ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 3 December 2010

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΟΡΟΣ ΚΑΡΜΗΛΟΣ. ΠΙΘΑΝΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ.

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.» - ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – ΕΛΛΑΔΟΣ


ΠΡΟΣ: ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ»


ΒΟΛΟΣ 02.12.2010


ΘΕΜΑ: ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΟΡΟΣ ΚΑΡΜΗΛΟΣ.


ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΛΗΨΗ ΑΣΥΜΒΑΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010. ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ WILHELM REICH ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙΤΕ ΡΩΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΔΑΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΝΑΔΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010, ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «NSA», ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ «LASER» ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΩΣ «LASER» ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΔΕΣΜΗΣ 1,20 ΜΕΤΡΑ, ΗΤΟΙ 120 ΕΚΑΤΟΣΤΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΜΕΣΩ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «HAARP» ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΑΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ Ή ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010.

ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΒΟΛΗ ΜΕΣΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ «LASER» ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «HAARP» ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑΣ ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΚΑΡΒΗΛΟΣ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΟΣ» ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.

ΕΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΟΤΙ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΚΑΡΒΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010, ΤΟΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΒΑΡΟΥΧ.

ΔΙΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΕΩΣ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΑ ΑΕΡΙΩΘΟΥΜΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ «ΒΕRIEV – 200».


ΔΙΑ ΤΟ Π/Σ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.»
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΜΟΣΧΑ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ - ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΡΩΣΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/08/blog-post_11.html

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΜΟΣΧΑ - ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ - ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΥΡΟΥ - ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ "ΒΑΣΤΡ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

Ισραήλ: Ελληνική βοήθεια ζητά ο Νετανιάχου για τις πυρκαγιές:
http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1377:2010-12-02-17-00-14&catid=28:foeign-affairs-greece&Itemid=55

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις