ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Sunday, 19 December 2010

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ VLADIMIR PUTIN. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

TOP – URGENT SIGNAL OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY BY THE STAFF OF THE PARAMILITARY CORP “G.H.REES” – GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT – ATHENS - GREECE


TO THE PRESIDENT AND PRIME MINISTER OF THE RUSSIAN FEDERATION MISTER VLADIMIR PUTIN


ATHENS 14.12.2010


SUBJECT: RETRACTION AND CANCELLATION OF (OLD) DEROGATORY CHARACTERIZATIONS OF G.H.REES TOWARDS THE PRESIDENT MISTER VLADIMIR PUTIN.
TOP – URGENT MEASURES OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY


(FOLLOWING THE ORIGINAL G.H.REES SIGNAL IN THE GREEK LANGUAGE)


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.» - ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΑΘΗΝΑΙ – ΕΛΛΑΣ


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΟ VLADIMIR PUTIN


ΑΘΗΝΑΙ 14.12.2010


ΘΕΜΑ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ VLADIMIR PUTIN. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.


ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,

ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

1: ΟΤΙ ΕΠΙΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

2: ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

3: ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΑΝΑΦΛΕΞΕΩΣ ΣΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

4: ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ,

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.», ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.


ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ, ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΡΩΣΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ «ΜΜΕ», ΕΔΙΔΑΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ YELTSIN ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.


ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ YELTSIN ΚΑΙ GORBACHEV ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ – ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΥΠΟΔΥΕΣΤΕ ΔΗΘΕΝ ΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ YELTSIN ΚΑΙ GORBACHEV ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΤΕ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ YELTSIN ΚΑΙ GORBACHEV ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.

Β: ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΑΤΕ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΙΣ 13.12.2010, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΥΜΩΝ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΤΙ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΗΣ «NSA» ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΔΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ), ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΥΟΝΓΚ – ΓΙΑΝΓΚ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΟΥΛ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ « +/- HONG» ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΟΝΓΚ – ΓΙΑΝΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΟΥΛ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΗΤΟΙ Η « + HONG» ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΗΤΟΙ Η « - HONG» ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΔΙΑΤΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «- HONG» ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ « - Α.Ο.Α.» ΚΑΙ « - Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΟ «HONG KONG» ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ – KONG ΤΗΣ «HONG» Ή «ΤΟ KONG – ΗΧΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ HONG».

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η «Α.Ο.Α.» ΜΕΣΩ ΤΟΥ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ « - Μ.Τ.Μ.» - «ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΩΝ ΗΠΑ» Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ» Ή ΑΓΓΛΙΣΤΙ «GREAT OAK’S LODGE» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ «WIKILEAKS», Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΥΠΑΡΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ, Ο GEORGE SOROS, ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΒΑΡΟΥΧ (BARUCH) ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΗΤΟΙ ΟΙ:

1: WAN – DAN, ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΩΝ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ» ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.» (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ,

2: WANG YOUCAI, ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ,

3: XIA QIANG, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΚΙΝΑ – ΙΝΤΕΡΝΕΤ» ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΡΚΛΕΪ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «FREE ASIA» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ GEORGE SOROS, ΚΑΙ

4: TASHI NAMGYAL KHAMSITSAN, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΙΒΕΤ», ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ GEORGE SOROS.

ΑΡΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΝΕΚΚΛΗΤΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ ΩΣ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ», ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΗΣ «HONG» ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ 144 ΥΠΕΡ-ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ ΔΥΣΕΩΣ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΥΠΟ ΟΜΟΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ, ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΒΑΡΟΥΧ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΥΠΟ ΟΜΟΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ, ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ «888» (ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ – ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ), ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ «666» (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΣ «ΕΨΙΛΟΝ», ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΚΛΠ), ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ «777» (ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ «ΜΟΟΝ» ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ) ΥΠΟ ΟΜΟΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ, ΑΠΟΠΕΙΡΩΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ» ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «C.I.S.».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «WIKILEAKS» ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΘΕΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΙΝΑ Ή ΨΕΥΔΟ-ΙΕΧΩΒΑ Ή ΕΒΡΑΙΣΤΙ ΕΛΛΟΧ, Ή ΙΣΛΑΜΙΣΤΙ ΑΛΛΑΧ, Ή ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ ΨΕΥΔΟ-ΟΝΤΟΣ, ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ 888», ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ «ΚΟΡΑΝΙΟΥ 888», ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ «ΤΑΛΜΟΥΔ 888», ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ «777 + 666», ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ 2/3ΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ 1.000.000 ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΟ «WIKILEAKS», ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ «STATE DEPARTMENT» (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ), ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΟΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΡΙΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

1: ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 1, ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ «Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ ΕΔΩΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ». ΕΑΝ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΗΣ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ «ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ» ΣΤΟ «WIKILEAKS», ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΥΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙ.

ΑΡΑ Η ΣΤΗΜΕΝΗ «ΔΙΑΡΡΟΗ» ΕΓΙΝΕ ΔΙΑ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΙΝΕΖΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ-ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΑΜΕΣΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ «ΚΑΛΩΝ» «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «ΚΑΚΗΣ» ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΑΜΕΣΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟ, ΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ «WIKILEAKS», ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΥΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ – ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ, ΩΣΤΕ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ Η ΚΙΝΑ, Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΚΑΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΥΡΙΑ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ) ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΑΜΥΗΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ, ΩΣΤΕ Ο ΑΞΟΝΑΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» (ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑ), ΩΣΤΕ Ο «Ρ.Ι.Κ.» ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΑΞΟΝΕΣ «Κ.Ι.Θ.Ε.Σ.Μ.» (ΚΙΝΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ – ΘΙΒΕΤ – ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΑΞΟΝΕΣ – ΜΟΓΓΟΛΟΙ) ΚΑΙ «Κ.Κ.» (ΚΙΝΑΣ & ΚΟΡΕΑΣ) ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ.


2: ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 2, ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ «Η ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΝΟΠΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ 9 ΜΕΡΑΡΧΙΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ».

ΕΑΝ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΛΗΘΗΣ, ΤΟΤΕ ΟΙ «ΗΠΑ», ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟΝ «Ο.Η.Ε.» ΔΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ.

ΕΑΝ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΛΗΘΗΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΑΥΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΕΣ ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΣΚΟΠΙΜΩΣ KAI ΔΟΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΑΛΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ 9 ΜΕΡΑΡΧΙΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΕΣΤΙΑ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΔΥΟ ΕΣΤΙΕΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ – ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ – ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ.

ΤΩΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΙΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΑ «ΜΜΕ» ΘΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΜΕ 9 ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.


ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΦΙΛΜ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΚΟ Γ’ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ HITLER ROTHSCHILD, ΚΑΙ HEINRICH HIMMLER ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ «S/S» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΛΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΕΩΣΕ ΨΕΥΔΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ Ο Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ 12.000.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ 12.000.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ – ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ – ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ «ΗΠΑ», ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΚΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ.


ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΑΚΤΕΟΝ:

1: ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ «Ο.Η.Ε.» ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ «777» ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΚΙΝΑΣ «888», ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ – ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ – ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΩΝ.

2: ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ «Ο.Η.Ε.» ΤΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ «WIKILEAKS» ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΩΝ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΙΪΤΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ (ΙΔΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠ/ΕΞ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΑΠΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ … ) ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΛΗΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

3: ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ «Ο.Η.Ε.» ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ «ΕΞΥΠΝΩΝ ΒΟΜΒΩΝ» ΜΕΓΑΛΟΥ ΥΨΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΒΑΛΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ Η ΨΕΥΔΗΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΜΕ 9 ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

4: ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ «Ο.Η.Ε.» ΟΤΙ Η ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ GEORGE SOROS ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ «WIKILEAKS», ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΩΝ 3ΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ 4ΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΙΒΕΤ», ΜΕΣΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ» ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΙΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ».


ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ,

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ 4 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ «ΟΗΕ» (O.N.U.), ΤΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».

ΠΡΕΠΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ «ΟΗΕ» ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΡΩΣΙΑΣ,

ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (Π/Σ) Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΑΙ / ΕΛΛΑΣ.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ,

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΛΥΠΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ KONSTANTIN SIVKOV ΚΑΙ ALEXANDER KHRAMCHIKHIN ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΟΣΧΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:

«ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΕΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ».»

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΚΙΝΑ, ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΟΠΩΣ Π.Χ. ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ 2 ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ - ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ «S-400», ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» Η’ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ MAKAROV Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ:

«ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΗΡΚΗΣΑΝ 2 ΕΤΗ, Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΝΙΚΗΦΟΡΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.»

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ KONSTANTIN SIVKOV ΚΑΙ ALEXANDER KHRAMCHIKHIN. ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΛΕΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΡΩΣΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΝΥΧΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ 18 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΡΩΣΙΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΔΟΤΕΣ SIVKOV ΚΑΙ KHRAMCHIKHIN. ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΧΘΕΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ KONSTANTIN SIVKOV ΚΑΙ ALEXANDER KHRAMCHIKHIN.

ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΙΣΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΗΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΡΠΙΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ 5 ΑΝΕΜΟΥΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» Η’ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΑΠΑΙΤΗΣΗ» ΜΑΣ:
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΩΣΟΥΣ KONSTANTIN SIVKOV ΚΑΙ ALEXANDER KHRAMCHIKHIN ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ, ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΟΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ SIVKOV ΚΑΙ KHRAMCHIKHIN.


ΔΙΑ ΤΟ Π/Σ «Ο.Ε.Α.»,

Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ,
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.»,
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Russia unable to win possible war with either NATO or China
http://english.pravda.ru/russia/politics/15-12-2010/116217-russia_war-0/

Τα πρόσωπα πίσω από το WikiLeaks
http://www.elzoni.gr/html/ent/524/ent.4524.asp

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις