ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Tuesday 18 January 2011

Η θέση των S-300 πρέπει να είναι η Σμηναρχία της νήσου Σκύρου στην Καρδιά της Άμυνας του Αιγαίου, και όχι η δυτική Κρήτη!

Στο forum του defence-net ακούγονται και «βαρυσήμαντα σοφά πράματα» του τύπου «Αυτά που ακούγονται για μη επιχειρησιακή ετοιμότητα των S-300 είναι σημειολογία και σημαίνει ότι οι S-300 στην Κρήτη είναι ομοιώματα και όχι πραγματικοί πύραυλοι!!!»
Ώρα λοιπόν να μάθετε την αλήθεια από το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» για ποιο λόγο οι «S-300» δεν δοκιμάζονται, με άνοιγμα του Ραντάρ, βολές δοκιμαστικές, κλπ, κλπ.
Όχι ανόητα μέλη του defence-net forum, οι S-300 δεν είναι ομοιώματα.
Είναι πραγματικοί Ρωσικοί πύραυλοι που προδοτικώς μεταφέρθηκαν από την Κύπρο που ήταν η αρχική θέση τους στο δυτικό τμήμα της Κρήτης που είναι τώρα.
Κάποιες φορές στην αρχή ανοίχτηκε ενδεχομένως το Ραντάρ αυτού του Πυραυλικού Αντιαεροπορικού και Αντιβαλλιστικού προηγμένου Ρωσικού συστήματος.
Όμως το πανίσχυρο Ραντάρ (εμβέλειας 300+ χιλιομέτρων) αυτού του Ρωσικού Συστήματος είναι σχεδιασμένο όταν ανοίγει, εκτός από την ανίχνευση τυχόν εχθρικών στόχων ,αεροσκαφών, πυραύλων, κλπ, να διεξάγει και ένα τρομερό ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ τυφλώνοντας στην κυριολεξία όλα τα γειτονικά ραντάρ και οπλικά συστήματα κυρίως δυτικού (Αμερικανο-Ευρωπαϊκου) τύπου.
Οι Αμερικανοί ως γνωστών στην αποικία τους που λέγεται Ελλαδιστάν διαθέτουν εκεί την Στρατιωτική Βάση της Σούδας γεμάτη με δικά τους ραντάρ και ηλεκτρονικά.
Έτσι λοιπόν διαμαρτυρήθηκαν οι Αμερικανοί και από τότε δεν ξαναάνοιξαν και δεν ξαναλειτούργησαν πότε οι «S-300».
Διότι αυτή είναι η σύγχρονη Ελλάδα, ένα χρεοκοπημένο κράτος μπανανία, μια αποικία των ΗΠΑ και των Αρχιραββίνων Βαρούχ εκεί στη Νέα Υόρκη, που έχουν ως υπαλληλάκο τους τον πιο ηλίθιο εβραίο σκύλο Ραν-Ταν-Πλαν όλων των εποχών, ήτοι τον Παναδρέου – Μινεϊκο – Τσαντ –Τσιδεν Μπαουμ._

Σχολιάζει ο Γ.Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α.:

Εφόσον τα ραντάρ των «S-300» ενοχλούσαν τους Αμερικανούς της Σούδας, οι έλληνες επιτελείς είχαν καθήκον, όπως είχαν προτείνει και οι έλληνες πιλότοι, να κάνουν ενέργειες για να μεταφερθούν οι «S-300» στην ελληνική Σμηναρχία της Πολεμικής Αεροπορίας στη νήσο Σκύρο. Διότι από αεροπορικής πλευράς και κατ’ επέκταση από την άποψη του αεροναυτικού πολέμου η Σκύρος είναι το ΚΛΕΙΔΙ της άμυνας της Ελλάδος στο Αιγαίο, διότι βρίσκεται ΚΑΙ στο γεωγραφικό κέντρο βάρος ΚΑΙ στο αμυντικό κέντρο βάρος του Αιγαίου υπέρ της Ελλάδος. Παρά τις εισηγήσεις των εντίμων ελλήνων αξιωματικών της Αεροπορίας προς τα προδοτικά καθάρματα του ΓΕΑ και του ΓΕΕΘΑ, οι ρωσικοί «S-300» παρέμειναν νεκροί στην Κρήτη και δεν μεταφέρθηκαν ποτέ στη νήσο Σκύρο.

Το ότι οι πύραυλοι «S-300» της Κρήτης δεν είναι εικονικοί αλλά είναι πραγματικοί, επαληθεύετε και από την οργή των Ρώσων την οποία εκδήλωσαν δημόσια μέσω των «ΜΜΕ», όταν οι έλληνες προδοταράδες των ελληνικών ΓΕΑ και ΓΕΕΘΑ και οι βρωμεροί ελληνοεβραίοι και μασόνοι προδότες πολιτικοί της «ΝΔ» και του «ΠΑΣΟΚ», τους απαγόρευσαν τους Ρώσους (!!!) να επισκεφτούν τους «S-300» στην Κρήτη δια την απαιτούμενη συντήρηση και δια να προβούν στις δοκιμαστικές σκοπεύσεις του Ραντάρ και σε εικονικές βολές των «S-300».

Επισημαίνουμε ότι ενώ έγινε σεβαστή η απαίτηση της Τουρκίας από την Κύπρο και από την Ελλάδα περί μετακινήσεως των «S-300» από την Κύπρο στη Δυτική Κρήτη, δηλαδή εκεί όπου η εμβέλεια των 150χλμ των πυραύλων «S-300» είναι εντελώς άχρηστη για την ελληνική άμυνα του Αιγαίου, αντιθέτως η Ελλάς ουδεμία διαμαρτυρία πρόβαλε εναντίον της παράκτιας τοποθέτησης εναντίον της Ελλάδος από τους Τούρκους των Κινεζικής κατασκευής βαλλιστικών επιθετικών πυραύλων «YΙLDIRIM» εμβέλειας 150χλμ (με αναβάθμιση B-611 στα 250χλμ!). Η Τουρκία χρησιμοποιεί αυτούς τους πυραύλους κατά παράβαση της «Ατλαντικής Συμμαχίας», διότι στην ουσία χρησιμοποιεί επιθετικά όπλα μακρού πλήγματος προερχόμενα από αντίπαλο αμυντικό σύμφωνο, ήτοι το σύμφωνο του «Άξονος Σαγκάης» ή Ρ.Ι.Κ., ενώ η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι «μέλος του ΝΑΤΟ».

Τελικώς η ιστορία απέδειξε ότι η Τουρκία δεν είναι ούτε μέλος του «ΝΑΤΟ», ούτε μέλος κανενός άλλου Συμφώνου, αλλά εργάζεται μόνο δια την επανίδρυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δηλαδή εργάζεται μόνον δια τον εαυτό της.

Ουδεμία ελληνική διαμαρτυρία υπήρξε προς τη διοίκηση του «ΝΑΤΟ» των Βρυξελλών, και ουδεμία διαμαρτυρία ελληνική υπήρξε προς τους μεμονωμένους συμμάχους - μέλη του «ΝΑΤΟ» για αυτή την ευθεία απειλή την οποία εκτοξεύει η Τουρκία εναντίον της Ελλάδος μέσω των παράκτιων βαλλιστικών πυραύλων Κινεζικής κατασκευής «YILDIRIM», εναντίον των ελληνικών νήσων Αιγαίου, και εναντίον της ηπειρωτικής Ελλάδος._


ΣΗΜ: Ο βαλλιστικός πύραυλος «Yildirim» J-600Τ είναι αυτός με τη μεγαλύτερη ακτίνα δράσης, η οποία φθάνει στα 150 χιλιόμετρα. Συνεχίζοντας το πυραυλικό της πρόγραμμα η Τουρκία, με σχεδίαση εγχώριων αμυντικών βιομηχανιών ή σε συνεργασία με κινεζικές, αναπτύσσει την «Αστραπή» Νο2 (έτσι μεταφράζεται το «Yildirim» B-611) προκειμένου το βεληνεκές του βλήματος να αυξηθεί στα 250 χιλιόμετρα, καταστρέφοντας οτιδήποτε σε ακτίνα εκατό μέτρων από το σημείο πτώσης.
Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως η Αγκυρα έχει ήδη στο οπλοστάσιό της εδώ και ένα έτος πυραύλους κινεζικής κατασκευής με μέγιστο βεληνεκές τα 350 χιλιόμετρα.
Σημειώνεται πως η συνεργασία της Τουρκίας με την Κίνα στον πυραυλικό τομέα είναι ιδιαίτερα στενή, καθώς με τεχνολογία της ασιατικής χώρας οι Τούρκοι αναπτύσσουν τους «Kasirga» (βεληνεκούς 180 χιλιομέτρων), ενώ ο «εθνικός» τους πύραυλος «Toros», όπως αναφέρουν τουλάχιστον τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, μπορεί να εξουδετερώσει στόχους στα 75 και τα 110 χιλιόμετρα, ανάλογα με τον τύπο κατασκευής.
Το δε εφιαλτικό σενάριο για τη χώρα μας είναι να «φορτωθούν» στους πυραύλους που διαθέτει ή προτίθεται να αναπτύξει η Τουρκία κεφαλές όπλων μαζικής καταστροφής (Πυρηνικά – Χημικά – Βιολογικά). Στην περίπτωση αυτή καθίστανται ολέθριες απειλές κατά των πληθυσμών των μεγάλων αστικών κέντρων, αλλά και πέραν αυτών.
http://www.e-tipos.com/newsitem;%20id=79337

ΣΗΜ2: Οι «S-300» δύνανται να εξουδετερώσουν με ευκολία και μεγάλη ευστοχία βαλλιστικούς πυραύλους τύπου «YILDIRIM» και η θέση τους είναι στην καρδιά της άμυνας του Αιγαίου, ήτοι στην νήσο Σκύρο.

1 comment:

ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ said...

Η προδοσια και η προκλητικοτητα των πουστοεβραιομασοσων ψευδοελληνων κυβερνωντων δεν εχει οριο...

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις