ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Friday, 7 January 2011

Αποκατατάσταση της αλήθειας για Γ.Παπαδόπουλο. Απάντηση σε ψευδή ελεεινά άρθρα Αμερικανών

Πόλεμος των Έξι Ημερών, συνέβη ένα μήνα σχεδόν μετά την επιβολή Δικτατορίας στην Ελλάδα, το 1967.

Πόλεμος του Γιομ Κιπούρ, συνέβη ένα μήνα πριν την ανατροπή του Γ. Παπαδόπουλου από τον Δ. Ιωαννίδη, το 1973.

από:
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82

Σχόλια:

Γι'αυτο οι Αμερικανοεβραίοι, οι μασονοι στρατηγοι και ο γλύξμπουργκ σχεδίαζαν το πραξικοπημα τους για τον Μαιο, για να συμπεσει ομαλα με τον πολεμο των 6 ημερών που ξεκίνησε αρχές Ιουνίου (στις 5 Ιουνίου με επίθεση των Ισραηλινών!!).. Ο Παπαδόπουλος μπήκε σφήνα ενα μήνα νωρίτερα (Απρίλιο) και τους γάμησε τα σχέδια λέγοντας ΟΧΙ για βοήθεια προς τους εβραίους μέσω αερογέφυρας του ΝΑΤΟ μέσω Ελλάδος.. Ενώ με το Γιομ Κιπουρ φρόντισαν να ρίξουν τον Παπαδοπουλο και τον Μαρκεζίνη γιατί αυτοί οι 2 ξαναείπαν ΟΧΙ για βοήθεια στο Γιομ Κιπουρ υπερ των εβραίων, αλλά και αργότερα άλλοι στρατιωτικοί πιστοί στον Παπαδόπουλο, ΠΑΛΙ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ και έτσι αποφεύχθηκε ο αρμαγεδδώνας του 1975 που προφήτευαν(διάβαζε: προγραμμάτιζαν) τα σιωνιστικά επιτελεία των "μαρτύρων του ιεχωβά" (ως οργάνωση ιδρυθείσα από την υπερστοά BNAI BERITH ή OLAM BERITH ή Στοά Μεγάλης Δρυός Νέας Υόρκης), με αφορμή τους συμπαιγνιακούς αραβοισραηλινούς πολέμους.
Αυτά τα ΟΧΙ πιστεύουμε ότι ήταν πιο σημαντικά από το ΟΧΙ του Μεταξά, λόγω ότι αποφεύχθηκε η κλιμάκωση στον τερματικό "Αρμαγεδδώνα" του 1975, αλλά δεν γιορτάζονται... αντίθετα αυτοί που τα είπαν σάπισαν στη φυλακή ή περιθοριοποιήθηκαν ως φασίστες, όπως και ο Μεταξάς με το πρώτο ΟΧΙ (!!!)...

Οι νεοψευδέλληνες έιναι καταρραμένοι από τον Θεό λόγω αχαριστίας και αδιακρισίας αλλά και οι αμερικάνοι απέναντι στον Παπαδόπουλο και Μαρκεζίνη.


http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/01/blog-post_9327.html

Να παψουν λοιπόν οι αμερικανοι να σπερνουν ψεύδη όπως στο παραπάνω link. Με αυτό το πουστικο άρθρο πάνε να βγάλουν «λάδι» τον εβραίο καταστροφέα της Ελλάδος Ανδρέα Παπανδρέου-Μινέϊκο και συνάμα να πείσουν τους έλληνες ότι εφόσον ο «μπαμπάς» ήταν «έντιμος» και ...«σωστός» έτσι είναι τάχα και ο γιος. Αυτό σημαίνει ότι οι αρχιραββινοι «Βαρουχ» των «ΗΠΑ» προωθούν τον Παπανδρέου και πάνε ολοταχώς για υλοποίηση το σχέδιο του «Αρμαγεδδωνα». Επίσης ρίχνουν μελάνη συσκοτίσεως όσο αφορά τον Παπαδόπουλο και λένε ότι ο Παπαδόπουλος ήταν στημένος τάχα από αυτούς. Αισχρό ψεύδος. Η αλήθεια είναι ότι ο Παπαδόπουλος έσωσε και τους αμερικανούς και τις οικογένειες τους όταν διάλυσε τα σχέδια των αρχιραββινων για ανάφλεξη τους παγκοσμίου πολέμου ήτοι «Αρμαγεδδωνα».
Και αν είναι αλήθεια αυτά που γράφουν σήμερα οι αμερικανοί (διάβαζε: αρχιραββινοι) ότι αυτοί βαλαν τον Παπαδόπουλο να κάνει το πραξικόπημα, τότε γιατί λίγους μήνες μετά το πραξικόπημα όπου ο «βασιλιάς» ο Κωνσταντίνος ήταν στην Νέα Υόρκη στους ναυτικούς αγώνες στην επιστροφή του για Ελλάδα, ο αμερικανικός πύργος έλεγχου κάλεσε τον Αρχιπιλοτο της Ολυμπιακής Ιωαννίδη και του μετέδωσε μήνυμα της αμερικανικής κυβερνήσεως προς «βασιλιά» Κωνσταντίνο να οργανώσει ανατροπή του Παπαδόπουλου κατεπειγόντως; Πως είναι δυνατόν οι αμερικανοί τον Απρίλιο του 1967 να «βάζουν» τον Παπαδόπουλο «δικτάτορα» και 2-3 μήνες μετά να θέλουν να τον κατεβάσουν;
Ο Παπαδόπουλος ήταν Συνταγματάρχης της ΚΥΠ και γνώριζε πολύ καλά για το τι έπρεπε να πράξει και τους την έφερε. Και έτσι εξηγούνται όλα. Γνώριζε ότι οι αμερικανοί ετοίμαζαν πραξικόπημα με τον Εσσερμαν και μπήκε σφήνα ένα μήνα πριν το πραξικόπημα που ετοίμαζαν οι ίδιοι οι αμερικανοί με τους συμπαιγνιακους μασόνους εβραίους στρατηγούς και βασιλιάδες. Άρα ο Παπαδόπουλος δεν είχε σκοπό να κάνει πραξικόπημα αλλά αντιθέτως μπήκε σφήνα και έπραξε πατριωτικά υπέρ της Ελλάδος και δεν άφησε να πέσει η Ελλάδα σε εβραιομασονικα χέρια. (διότι αντίθετα με την εβραιομασονική σημερινή ολομέλεια της βουλής η τότε κυβέρνηση του Παπαδόπουλου δεν είχε κανέναν μασόνο, και μόνο 8 μασόνοι είχαν δυεισδύσει στην αρχική ομάδα των 400ων της επαναστάσεως, εν αγοία του Παπαδόπουλου). Μάλιστα στην αμερικανική πρεσβεία την νύχτα του πραξικοπήματος είχε γίνει χαμός από την «σφήνα» του Παπαδόπουλου και έτρεχαν σαν τα μυρμήγκια οι Αμερικανοί με αυτό που έπαθαν. Εύλογος ο πανικός τους *ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ* *LOST CONTROL*. Αυτά τα γνωρίζουν σήμερα οι απατεώνες προδότες δημοσιογράφοι και κωφεύουν, όπως το ίδιο κωφεύουν και οι μασόνοι στρατηγοί και πολιτικοί και οι ελληνοεβραιοι πολιτικοί. Και για τον λόγο αυτό επειδή τους διέλυσε τα σχέδια, έπρεπε να πεθάνει ο Παπαδόπουλος. Έπρεπε να πεθάνει όπως είχαν πεθάνει και φυλακιστεί οι ήρωες του 1821. Διότι ο Παπαδόπουλος ήταν ΜΑΧΙΜΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και δεν παραδόθηκε στους Γερμανούς αλλά συνέχισε να πολεμούσε στην μέση ανατολή και όχι όπως οι προδότες Α/ΓΕΕΘΑ – Α/ΓΕΣ – Α/ΓΕΑ – Α/ΓΕΝ, Φραγκος Φραγκουλης, Κλοκοζας, Γιάνγκος, Ελευσινιωτης με τα κούφια και άνευ αντικρίσματος παράσημα και γαλόνια προδοσίας. Ο Παπαδόπουλος δεν ήταν προδότης όπως τα ως άνω παρασημοφορημένα ελεεινά παλιοκαθαρματα οι οποίοι πατούν πάνω σε τάφους ελλήνων ηρώων στους οποίους χρωστούν και αυτοί το ότι σήμερα ζουν, αλλά ήταν μάχιμος.
Ο Παπαδόπουλος 2 φορές γλίτωσε από παγκόσμιο πόλεμο και τους πουστηδες τους αμερικανούς και γλίτωσε την ζωή και αυτών που σήμερα γράφουν όλα αυτά τα ψεύδη. Σε αυτόν χρεωστάει η Αμερική σήμερα που δεν έγινε πυρηνική στάχτη από ρωσικούς πυρηνικούς πυραύλους. Και δεν υπάρχει χειρότερο πραμα από αυτό που κάνουν σήμερα οι αμερικανοί, αντί να ευχαριστούν Παπαδόπουλο που έσωσε 300.000.000 αμερικανούς από πυρηνικό πόλεμο, αυτοί αντιθέτως αποπειρώνται σήμερα να τον διαβάλλουν μετά θάνατον και να ρίξουν μελάνη και ψευδείς κατηγορίες πάνω στο έργο του ότι τάχα αυτοί τον είχαν διορίσει «δικτάτορα» της Ελλάδος.
Σε ότι αφορά το ελληνικό ελεεινό πουσταριο και πουταναριο των ελλήνων μασόνων στρατηγών και των ελληνοεβραιων πολιτικών, αυτό που διαπράττουν, ήτοι τα ψεύδη που γράφουν εναντίον του Παπαδόπουλου, είναι το χειρότερο αμάρτημα που μπορούν να διαπράξουν ενώπιων Θεού και έχουν την κατάρα του Θεού διότι τον κατηγόρησαν και τον εξύβρισαν και άφησαν να πεθάνει στην φυλακή ο άνθρωπος που τους έσωσε την ζωή από πυρηνικό πόλεμο ενώ παράλληλα με την ομάδα Μαρκεζίνη ανάστησε την οικονομία της Ελλάδος για να αφήσει ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ(!!!) το οποίο κατόπιν εκμεταλεύτηκε και καταλήστευσε ο ελεεινός Παπανδρέου-Μινεϊκο και η αρχόσχολη ληστρική συμμορία του τεμπελόσκηλων και κομματοσκυλων του δημοσίου, με κατάλληξη το σημερινό κατάντημα χρεωκοπίας και παρακμής της χώρας. Και αυτή την κατάρα θα την πληρώνει η Ελλάδα και τα 10.000.000 πουσταρια νεοέλληνες έως ότου γονατίσουν στον τάφο του Παπαδόπουλου και του ζητήσουν συγγνώμη διότι μετά θάνατον τον ύβρισαν, τον εξευτέλισαν, τον μείωσαν. Ποιον; Τον σωτήρα τους! Αυτόν που έσωσε τις ζωές τους, τις ζωές των πατεράδων και των παιδιών τους από τον παγκόσμιο πόλεμο των προφητευόμενο των "μαρτύρων του ιεχωβά" και τον προγραμματιζόμενο των αρχιραββινων Βαρουχ το 1975.
Και να πάψετε όλοι εσείς που αναδημοσιεύετε (και άρα συμφωνείτε, διότι δεν τα επικρίνετε) τα αισχρά ψεύδη των αμερικανών εναντίον του Παπαδόπουλου. Ακούς Καλεντεριδη που αναδημοσιεύεις και εσύ αυτά τα αίσχη και ψεύδη των Αμερικανών; Ακούς Καλεντεριδη που το άρθρο πάει να βγάλει «ηρώα» τον μπάσταρδο και πουτανας γιο Ανδρέα Παπανδρέου και άρα ΚΑΙ το γαμιδι αυτού, τον Γιώργο Παπανδρέου – Τσαντ – Μινεικο – Τσιδεν Μπαουμ;
Αυτή η κατάρα να είστε σίγουροι ότι εκεί επάνω θα σα κυνηγαει ακόμα χειρότερα από ότι σας κυνηγαει εδώ κάτω.
Από εδώ και στο εξής, όποιος επώνυμος πάει και ρίχνει λάσπη εσκεμμένα η’ μη σε Ήρωες όπως ο Παπαδόπουλος, θα του επιτεθούμε με διανοητικό πόλεμο τον οποίο ούτε καν φαντάζεται. Αυτό το υποσχόμαστε και το ορκιζόμαστε ενώπιων των ψυχών των νεκρών Ελλήνων ηρώων!!!


ΥΓ.
Και επειδή μέσα στο κωλοχανείο που ζούμε πάντα υπάρχουν και λιγοστές λαμπρές εξαιρέσεις:
Ευγε στον Πρεκα! Υπάρχουν και πατριώτες στον καλλιτεχνικό χώρο! Αυτό εξηγεί γιατί ο ομοφυλόφιλος Λαζόπουλος τον πολεμαει με λύσσα.

Κώστας Πρέκας: Η Eπταετία υπήρξε το πιο υγιές κομμάτι της σύγχρονης Ελλάδος
http://nationalpride.wordpress.com/2011/01/05/%ce%ba%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%ad%ce%ba%ce%b1%cf%82-%ce%b7-e%cf%80%cf%84%ce%b1%ce%b5%cf%84%ce%af%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%ae%cf%81%ce%be%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf/

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις