μη ξεχνάτε, κανείς δεν γουστάρει τον προδότη, ούτε καν και αυτοί που επωφελούνται από αυτόν..και τελικά θα έχετε όλοι εσείς οι προδοτέλληνες άθλιο τέλος!

Ολυμπια said...

Αγαπητή Ο.Ε.Α.
Με χαροποιει ιδιέτερα η απαντηση σας, διοτι παρ'ολες τις αμφιβολίες που εξεφρασα κατανοώ απόλυτα την αγανάκτηση σας. Θέλω όμως να αναφέρω οτί προσωπικά προσπάθω με κάθε ευκαίρια να ενημέρωσω οποίον μπορώ ακόμη και τα ταξι σε ανθρωπους που δεν γνωρίζω καν, αλλά πέραν απο ελάχιστες εξαιρεσεις οι προσπάθειες μου πεφτουν στο κενό. Πραγματικά σας το λέω με πέρνανε για τρέλη και φαντασιόπληκτη .Ακόμη και αυτοι που πίστευα οτι θα δειχναν ενδιαφέρον αρνούντε να μπουν στην σέλιδα σας και αντι να ασχολούντε με τα γεγονοτα περιμένουν καινουργιες προφητείες. Οπως ακριβως λοιπόν αισθάνεστε εσείς το ιδιο και εγω. Ποιος λοιπον θα αναλαβει να τους σκοτωσει όλους και τωρα τωρα; Εσεις έχετε τους δίκους σας λογους Οk! Εγώ; Πως;

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Η απάντηση δεν ήταν της οεα αλλά του ιστολογίου, κινούμενη στο νόημα και στο πνεύμα της οεα. Κλείνοντας θα σε ενθαρρύνουμε να συνεχίσεις δυναμικά τον αγώνα σου ενημερώσεως του κόσμου χωρίς να αποθαρρύνεσαι από τις όποιες αντίθετες αντιδράσεις και πόλεμο που θα συναντάς. Αντιθέτως όσο σε κοντράρουν και σε πολεμούν να εντίνεις τις κόντρα-προσπάθειες εσύ. Κάθε νέα αφυπνιστική αλήθεια μετά από το στάδιο γελοιοποιήσεως και προτού γίνει κοινώς αποδεκτή περνάει και από το ενδιάμεσο στάδιο του ανηλεούς πολέμου. Συνεχιστε δυναμικά και ίσως έτσι δημιουργηθεί αυτή η πολυπόθητη κρίσιμη μάζα αφυπνισμένων σε όλα τα πόστα που αναζητά και η οεα και έτσι ίσως συμβεί το "θαυμα" και σωθεί στο παραπέντε ο Ελληνισμός. Πάντως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά και αυτό αρχίζουν να το συνειδητοποιούν και οι πλέον ηλίθιοι και αδιάφοροι μεταξύ των νεοελλήνων. Για χρόνια φώναζε και προειδοποιούσε η οεα μάταια και τώρα σιγά σιγά αρχίζει και ακούγεται και λαμβάνετε αρκετά σοβαρά από πολλούς νεοέλληνες. Καλιο αργά όμως παρά ποτέ. Γι'αυτό αφήστε τις δικαιολογίες, τα προσχήματα και τα λόγια τα μεγάλα, τα ψεύτικα... και πιάστε τα διανοητικά και υλικά "πολυβόλα", αφυπνίστε τους διπλανούς σας και τα στενά σας πρόσωπα, και εξοντώστε τα προδοτόσκυλα με κάθε δυνατό τρόπο, στο διαδίκτυο και αλλού, χρησιμοποιώντας τον τρόπο και τις μεθόδους και τις γνώσεις που δίδαξε η οεα. Διαδώστε τα κείμενα. Δράστε σε ομάδες 2-3 ατόμων το πολύ άνευ ηγεσίας, ή κομμάτων, ή πολυσύνθετων ιεραρχημένων οργανώσεων, διότι αλλιώς είναι βέβαιο ότι ο αγώνας σας θα προδοθεί.

Ολυμπια said...

Ευχαριστω για ολά .Καλή τυχη.

Γιώργος Σιδέρης said...

Συνέλληνες της ΟΕΑ,

Σας διαβάζουν και σας γνωρίζουν ανελλιπώς χιλιάδες "καθαροί" 'Ελληνες.
Σε περίπτωση που αδυνατείτε να συνεχίσετε τον άθλο σας, τα κείμενά σας θα συνεχίσουν να φωτοδοτούν.
Ακόμα και στην έσχατη περίπτωση να παρακολουθούμαστε μέσω της σελίδας σας, αυτό δεν μας πτοεί καθόλου.
Δεν φοβόμαστε γιατί "Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ"

Σας ευχαριστώ

Γιώργος Σιδέρης

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Φιλε Γιώργο,
Ευχαριστούμε για το μήνυμα σου.
Συνέχισε τον αγώνα σου ακάθεκτος!

Konstantinos said...

Μέσα στο τέλμα που βρισκόμαστε είναι μια ευχάριστη έκπληξη να βλέπεις μια γυναίκα ν’ ασχολείται με την Ο.Ε.Α. Ολυμπια όλοι αντιμετωπίζουμε ακριβώς τα ίδια προβλήματα μ’ εσένα. Κανείς δεν είπε ότι η προσπάθεια είναι εύκολη και διασκεδαστική. Ακριβώς το αντίθετο. Αν και η προσπάθεια σου είναι καλή είναι σαφές ότι δεν είχες αντιληφθεί το ακριβές νόημα των κειμένων της Ο.Ε.Α. Πιστεύω πως ο ΕΛΛΗΝ VS CHAOS σου εξήγησε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον πως πρέπει να σκέφτεσαι και να λειτουργείς. Την ερώτηση που έκανες εσύ είναι σίγουρο ότι ήθελαν να την κάνουν και άλλοι (αν και πάνω κάτω έχει διατυπωθεί ξανά στο παρελθόν) αλλά δεν είχαν τα …κότσια που έχεις εσύ. Αν μου επιτρέπεται λοιπόν να τονίσω ότι είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε όλοι μας γιατί πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που θα ενεργοποιήσουμε την «κρίσιμη μάζα» όπως ορθώς ανεφέρθη, και θα κάνουμε το πρώτο βήμα και ΤΟΤΕ η Ο.Ε.Α. θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από εμάς και όχι το αντίστροφο. Μην ξεχνάτε ο πόλεμος είναι και διανοητικός και πρέπει να μάθουμε γρήγορα τρόπους ν’ αντιμετωπίζουμε την προπαγάνδα. Να είστε «ευέλικτοι» αλλά επίμονοι. Και νομίζω ότι είναι καιρός ν΄ αρχίσουμε να δηλώνουμε παρών όπως μπορεί ο καθένας γιατί έρχεται ο καιρός που και ο ισχυρός χρειάζεται ένα χέρι βοηθείας όσο και μία απόδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του αλλά και ν’ αρχίσουμε να μετριόμαστε γιατί ίσως είμαστε περισσότεροι απ’ όσοι νομίζουμε.

ΥΓ.
Δεν υποτιμώ την γυναίκα ακριβώς τ’ αντίθετο έχω πίστη στην ικανότητα αυτής γι’ αυτό μου προκαλεί θλίψη όταν αναλώνεται σε ασχολίες κατώτερες της αξίας της.


Ρονιώτης Κωνσταντίνος

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις