ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Monday, 17 January 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ" ΠΡΟΣ ΤΟ "DEFENCE-NET"

O.E.A. & Ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» προς τους Έλληνες Αναγνώστες,

Θέμα: Καταγγελία δια πλαστογραφία των κειμένων της ΟΕΑ την οποία τελεί το «defence-net» με άνωθεν παραγγελίες, εξαφανίσεως του πνεύματος και του νοήματος των κειμένων της ΟΕΑ.

Το ιστολόγιο καταγγέλλει στους έλληνες πατριώτες αναγνώστες του διαδικτύου ότι το defence-net συστηματικά εξαφανίζει τις επικεφαλίδες τις οποίες θέτει το ιστολόγιο και η ΟΕΑ πάνω στα κείμενά τους ελληνικής εθνικής ασφαλείας τα οποία προωθούνται προς το forum του «defence-net», και κατά κανόνα αντικαθιστά τις επικεφαλίδες της ΟΕΑ με άλλες επικεφαλίδες άχρωμες, άοσμες, απόλεμες, άκαπνες, και προδοτικές!

Παράδειγμα:

Σε επικεφαλίδα του ιστολογίου:
«Δόλιος αποπροσανατολισμός των Ελλήνων από την πραγματική ενιαία στρατιωτική απειλή του άξονος "ΒΑΣΤΡ" με σκοπό την γενοκτονία μας»,
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html
η οποία επισημαίνει προδοσία και άνοιγμα από πολλαπλές κερκόπορτες στον Βορρά της Ελλάδος, εκ μέρους των προδοτών ελληνοεβραίων και μασόνων πολιτικών, του ελληνοεβραικού ΠΑΣΟΚ, και των μασόνων στρατηγών του ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ, το «defence-net» εξαφάνισε την επικεφαλίδα του ιστολογίου και έθεσε ως επικεφαλίδα απλά το «Ανησυχώ»:
http://www.defencenet.gr/forum/index.php?topic=18825.50
(τοποθετώντας την ανάρτηση κάπου μέσα σε δικό τους ήδη ανοιχτό θέμα ώστε να χαθεί και στα …ψιλά…)
αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι τετελεσμένη προδοσία, αλλά ενδεχομένως να είναι και ανησυχία παρανοϊκών – γραφικών, και αδικαιολόγητη ανησυχία υπερβολικά ευαίσθητων και κακώς πληροφορημένων ατόμων!!!

Καλούμε το defence-net να σταματήσει αυτή την προδοτική πολιτική γιατί εάν όχι θα δεχτεί τέτοια διανοητική επίθεση που θα το εξαφανίσουμε τελείως από το ελληνικό διαδίκτυο, και θα μηδενίσουμε το ποσοστό των αναγνωστών του.

Το defence-net θέτει ειδικούς κανόνες για την ΟΕΑ και απαγορεύει την δημοσίευση και την ανάρτηση των κειμένων της ΟΕΑ στο forum του, με την γελοία αιτιολογία ότι «ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ» (Σημ: Οι αρχαίοι έλληνες γράφανε μόνο στα κεφαλαία – τα πεζά είναι εφεύρεση του ανθελληνικού βυζαντίου και των χριστιανικών χρόνων οι οποίοι και αλλοίωσαν και κατέστρεψαν την αρχαϊκή μας γραφή και γλώσσα).

Αυτό είναι ευνόητο ότι είναι διαταγή της ΚΥΠ/ΕΥΠ προς την εξαρτόμενη από την ΚΥΠ/ΕΥΠ ιστοσελίδα του defence-net, και στο σημείο αυτό προειδοποιούμε και την ΚΥΠ/ΕΥΠ να σταματήσει αυτές τις εμετικές μεθοδεύσεις καταπνίξεως και αποσιωπήσεως των κειμένων της Ο.Ε.Α., διότι θα δεχτεί τέτοια επίθεση διαδικτυακή και η ΚΥΠ/ΕΥΠ σε σημείο που δεν θα έχουν οι άνδρες της ΚΥΠ/ΕΥΠ μούτρα να κυκλοφορήσουν στο δρόμο.

Αρκετά η προδοσία την οποία τέλεσε αυτή η βρωμερή υπηρεσία εξαρτώμενη από τους εβραίους και από τους μασόνους των Ηνωμένων Πολιτειών και από την MOSSAD, εναντίον της Ελλάδος.

Καλούμε, δηλαδή διατάσουμε ως ανώτεροι διανοητικώς και ως ανώτεροι πατριωτικώς, τους προδότες κυπατζήδες δημοσιογράφους του defence-net, αντί να κάθονται και να ψάχνουν σαν αρουραίοι πανικόβλητοι πως θα κρύψουν τα κείμενα και τις επικεφαλίδες των κειμένων της Ο.Ε.Α. μέσα στο βρωμερό forum τους, τους καλούμε να ασχοληθούν κατεπειγόντως με την προδοσία η οποία τελείτε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, μέσω πωλήσεως της Ε.Α.Σ. (Βιομηχανία: Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων) προς το Ισραήλ, μέσω της επισκέψεως Lieberman, προς τον τοπικό εβραίο προδότη και ομοφυλόφιλο πρωθυπουργό της Ελλάδος Παπανδρέου Μινεϊκο, και προς τους δύο Τούρκους Υπουργούς Άμυνας Τουργκούτσογλου ή Τουργκούτ ή Βενιζέλο και Μπεγλίτη ή Μπεγκλιτ, διότι εάν η Ελλάδα πουλήσει αυτή τη μοναδική βιομηχανία η οποία παράγει πυρομαχικά και η οποία μπορούσε κάλλιστα να παράγει τα πυρομαχικά των 120mm ΚΑΙ τα αντιαρματικά βλήματα κινητικής ενέργειας ΚΑΙ τα εκρηκτικά χημικής ενέργειας των ελληνικών αρμάτων μάχης Leopard-2A4 και Leopard-2Hel, τότε η Ελλάδα και η Ελληνική άμυνα θα καταστραφεί τελείως διότι οι έλληνες προδότες πολιτικοί και οι στρατηγοί του ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ, συναίνεσαν στην πώληση της βιομηχανίας προς το Ισραήλ, ώστε η Ελλάδα να μην δύναται να παράγει πυρομαχικά και να μη δύναται να αμυνθεί εναντίον επιθέσεως Τουρκικών ταξιαρχιών αρμάτων μάχης. Ήδη ο προδότης Τουργκούτ-Βενιζέλος, συζητά με το προδοτικό ΚΥΣΕΑ των στρατηγών και των λοιπών πολιτικών προδοτών του ΠΑΣΟΚ, για το εάν και πότε και με ποιο τρόπο θα παραγγείλουν τα πρώτα 9000 βλήματα για τα άρματα LEOPARD. 9000 βλήματα με ρυθμό βολής 6 βλημάτων το λεπτό για τα 353 άρματα Leopard-2A4 και Leopard-2Hel, επαρκούν μόνο για αρματομαχία 5 λεπτών της ώρας! Απαιτούμε από τους προδότες δημοσιογράφους του defence-net να θυμηθούν την νεανική τους καταγωγή και να εκθέσουν πλήρως την προδοσία, και εις τα αμυντικά περιοδικά τα οποία τυπώνουν, αλλά και στις ιστοσελίδες τους και στο forum τους. Δεν είναι δυνατόν να εμπαίζεται ο ελληνικός στρατός με το αν θα παραγγελθούν τα 9000 βλήματα τα οποία επαρκούν μόνο για 5 λεπτά της ώρας αρματομαχία. Διότι αν το δεχτείτε αυτό δημοσιογράφοι του defence-net τότε γαμιέστε όλοι εκεί μέσα μαζί με τους «έλληνες» μασόνους στρατηγούς και μαζί με τους εβραίους προδότες πολιτικούς, γαμιέστε σύσσωμοι εκεί μέσα και άνευ ουδεμίας εξαιρέσεως. Καλούμε τους δημοσιογράφους τους προδότες του defence-net να εξηγήσουν μέσα από τις ιστοσελίδες τους ότι μια σοβαρή παραγγελία για αρματομαχία 7 ημερών πρέπει να περιλαμβάνει παραγγελία άνω του 1.000.000 βλημάτων των 120mm. Και δια ταύτα είναι απαραίτητη η Βιομηχανία Ε.Α.Σ. στην Ελλάδα και υπό Ελληνική διοίκηση και στελέχωση, διότι αν αυτά τα βλήματα παραγγελθούν στο εξωτερικό με τις τρελές εκβιαστικές τιμές των 6.000 Ευρώ το ένα, τότε δεν επαρκεί όλος ο προϋπολογισμός της Ελλάδος για να πληρωθούν αυτά τα βλήματα.

Επομένως η μόνη δυνατή λύση είναι η διατήρηση αυτής της βιομηχανίας στα ελληνικά χέρια υπό την διοίκηση του ελληνικού στρατού. Διαφορετικά θα χάσουμε όλες τις αρματομαχίες στον Έβρο και η Ελλάδα θα σαρωθεί από τα άρματα μάχης της Τουρκίας και των λοιπών χωρών της Β.Α.Σ.Τ.Ρ., δηλαδή Βουλγαρίας – Αλβανίας – Σκοπίων ΚΑΙ Ρουμανίας.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ (!!!) προδότες δημοσιογράφοι του defence-net (!!!) και αντί να σαμποτάρετε την ΟΕΑ συνεργήστε μαζί με την ΟΕΑ για την αφύπνιση και των λοιπών αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων και των λοιπών ελλήνων, για να εκδιώξουμε όλοι μαζί από την Ελλάδα τους προδότες ελληνοεβραίους πολιτικούς Παπανδρέου – Μινεϊκο – Τσαντ – Τσίδεν Μπάουμ, και τους βρωμερούς προδότες Τούρκους Ντολμέδες οι οποίοι παριστάνουν τους Υπουργούς Άμυνας, ήτοι τον Τουργκούτσογλου ή Τουργκουτ ή Βενιζέλο, και τον Μπεγλίτη ή Μπεγκλίτ.

ΑΡΚΕΤΑ πια η Ελλάδα έχει προδοθεί από Τουρκοεβραίους οι οποίοι παριστάνουν τους «έλληνες» υπουργούς και τους «έλληνες» πρωθυπουργούς του τύπου Καρα-αμαν-αλή, και του τύπου Μεϊμαράκη ή Μπέη – Ομαρ, του καθάρματος του Τούρκου από την Κρήτη ο οποίος πριν απ’το ΠΑΣΟΚ διέλυσε τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Γ. Καραγεωργίου και ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ»


Υστερόγραφο του ιστολογίου:
Προδοτικά παλιά μέλη του forum του defence-net και πιθανοί συντάκτες του defence-net έφτασαν στο προδοτικό σημείο να διαδίδουν ότι η Ρουμανία δεν αποτελεί καμία απειλή για την εθνική ασφάλεια της Ελλάδος και ότι έτσι δεν ανήκει στον άξονα ΒΑΣΤΡ και άρα η ΟΕΑ και το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» τάχα ψεύδονται και είναι υπερβολικοί!
Καλούμε τα ως άνω προδοτικά καθάρματα να κοιτάξουν πίσω στην «Υπόθεση Κρανιδιώτη» και να δουν για ποιο λόγο και για ποιο σκοπό εστάλει ο Κρανιδιώτης εκεί στη Ρουμανία από την κυβέρνηση του εβραίου Σημίτη και του βοθρογούρουνου Πάγκαλου.
Διότι όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει γαμημένοι προδότες του defence-net, οι Ρουμάνοι από την εποχή του Άρη Βελουχιώτη και ακόμη παλιότερα διεκδηκούσαν την Θεσσαλία ως Ρουμανικό έδαφος και διεκδικούσαν ύπαρξη (ανύπαρκτης) Ρουμανοβλαχικής μειονότητας στην περιοχή!!! Ο Βελουχιώτης αν και κομμουνιστής έδρασε παραδόξως πατριωτικώς και σκότωσε τον Ρουμάνο πρίγκηπα DIAMANTE που εστάλει στη Θεσσαλία για να δημιουργήσει κίνημα μειονότητας και κίνημα απόσχισης της Θεσσαλίας από την Ελληνική Κυριαρχία. Οι μοντέρνες προδοτικές «Αριστερές» του κώλου κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και ο Κρανιδιώτης με εντολή Σημίτη και Πάγκαλου εστάλη στην Ρουμανία με αποστολή την αναγνώριση Ρουμανοβλαχικής μειονότητας στην Θεσσαλία !!!.
Ο προδότης Πάγκαλος λόγω ότι γνώριζε το ρίσκο του συγκεκριμένου αεροπορικού ταξιδιού έστειλε τον υφιπουργό Κρανιδιώτη και δεν πήγε ο ίδιος. Η Ο.Ε.Α. μέσω βολής ψυχρού πλάσματος εξ ‘ αποστάσεως κατέρριψε το τάχα απόρθητο προεδρικό αεροσκάφος στο οποίο ήταν ο Κρανιδιώτης, ομάδα δημοσιογράφων (που γνώριζαν την προδοσία) και ο γιος του μέσα, ώστε να εξοντωθεί ο ίδιος και το γένος του προδότη σύμφωνα με τον Αρχαίο Ελληνικό Σπαρτιατικό Νόμο και σύμφωνα με την Προσταγή του Κολοκοτρώνη. Ο προδότης Πάγκαλος πανικόβλητος μίλησε για δολοφονία αλλά κανένα δικαστήριο δεν τόλμησε να σκαλίσει την υπόθεση παραπάνω παρόλο που η ΟΕΑ είχε αναλάβει με έγγραφα της πλήρως την ευθήνη αναφέροντας όλες τις λεπτομέρειες. Έτσι τα χρέωσαν όλα στον κακομοίρη τον πιλότο!! Από τότε δεν ακούστηκε ξανά «Γκιχ» ούτε η παραμικρή κουβέντα για αναγνώριση Ρουμανοβλαχικής μειονότητας στη Θεσσαλία. Μούγκα τα πολιτικά προδοτόσκυλα, γιατί μόνο αυτή τη «γλώσσα» καταλαβαίνουν. Κανονίστε λοιπόν συνεχίζοντας την προδοτική σας πορεία να έχετε ανάλογο τέλος.

Υστερόγραφο 2:
Στο forum του defence-net ακούγονται και «βαρυσήμαντα σοφά πράματα» του τύπου «Αυτά που ακούγονται για μη επιχειρησιακή ετοιμότητα των S-300 είναι σημειολογία και σημαίνει ότι οι S-300 στην Κρήτη είναι ομοιώματα και όχι πραγματικοί πύραυλοι!!!»
Ώρα λοιπόν να μάθετε την αλήθεια από το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» για ποιο λόγο οι «S-300» δεν δοκιμάζονται, με άνοιγμα του Ραντάρ, βολές δοκιμαστικές, κλπ, κλπ.
Όχι ανόητα μέλη του defence-net forum, οι S-300 δεν είναι ομοιώματα.
Είναι πραγματικοί Ρωσικοί πύραυλοι που προδοτικώς μεταφέρθηκαν από την Κύπρο που ήταν η αρχική θέση τους στο δυτικό τμήμα της Κρήτης που είναι τώρα.
Κάποιες φορές στην αρχή ανοίχτηκε ενδεχομένως το Ραντάρ αυτού του Πυραυλικού Αντιαεροπορικού και Αντιβαλλιστικού προηγμένου Ρωσικού συστήματος.
Όμως το πανίσχυρο Ραντάρ (εμβέλειας 300+ χιλιομέτρων) αυτού του Ρωσικού Συστήματος είναι σχεδιασμένο όταν ανοίγει, εκτός από την ανίχνευση τυχόν εχθρικών στόχων ,αεροσκαφών, πυραύλων, κλπ, να διεξάγει και ένα τρομερό ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ τυφλώνοντας στην κυριολεξία όλα τα γειτονικά ραντάρ και οπλικά συστήματα κυρίως δυτικού (Αμερικανο-Ευρωπαϊκου) τύπου.
Οι Αμερικανοί ως γνωστών στην αποικία τους που λέγεται Ελλαδιστάν διαθέτουν εκεί την Στρατιωτική Βάση της Σούδας γεμάτη με δικά τους ραντάρ και ηλεκτρονικά.
Έτσι λοιπόν διαμαρτυρήθηκαν οι Αμερικανοί και από τότε δεν ξαναάνοιξαν και δεν ξαναλειτούργησαν πότε οι «S-300».
Διότι αυτή είναι η σύγχρονη Ελλάδα, ένα χρεοκοπημένο κράτος μπανανία, μια αποικία των ΗΠΑ και των Αρχιραββίνων Βαρούχ εκεί στη Νέα Υόρκη, που έχουν ως υπαλληλάκο τους τον πιο ηλίθιο εβραίο σκύλο Ραν-Ταν-Πλαν όλων των εποχών, ήτοι τον Παναδρέου – Μινεϊκο – Τσαντ –Τσιδεν Μπαουμ._

2 comments:

Konstantinos said...

Απόσπασμα σχολίου από forum του defence-net

Πάντως η τοποθέτηση S-300 στη Σκύρο μια καλη επιλογή, μεταξυ πολλων αλλων επιλογών. Τα περι "της προδοτικής κυβερνήσεως Αθηνών" και "προδοτες" δεν πρεπει να λέγονται αβασάνιστα, εγω δεν συμφωνώ με αυτους τους χαρακτηρισμούς και με τα οσα γνωριζω
.
http://www.defencenet.gr/forum/index.php?topic=18825.50

Μετάφραση

Ανησυχώ αλλά μέχρι εκεί που μας… παίρνει.

Η παρούσα επισήμανση δεν αποτελεί αιχμή κατά του συγκεκριμένου σχολίου.
Θέλω να καταδικάσω την επικρατούσα ιδεολογία-πρακτική του politically correct.
Δηλαδή στο όνομα μιας φραγκο-λεβαν-τίνικης κακώς εννοούμενης και ιδιαίτερα βολικής ευγένειας επιλέγουμε να μιμηθούμε την στρουθοκάμηλο και απαιτούμε δικαστικές αποφάσεις για να δεχτούμε ως προδοτική οποιαδήποτε συμπεριφορά “βγάζει μάτι“.
Η απλή λογική και οι διδαχές των Ελλήνων Πατέρων μας, φαίνεται ωχριούν μπροστά στο μεγαλείο των “Μογγόλων Πατέρων” για κάποιους…

ΠΛΑΤΩΝ: Η ιδεώδης πολιτεία χαρακτηρίζεται από τέσσερις αρετές: σοφία, ανδρεία, σωφροσύνη και δικαιοσύνη.

Βλέπει κανείς κάποια από τις ανωτέρω αρετές σε κάποιον πολιτικό “άνδρα”;
(και μία φράση από ένα site που νομίζω τα λέει όλα:
Only pathetically weak people that don't have the balls to say what they feel and mean are politically correct pussies.)

Όσο για τα κεφαλαία, στα οποία η Ο.Ε.Α. έχοντας τα α…απαραίτητα “προσόντα”, ορθώς γράφει τα κείμενα της, είναι γεγονός πως σε οποιοδήποτε forum “ιδεών” κάνει το λάθος κάποιος ν’ αναρτήσει κείμενά της η πρώτη αντίδραση των στρουθοκαμήλων είναι τα “κεφαλαία σε στραβώνουν” (;) και σαν δεύτερη φυσικά θ’ αρχίσουν να μιλάνε για σεντόνια και παπλώματα.
Ελλείψει επιχειρημάτων…Ουδείς δεν επιχειρηματολογεί επί της ουσίας με την Ο.Ε.Α. Περίεργο ή Αδύνατον; .

ΕΛΛΗΝ VS CHAOS said...

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Κωνσταντίνε. Αυτά βλέπουμε και εμείς και έχουμε αηδιάσει με τους νεοέλληνες (εκτός ελλάχιστων εξαιρέσεων). Στο όνομα της "πολιτικά ορθής άποψης" γίνονται ανεκτές οι πάσης φύσεως προδοσίες των πολιτικών και των εχθρών του έθνους. Και όχι μόνο γίνονται ανεκτές αλλά το χειρότερο είναι ότι στο τέλος οι νεοέλληνες αντί να στραφούν εναντίον των πολιτικών προδοτών στρέφονται εναντίον αυτού που κάνει τις καταγγελίες, δηλαδή εναντίον της ΟΕΑ!!! Αηδία και εμετός. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάντια του νεοέλληνα της πρώην πολεμικής φυλής... Ο χριστιανισμός και οι φράγκοι έκαναν τη μέγιστη δυνατή ζημία. Πετυχαν τον σκοπό τους οι ραββίνοι...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις