ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Monday 24 January 2011

ΣΦΟΔΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΙΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ "DEFENCENET.TR"(CHINA-TURKEY-BARUCH'S ISRAEL O.E.)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ "ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ" ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ DEFENCE-NET.TR ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΟΥ Σ.ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ) ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ PDF ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

http://www.defencenet.gr/forum/index.php?topic=19823.0

« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 02:15:29 πμ από smfadmin »

Δείτε πια κομμάτια λογόκρινε το "Defence-Net" και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.


Ευάγγελος:
Τύπε είσαι αντισημίτης, φιλοχουντικός συνωμοσιολάγνος και αντιδημοκράτης. Ακόμα δεν έκανες την εμφάνισή σου στο φόρουμ στάζουν τα post σου μίσος, χολή, εμπάθεια, αμάθεια και τελικά φόβο. Μήπως θα ήταν καλύτερο να γράφεις σε κάποιο άλλο ιστότοπο; Ακραίοι ανθέλληνες, αριστεροί ή δεξιοί δεν επιβιώνουν πολύ εδώ.

Οι δικτάτορες ήταν επίορκοι, ΔΕΙΛΟΙ, δολοφόνοι και τελικά ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Κύπρου και του Ελληνισμού.

Υπογραφή Ευάγγελου: Εὐλογητός Κύριος ὁ Θεός μου ὁ διδάσκων τὰς χεῖράς μου εἰς παράταξιν, τοὺς δακτύλους μου εἰς πόλεμον· ἔλεός μου καὶ καταφυγή μου, ἀντιλήπτωρ μου καὶ ρύστης μου, ὑπερασπιστής μου, καὶ ἐπ᾿ αὐτῷ ἤλπισα
(ΣΗΜ: ΨΑΛΜΟΙ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ, ο ..."έλληνας???" Ευάγγελος εκπέμπει χαρούλες με τον ύμνο νίκης του εβραίου νάνου Δαβίδ εναντίον του Έλληνα Γίγαντα Γολιάθ)
(ΣΗΜ2: Ουδεμία λογοκρισία στην ανάρτηση του έλληνα???? "Ευάγγελου")


ΟΕΑ:
(ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ - με έντονα μπλε γράμματα τα λογοκριμένα κομμάτια από το DEFENCE-NET)

Και εσύ ...τύπε είσαι τυπικός ανθέλληνας νεοραγιάς και προδότης της φυλής και της πατρίδος και γι'αυτό έχει φτάσει η ελλάδα σε αυτό το κατάντημα από κάτι τύπους σαν εσένα. Μου έχεις και υπογραφή από την μισελληνική γενοκτονική παλαιά διαθήκη και έχεις το θράσσος να λες εσύ ότι εγώ στάζω μίσος?
Συντόμως απαντώ,
Αντισημίτες ήτοι αντιμογγόλοι (ΣΗΜ) και αντικινέζοι (ΣΙΝ) ειμαστε διότι οι Κινέζοι κατέσφαξαν τον Ιωνικό Ελληνισμό Γιουνάν στην Ασία. Ισως θα πρεπε να ανοίξεις κανένα βιβλίο αρχαιολογίας ή καλύτερα γεωγραφίας διότι εκεί στην Ασία έμειναν μόνον τα ελληνικά τωπονύμια (Γιουνάν, Νίγια, Ιαβα-Γιαβα, Ινδονησία, Φιλιππίνες, ΙΑFΩΝΙΑ ή Απω Ιωνία) και δεν έμεινε κανένας Έλληνας Ίωνας ζωντανός διότι όλοι κατασφάχτηκαν από τους Κινέζους και οι Ελληνίδες γυναίκες βιάστηκαν από τους Κινέζους για να παραχθούν οι λευκοκίτρινοι μογγόλοι.
Οι μογγόλοι δεν χρειάζεται να πούμε για το τι έκαναν στην ευρώπη και στην ελλάδα. Είναι γνωστά τα ..."φιλανθρωπικά" έργα των "φιλανθρώπων" Ταμερλάνου, Αττίλα κλπ.
Οι σημιτες-μογγόλοι ήτοι οι ιουδαίοι κατέσφαξαν και κατασφάζουν ακόμα τους Έλληνες και ειδικώς τους Παλαιστίνιους αρχαίους Κρήτες της αρχαίας Ελληνικής Παλαιστίνης - Παλαισατίας - Φιλισταίας συμφώνως με εντολές του μισέλληνα ανθρωποφάγου αιμοπότη προφήτου του Γιαχβεχ Ζαχαρία (ΙΔΕ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ), (Βλ. και σφαγή των Ελλήνων στην Κύπρο από Εβραίους στα πρότυπα των εντολών του Ζαχαρία: Έτρωγαν τις σάρκες τους, Και έπιναν το αίμα τους, και κρεμούσαν τα έντερα πάνω τους!)


Φιλο"χουντικοί" είμαστε, διότι καταρχάς η κυβέρνηση αυτή μπήκε σφήνα και πρόλαβε εγκαίρως την σχεδιαζόμενη πραγματικά χείριστη και πραγματικά αμερικανοκίνητη χούντα των μασόνων στρατηγών (Περίδη , Εσερμαν) υπο την ηγεσία του εβραιοσάξονα και άρα μογγόλου Γλυξμπουργκ και υπο τις διαταγές του προέδρου των ΗΠΑ Τζόνσον ο οποίος το Καλοκαίρι του '67 διέταξε τον Γλυξμπουργκ να ανατρέψει με τα αντι-κινήματα τον Παπαδόπουλο λόγω ότι εντωμεταξύ στον αραβοισραηλινό πόλεμο των 6 ημερών ο Παπαδόπουλος είχε πει "ΟΧΙ" στην αερογέφυρα του ΝΑΤΟ προς βοήθεια των Ισραηλινών και άρα είχε πεί "ΟΧΙ" στην κλιμάκωση του Αραβοισραηλινού πολέμου σε ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ μεταξύ ΝΑΤΟ-ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ, τον οποίο τρίτο παγκόσμιο προφήτευαν-(διάβαζε: προγραμμάτιζαν) τα σιωνιστικά επιτελεία (ΟΛΑΜ ΜΠΕΡΙΘ) των "Μαρτύρων του Ιεχωβα" να συμβεί δια το 1975. Αυτό σε αντίθεση με τους σημερινούς ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ δημοκράτες-οχλοκράτες που αφήνουν ξέφραγγο αμπέλι τη χώρα για να διέρχονται όλοι οι στρατοί του ΝΑΤΟ και για να πηγαίνει ο ελληνικός στρατός σε τυχοδιωκτικές εκστρατείες του ΝΑΤΟ στην Ασία και αλλού ώστε να εμπλακούμε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
και Φιλο"Χουντικοί" είμαστε διότι τότε είχε μπεί μια τάξη στη χώρα, μια τάξη στο μπάχαλο και στην ασυδοσία και προδοσία που επικρατούσε και παλιότερα και που επικρατεί σήμερα, και είχε μπει μια τάξη στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ με τα οικονομικά μέτρα του άριστου Οικονομολόγου Σπύρου Μαρκεζίνη ο οποίος ανάστησε 2 φορές την Ελληνική οικονομία που την είχαν διαλύσει οι ελληνοεβραίοι δημοκράτες και ο οποίος έφερε ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ και ΑΝΘΟΥΣΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ το οποίο πλεόνασμα αργότερα καταχράστηκαν και καταλήστευσαν οι ελληνοεβραίοι και οι σολια-ληστές της μεταπολίτευσης με σημερινό συνολικό χρέος 1,1 τρισεκατομμύρια ευρώ και την χώρα μας υπόδουλη σε ξένη κατοχική Τροϊκα.
Αντιδημοκράτες είμαστε διότι σύμφωνα με τον άριστο Πολιτειoλόγο όλων των εποχών Αριστοτέλη η Δημοκρατία είναι το χείριστο ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ (αφύσικο) πολίτευμα και πρόκειται για εκτροπή της πολιτείας. Μεγαλύτερη Ανάλυση περί τουτου γίνεται στο παρακάτω κείμενο:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html
Τα 3 άριστα πολιτεύματα κατά τον Αριστοτέλη είναι τα εξής:
1) Βασιλεία (δι'αγωνισμάτων-μονομαχιών, όχι κληρονομική όπως τον μογγόλων Γλυξμπουργκ)
2) Αριστοκρατία (Των Αρίστων, ή Αξιοκρατία)
3) Πολιτεία
Εκτροπή αυτών των 3ων άριστων είναι τα ακόλουθα παραφύσιν αφύσικα εκτρωματικά πολιτεύματα:
1) Τυρρανία
2) Ολιγαρχία
3) Δημοκρατία

Αντιδημοκράτες είμαστε επίσης λόγω ότι αντίθετα με την προπαγάνδα που επικρατεί στα ελληνικά σχολεία η αφύσικη εγκληματική Δημοκρατία δεν ειναι ελληνική εφεύρεση αλλά είναι εβραική εφεύρεση του εβραικού Δήμου Γεφυραίων των Αθηνών, των εβραίων με τα εξελληνισμένα επώνυμα Αρμόδιου και Αριστογείτονα (ερωτιδείς-ομοφυλόφιλοι) και δολοφόνοι των Άριστων Πεισιστρατιδών.
Η Δημοκρατία και οι συμπαιγνιακοί ελληνοεβραίοι προδότες άχρηστοι-κλέφτες ηγέτες που εκλέγετε σταθερά εσείς οι προδότες νεοραγιάδες νεοέλληνες ρουσφετολήπτες, είναι αυταπόδεικτο ότι έφερε τη χώρα σε αυτά τα χάλια που βρίσκεται σήμερα και αν δεν γίνει τομή εκ των έσω και αν δεν γίνει επανελλήνιση το συντομότερο δυνατόν τότε είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι η χώρα θα πάει από το κακό στο χειρότερο με τελικό αποτέλεσμα την ολική γενοκτονία των ελλήνων.
Να δούμε λοιπόν ποιος έχει θέση εδώ ή δεν έχει. Διότι αν δεν έχουμε εμείς θέση εδώ τότε ασφαλώς δεν θα πρόκειται για ελληνικό φόρουμ αλλά θα πρόκειται για φόρουμ της τουρκίας ή του ισραήλ και θα πρέπει να αλλαξει όνομα σε Defencenet.TR ή Defencenet.IL
Η σειρά σου λοιπόν οπαδέ της μισελληνικής παλαιάς εβραικής διαθήκης.



Υ.Γ. Ο Παπαδόπουλος σχεδίαζε ομαλή μετάβαση και πολιτειακή αλλαγή με τον Σπύρο Μαρκεζίνη ο οποίος είπε πάλι "ΟΧΙ" για αερογέφυρα του ΝΑΤΟ προς το Ισραήλ το 1973, αλλά όσον αφορά την Κύπρο, ναι πάντου υπάρχουν εφιάλτες, έτσι και από την Κυβέρνηση Παπαδόπουλου πετάχτηκε και ο εφιάλτης Σιωνιστής Ιωαννίδης (Γιοβάνοβιτς εβραίος Ιωαννίνων) ο οποίος και μέσω του στρατηγείου της MOSSAD της "κλινικής" του Αλ-Λαζάρ ή Αλζαράκη (<<ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ >> στην περιοχή ΣΤΕΓΗ ΠΑΤΡΙΔΟΣ) ανέτρεψε τον παπαδόπουλο και τον Σπύρο Μαρκεζίνη για να διαπράξει την προδοσία της Κύπρου κατ'εντολές των Σιωνιστικών αφεντικών του. (Κίσσιγκερ κ.λπ.) Όσον αφορά την Κύπρο όμως υπενθυμίζουμε στους επιλήσμονες νεοέλληνες ότι ο Αττίλας Β' όπου χάθηκε και το μεγαλύτερο κομμάτι της Κύπρου έγινε επί δημοκρατικής μεταπολίτευσης όπου ο Τουρκοεβραίος Ντολμες Καρα-Αμαν-Αλής πέταξε και το διαβόητο: "Η Κύπρος Πέφτει Μακριά"...Άρα λοιπόν ιδού οι προδότες. Ανοίξτε το φάκελο της Κύπρου για να γίνει ο τελικός λογαριάσμος και αφήστε στην άκρη τα σάπια.


Κατοπινό ΥΓ: Σοβαρή παράλλειψη στα ως άνω αναφερόμενα "φιλανθρωπικά έργα" των λευκοκίτρινων μογγόλων είναι τα έργα των μογγόλων της γενοκτονικής πόρνης Τουρκίας (Προωθημένη Μογγολική Ορδή Σελτζούκων - & Ουϊγκουρ από το Κινεζικό Τουρκεστάν) εναντίον Αρμενίας, Ελλάδας και αυτόχθονων λαών Μικράς Ασίας και Ευρώπης.


ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ" ΠΡΟΣ ΤΟ "DEFENCE-NET"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/defence-net.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις