ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Thursday 30 December 2010

35 χρόνια η Ο.Ε.Α.προειδοποιούσε ολόκληρο τον πλανήτη για τον κινεζοεβραικό «Αρμαγεδδωνα» και την γενοκτονία των πάντων από τους κινέζους!

O υπουργός Άμυνας της Κίνας Liang Guanglie σε συνέντευξη του δήλωσε σήμερα πως η Κίνα προετοιμάζεται για πόλεμο, παρά το γεγονός πως ζούμε σε ειρηνικούς καιρούς!

Τις απίστευτες αυτές δηλώσεις τις έκανε μιλώντας στα κρατικά μέσα της χώρα του και όλα αυτά ενόψει της τριήμερης επίσκεψης του Aμερικανού υπουργού Άμυνας στην Κίνα.

«Στα επόμενα πέντε χρόνια ο στρατός μας θα εντείνει τις προετοιμασίες του για κάθε ενδεχόμενη στρατιωτική εμπλοκή προς πάσα κατεύθυνση. Μπορεί να ζούμε σε καιρούς ειρήνης αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τον πόλεμο, ποτέ να μην στέλνουμε τα άλογα στο νότο (προφανώς κάποια κινεζική παροιμία) ούτε να βάζουμε τα όπλα μας μακριά».

Αν και η Κίνα έχει δηλώσει κατά καιρούς πως επιθυμεί μια ειρηνική «άνοδο» η πρόσφατη όμως αναδιοργάνωση των ενόπλων της δυνάμεων και τα μαζικά προγράμματα εκσυγχρονισμού οπλικών συστημάτων της έχουν θέσει σε επιφυλακή τόσο τις ΗΠΑ όσο και κυριότερα την Ιαπωνία. Τέτοια προγράμματα είναι το πρώτο κινεζικό αεροπλανοφόρο, ο βαλλιστικός πύραυλος DF-21 εναντίον αεροπλανοφόρων και φυσικά το νέο μαχητικό της πέμπτης γενιάς J-20.

Ο Kινέζος υπουργός δήλωσε επίσης πως ο εκσυγχρονισμός των ενόπλων δυνάμεων της χώρας του δεν μπορεί να εξαρτάται από άλλους (βλ. Ρωσία) ούτε και μπορεί να εξαγοραστεί (βλ. ΗΠΑ) για να καταλήξει «Στα επόμενα πέντε χρόνια η οικονομία μας και η κοινωνία μας θα αναπτυχθούν ταχύτερα ωθώντας την εθνική μας ισχύ. Θα αδράξουμε αυτή την ευκαιρία για να επιταχύνουμε τον εκσυγχρονισμό του Στρατού μας».


http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=16486&Itemid=52


Σχόλιο:
ΤΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ;
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ DEFENCE-NET;;
ΑΦΟΥ Η ΚΙΝΑ EΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΙΣ ΗΠΑ!!! O ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΗΔΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.. ΔΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤE ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;;
ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ DEFENCE-NET!! ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΟΛΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΠΛΏΣ ΗΛΊΘΙΟΙ!

Όσον αφορά τις Κινέζικες παροιμίες με τα άλογα(=άρματα μάχης) και τους νότους, αυτές αφορούν τους Ρώσους ή αλλιώς "βασιλέα του Βορρά" κατά τας κινεζοεβραικάς γραφάς, πράγμα που για ακόμα μια φορά δείχνει τον φόβο και τον πανικό που έχει πιάσει τους Κινέζους σε σχέση με την Ρωσία και τη σταδιακή έξοδο της από το "Σύμφωνο Σαγκάης"..
παραθέτουμε από ΟΕΑ:
"ΟΜΟΙΩΣ, ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ «Κ.Κ.» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΟ ΣΙΝΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ «ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ»(βορείως της Κίνας) ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ», ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ «ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ» ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ» ("Του Νότου" δηλαδή, με σημειολογία την στημένη υποστήριξη των ΗΠΑ υπερ συμπαιγνιακής Νοτίου Κορέας, νοτιοανατολικώς της Κίνας), ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG»."


Και αυτό ξανά...
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=16488&Itemid=42
Για να εμπεδώσετε κάποιοι το πραγματικό μέγεθος του Τουράνιου Αντιπάλου.
Αυτό για όσους βλακοηλίθιους κουτοπόνηρους διαδίδουν ότι είναι τάχα αδύνατον η Κίνα να συγκεντρώσει 200.000.000 στρατό όπως αναφέρει η δρακονιανή "αποκάλυψη", τη στιγμή που ήδη όλοι οι μετανάστες λαθραίοι και μη της Κινας στη δύση είναι κρυφολοχαγοί του Κινεζικού στρατού.
Δόλια παραμύθια επίσης τα περί 1.3 δισεκατομμύρια πληθυσμό της Κίνας και τα περί "πολιτικής του ενός παιδιού" που εφαρμόζεται τάχα στην Κίνα.
Ο πληθυσμός της Κίνας σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ...ίδιων των Κινέζων, ξεπερνά τα 2 δισεκατομμύρια και οι Κινέζοι αναπαράγονται σαν κουνέλια, ενώ όλοι οι στρατιωτες τους - πολίτες τελούν υπό αυστηρή τυφλή στρατιωτική πειθαρχία, άριστη εκπαίδευση και όλοι τους γνώστες ασιατικών πολεμικών τεχνών! (νιντζα σαολιν ταε κβο ντο καρατε, κλπ)
Ετοιμαστείτε...

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις