ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Monday, 17 January 2011

Πλησιάζει η ώρα της κρεμάλας…http://www.ellasghtoyfotos.com/?p=5094
http://www.youtube.com/watch?v=nc_9lJntgrU

2 comments:

Πάνος said...

ειναι προσφατο το βιντεο?γιατι δειχνει οτι δημοσιευτηκε στις 10 μαρτιου!

Konstantinos said...

Ήμουν κι εγώ εκεί.
Και τι θα λέω στα παιδιά μου (αν προλάβω να κάνω);
Ότι ήταν η μέρα που συνειδητοποίησα σε τι επίπεδο εγκεφαλικού εκφυλισμού έχει περιέλθει αυτός ο ξεφτιλισμένος λαός.
Πήγα μαζί μ έναν φίλο μου οικογενειάρχη, αλλά που το λέει η καρδιά του (πρώην Καταδρομέας), “θυσιάζοντας” τον λίγο χρόνο ξεκούρασης που όλοι έχουμε άλλωστε.
Η σύζυγός του έμεινε σπίτι με τα δυο μωρά τους γεμάτη ντροπή που ο φόβος για ενδεχόμενο κίνδυνο που μπορούσαν να διατρέξουν τα παιδιά στην διαδήλωση την κράτησε μακριά από το καθήκον (κακώς κατά την γνώμη μου).
Πήγαμε και τι αντικρίσαμε;
Την ημέρα της συζήτησης του λαθρονόμου, την ημέρα που η Ελλάς δεχόταν πισώπλατο χτύπημα, την ημέρα που ο Εφιάλτης έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά εδώ και χιλιάδες χρόνια, αντικρίσαμε μια “χούφτα” ανθρώπους να φωνάζουν ασθενικά ανούσια συνθήματα και από αυτούς ακόμα λιγότεροι ήταν οι πραγματικοί απλοί πολίτες που κατέβηκαν με μια κρυφή ελπίδα…Οι υπόλοιποι… τα γνωστά μαγαζιά που πουλούσαν την πραμάτεια τους.
Τέσσερα περίπου εκατομμύρια λαού διαθέτει αυτή η κάποτε ένδοξη πόλη, που στο διάολο ήταν όλοι αυτοί εκείνη την ημέρα, να σταθούν μπροστά στη βουλή και με μια κίνηση να παρασύρουν τους θλιβερούς ματατζήδες που ντρόπιαζαν την στολή με την απάθεια τους μπροστά στην ευθύνη που έχουν αναλάβει να φυλούν τους νόμους και το σύνταγμα, και σαν κύμα να ξεπλύνουν την βουλή από την κόπρο του Αυγείου.
Μα θα σας πω που ήταν.
ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ με Λάκηδες και Μάκηδες.
Ότι συνέβη στην χώρα από εκείνο το σημείο και ύστερα είχε απλώς διαδικαστικό χαρακτήρα ακριβώς όπως αρμόζει σ’ έναν λαό αυτόχειρα.

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις