ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Monday, 10 January 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΟΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ 12.01.2011 ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!

**ανανεωμένο-...λογοκριμένο** (βλ.στο τέλος της ανάρτησης)

ΚΑΤΕΠΕΙΓOΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ - ΠΟΛΙΤΕΣ

ΒΟΛΟΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΙΣ 12 - 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ "Ε.Α.Σ.".
Η "Ε.Α.Σ." ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ 2003 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ "ΠΥΡΚΑΛ" ΚΑΙ "ΕΒΟ" (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΠΛΩΝ). Η ΠΥΡΚΑΛ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΕΒΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΑΦΡΑ ΟΠΛΑ, ΤΑ ΕΛΑΦΡΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ("ΠΑΟ"), ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ "ΑΡΤΕΜΙΣ-30" ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΣΚΟΠΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΒΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΑΝ Η "Ε.Α.Σ." ΠΩΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ, ΕΛΑΦΡΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΕΛΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ "ΑΡΤΕΜΙΣ-30". ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΥΡΚΑΛ ΕΩΣ ΤΟ 2003, ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η "Ε.Α.Σ." ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ 120mm ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ LEOPARD-2A4 ΚΑΙ LEOPARD-2HELL ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΟ 400 ΑΡΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ "ΠΑΣΟΚ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ": ΣΗΜΙΤΗ - ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΗ - ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΛ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ "Ε.Α.Σ.".

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΟΛΙΩΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΛ ΤΗΝ ΕΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ "Ε.Α.Σ." ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΩΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "Ε.Α.Σ." ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΟΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΟΙ 3 ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΜΙΝΕΙΚΟ - ΤΣΑΝΤ - ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ - ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ - ΜΕΓΚΛΙΤ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ "ΕΛΒΟ" - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, "ΕΑΒ" - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΚΑΙ Η "ΕΑΣ" - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
Η "ΕΛΒΟ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ "ΤΟΜΠ" - ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ "ΛΕΩΝΙΔΑΣ-1", "ΛΕΩΝΙΔΑΣ-2", ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΤΟΜΑ" - ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΜΑΧΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ "ΤΟΜΑ" BMP-3.
Η "Ε.Α.Β." ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ F-16, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΣΩ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ "MIRAGE".

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΑΝ ΠΩΛΗΘΟΥΝ Η "ΕΛΒΟ" ΚΑΙ Η "ΕΑΒ",
ΠΡΩΤΟΝ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ F-16 ΚΑΙ ΤΩΝ "MIRAGE 2000", ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΔΟΛΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΕΑΝ ΠΩΛΗΘΕΙ Η "ΕΛΒΟ", Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ "ΤΟΜΠ" ΚΑΙ "ΤΟΜΑ" ΩΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ LEOPARD, Μ-48 ΚΑΙ Μ-60.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΒΟ", ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΜΑΤΑΙΩΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ "ΤΟΜΑ" ΒΜΡ-3, ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΕΝΩΝ - ΑΧΡΗΣΤΩΝ "ΤΟΜΑ" "MARDER-A1" ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ "BRADLEY" ΑΠΟ ΤIΣ "ΗΠΑ", ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ "ΤΟΜΑ" 3ΗΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΕΑΣ.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΔΙΑ "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ" ΚΑΙ ΔΙΑ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ", ΩΣ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ 134 - 151, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 120 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ - ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙΣΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΗΤΤΑΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΑΞΟΝΟΣ "Β.Α.Σ.Τ.Ρ." (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ - ΑΛΒΑΝΙΑΣ - ΣΚΟΠΙΩΝ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

έκτακτο πρόσθεμα 11.01.2011 10:00μμ:

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΩΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ – ΝΑΥΑΡΧΟΙ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ.», ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ 400 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ 700 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ – ΚΑΝ – ΚΟΕΝ, ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ – ΒΑΡΟΥΧ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ – ΤΡΙΣΕ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 70%, ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΕΙΣ ΤΟ 1/10 ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 90%, ΩΣΤΕ Η ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2011, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 450.000 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΤΑΚΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΤΟΥ «UCK» KAI TOY «UCC» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ», ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΛΙΩΣ ΑΦΥΛΑΚΤΕΣ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.


ΣΧΕΤΙΚΑ:

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=16729&Itemid=139

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ:
«ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ (ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΩΝ-ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΩΝ-ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΩΝ) ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ»


ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
«Ο.Ε.Α.» ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ
ΑΡ. Α.Δ.Τ. Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


Μια ακόμη λογοκρισία από το γνωστό προδοτικό διπρόσωπο ιστολόγιο "Ξυπνήστε Ρε!" (διάβαζε: Κοιμηθείτε Ρε!)
Ενώ αρχικά υποσχέθηκαν ότι θα αναρτήσουν το παρόν κρίσημο σήμα εθνικής ασφαλείας της Ο.Ε.Α. με θέμα την πώληση της "ΕΑΣ" στους Ισραηλινούς:

From: Δάσκαλος Δάσκαλος (ksipnistere1@gmail.com)
anartisi stis 9:37

Κατόπιν το ανάρτησαν στο παρακάτω LINK:

. . . . . . . . . ksipnistere _ Ο σιωπών δοκεί συναινείν: ΠΡΟΣΟΧΗ ...

12 Ιαν. 2011 ... ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΟΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ 12.01.2011 ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ! ΚΑΤΕΠΕΙΓΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΡΤΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ...
ksipnistere.blogspot.com/2011/01/12012011.html

και κατόπιν έπεσε άνωθεν διαταγή και το έσβησαν (πατήστε στο LINK: ksipnistere.blogspot.com/2011/01/12012011.html )

Τι συμβαίνει με εσάς διπρόσωποι προδοτικοί ιδιοκτήτες του ιστολογίου "Ξυπνήστε Ρε!";;
Ποιος σας κατευθύνει;;
Ποιος σας διατάσει να απαναρτήσετε τα κείμενα της Ο.Ε.Α. τα οποία σας αποστέλουμε;
Διότι αυτό συνέβη παραπάνω από μια φορά.
Απαντήστε ευθέως και δημόσια αν είστε άνδρες και αν έχετε όρχεις κάτω από τα παντελόνια σας.

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις