ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 19 December 2010

Η αυτοκρατορία των ...ηλιθίων αντεπιτίθεται!!

Με αφορμή το παρακάτω βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=gEBhEHke5uw

Προοριζόμενο για εύπεπτη κατανάλωση από τη χώρα των αρουραίων και των ηλιθίων ΓΚΑΓΚΑ ")+( Εψιλον 666" του "ΛΑ.Ο.Σ." και των αυτιστικών οπαδών του Γκλυξμπουργκ.

Σε ανύποπτο χρόνο το ιστολόγιο "ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ"
έκανε την φοβερή και τρομερή "πρόβλεψη":

ΠΕΡΙ "ΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/06/blog-post_14.html

την οποία γνωρίζουν ήδη και πολύ καλώς όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες αστρονόμοι που σέβονται τον εαυτό τους!
Παραθέτουμε πάλι:

Ο προφανώς έχοντας πρώτη παρθενική επαφή με την παρατηρησιακή αστρονομία αφελής χειραγωγούμενος από τους ψευδο-"Ολύμπιους-Έψιλον" "GreekTerminator" αναφέρει ότι το ..."σκάφος-πλανήτης"(διάβαζε: Πλανήτης Αφροδίτη) σταδιακά και με τις μέρες "πλησιάζει" αυξάνοντας λαμπρότητα.
Πράγματι η Αφροδίτη αυτό τον καιρό βρίσκεται σε απόσταση 1.2 αστρονομικές μονάδες (au) από την Γη, ήτοι 180 εκατομμύρια χιλιόμετρα (1 au = απόσταση Γης-Ήλιου) και πλησιάζει με ταχύτητα την Γη, αυξάνοντας φυσικά συνεχώς την λαμπρότητα της και το μέγεθος της, από το σημείο παρατήρησης της Γης.
Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να πλησιάζει και να γίνεται όλο και πιο λαμπρή στους επόμενους μήνες μέχρι να χαθεί τελείως στο Φως του ήλιου. Κατόπιν από Εσπερινό που είναι τώρα, θα γίνει Αυγερινό ουράνιο σώμα (Εωσφόρος = Ο Φέρων το φως της Αυγής) και θα φαίνεται μόνον τις πρώτες πρωινές ώρες λίγο πριν την ανατολή του ήλιου.

Όμως ο αμετανόητος γκαγκα τελείως αδαής με τα επιστημονικά θέματα και θέματα αστρονομίας GreekTerminator συνεχίζει το εβραιομασονικό ελευσίνιο-δαιμονισμένο 666 τροπάριο του, με άνωθεν υποβολή από τα εν ελλάδι κυκλώματα - συμμορίες των θεοσοφιστών "Εψιλον", διαφημίζοντας το σκάφος του πλέον από δυτικό που ήταν το καλοκαίρι, ως πρωινό - ανατολικό και πολύ λαμπρό αντικείμενο που είναι τώρα.
Δεν φαίνεται να πτοεί τον επαγγελματία γκαγκα πανηλίθιο Greekterminator ότι όλες οι εφημερίδες (όχι τα "ΝΕΑ" και η "ελευθεροτυπία" , αλλά οι αστρονομικές εφημερίδες) στη θέση την οποία αυτός προσδιορίζει ως το ..."σκαφος του", αυτοί όλοι οι επιστήμονες τοποθετούν τον πασίγνωστο πλανήτη Αφροδίτη ο οποίος φυσικά λόγω του μεγέθους του (ομοιο με τη Γη) και της κοντινής προσέγγισης του στον πλανήτη μας, φαίνεται αυτό τον καιρό ως ένα πολύ λαμπρο αντικείμενο στον Αυγερινό ουρανό μέχρι να ξαναγίνει πάλι Απογευματινό αντικείμενο και ο γκαγκά Greekterminator να την κυνηγάει πάλι στη Δύση.... (!!!)
Λογω της λαμπρότητας της ως αυγερινό αντικείμενο, η Αφροδίτη πήρε και τα ονόματα "Αυγερινός" Ή "Εωσφόρος".
(μετά τον Ήλιο και τη Σελήνη είναι το πιο λαμπρό ουράνιο αντικείμενο, μετά ακολουθούν συνήθως ο Δίας ή ο Σείριος-Υπερίων-Κόκκυγας)

Επίσης το ίδιο πιόνι των "Εψιλον" διαφημίζει τα σκάφη και τα ολογράμματα των δρακονιανών που βρίσκονται σε τροχιά ή κοντά και γύρω από τον ήλιο ως σκάφη του επιστρέφοντος Δωδεκάθεου και του Διός.

Επίσης το ίδιο πιόνι των "Εψιλον" αντι να προωθήσει την αυθεντική πηγή, ήτοι την Ο.Ε.Α, αυτος διαφημίζει και τον γνωστό απατεώνα Αλεξ Κολίερ ο οποίος μας τα χει κάνει τούμπανο για τους δρακονιανούς, αλλά δεν έχει πει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για το ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ® ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑ®, ήτοι για τους Κινέζους ανθρωποσαυρίτες και τη Δρακονιανή Κίνα, τους οποίους αφήνει δολίως στο απυρόβλητο, αν και ειναι ηδη γνωστες απο την ΟΕΑ οι διαχρονικές γενοκτονίες τους εναντίον των Γιουνάν - Ιώνων και οι αρχαίες ελληνικές πόλεις εκεί που θέλουν να τις εξαφανίσουν, αλλά και οι πράκτορές τους - τέκνα γενοκτονίας/βιασμού ιώνων = μογγόλοι-εβραίοι-σάξονες και η ύπουλη και γενοκτονική εισβολή τους στη δύση - Ευρώπη.

Όμοια τακτική ακολουθούν και πλείστα άλλα ελληνικά ιστολόγια. Ούτε μια κουβέντα για την Κίνα.. θέλωντας να προωθήσουν το ψεύδος ότι οι εβραίοι κάνουν τάχα το κουμάντο στον πλανήτη, όταν ολοι γνωρίζουν από την ΟΕΑ ότι όλες οι μασονικές δαιμονισμένες εντολές εκπορεύονται απο την Κινα και από την υπερστοά ΧΟΓΝΚ της Σαγκάης, και όταν η Κίνα έχει αγοράσει το χρέος και τα ομόλογα και τα ... σώβρακα των συμπαιγνιακών εβραίων και έχει γονατήσει τη χρεωκοπημένη δύση.

Πανηλίθιοι νεοέλληνες γκαγκά, είστε η εκφυλισμένη σκιά της πάλαι ποτέ πλανηταρχούσας πανέξυπνης επιστημονικής εκπολιτιστικής φυλής του πλανήτη.
Η αφύπνιση σας δεν πρόκειται να έρθει ποτέ με ανορθολογισμούς, άγνοια περι αστρονομικων θεμάτων και με ψεύδη περι επιστρέφοντος Διός, διότι αυτός που "επιστρέφει" είναι ήδη παρόν και ειναι ο Γιαχβεκας μαζί με τον Κρονο που υποδύονται τον Δια.

Το ιστολόγιο δεν θα ξανασχοληθεί άλλο με τον εντελώς καμμένο αμετανόητο γκαγκά GreekTerminator και τους ακολούθους του, τους οποίους αφήνει στο (Ανύπαρκτο)ελεος του σεληνιακού θεούλη τους. Διοτί δεν αξίζει να σπαταλάτε ο πολύτιμος χρόνος σε ηλιθίους.

Η ηλιθιότητα άλλωστε είναι ανίκητη.

1 comment:

Anonymous said...

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

1)http://isxys.blogspot.com/2010/12/gulf-of-aden-vortex.html

2)http://isxys.blogspot.com/2010/12/blog-post_6261.html

ΑΝ ΘΕΣ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ή ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις