ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Wednesday, 22 December 2010

TOP URGENT SIGNAL OF PERSONAL SECURITY OF PRESIDENT VLADIMIR PUTIN AND OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY

TOP URGENT – TOP URGENT – TOP URGENT SIGNAL OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY IN THE THIRLD WORLD WAR AND OF THE PERSONAL SECURITY OF THE PRESIDENT VLADIMIR PUTIN

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.» - ΑΘΗΝΑΙ – ΕΛΛΑΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

ΑΘΗΝΑΙ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΘΕΜΑ 1: ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ., ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ. ΚΑΙ Κ.Κ. ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ.

ΘΕΜΑ 2: ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ: ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑ ΑΜΥΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ.

ΘΕΜΑ 1: ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 180 ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΟ Ά ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΩΣ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ, ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, ΣΤΙΣ 13 ΚΑΙ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ», ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ – ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΒΑΡΟΥΧ Ή ΜΠΑΡΟΟΥΖ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ. ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΥΠΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ PRAVDA ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ, ΟΤΙ ΕΝΩ Ο Ά ΓΕΕΘΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΚΑΡΩΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ «ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΤΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ», ΟΙ ΔΥΟ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ SISKOV ΚΑΙ KHRAMCHIKHIN, ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΗΣ «ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ» ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΔΗΛΩΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ PRAVDA ΟΤΙ «Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΚΑΡΩΦ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΚΑΤΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ «S-400» ...» ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

1: ΑΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ., ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΡΩΣΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΠΡΟΙΔΕΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΥΟ ΜΟΝΟΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΜΕΡΑΡΧΙΩΝ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ S-400, ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

2: ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΜΕ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ – ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ Η.Π.Α. «ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ».

3: ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΦΑΝΟΥΣ ΑΞΟΝΟΣ ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ., ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ C.I.S. (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES) ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΝ ΄Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ΤΟΥ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ – ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΓΟΥ ΙΕΖΕΚΙΗΛ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΛΗ (38) ΚΑΙ ΛΘ (39), ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ – ΣΕΝΤΑΙ – ΤΖΕΝΤΑΙ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑ Ή ΨΕΥΔΟΙΕΧΩΒΑ Ή ΨΕΥΔΟΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ», ΔΙΑ «ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣ – ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΕΧ – ΜΟΣΧΟΒΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΩΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞ΄ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ», ΙΔΕ «ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΒΙΒΛΙΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΣ (16) 12»».

4: ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ C.I.S. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ – ΚΟΡΕΑΤΕΣ – ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΝΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ., ΔΙΟΤΙ ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΞΟΝΑΣ Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠ.Ε.Ι., ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Θ.Ι.Μ..

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΡΑΒΙΝΙΚΩΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ SISKOV ΚΑΙ KHRAMCHIKHIN ΤΗΣ «ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ» ΜΟΣΧΑΣ, ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ «ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ», ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: «ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΡΩΣΙΑ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ.», ΩΣΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΜΕΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ., Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ., ΚΑΙ Κ.Κ. ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΄Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΤΟΥ 2012.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΜΕΣΩ ΥΜΩΝ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΨΕΥΔΟ-ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ Η.Π.Α., SISKOV ΚΑΙ KHRAMCHIKHIN: «ΓΙΑΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Κ.Κ. ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ;».

ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: «ΕΑΝ Η ΚΙΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΑΚΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΙΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ., ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΄Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΝΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ.

ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΡΩΣΙΑ – ΕΥΡΩΠΗ – Η.Π.Α. – ΙΝΔΙΑ – ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΟΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ SISKOV ΚΑΙ KHRAMCHIKHIN, ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ PRAVDA, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ WIKILEAKS, ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ., ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ., ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ..

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΑΣ – ΚΟΡΕΑΣ – ΘΙΒΕΤ – ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΙΙΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΙ Η.Π.Α., Η ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΚΑΙ Η ΙΝΔΙΑ ΔΕΝ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΟΤΕ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΕΑ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣΤΑ, ΚΑΙ «ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙ ΦΕΤΑ ΦΕΤΑ», ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ».

ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, Η ΡΩΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ, ΠΕΝΤΕ ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΠΕΝΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΥΣΣΩΔΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΩΣ ΕΝΟΣ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ – ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ., Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ., ΚΑΙ Κ.Κ. ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΗΔΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ GEORGE SOROS ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΜΠΑΜΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΕΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΤΗΣ «NSA» ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΧΟΝΓΚ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ ΑΟΑ ΚΑΙ ΟΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ – ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ Η.Π.Α., Ο GEORGE SOROS, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥΤΙΝ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ «NSA», ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥΤΙΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ NSA, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ KEITH ALEXANDER, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ GEORGE SOROS, ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α..

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΤΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΣΤΑΣΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΗΜΙ-ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α., Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΗΘΙΚΟ ΘΑ ΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ., ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ – ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ – ΚΙΝΑΣ – ΚΑΙ ΘΙΒΕΤ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι., ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

ΕΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ, Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΜΟΝΟΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΝΤΕ.

ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ «FSB», ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ GEORGE SOROS ΚΑΙ ΤΟΝ KEITH ALEXANDER.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΜΗΝΥΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΜΠΑΜΑ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΣΑΞΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.. ΜΕΣΩ ΥΜΩΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ Η.Π.Α..

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ: ΕΚΔΙΩΞΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗ ΣΑΣ ΑΤΟΜΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ Ή ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ Ή ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ Ή ΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΩΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΘΑΡΩΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΝΓΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ «ΤΙΑΟ – ΚΙΟΥ – ΚΙΑΟ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Ρ.Ι.Κ..

ΤΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ, ΕΚΔΙΩΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΟΧΙ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ – ΕΝΗΛΙΚΩΝ – ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΓΥΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΙΕΖΕΚΙΗΛ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΛΗ (38) ΚΑΙ ΛΘ (39) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ – ΡΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΣΧΟΒΙΤΩΝ – ΜΕΣΕΧ.

ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.

ΓΕΝΙΚΩΣ, ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ:

1: ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ (ΓΕΕΘΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΑ, ΕΝΤΟΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΗΡΑΓΓΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΟΡΗ ΜΠΕΛΟΥΧΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΙΕΝΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΓΙΟΥΚΤΙ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ – ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

2: ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΟΠΛΟΥ (ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ – ΝΑΥΤΙΚΟΥ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ – ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ «SPETNATS», ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΟ SPETNATS ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

3: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ –ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ – ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΠΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ – ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ – ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΥΠΩΡΕΙΩΝ Ή ΥΠΟΓΕΙΩΝ Ή ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΗΡΑΓΓΩΝ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ – ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

4: ΠΡΕΠΕΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ:

Α: ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ Ή ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ.

Β: ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΛΟΧΟΥ S.O.COM. (SPECIAL OPERATION COMMANDERS) ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΟΧΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ: ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ, ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ BMP 3, ΟΛΜΩΝ, MLRS, ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ, ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ «SPETNATS» ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

Γ: ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΡΑΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΡΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΣ ΣΕ ΕΝΣΤΟΛΟ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ, ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

5: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΕΩΣ ΕΞΗΝΤΑ ΕΤΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΠΙ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΥ JEEP 4Χ4, ΗΤΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΟΠΛΟ 7,62 mm ΔΙΑ ΜΑΧΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ, ΤΥΦΕΚΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΕΥΤΡΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΚΤΟΣ, ΟΛΜΟ ΤΩΝ 90mm, ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ, ΒΑΡΥ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΤΩΝ 30 ΕΩΣ 50 mm, ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ «RPG» Ή «KORNET», ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΙΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ «STINGER», ΚΑΙ ΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ – ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ – ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΤΕΛΟΣ, ΔΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑ ΑΜΥΝΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΄Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΄ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΥ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1:

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΥΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΕΜΕΙΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΜΑΣ ΤΗΣ 12ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΠΕΡΙ «ΤΗΣ ΚΛΗΣΕΩΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΑΣ», ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΠΟΛΙΤΕΣ – ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ FSB, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ C.I.S. ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ, ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ, ΚΙΡΓΙΖΙΑΣ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑΣ, ΕΣΘΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2:

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ: ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «PRAVDA» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ» ΜΟΣΧΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ PRAVDA ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΣΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΛΑΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, SISKOV ΚΑΙ KHRAMCHIKHIN, ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ «ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ» ΜΟΣΧΑΣ, ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ PRAVDA ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΙΝΑ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ – ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ «S-400», ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ PRAVDA, ΤΟΥ SISKOV, ΚΑΙ ΤΟΥ KHRAMCHIKHIN ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 3:

ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ «S-400», ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

Α: ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.

Β: ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ S-400 ΚΑΙ S-300 Ή ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ S-400 ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΟΜΟΙΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ.

Γ: ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΣΕΩΣ LAP-LASER, KAI LAP-MASER, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΝΗΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΗΤΟΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΔΥΝΑΝΤΕ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ – ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΥΨΟΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ S-400 ΚΑΙ ΤΩΝ LASER MASER ΜΟΝΟΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΩΣ ΗΤΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 4:

ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΙΔΗΡΩΝ ΠΥΡΓΩΝ STEALTH ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΝΑ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΚΑΣΤΟΣ ΕΞΙ ΡΑΝΤΑΡΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΔΥΟ ΡΑΝΤΑΡ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ, ΔΥΟ ΡΑΝΤΑΡ ΥΠΕΡΗΧΩΝ, ΚΑΙ ΔΥΟ ΡΑΝΤΑΡ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ, ΓΕΙΩΜΕΝΟ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ, ΚΑΙ SONAR ΔΙΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΦΥΛΑΞΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΔΥΟ LASERS ΚΑΙ ΔΥΟ MASERS, ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΜΙΚΡΩΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΑΝ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΠΥΡΓΟΙ STEALTH ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΕΠΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ ΜΑΧΗΣ STEALTH, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ – ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΒΑΣΕΩΣ Ή ΑΕΡΑΠΟΒΑΣΕΩΣ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΩΝ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΩΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ – ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΙΑ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΩΝ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 5:

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ Η FSB ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WIKILEAKS.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΠΑΡΣΕΩΣ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ FSB, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΤΟΥ ΄Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ WIKILEAKS.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ FSB ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ.

1: Η FSB ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ, ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ – ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ.

2: Η FSB ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΡΡΕΥΣΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΟΑ» ΚΑΙ «ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΝΓΚ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ «ΖΕΝ» ΘΙΒΕΤ – ΙΝΔΙΑΣ – ΝΕΠΑΛ, ΑΠΟ ΤΗΝ «GREAT OAK΄S LODGE» ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ TΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ INTELLIGENT SERVICE, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ NSA, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΑΦΑΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Η Ο.Ε.Α. ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

3: Η FSB ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΩΣ ΙΔΕΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΜΦΥΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.

4: Η FSB ΔΕΝ ΕΧΕΙ «ΕΞΩΘΕΝ» ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Η Ο.Ε.Α., ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΕΠΑΡΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «NETRINO NASER» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ «ΕΞΩΘΕΝ» ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ «ΞΕΝΟΥΣ» ΣΤΙΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.

ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΙ ΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ - ΚΕΙΜΕΝΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ellhnkaichaos.blogspot.com», ΑΦΗΣΤΕ ΜΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ FSB ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΗΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΗΜΑΤΑ – ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΛΗΨΕΩΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΚΑΤΟ ΩΡΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΒΕΒΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΩΝ ΡΥΘΜΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΣΚΟΡΠΙΣΤΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΠΕΝΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ., Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ., ΚΑΙ Κ.Κ. ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΄Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΤΟΥ 2012.

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ C.I.S. ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ, ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΛΑΒΕΤΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΄Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 2012, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ «ΧΟΝΓΚ-888» ΚΙΝΑΣ, «ΚΟΡΕ-777» ΚΟΡΕΑΣ, «ΖΕΝ-666» ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΕΠΙ ΙΝΔΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΑΟΑ ΚΑΙ ΟΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ «GREAT OAK΄S LODGE» ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ «NSA» ΤΩΝ Η.Π.Α.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΣΑΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ Ή ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΄Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 6 ΤΗΣ 18ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ «S-400» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ «P-800-ΥΑΚΗΟΝT» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΜΕΣΩ ΥΜΩΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΔΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΥΠΡΟΥ – ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΩΝ «S-400» Ή «S-300» Ή ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΠΟΥΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.

ΟΜΟΙΩΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ «P-800-ΥΑΚΗΟΝT» Ή ΑΛΛΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΟΠΛΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Ή ΠΡΟΣ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ., ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΠΟΥΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΤΙΑΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΑΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΔΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ.

ΤΕΛΟΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΣΑΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΡΑΗΛ – ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ), ΠΡΙΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ Ή ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΥΜΩΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ:

1: ΕΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ., ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΨΕΙ ΩΣ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

2: ΕΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ., ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ, ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΝΑΤΟ» ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΩΣΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΩΣ ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ «ΦΙΛΗ ΕΛΛΑΔΑ» ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΟΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΦΙΛΙΑ», ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΑΤΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΘΕΟ «ΠΑΝ» Ή «ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ» ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,

ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α., ΑΘΗΝΑΙ – ΕΛΛΑΣ

ΔΙΑ ΤΟ Π/Σ «Ο.Ε.Α.», Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΣ

Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ




ΣΧΕΤΙΚΑ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/vladimir-putin.html

3 comments:

Γιώτης said...

Αλήθεια ο Πούτιν τις διαβαζει αυτές τις επιστολές; και πόσο στα σοβαρά τις παίρνει;

Αν προσπαθεί ο ιδιος μέσω της εφ εσ μπι να διαπιστώσει ποιος βρισκεται πισω απο το γουικιλικς , ειναι πολυ λογικο νομιζω.

Γενικα πριν κανει κατι θα πρεπει πρωτα να σιγουρευτεί οτι ειναι σωστο.

panos1977 said...

φιλε ελλην θα ηθελα οποτε μπορεσεις να κανεις καποιο σχολιο σχετικα με την κατασταση στη κορεατικη χερσονησο και τι εξελιξεις πυροδοτει!

panos1977 said...

φιλε ελλην θα ηθελα οποτε μπορεσεις να κανεις καποιο σχολιο σχετικα με την κατασταση στη κορεατικη χερσονησο και τι εξελιξεις πυροδοτει!

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις