ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Saturday, 11 December 2010

Περί της πρότασης του Πούτιν για εξόρυξη των πετρελαίων και την εξόφληση του χρέους της Ελλάδας.

Ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας είναι γνωστός σε όλους τους πολιτικούς πολλά χρόνια τώρα.Κάθε αρνητική θέση εκ μέρους τους,είναι εκ του πονηρού.

Δεν υπάρχει περίπτωση μια συμφωνία παραχώρησης όπως αυτή: ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010 Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ...Η.Π.Α!!,να μην ήταν γνωστή σε κάθε πρωθυπουργό που πέρασε μέχρι τώρα!

Είχε απόλυτο δίκιο ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος όταν είπε: "Κατηγορώ ευθέως το ελληνικό κράτος..." διότι πραγματικά κολυμπάμε πάνω σε...

Το ότι... Οι Ρώσοι αναλάμβαναν να μας βγάλουν μέχρι και τα πετρέλαια του Αιγαίου!!! ,έτυχε να το κουβεντιάσουμε σε μια παρέα σήμερα...Τότε ξαφνιάστηκε ένας από την παρέα που τυγχάνει να εργάζεται σε ξενοδοχείο της Δυτικής Ελλάδας,που δέχεται επισκέπτες από τη Ρωσία και άρχισε να μας λέει για μια συνομιλία που είχε. Έτυχε,λοιπόν,να συνομιλήσει με κάποιον Ρώσο ανώτατο αξιωματούχο που παραθέριζε στα γαλανά νερά του Ιονίου...Του είχε πει ο Ρώσος ότι όταν ο Παπανδρέου είχε πάει στη Ρωσία, ο Πούτιν του είχε προτείνει πράγματι να ξεχρεώσει το χρέος της Ελλάδας,με αντάλλαγμα την εξόρυξη των πετρελαίων 50-50%,με την Ελλάδα και ταυτόχρονα να κατεβάσει τον Ρώσικο Στόλο στο Αιγαίο,έτσι ώστε να είναι ασφαλισμένες οι γεωτρήσεις και όχι μόνο! Μέρος αυτής της πρότασης ήταν και η ζητούμενη παραχώρηση των ναυπηγείων της Σύρου για επισκευές των Ρώσικων πλοίων.Του είχε πει,λοιπόν ο Ρώσος ότι,ο Παπανδρέου αρνήθηκε ξερά στον Πούτιν,λέγοντάς του ότι αυτός εργάζεται για τα συμφέροντα των...ΗΠΑ!!! Τον ρώτησα ξανά,αν είναι σίγουρος για αυτά που λέει κι αν θυμάται καλά τη συνομιλία και μου είπε ότι τέτοιες κουβέντες δεν ξεχνιούνται εύκολα,άλλωστε,όπως μου είπε,δεν πάει και πολύς καιρός από τότε! Πολλές φορές συμβαίνει να μαθαίνει κανείς ειδήσεις από εκεί που δεν το περιμένει!
Η συγκεκριμένη βέβαια, δεν είναι άγνωστη, απλά επιβεβαιώνεται και από την παραπάνω συνομιλία...

ΑΠΟ: http://alfeiospotamos.blogspot.com/

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΠΩΘΕΙ. ΑΠΛΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΧΩΡΑ.
ΣΧΕΤΙΚΟ:
Οι Ρώσοι αναλάμβαναν να μας βγάλουν μέχρι και τα πετρέλαια του Αιγαίου!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/blog-post_10.html

1 comment:

Anonymous said...

ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ "ΨΙΘΥΡΟΙ"
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24ωρα ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, "ΨΙΘΥΡΙΣΜΟΙ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ "ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ, ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ (ΟΧΙ 5-6% ΑΛΛΑ 1,5-2,5%) ΓΕΝΟΜΕΝΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΙ Η.Π.Α (ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ) ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ (ΟΛΗ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ "ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α) ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΕΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ "ΑΡΜΑ" ΤΩΝ "ΑΤΛΑΝΤΙΣΤΩΝ".

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΤΗΝ Ε.Ε, ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΙΘΥΡΟΥΣ;

http://isxys.blogspot.com/2010/12/blog-post_4950.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις