ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Saturday, 8 January 2011

ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

TOP URGENT NATIONAL SECURITY G.H.REES SIGNAL – GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT

G.H.REES GEOSTRATEGICS ANALYST KARAGEORGIOU YANNIS TO THE RUSSIAN GOVERNMENT AND ESPECIALLY TO THE PRIME MINISTER OF RUSSIA MISTER PUTIN AND TO THE PRESIDENT OF RUSSIA MISTER MEDVEDEV THROUGH THE WEB-BLOG “HELLEN AND CHAOS”.

SUBJECT: PANIC OF ISRAEL AND USE OF THE GREEK GOVERNMENT FROM ISRAEL AS MEDIATOR TOWARDS THE RUSSIAN GOVERNMENT, IN ORDER FOR RUSSIA TO NOT TAKE MEASURES AGAINST ISRAEL DUE TO THE TREASON OF ISRAEL AGAINST THE DEFENSIVE PACT RUSSIA – ISRAEL.

FOLLOWING THE ORIGINAL G.H.REES SIGNAL IN THE GREEK LANGUAGE:


ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ».

ΘΕΜΑ: ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΡΑΗΛ.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑ ΤΙΣ 12 ΕΩΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ «ΑΟΖ» «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ» ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΑΟΖ» ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ 120mm ΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ «LEOPARD 2A4» ΚΑΙ «LEOPARD 2-HEL».

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣΤΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΡΑΗΛ.

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΩΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΩΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

1ΟΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ 180 ΜΟΙΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ – ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΔΡΙΜΥΤΑΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΜΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

2ΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ.

3ΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΩΣ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΣΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ. ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΠΕΡΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΕΡΔΩΝ 50% ΚΑΙ 50% ΔΙΑ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΕΙΣ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΕΡΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΕΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΛΠ. ΚΛΠ. ΗΤΟΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΘΕΣΕ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΤΣΑΝΤ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΤΟ:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ «ΚΑΟΥΜΠΟΪ» ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΤΡΕΛΟΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΟΘΩΜΑΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΡΩΣΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ, ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΝΤΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ.

Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ
ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12
Ν. ΙΩΝΙΑ
ΒΟΛΟΣ
ΕΛΛΑΣ
ΚΑΙ ΜΕ Α.Δ.Τ. Δ424419
ΤΟΥ Α.Τ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:

ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ, Η Ο.Ε.Α. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΛΟΦΑΡΑΝ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΑΠΕΡΓΙΑ» ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΙΜΠΕΡΜΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Επίσκεψη Λίμπερμαν.Προς σύσφιξη οι σχέσεις Ελλάδας - Ισραήλ
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/01/blog-post_9550.html

TOTAL COSMIC ETNA - G.H.REES - TOP URGENT - PLANETARY SECURITY THIRD WORLD WAR ALARM SIGNAL
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/total-cosmic-etna-ghrees-top-urgent.html

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις