ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Sunday 16 January 2011

The end of the hebrewsaxon Armageddonology frauds. The Real Mayas speak about 2011-2012 !!

To ιστολόγιο καλεί για τελευταία φορά τους νεοέλληνες, αν τους έχει απομείνει καθόλου ελληνική συνείδηση, φιλότιμο και και επίγνωση της πανάρχαιας μνήμης και του λαμπρού παρελθόντος τους, να διαδώσουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό στο εξωτερικό την κάτωθι ανάρτηση. Υποστηρίξτε και βοηθήστε τους εναπομείναντες Μάγιας και τους Πρεσβυτέρους τους στη Γουατεμάλα. Διαδώστε το μήνυμα τους στον Κόσμο, ως αισιόδοξο μήνυμα και ως μήνυμα που ξεσκεπάζει διάπλατα την εβραιοσαξονική αρμαγεδδωνολαγνική απάτη περί του 2012.
http://hellenandchaos.blogspot.com/2011/01/end-of-
hebrewsaxon-armageddonology.html



Παραθέτουμε το διαφωτιστικό σχόλιο και e-mail του φίλου του ιστολογίου «Perseas»
Το ιστολόγιο τον ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά του.:

Η Σύνδεσις του Ημερολογίου των Μάγιας

Από την Κεντρική Αμερική, ο Πρεσβύτερος των Μάγιας στην Γουατεμάλα, Ντον Αλεξάνδρο, μιλά για τεράστιους και επαναληπτικούς κύκλους στο χρόνο. «Το Ημερολόγιο των Μάγιας δεν πρέπει ποτέ να αλλαχτεί, επειδή είναι βασισμένο στα Άστρα», σημειώνει. Το δύσχρηστο Δυτικό αντίστοιχο ημερολόγιο, από την άλλη μεριά, έχει αλλάξει πολλές φορές και δεν είναι ακόμη πολύ ακριβές. «Αυτή η γνώση, μεταλαμπαδεύτηκε στους Μάγιας από τους Αμπουέλος, τους παππούδες μας, οι οποίοι ήρθαν από τα Άστρα», ανάφερε ο Πρεσβύτερος Ντον Αλεξάνδρο. Αινιγματικά συνδέει την προέλευση και το πεπρωμένο των Μάγιας με το αστρικό σμήνος των Πλειάδων (Πλειάδειοι – Ανδρομεδείς) οι οποίοι αναφέρει ότι λεγόταν «Μέϊ».
Σύμφωνα με το έργο του αρχαιοαστρονόμου Άντονυ Αβένι, ορισμένες τοποθεσίες των Μάγιας μοιάζουν να είναι ευθυγραμμισμένες με τις Πλειάδες όταν αυτές ανατέλλουν εις το Ζενίθ τους. Ένα από τα άστρα στον αστερισμό των Πλειάδων, «Οι 7 αδελφές», λέγεται «Μέα» (Maia). Η αποκρυπτογράφηση της Αρχαίας τους Γλώσσας (των Μάγιας) που αποτελείτε παραπάνω από το 1/3 από Ελληνικές λέξεις (Olmeka = Όλμος, Tellines = Έλληνες, οι θεοί τους, κλπ), ολοκληρώθηκε επιτυχώς κατά τη δεκαετία του ’60 στη Ρωσία (για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βιβλίο του Eric and Graig Umland "Mysteries from the Antiquity", "Μυστήρια από την Αρχαιότητα"), αλλά τα αποτελέσματα παραμένουν ακόμη απόρρητα.
Οι Μάγιας ισχυρίζονται ότι ήρθαν εδώ πριν 400.000.000 έτη – αυτός ο ισχυρισμός τους υποστηρίζεται από μια πρόσφατη ανακάλυψη που παρουσιάζεται στο Εθνικό Μουσείο του Μεξικού, και αφορά μια αρχαία απεικόνιση της Γης, στην οποία παρουσιάζονται μορφολογικοί χάρτες των Πολικών Περιοχών του πλανήτη μας, όπως αυτές φαίνονται δίχως τη σημερινή κάλυψη από πάγο!
Για τους παραπάνω λόγους και κάποιους άλλους, έχω την πεποίθηση ότι οι αυθεντικοί κάτοικοι του Φαέθωνα ήταν Έλληνες που προήλθαν από άλλα πλανητικά συστήματα.


"To 1966 οι Σοβιετικοί κατέγραψαν διαστημικά εξωγήινα μυνήματα στο αστεροσκοπείο του Γκόρκιγ, αλλά μόνο 3 χρόνια αργότερα το 1969, η Τατιάνα Προσκουριάκωφ παραδέχτηκε την άμεση σχέση τους με τα ιερογλυφικά των Μάγιας. Η συνεργασία των Ρώσσων και Αμερικάνων στην εξερεύνηση της Ανταρκτικής που ήταν και η πρώτη βάση των Μάγιας στον πλανήτη Γή, ανεπηρέαστη απο τον ψυχρό πόλεμο του '60 συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας απαγορεύοντας την πρόσβαση σε ανεξάρτητους ερευνητές και αποκρύπτοντας τα ευρήματα. Ξοδεύουν χρόνο και τεράστια ποσά για την μελέτη των Μάγιας και οι δύο υπερδυνάμεις της διαστημικής εποχής. Μετά τόν 2ο παγκόσμιο πόλεμο, η μελέτη των Μάγιας έχει αποκτήσει πρωταρχική σημασία στα πανεπιστήμια της Μασσαχουσέτης, Καλιφόρνιας, Οκλαχόμας, Κονέκτικατ και άλλα. Ομοίως στην Ρωσσία, η Ακαδημία Επιστημών της Σιβηρίας κατασκεύασε ένα τεράστιο ηλεκτρονικό υπολογιστή τροφοδοτούμενο συνεχώς με δεδομένα απο τα κείμενα των Μάγιας σε συνδυασμό με πάσης φύσεως βιομετρικά, μαθηματικά, αστρονομικά και γεωγραφικά δεδομένα, χωρίς να φανερώσουν ακόμα τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας. Είναι γνωστή η ιστορία με την πέτρινη χαρτογράφηση της αθέατης πλευράς της Σελήνης που βρέθηκε στο Γιουκατάν το 1950 και μετά την δημοσίευση σε εφημερίδες της εποχής, αποσιωπήθηκαν τα γεγονότα μέχρι σήμερα."
Source from from the book of Eric and Graig Umland "Mysteries from the Antiquity"


Ο Γάλλος καθηγητής αρχαιολογίας Augustus Le Plongeon ερευνώντας το λεξιλόγιο των Μάγιας βρήκε αρχαιοελληνικές αντιστοιχίες στο 1/3 των λέξεων. Αναφέρει ότι αν και αρχικά οι Μάγιας χρησιμοποιούσαν φωνητικό αλφάβητο, αργότερα εισήγαγαν στην γραφή του 13 ιερογλυφικά στοιχεία που έχουν εντυπωσιακή ομοιότητα με αρχαία Αιγυπτιακά.
Ο καθηγητής V.F.Lopez στα τέλη του 19ου αιώνα, μελετώντας την επίσημη 'βασιλική' γλώσσα των Ίνκας διαπίστωσε εντυπωσιακές ομοιότητες με την Μυκηναϊκή γλώσσα. Στο έργο του 'Les Races Aryenes du Perou' Αναφέρεται λεπτομερώς στα στοιχεία που συγκέντρωσε.
Στην κεντρική Αμερική κοντά στο Μπίμινι αλλά και αλλού έχουν βρεθεί αγγεία που έχουν ολόιδιο σχήμα αλλά και παραστάσεις με αντίστοιχα Κρητικά της ίδιας ηλικίας. Το ίδιο συμβαίνει και με σύμβολα όπως ο διπλός πέλεκυς. Ακόμα και κάποια αρχαιοελληνικά νομίσματα βρίσκονται κατά καιρούς διάσπαρτα στην Αμερική


Ακολουθεί απόσπασμα σημαντικότατης μελέτης του AΝΤΩΝΗ ΘΩΜΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ερευνητή Προϊστορικών Γραφών με τίτλο "ΤΟ ΟΜΦΑΛΙΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΥ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ"
http://www.kairatos.com.gr/myweb/omfaliopedonknosoy.htm

"...Οι Αζτέκοι στις σύνθετες λέξεις για τη λέξη «Θεός» χρησιμοποιούν τη λέξη «τεό» που συναντάται σε πολλά τοπωνύμια. Η πιο περίεργη σύμπτωση είναι στη λέξη «τεοκάλλι» που σημαίνει «το σπίτι του Θεού» και μοιάζει με το αρχαίο ελληνικό «Θεού καλιάς» που σημαίνει «ο βωμός του Θεού». Περίεργη είναι επίσης η φράση των Μάγιας «Κόνεξ 'Ομον Πάνεξ», που ακούγεται το ίδιο με τη φράση «Κόνξ Ομ Πανξ», που έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες στα Ελευσίνια Μυστήρια, των οποίων το μυστηριακό τελετουργικό προέρχεται από την Κρήτη. Την ίδια ελληνική φράση χρησιμοποιούν οι Βραχμάνοι στις θρησκευτικές τελετές τους, με την μορφή «Κάνσα Ομ Πάνσα».

Η γραφή των Μάγια είναι στην κυριολεξία η αρχαία Κρητική γραφή, Γραμμική Α, που έφθασε εκεί από την μεγαλόνησό μας, Η παρουσία του Ελληνισμού είναι ορατή στους Μάγια. Η ζωγραφική, η γλυπτική, η υφαντουργία, όλα Ελληνικά και συγκεκριμένα μινωικά και Μυκηναϊκά. Οι ναοί με τους μονολιθικούς κίονες, που ζυγίζουν 25 τόνους, δεν κτίστηκαν ασφαλώς στην ζούγκλα από τους ιθαγενείς γεωργούς, διότι απαιτούσαν αρχιτεκτονικές, γεωμετρικές γνώσεις και οπωσδήποτε υψηλή τεχνολογία. Επίσης κατασκεύασαν αστεροσκοπεία και στάδια σαν τα Ελληνικά Οι μινωίτες κυβέρνησαν τους Μάγια. Οι Ισπανοί κατακτηταί διηγήθηκαν, ότι η μεγάλη αυτοκρατορική οικογένεια του Περού, η οποία είχε όλα τα υψηλά αξιώματα, ομιλούσε μια ιδιαίτερη γλώσσα, ακατανόητη τόσο από το λαό, όσο και από διερμηνείς. Μήπως αυτή η γλώσσα ήταν η αρχαία κρητική; δηλαδή η αρχαία Ελληνική γλώσσα; . Γνωρίζομε από άρθρα μας στην «ΠΑΤΡΙΔΑ» στα φύλλα της 4 και 5/2/97, στο τεύχος Ιανουαρίου 1997 του περιοδικού «ΔΑΥΛΟΣ», και στο τεύχος Ιανουαρίου-Μαρτίου 1998 του περιοδικού «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΕΣ» (άρθρο για την καρφίτσα του Μουσείου Αγίου Νικολάου Κρήτης), ότι η Ελληνική δεν είναι μόνο η γλώσσα της Γραμμικής Β, αλλά και της Γραμμικής Α, ακόμα δε περισσότερο είναι η γλώσσα των φωνητικών αξιών στα Κρητικά «ιερογλυφικά» τα οποία εχρησιμοποιούντο από τους ιερείς μεχρι και την πρώτη χιλιετία π.Χ.

Να σημειώσουμε ότι απ'όλους τους Προκολομβιανούς λαούς μόνο οι Μάγιας «δημιούργησαν» ένα σύστημα γραφής και η γλώσσα τους διαφέρει τελείως από τις υπόλοιπες γλώσσες της Κεντρικής Αμερικής και του Μεξικού. Πολλές λέξεις της αρχαίας Ελληνικής Κρητικής διαλέκτου συναντούμε στην πανάρχαια Ινδική. αξιοσημείωτος είναι πχ. ο Κρητικός τύπος της αναφ.αντων. όστις, στην δοτική ενικού, -ότιμι-, με κατάληξη που απαντά στο αρχαίο ινδικό, -kasmin. (εγκ.Παπυρος-Λαρους-Μπριτάννικα). Πολλές λέξεις των αρχαίων Ίνκας μοιάζουν με αρχαίες ελληνικές αφού έχουν Μινωική προέλευση. Να σημειωθεί ότι ο Γάλλος ερευνητής Pierre Honore, έχει ανακαλύψει επιγραφές με Κρητικό Γραμμικό Συλλαβάριο στις όχθες του Αμαζονίου, φωτογραφίες των οποίων δημοσίευσε και η ερευνήτρια Μέρτζ. Πιθάρι Κρητικής προέλευσης, που όμοιο του βρέθηκε στην Κνωσό, βρήκαν στο Μπίμινι. Χάλκινοι διπλοί Κρητικοί πέλεκεις Βρέθηκαν στο Ουισκόνσιν και το Οχάιο των ΗΠΑ. Ανάλογα αντικείμενα έχουν βρεθεί και στην Αγγλία...".

Perseas


Σχολιασμός ιστολογίου και Γ.Καραγεωργίου:

Πως ξέρει η Ο.Ε.Α. ότι οι Μάγιας προέρχονται από τον Φαέθωνα;

Απάντησις: Το δήλωσαν οι ίδιοι οι Πρεσβύτεροι των Μάγιας και αυτό έχει δημοσιευτεί σε βιβλία τα οποία κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα, κάτι βιβλία τσέπης ήταν και αν θυμάμαι καλά εκείνου του εκδοτικού οίκου που έβγαλε και για τα «Μυστήρια της Σελήνης», και αυτά τα βιβλία συγκεκριμένα καταθέτουν ότι οι Πρεσβύτεροι των Μάγιας διδάσκουν στους νεότερους ότι ο αρχικός πλανήτης τους … (έρχονται βέβαια από άλλο αστερισμό από άλλο αστρικό σύστημα) αλλά στο δικό μας ηλιακό σύστημα είχαν ως πλανήτη τους τον πλανήτη Φαέθωνα, μεταξύ Άρεως και Διός (σημερινή ζώνη αστεροειδών) τον οποίο βέβαια δεν τον ονόμαζαν έτσι, του δίνουν κάποια άλλη ονομασία.

[σημ: Η ονομασία «Φαέθων» προέρχεται εκ του γνωστού ελληνικού μύθου του οποίου την αποκωδικοποίηση από τις Αιγυπτιακές βιβλιοθήκες, ως καταστραμμένου πλανήτη, βρίσκουμε στα διασωσμένα κείμενα του Τίμαιου/Κριτία:

"η παράδοσις που επικρατεί εις την χώραν σας, ότι δηλαδή κάποτε ο Φαέθων o υιός του Ηλίου, αφού έζευξε το άρμα του πατρός του, επειδή δεν είχε την ικανότητα να ακολουθήση τον ίδιον με τον πατέρα τον δρόμον και τα επί γης επυρπόλησε και αυτός κτυπηθείς από κεραυνόν εφονεύθη, αυτό λέγεται ως μύθος, ενώ η πραγματικότης είναι η "παράλλαξις" των πέριξ της γης περιφερομένων ουρανίων σωμάτων και η καταστροφή από το άφθονον πυρ κατά μακροχρόνια διαστήματα των επί της γης ευρισκομένων όντων." Πλάτων-Τίμαιος 22δ ]

Αναφέρουν λοιπόν αυτοί οι Πρεσβύτεροι των Μάγιας ότι ζητήθηκε (από τους δρακονιανούς) στους προγόνους τους που κατοικούσαν τον Φαέθωνα, να συμμετέχουν στην εξόρυξη του Τιτάνιου το οποίο είναι το μέταλλο με το μέγιστο ποσοστό μεταξύ των μετάλλων του Φαέθωνος, οι Μάγιας αρνήθηκαν, και μάλιστα αρνήθηκαν και κάθε άλλη εξόρυξη από ξένους (διαστημικούς δρακονιανούς) φέρνοντας τους εμπόδια. Έτσι τελικά αυτοί (οι δρακονιανοί) που θέλανε με λύσσα όλο το τιτάνιο από τον Φαέθωνα, κρίναν ότι θα ήταν ευκολότερο να το πάρουν ανατινάζοντας τον Φαέθωνα σε θρύψαλα, ώστε μετά τα σκάφη τους να μπορούν να παίρνουν αυτά τα μικρότερα κομμάτια (αστεροειδείς), και να τους χυτεύουνε κομμάτι – κομμάτι, όπως αυτά περιστρεφόταν γύρω από τον ήλιο στη ζώνη αστεροειδών. Δηλαδή ο πλανήτης έχει διασπαστεί τελείως, έχει γίνει θρύψαλα γύρω από τον ήλιο, και σήμερα ονομάζεται αυτό από τους αστρονόμους, «ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ» (Μεταξύ πλανήτου Άρεως και Διός). Μάλιστα πολλά από αυτά τα κομμάτια από την καταστροφή του Φαέθωνος από αυτό το πλανητικό κακούργημα των δρακονιανών, έπεσαν και πάνω στη Γη ως «βροχή – καταιγίδα μεγάλων μετεωριτών» προκαλώντας πολλές καταστροφές στην πανίδα και τη χλωρίδα της Γης.

[ Βλέπε την παραπάνω αποκωδικοποίηση του «Μύθου του Φαέθωνα» από τα Αιγυπτιακά Ιερατικά Αρχεία προς τον νομοθέτη Σόλων, η οποία αποκωδικοποίηση του μύθου καταγράφηκε στο σωσμένο σύγγραμμα «Τίμαιος/Κριτίας» το οποίο πρέπει να μελετήσουν κατεπειγόντως όλοι οι Έλληνες μαζί με τη «θεογονία του Ησίοδου» και την «Ωγυγία» των Αρχαίων και Προϊστορικών Ελληνικών Χρονικών, αυτές είναι οι Ελληνικές Άγιες Γραφές, όσες από αυτές σώθηκαν από την μανία καταστροφής των μογγολοεβραικών θρησκευτικών ιερατείων.]


Πως προκύπτει το ΣΕΛΛΗΝΕΣ από το ΤΕΛΛΗΝΕΣ των Μάγιας;

Απάντησις: Εφόσον οι Μάγιας αναφέρουν ότι το αρχαίο όνομα των Ελλήνων «θεών» τους ήταν ΤΕΛΛΗΝΕΣ, αυτό επαληθεύει 100% τη διάγνωση της Ο.Ε.Α., ότι η ονομασία ΈΛΛΗΝΕΣ προέρχεται από τη λέξη ΔΕΛΦΥΣ ή ΔΕΛΦΑΣ, που σημαίνει «Μήτρα», ΜΗΤΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ, Το «Φ» αφομοιώθηκε ως «Λ» και γι’αυτό το «Λ» έγινε «ΛΛ» μετά, και μετατράπηκε σε «ΔΕΛΛΑΣ», αλλά το «Δ» όπως ξέραμε από την γραμματική που μαθαίναμε παλιά (γιατί τώρα δεν μαθαίνουμε πια γραμματική), είναι ένα από τα 3 οδοντικά σύμφωνα: «Τ», «Δ», και «Θ», διότι προφέρονται με τα δόντια, και αυτά εναλλάσσονται μεταξύ τους στις Ανδρομέδιες γλώσσες, όπως εναλλάσσονται μεταξύ τους και τα χειλικά σύμφωνα, αυτά που προφέρονται με τα χείλια δηλαδή τα «Π», «Β», και «Φ», όπως εναλλάσσονται μεταξύ τους και τα λαρυγγικά σύμφωνα, τα οποία είναι τα «Κ», «Γ», «Χ», και μεταξύ τους ενναλάσσονται και τα υγρά όπως είναι το «Λ» και το «Ρ».
Επομένως το «Δ» της λέξεως «ΔΕΛΦΑΣ», μπορεί κάλλιστα να προφερθεί και «ΤΕΛΦΑΣ», ή και με «Θ», «ΘΕΛΦΑΣ».
Τώρα στις Ανδρομέδιες γλώσσες, το «Σ» αριθμούμενο ως αριθμός «6», γράφτηκε – αλλοιώθηκε από τους ανθέλληνες Βυζαντινούς ως «ΣΤ’», διότι ο Κεραυνός του γράμματος «Σ», επειδή ήταν εξάρι «6», και επειδή το «6» ήταν τάχα Σατανικό για τους Βυζαντινούς, βάλανε και ένα «Τ» για να φαίνεται εκεί η λέξη ΣΤΙΓΜΑ, ήτοι το «Σατανικό Στίγμα – Χάραγμα», και γι’αυτό στην αρίθμηση την Βυζαντινή μετά, το «Σ» των Ελλήνων, το εξάρι, έγινε «ΣΤ’». Πράγματι σήμερα η αρίθμιση στην καθαρεύουσα είναι: Α=1, Β=2, Γ=3, Δ=4, Ε=5, ΣΤ=6. Και από αυτό το «ΣΤ» μετά άλλοι διάλεγαν ή το «Σ» ή το «Τ».
Αλλά το αρχικό είναι το «Τ», είναι πράγματι το «ΤΕΛΛΗΝΕΣ» η πανάρχαια ονομασία για τους Έλληνες, ή «ΔΕΛΛΗΝΕΣ» με «Δ».
Επομένως οι Μάγιας επαληθεύουν ότι η λέξη «ΤΕΛΛΑΣ» ήρθε από τη λέξη «ΔΕΛΦΥΣ» ή «ΤΕΛΦΥΣ» ή «ΘΕΦΛΥΣ», και τελικά έγινε ΔΕΛΦΥΣ το αρχαίο όνομα της χώρας (Του Δυτικού Ελληνισμού) το οποίο σημαίνει «ΜΗΤΡΑ». Από εκεί προκύπτει και η ονομασία «ΔΕΛΦΙΝΙ» για τα ευγενικά πανέξυπνα πλάσματα των ωκεανών.

Τέλος έχουμε να επισημάνουμε ότι ο Κεραυνός στον αρχαίο ελληνικό τρόπο γραφής του «Σ» - «6» - «666» σημειολογικώς ταυτίζεται με τον Δία-Ζευς. Άρα εδώ έχουμε μια ακόμα εξύβριση του Διός ως Δήθεν φορέα ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ από τα σινομογγολοεβραικά και κρόνια-σαβαωθικά ιερατεία όπως το Βυζαντινό Ιερατείο.
Σατανάς είναι όρος εβραϊκής προελεύσεως και σημαίνει ο Εναντιούμενος.
Και άρα συνάγεται ότι πράγματι ο ΕΝΑΝΤΙΟΥΜΕΝΟΣ στον Σιν-Σιών-Γιαχβε της Σελήνης είναι στην πραγματικότητα ο Δίας – Ζευς ο οποίος κατέχει την τεχνολογία και υπέρτατη γνώση του Εξαέδρου(Γη) – Δωδεκάεδρου(Αιθέρας), το οποίο επίσης δαιμονοποιήθηκε ως τάχα σατανικό γεωμετρικό σχήμα (μαζί με το Πεντάγωνο και το Πεντάγραμμο) από το Βυζαντινό Ιερατείο και από τους Ραββίνους οι οποίοι ίδρυσαν παράλληλα και τις συμπαιγνιακές Σατανικές εκκλησίες και ιερατεία και λειτουργίες και σύμβολα, ήτοι το άλλο …αντίστροφο σατανικό πρόσωπο του ίδιου απατεώνα Σεληνιακού ψευδοθεούλη, ώστε οι έλληνες να μη θυμηθούν ποτέ ξανά τα αρχέτυπά τους, να μην ανασύρουν ποτέ ξανά την χαμένη μνήμη του Πελασγικού Ελληνικού Προϊστορικού Παγκόσμιου Πολιτισμού τους και ώστε να μη ξανααποκτήσουν ποτέ ξανά την …«Τρομαχτική» Επιστημονική Γνώση του Δωδεκάεδρου με ότι αυτό συνεπάγετε …για τους τωρινούς επικυρίαρχους του πλανήτου.

Tο αρχαίο Ελληνικό «Σ» - ΚΕΡΑΥΝΟΣ όπως γράφτηκε σε αρχαία επιγραφή βουστροφηδόν που βρέθηκε στην Κέρκυρα:



Στην περιοχή του αρχαίου νεκροταφείου, στη σημερινή Γαρίτσα, βρέθηκε, το 1846 επιτύμβια στήλη.
Η αρχαϊκή επιγραφή χρονολογείται στο τέλος του 7ου π.Χ.αι. και στήθηκε πάνω από τον τάφο του Αρνιάδα.
Είναι χαραγμένο επίγραμμα σε βουστροφηδόν διάταξη, που εξυμνεί, σε δακτυλικό εξάμετρο, τον ηρωϊκό θάνατο του Αρνιάδα σε μάχη κοντά σε πλοία στις όχθες του ποταμού Αράχθου, στην οποία ο νεκρός αρίστευσε σε πολεμική αρετή.

ΣΑΜΑ ΤΟΔΕ ΑΡΝΙΑΔΑ˙ ΧΑΡΟΠΟΣ ΤΟΝΔ’ ΟΛΕ
ΣΕΝ ΑΡΕΣ / ΒΑΡΝΑΜΕΝΟΝ ΠΑΡΑ NAY Σ-
ΙΝ ΕΠ’ ΑΡΑΘΘΟΙΟ Ρ HOFΑΙΣΙ, / ΠΟΛΛΟ-
Ν ΑΡΙΣΤΕΥ{Τ}ΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΣΤΟΝΟ FΕΣΑΝ ΑF ΥΤΑΝ.



Ίσως έτσι μερικοί κατάλαβαν καλά τι ήθελαν να πουν αυτοί που γράφανε στο παρελθόν για ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/blog-post_11.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις