ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Saturday, 4 December 2010

Oταν η Ο.Ε.Α. εργάζεται και δείχνει στους νεοέλληνες την γενική πλανητική εικόνα - πλανητικής ασφαλείας αυτοί κοιτάνε το δάχτυλο!!!

Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ανέκαθεν και από τα αρχέτυπα τους παράδειγμα και πρότυπο ανθρωπιάς και εκπολιτιστές, ανθρωπιάς ακόμα και προς τους πιο μισητούς εχθρούς τους όταν αυτοί βρίσκονταν σε δύσκολη θέση. Αν σκεφτόμασταν όλοι οι Έλληνες σαν εσάς που κατηγορείτε την Ο.Ε.Α. γι'αυτό το σήμα της προς το Ισραήλ, τότε ποια η διαφορά μας με τους εβραίους και τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει και διαπράττουν;; εξάλλου οι Ισραηλινοί του ελάσσονος κράτους του Ισραήλ είναι στην πλειοψηφία τους Ασχεναζίμ ήτοι Λευκοί Πελασγογενείς Τρώες - Ασκάνιοι της περιοχής Προύσας Μικράς Ασίας, και ο σκοπός του Πουστόθεου – Ψευδόθεου ρατσιστή Σιν - Σιών είναι να τους έχει ως δόλωμα και να τους θυσιάσει και αυτούς σε απανωτά ολοκαυτώματα για την εκπλήρωση του ευρύτερου σχεδίου του, όπως έκανε στον Β'Παγκόσμιο Πόλεμο και παλιότερα με τον θάνατο 60000 (και οχι 6.000.000) Ασχεναζίμ στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας του εβραικού-μογγολικού Γ'Ράιχ.

Φαίνεται όλοι εσείς δεν έχετε αντιληφθεί ότι το Ισραήλ είναι εναντίον της εγκατάστασης της "Αντιπυραυλικής Ασπίδος" στην Τουρκία με Τούρκους διαχειριστές, κάτι που συμφέρει όχι μόνον τη μικρή σύγχρονη Ελλάδα αλλά κυρίως ολόκληρο τον Πλανήτη και την Πλανητική Ασφάλεια αν λάβουμε υπόψιν το σχηματισμό του καινοφανούς άξονος - συμμαχίας Κίνας με την Τουρκία.
(στα πλαίσια του πανΤουρανισμού και της αναβίωσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας)

Και το χειρότερο:

Δεν αντιληφθήκατε ότι επιδιώκετε να ανοιχθεί τελειωτικό ρήγμα στον εβραιο-Κινεζικό γενοκτονικό σχεδιασμό, όταν τους λέμε ότι οι Αρχιραββίνοι βασιλιάδες των εβραίων, Βαρούχ των ΗΠΑ, είναι αυτοί που στην ουσία διέταξαν να τους βάλουν φωτιά (με LASERS) και που τους έχουν προδώσει κατ' επανάληψη όπως τότε που τους κατέδιδαν στεγνά τα ονόματα τους οι ραββίνοι θεσ/κης στην Γκεστάπο έτσι και τώρα συμβαίνει που ετοιμάζουν ένα "β' τελειωτικό ολοκαύτωμα" για το έλασσον "κράτος Ισραήλ" ώστε να παραλύσουν τελείως τα έθνη και να ιδρυθεί η Κινεζική Πλανητική Σοσιαλιστική Δικτατορία της "Βασιλείας του Ιεχωβά".

Οι τότε Έλληνες αντίθετα με τους Σεφαρντίμ "εκλεκτούς" Α' Κατηγορίας μογγόλους - Ραββίνους που κατέδιδαν τους ..αναλώσιμους Ασχεναζίμ Β'Κατηγορίας στη Γκεστάπο, αυτοί οι τότε Έλληνες προστάτευαν με ρίσκο της ζωής τους αυτούς τους διωκόμενους φυλετικά ελληνογενείς εβραίους - Ασχεναζίμ μέσα στις οικίες τους.

Δεν έχετε πιάσει ακόμα το βαθύτερο νόημα και ούτε πρόκειται όπως δείχνουν τα πράγματα και οδηγείστε έτσι με μαθηματική βεβαιότητα στη γενοκτονία σας.

Ο κάποτε πιο έξυπνος λαός και φυλή του πλανήτη έχει καταντήσει να είναι ο πιο ηλίθιος λαός του πλανήτη.
Όταν σχεδόν όλοι έχουν αφυπνισθεί στο εξωτερικό και ο πλανήτης πάει με 1000, ο κουτοπόνηρος μοντέρνος ψευδΈλληνας κοιτάει πως να ..."γαμήσει" την Ο.Ε.Α. με την πρώτη ευκαιρία δοθείσα!200 χρόνια είστε πίσω...τουλάχιστον.

Γι' αυτό αίντε και γενοκτονηθείτε και μη μας ξανααποσχολείτε με τέτοια μηνύματα διότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν είναι ώρα για χάσιμο και διότι εμείς αντίθετα με εσάς έχουμε αποφασίσει να επιβιώσουμε.
Τα χαρτιά έχουν ανοιχτεί πλέον και μπήκε το νερό στο αυλάκι..


ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΟΡΟΣ ΚΑΡΜΗΛΟΣ. ΠΙΘΑΝΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/blog-post_193.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις