ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Thursday, 9 December 2010

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΣ ΔΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥΣ

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» - Π/Σ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ


ΒΟΛΟΣ 08.12.2010


ΘΕΜΑ: ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 583ΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ


ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΣΕΒΑΣΜΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΙΕΡΕΑ ΚΟΝΙΤΣΑΣ,

ΛΑΒΑΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΛΠΙΔΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΠΕΜΠΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ:

ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΠΙΚΟ ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΗ ΤΡΕΦΕΤΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΞΗΓΟΥΜΕΘΑ:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΪΚΟ ΤΣΑΝΤ ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΚΑΙ Ο ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ Ή ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ (ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ: ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ) ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑ – ΑΜΑΝ – ΑΛΗ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ ΝΤΟΛΜΕ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ Ή ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΗΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΛΟΓΥΔΡΙΟ:

«ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΣΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ».

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΕΦΕΡΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΤΡΟΪΚΑ) Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ «DE FACTO» ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΚΛΕΨΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΜΕ ΕΔΑΦΗ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΥ ΟΔΟΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ), ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ Η ΚΡΗΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΗΤΟΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ 400 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

ΟΘΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΥΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΗΨΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ KARA – ZAFFERI, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΣ ΔΙΑΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΑΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΟΠΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΝΟΠΛΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ:

ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΔΙΑ ΤΟ Π/Σ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ,

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ «Ο.Ε.Α.»
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
ΕΙΜΕΘΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΟΔΗΓΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ. ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ - ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ - ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΩΔΙΚΩΣ: «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ».
ΕΙΜΕΘΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.
ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΒΡΙΣΚΕΤΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ:

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6245:2010-12-07-09-13-56&catid=95:2008-10-17-07-29-22&Itemid=282

Ανυπεράσπιστα τα σύνορα με την Αλβανία

Όπως δημοσιεύσαμε και στο τελευταίο φύλλο του «ΕΚ» το υπουργείο Εθνικής Αμύνης ετοιμάζεται να κάνει μεγάλες περιστολές εξόδων στα πλαίσια των επιταγών της Τρόϊκας. Μεταξύ των σχεδιασμών του είναι και η κατάργηση στρατιωτικών μονάδων στα σύνορα με την Αλβανία, π Γιουγκοσλαβία και Βουλγαρία, καθώς στα πλαίσια του νέου αμυντικού δόγματος ο «εκ Βορά» κίνδυνος έχει εκλείψει. Φυσικά κανείς δεν σκέφτεται τους κατοίκους των ακριτικών περιοχών οι οποίοι κινδυνεύουν να γίνουν έρμαια των συμμοριών των λαθρομεταναστών οι οποίες ανεξέλεγκτα θα μπορούν να περνούν τα σύνορα.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Τον τελευταίο καιρό μία φήμη, αυτόχρημα εφιαλτική, διατρέχει ολόκληρη την ακριτική μου Επαρχία. Η φήμη λέει, ότι το 583 Τάγμα Πεζικού Κονίτσης οσονούπω καταργείται.
Αν, ο μη γένοιτο, η φήμη επαληθεύση και το 583 Τ.Π. καταργηθή, αυτό θα αποτελέση θανάσιμο πλήγμα για την περιοχή μας. Ήδη, κάποιες Υπηρεσίες έχουν καταργηθή. Και κάποιες άλλες τελούν υπό κατάργηση. Ο αριθμός των Συνοριακών Φυλάκων έχει ελαχιστοποιηθή. Αν, τώρα, παύση να υφίσταται και το Τάγμα, η ακριτική μας Επαρχία θα παραμείνη πλέον αφύλαχτη και ανυπεράσπιστη από τους διαφόρους παρανόμους διακινητές των ναρκωτικών και από τα ποικίλα κακοποιά στοιχεία, που ευλόγως θεωρούν την Ελλάδα «ξέφραγο αμπέλι». Αν δε ληφθή υπ' όψιν ότι από τις 17 Δεκεμβρίου, εφέτος, καταργείται για τους Αλβανούς η «βίζα», τότε μπορεί κανείς να αντιληφθή τι έχει να γίνη.
Και ερωτάται: Η κατάργηση του ιστορικού 583 Τ.Π. μελετάται από την πολιτική ηγεσία της Χώρας για λόγους οικονομίας; Η μήπως λόγω λειψανδρίας; Αν συμβαίνη το πρώτο, νομίζουμε ότι το Κράτος μπορεί και πρέπει σε άλλους τομείς να κάνη οικονομία. Αν συμβαίνη το δεύτερο, τότε ας καταργηθή πάραυτα ο εγκληματικός νόμος των εκτρώσεων, εξ αιτίας του οποίου κάθε χρόνο σκοτώνονται - όπως λένε οι ειδικοί - περισσότερα από 300.000 Ελληνόπουλα. Γι' αυτό και η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνη -αν δεν έχη ήδη γίνει - χώρα γερόντων... Στην περίπτωση, όμως, αυτή έχει μεγάλη ευθύνη και η στρατιωτική ηγεσία της Πατρίδος μας, η οποία θα πρέπη να διαφωτίση σχετικώς τους καθ' ύλην αρμοδίους πολιτικούς.
Επειδή αγαπώ, καθ' υπερβολήν, την ακριτικήν μου Επαρχίαν, την οποία διακονώ πάνω από 43 χρόνια, έχω χρέος και καθήκον να φροντίζω όχι μόνο για το παρόν, αλλά και για το μέλλον της, που υπό τις σημερινές συνθήκες διαγράφεται αβέβαιο. Γι' αυτό ακριβώς δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότ : αν, ο μη γένοιτο, πραγματοποιηθή το ανόσιο και εγκληματικό αυτό σχέδιο περί καταργήσεως του 583 Τ.Π. Κονίτσης, εφεξής θα διακόψω κάθε επαφή με όσους έχουν την ευθύνη διακυβερνήσεως αυτού του τόπου. Κι' αν επιθυμούν την ερήμωση της ακριτικής μας Επαρχίας, ας μας το πουν καθαρά. Για να ξέρουμε και μεις τι να κάνουμε, και πως να πορευθούμε.
Εν τω μεταξύ, καλώ τους άρχοντες και τον λαό της περιοχής μας να ξεσηκωθούν, ώστε να ματαιωθούν τα όσα επιχειρούνται. Διαφορετικά, θα μπη ταφόπλακα σ' αυτόν τον τόπο, που πριν από όχι πολλά χρόνια, εδόξασε την Ελλάδα. Κύριοι των Αθηνών, ως εδώ και μη παρέκει. Φτάνει πια».

1 comment:

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ said...

φωτια και τσεκουρι στα μουνοπανα
θανατος στους προδοτες τωρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ερχεται η ωρα γαμημενοιμασωνοι που απο οτι φαινεται δεν εχετε συνηδηση εισται Ο.Π. γιαυτο για εμας θα ειναι πιο ευκολο να σας αποκεφαλισουμε γιατι απο λογια δεν καταλαβαινεται

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις