ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 3 December 2010

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967, ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ «ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ» ΤΡΑΓΚΑ

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» - ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ - ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΓΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ «ALTER» ΚΑΙ ΤΟΥ «REAL FM» ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ»


ΒΟΛΟΣ 03.12.2010


ΘΕΜΑ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΕΥΔΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΓΚΑ,

ΕΛΑΒΑΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ ΣΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΦΩΝΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ «REAL FM» ΤΗΝ 01.12.2010, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΕΜΙΣΘΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ «CIA» ΤΩΝ «ΗΠΑ».

ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΜΙΣΘΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΗΣ «CIA» ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ, ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΗΘΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.» ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΟΣ ΣΤΙΣ 30.11.2010 ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ», ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ 72 ΩΡΕΣ, ΗΤΟΙ 3 ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΤΟΣ ΑΚΟΜΗ 72 ΩΡΩΝ. ΗΤΟΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΡΙΟ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ 6 ΗΜΕΡΕΣ.

ΤΗΝ 7Η ΗΜΕΡΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑΣ ΕΒΡΑΙΚΑΣ ΠΟΥΣΤΟΓΡΑΦΑΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ «REAL FM», ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΣΧΑΤΟ ΗΘΙΚΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ «Γ.Α.Δ.Α.» ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:
ΕΧΕΤΕ ΟΡΙΟ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΖΩΗΣ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΓΚΑ.


ΔΙΑ ΤΟ Π/Σ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.»
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις