ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ 2 (ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ!!!!!!)


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

ΛΟΓΟ  ΦΙΜΩΣΕΩΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΓΚΟΥΓΚΛ  ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΕΔΩ: https://ellhnkaichaos2.wordpress.com/


Friday 21 January 2011

Συντονισμένη καλοσχεδιασμένη επίθεση εναντίον της Ο.Ε.Α. και στοιχεία για τον Δασκαλάκη της κεντρικής επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.

*ανανεωμενο*

Ρε μουνόπανο πουτάνας γιε μετατρονισμένο πουστρόνι «Αντιμέτατρον» (διάβαζε: Υπέρ του Μέτατρον, συνεργάτης του «NEAR METATRON» Ευμολπου), τι απίστευτος συγχρονισμός είναι αυτός ρε εβραιοκυπατζή της δεκάρας, να «γράφεις» (διόρθωση: να σου υπαγορεύουν) το κυπατζηδικο μισότρελο νέο «κείμενο σου», την ίδια στιγμή που έστειλαν και την δικάσιμο στον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α.; Γαμημένοι πούστηδες εφιάλτες τι έχουμε πάλι εδώ; Προσπαθείτε έως ότου φυλακιστεί ο εκπρόσωπος της Ο.Ε.Α. να ασχολείται και να καταναλώνει πολύτιμο χρόνο, με τα προδοτικά μασονικά δικαστήρια και με τα στημένα προδοτικά σκατά όπως εσείς ώστε να μην δημοσιευτούν ποτέ τα αποκαλυπτικά τελευταία κείμενα της Ο.Ε.Α. περί των «εψιλον», το «θρησκευτικό κείμενο» και το κείμενο «Αστροστρατηγικής»; Μάθετε προδοτικές πουστάρες ότι τα κείμενα αυτά θα δημοσιευτούν το θέλετε δεν το θέλετε, διότι ο επώνυμος εκπρόσωπος της Ο.Ε.Α. τα έχει μεγάλα και δεν μασάει ούτε από διώξεις, ούτε από φυλακές ούτε από κάθε είδους άλλες απειλές, διότι άλλωστε είναι γνωστό ότι τα πιο επαναστατικά κείμενα και τα πιο ανατρεπτικά βιβλία έχουν γραφτεί από πολιτικούς κρατούμενους μέσα στην φυλακή. Εύκολα λοιπόν συμπεραίνετε ότι εσείς είστε οι θρασύδειλοι χαφιέδες αρουραίοι κρυπτόμενοι στους υπονόμους μέσα στα σκατά στη χώρα και το βασίλειο των αρουραίων, ελεεινά ανθελληνικά παλιοκαθάρματα.

Ποσά αρπάζετε εκεί στην Κυπ/Ευπ για τις προδοτικές σας υπερωρίες, ρε γαμημενοι, εναντίον της πατριωτικής Ο.Ε.Α.; Iδού κορόιδο νεοέλληνα που κατασπαταλώνται τα χρήματα σου ως εξαθλιωμένου φορολογούμενου! Δείτε το κατάντημα τους. Οι προδότες προϊστάμενοι μασόνοι στρατηγοί της Κυπ/Ευπ βάζουν τους άλλους υφιστάμενους προδότες – πιόνια τους να… «γαμησουν» οι ταλαίπωροι την Ο.Ε.Α. που τους εχει γαμήσει το δρακονιανό μουνι που τους πέταγε όλα αυτά τα χρόνια! Αυτό είναι! Διότι εσείς ως προδοτικές ανθελληνικές πούστρες που είστε δεν έχετε γράψει απολύτως τίποτα στην ουσία, στα ίσια και επώνυμα εναντίον των ελληνοεβραικών πολιτικών και μασονικών προϊσταμένων σας ως προδοτικών καθαρμάτων που λυμαίνονται την Ελλάδα. Από την αρχή πουτάνας γιε «αντιμέτατρον» ο σκοπός σου ήταν δόλιος και προδοτικός. Ξεφύτρωσες από το πουθενά ως τάχα φίλος της Ο.Ε.Α. και υπέρ της Ελλάδος, αλλά αποδείχτηκες εσύ και η εβραϊκή υπηρεσία σου τα μεγαλύτερα προδοτικά καθάρματα.

Γιατί ρε μουνόπανο «αντιμετατρον» είχες αναρτήσει παλιά - όταν ακόμα παρίστανες τον πατριώτη και τον «φίλο» της Ο.Ε.Α., ανάρτηση με την οποία «προφήτευες» την ημερομηνία που θα δεχτεί επίθεση ο Καραγεωργίου ή η Ο.Ε.Α. μόνη η’ και οι δυο μαζί; Πως το ξέρατε ρε μπάσταρδοι; Ε! αφού εσείς οι ίδιοι το σχεδιάσατε πώς να μην το γνωρίζετε! «Αντιμέτατρον» προφητεύει, «Αντιμέτατρον» πραγματοποιεί. Και όταν τελικώς επιτεθήκατε την βγάλατε αυτή την ανάρτηση άρον άρον ώστε να φύγουν οι ενοχές. Γι’ αυτό άντε και γαμηθείτε όλοι μαζί ανθελληνικά σκουλίκια, μαζί με τους εντολοδότες σας, που έχετε καταμαγαρίσει όλα τα πανάρχαια ελληνικά σύμβολα ως δήθεν σύμβολα των αντιπάλων μας – δρακονιανών. Δεν διαφέρετε καθόλου από το ίνδαλμα σας, τον εβραίο Χίτλερ-Ροτσιλδ ο οποίος και μαγάρισε την Ελληνική Τετρακτίδα με το 3ο εβραικό εγκληματικό Ράιχ και τον Β’Παγκόσμιο Γενοκτονικό Πόλεμο, την χιτλερική σημαία του οποίου φορούσες μαλακισμένε «αντιμέτατρον» όταν παρίστανες τον φανατικό ναζιστή χρυσαυγίτη για να ψαρεύεις - ψαρώνεις αφελή κόσμο και ελληνοκεντρικούς πατριώτες στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ψευδώνυμα όπως «φιλόσοφος»(ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ), ή «Αδόλφος(ΧΙΤΛΕΡ)» κλπ.

Εμείς το μόνο που θα πούμε στους αναγνώστες είναι να έρθουν σε επαφή μαζί σας για να διαπιστώσουν τα σιχαμερά προδοτικά ανθελληνικά μυαλά σας «από κοντά» και όταν έρθει η ώρα του λογαριασμού να γνωρίζει ο καθένας κατά συνείδηση το τι πρέπει να πράξει εναντίον και αυτών, τους οποίους το σύστημα βάζει για τις βρωμοδουλειές του.

Και για να συνειδητοποιήσετε πόσο άνανδρος είναι και το άλλο μέλος των «αδελφών Τατά» ήτοι ο Σπυρόπουλος, σας λέμε μόνο ότι παλιότερα και όταν του θίχτηκε… το φιλοτομαριστικό του συμφέρον.. είχε γράψει κείμενο εναντίον του Δασκαλάκη …και εναντίον των συμμοριών του Φουράκη και του Τουλάτου (αλλά όπως θα δείτε μετά δεν ήθελε να τους θίξει διότι ήταν πολλά τα φράγκα που εισέπραττε από την εκπόρνευση της αδελφής του στον οίκο ανοχής των «Εψιλον-Ηλίου-Φως» του Τουλάτου), ένα κείμενο το οποίο και θα παραθέσουμε παρακάτω.

Όταν του ζητήσαμε να το ξαναδημοσιοποιήσουμε από το ιστολόγιο, ο κλασομπανιέρας Σπυρόπουλος είτε χεσμένος από τον φόβο, είτε λόγω ότι είχε ευθύς εξαρχής δόλιες σκοπιμότητες λόγω ότι τα είχε βρει κατόπιν με τον δολοφόνο Δασκαλάκη και τους λοιπούς της συμμορίας των «Εψιλον», δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να βγει το κείμενο στον αέρα και κλαψουρίζοντας μας έλεγε ότι (τάχα):
«ο εχθρός είναι προετοιμασμένος τώρα και γι' αυτό να μην το δημοσιοποιήσετε» (!!!)

Άραγε ανάρχιδε προδότη Σπυρόπουλε, εντάξει, έχεις βάλει όλο το μασονικό νομικό σύστημα (τραγέλαφος διότι υποτίθεται ότι το πολεμάει και από την άλλη το χρησιμοποιεί, και άρα ορθώς η Ο.Ε.Α. τον ονόμασε Ο.Φ.Α. ήτοι «όπου φύσάει ο άνεμος») να μας κυνηγήσει για τις αλήθειες που γράφουμε εναντίον πάσης ανθελληνικής συμμορίας της οποίας είσαι και εσύ συνειδητό προδοτικό πιόνι, για τον φίλο σου και δολοφόνο Δασκαλάκη, πήγες ποτέ ρε μουνί κλαμένο να καταγγείλεις τις δολοφονίες του και τα βρωμερά πεπραγμένα του στον Σφακιανάκη και στα Αστυνομικά τμήματα στα οποία σέρνεσαι νυχθημερόν;

Αλλά για τον Σπυροπουλο τι αξία έχει η ζωή ενός δολοφονηθέντος νεαρού έφηβου Έλληνα μπροστά στο φιλοτομαριστικό συμφέρον του; Εδώ γι’αυτόν και για τους ομοίους του δεν έχουν αξία ούτε τα 5 δις ανθρώπων τα οποία η Ο.Ε.Α. ματώνει για να σώσει.
Εμετός! Εμετός!

ανανεωμενο:
Ο άνανδρος και πουστομπινές Σπύρος Σπυρόπουλος, ευθύς εξ’αρχής δεν έβαζε τα κείμενα της Ο.Ε.Α. στην εκπορνευμένη ιστοσελίδα του διότι προηγούμενως πήγαινε και ρωτούσε την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για το αν τα κείμενα είναι ...στην ουσία κομμένα και ραμμένα και λογοκριμένα και «πολιτικώς ορθά» στα μέτρα του ανθελληνικού προδοτικού συστήματος ώστε αυτός να μπορεί ως άνανδρος και προδότης να τα αναρτήσει χωρίς συνέπειες. Και ενώ ο ίδιος δεν αναρτούσε κανένα επαναστατικό και πατριωτικό κείμενο της Ο.Ε.Α., και κανένα κείμενο για την εθνική ασφάλεια, παλιότερα όπου δεν είχε ακόμη δημιουργήσει τον χάρτινο προδοτικό πύργο του ΠΑ.ΣΥ.Α. από τον οποίο και μαζί με τις άλλες αδελφές «ΤΑΤΑ» βρίζουν σήμερα Έλληνες ήρωες, έβαζε τότε «χέρι» τον άλλον μισότρελο «γαλαξιακό απολλώνειο αρχιστράτηγο» τον Δημητρακόπουλο, επειδή εκείνος αργούσε δολίως να αναρτήσει τα κείμενα της Ο.Ε.Α.. Μετά όταν άνοιξε ο ίδιος την σιχαμένη ιστοσελίδα του για να υπερασπίζει ...τις λεσβοπαρτούζες και στην ουσία να διαφθείρει και να διαλύσει και άλλες οικογένειες όπως έπραξε και με την δική του, δεν αναρτούσε ούτε και εκείνος ούτε ένα κείμενο της Ο.Ε.Α., αλλά για τον Δημητρακόπουλο εκ του ασφαλούς τον «έβαζε χέρι» διότι εκείνος αργούσε με τις αναρτήσεις. Και ως "δάσκαλος που δίδασκε και νόμο δεν εκράτει", ενώ είχε για περίπου 2 χρόνια πιο πριν (!!!) το ηχητικό που του έδωσε ο Γιάννης Καραγεωργίου και που αφορούσε την προδοσία του Δημητρακόπουλου και του «ιστου Ε-Ε-Ε» εναντίον της Ο.Ε.Α. http://www.youtube.com/watch?v=pXK4Sj9KVUk , αυτός το ανάρτησε το ηχητικό στην βρωμερή ιστοσελίδα του, όχι αμέσως, αλλά το κράτησε καβατζωμένο και κρυμμένο στον υπολογιστή του και το ανάρτησε πολύ αργότερα και μόνον όταν ήρθε σε ρήξη και θίχτηκαν τα προσωπικά του συμφέροντα σε σχέση με τον Δημητρακόπουλο. Αλλά το χειρότερο δεν ήρθε ακόμη! Αφού έκανε όλα αυτά τα προδοτικά, κατόπιν αρνούμενος πεισματικά να αναρτήσει κείμενα της ΟΕΑ, αντί αυτός να αποχωρήσει διακριτικά ως δειλός λιποτάκτης από το πεδίο της μάχης διανοητικού πολέμου εναντίον προδοτών ελλήνων,εβραίων,σαξόνων,κινέζων, αυτός αντίθετα και για να δικαιολογήσει την δειλία του και προδοσία του, άρχισε και έμπαινε λυσσωδώς σε πολλές ελληνικές πατριωτικές ιστοσελίδες και ιστολόγια και τις εξωθούσε και τις απειλούσε να μην αναρτούν κείμενα της Ο.Ε.Α. (!!!) διότι αυτά είναι τάχα "εγκληματικά κείμενα" και θα μπουν στην φυλακή (!!!), ρίχνοντας έτσι και το ηθικό των υπόλοιπων ελλήνων που ήταν έτοιμοι να ριχτούν στην μάχη! Αυτά τα λίγα επιπλέον για να καταλάβετε το ποιόν αυτουνού που φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει το ελληνικό ανδρικό φύλο (ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ). Αυτός είναι ο Σπυρόπουλος και οι λοιπές αδελφές "Τατά" Εύμολπος και Αντιμέτατρον, γεννημένοι θρασύδειλοι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ & ΠΡΟΔΟΤΕΣ αρουραίοι που ενώ αρχικά παρίσταναν τον "φίλο" της ΟΕΑ κατόπιν κάρφωσαν πισώπλατα το μαχαίρι της προδοσίας, όταν πλέον οι μασόνοι εντολοδότες τους αντιλήφθηκαν το μάταιο των προσπαθειών τους να διαρρήξουν τον απόρθητο θώρακα απορρήτου των μελών και της πρυτανείας Ο.Ε.Α._




ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
EPEYNHTHΣ ANΘEΛΛHNIKΩN ΔPAΣTHPIOTHTΩN

ΠPOΣ TO ΠAΓKOΣMIO KOINO TΩN EΛΛHNΩN
KAI ΠPOΣ ΠAΣA NOMIMH APXH

ΘEMA:
KATAΓΓEΛIA ANΘEΛΛHNIKΩN ΔPAΣTHPIOTHTΩN ΔIAΠPAXΘEIΣΩN AΠO TOYΣ EMMANOYHΛ ΔAΣKAΛAKH, IΩANNH ΦOYPAKH, ΠANAΓIΩTH TOYΛATO, ΠAYΛO KYPAΓΓEΛO KAI TΩN ΣYNEPΓAZOMENΩN ΣYMMOPIΩN TΩN ΘEOΣOΦIΣTΩN "EΨIΛON" KAI TΩN ΘEOΣOΦIΣTΩN TOY "HΛION ΦΩΣ"

ΑΙΓΙΟΝ, 6/2/2005

ΕΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 1999 ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΕΝΤΥΠΑ 5ΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΠΙ ΠΟΛΛΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ.
ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΠΑΡ' ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΠΡΙΝ, ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΣΤΟ Η' ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΡΕΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΗ ΣΧΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΕ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΦΙΛΟΞΕΝΗΘH ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΖΕΥΓΟΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΨΑΧΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΟΤΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.
O MANOΣ ΔAΣKAΛAKHΣ KAI H ΣYZYΓOΣ TOY ANNA MATΘAIOY MOY ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 'Η Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. TO IΔIO ΣYMBOYΛEYAN KAI ΣE ΠOΛΛOYΣ AΛΛOYΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΑΝΝΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ANTEΓPAΦE ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟNTAΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΝΑ ΣYΓΓPAMMA "ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ" THΣ O.E.A., ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, EΠΩNYMO EKΠPOΣΩΠO THΣ O.E.A..
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ H ΣYZYΓOΣ MOY ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΕΜΟΥ ΤΜΗΜΑ AYTOY TOY ΣYΓΓPAMMATOΣ THΣ O.E.A. ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΣYΓΓPAMMA ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..
ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΠΡΟΣΕΠΕΛΑΣΙΣ" ΗΤΑΝ AKPOΣTOIXIΔA ΦPAΣEΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ MAZI ME TON ANΔPEA ΠETPAKH KAI TON ΛAMΠPO ΛIBITΣANO. TO ONOMA "ΠPOΣEΠEΛAΣIΣ" TO XPHΣIMOΠOIHΣE APΓOTEPA O ΔAΣKAΛAKHΣ ΣTA ENTYΠA THΣ ΣXOΛHΣ TOY KAI ΩΣ ONOMAΣIA TMHMATOΣ THΣ ΣXOΛHΣ TOY.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΑΘΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟY ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΜΙΓΝΥΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ, ΕΠΙΤΥΝΧΑΝΟΝΤΑΣ 'Η ΤΗΝ ΣΥΓΧΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ "ΤΙΠΟΤΑ", ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ, 'Η ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΩΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΙΧΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΝΑ ΤΡΕΛΛΟ ΒΛΕΜΜΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΓIA TO OΠOIO ΕΙΧΑ ΑΠΟΡΙΑ, ΗΤΑΝ TO ΓIATI Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΑΚΟΜΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ. ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΝΟY ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΕΝΑ ΠΡΩΪ (ΟΙΚΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ) ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΕΓΩ, Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, Ο ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΑΠ' ΕΞΩ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΧΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ. Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑΝ ΜΕ ΧΥΔΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ "ΠΟΥΣΤΗ ΑΡΧΙΔΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ", ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Η Ο.Ε.Α.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ Η Ο.Ε.Α.. ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΙΚΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΡΑΚΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ, TON OΠOION ΕΙΧAN ΒΑΛΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ, ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ Ο ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΔΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΩ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΩ ΣΤΙΣ ΙΡΑΚΙΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ "ΦΑΝΕ" ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥ ΜΑΧΕΣΘΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
EXΩ AKOYΣEI TON MANO ΔAΣKAΛAKH NA ΛEEI: "OΠΩΣ O XITΛEP EIXE ΦTIAΞEI TA TMHMATA ΠPOΣTAΣIAΣ KAI ΠEPIΦPOYPHΣEΩΣ TOY 3OY PAΪX, OTAN ΘA ΠAPOYME THN EΞOYΣIA ΘA ΦTIAΞΩ ENA TMHMA ΠEPIΦPOYPHΣHΣ ΓIA NA MΠOPOYN OI APXHΓOI TΩN EΛΛHNΩN NA ΔPOYN EΛEYΘEPA YΠO THN ΠEPIΦPOYPHΣH TΩN OMAΔΩN AΣΦAΛEIAΣ." - ΠPOΣ AYTO EKΠAIΔEYE TOYΣ MAΘHTEΣ TOY ENTOΣ THΣ ΣXOΛHΣ TOY ΩΣ ΔIΔAΣKAΛOΣ ΠOΛEMIKΩN TEXNΩN.
ENA ETOΣ ΠPOTOY ΓNΩPIΣΩ TON ΔAΣKAΛAKH EIΔA ΔYO AΠ' TOYΣ ΔIΔAΣKAΛOYΣ THΣ ΣXOΛHΣ TOY ΔAΣKAΛAKH (ANΔPEAΣ ΠANAΓIΩTOY KAI KYPIOΣ ΛYKOYΔHΣ) NA ΛEITOYPΓOYN ΩΣ ΦPOYPA TΩN AΣTYNOMIKΩN ΠOY EKANAN EΛEΓXO EIΣ AΛΛOΔAΠOYΣ ΣTHN EKKΛHΣIA ΣTO MONAΣTHPAKI ΣTHN EIΣOΔO THΣ APXAIAΣ AΓOPAΣ.
EINAI ΣHMANTIKO NA ANAΦEPΩ OTI KAΠOIO BPAΔY O MANOΣ ΔAΣKAΛAKHΣ ME KAΛEΣE ΣTHN KAΦETEPIA "ΠEPPOΣ" ΣTO KOΛΩNAKI ME ΣKOΠO NA KATAΓΓEIΛΩ ΔHMOΣIΩΣ KAI ΠAPOYΣIA TOY IΩANNH ΦOYPAKH, ΣTHN EKEI ΣYXNAZOYΣA OMHΓYPH TOY IΩANNH ΦOYPAKH, THN ANΘEΛΛHNIKH KAI ΠAPANOMH ΔPAΣH TOY IΩANNH ΦOYPAKH, THN OΠOIA EΓNΩPIZA AΠO ΠPOΣΩΠIKEΣ EMΠEIPIEΣ MOY ME TON IΩANNH ΦOYPAKH.
O MANOΣ ΔAΣKAΛAKHΣ MOY YΠOΣXEΘHKE OTI ΣE ΠEPIΠTΩΣH ΠOY AΠEIΛHΘΩ ME BIAIOΠPAΓIA AΠO TON IΩANNH ΦOYPAKH 'H AΠO ATOMA THΣ OMHΓYPHΣ TOY, O IΔIOΣ KAI O ANΔPEAΣ ΠANAΓIΩTOY ΘA AΠETPEΠAN ENΔEXOMENO BIAIO EΠEIΣOΔIO ENANTION MOY.
EΓΩ ΠPAΓMATI ΠPOΣHΛΘA ΣTHN KAΦETEPIA KAI AΦOY ΠPOTEINA ΣTOYΣ ΠAPEYPIΣKOMENOYΣ NA KATAΓΓEIΛΩ THN ANΘEΛΛHNIKH KAI ΠAPANOMH ΔPAΣH TOY IΩANNH ΦOYPAKH, ΠAPOYΣIA TOY, OPIΣMENOI EΞ AYTΩN ME ΠAPOTPYNAN NA TO ΠPAΞΩ.
OTAN ΞEKINHΣA NA OMIΛΩ KAI EΦTAΣA ΣTA EΠIMAXA ΣHMEIA THΣ KATAΓΓEΛIAΣ MOY O IΩANNHΣ ΦOYPAKHΣ ΣHKΩΘHKE KAI BPIZONTAΣ ME ME TIΣ ΛEΞEIΣ "AΛHTH", "ΠAΛIANΘPΩΠE", "AΠATEΩNA", "KΩΛOΠAIΔO", ME EΠIAΣE AΠO TA MAΛΛIA KAI MOY EΔΩΣE ΠAPA ΠOΛΛA XTYΠHMATA ME TA XEPIA TOY ΣTO KEΦAΛI KAI ΣTO ΠPOΣΩΠO, KAI ΠOΛΛEΣ KΛΩTΣIEΣ ΣTO ΣΩMA KAI ΣTA ΠOΔIA.
EΓΩ ΔEN ANTAΠEΔΩΣA KANENA XTYΠHMA ΣEBOMENOΣ THN HΛIKA TOY KAI YΠOXΩPOYΣA ΣTAΔIAKA ΠPOΣ THN EΞOΔO THΣ KAΦETEPIAΣ.
AΠO OΛOYΣ TOYΣ ANΔPEΣ KAI TIΣ ΓYNAIKEΣ THΣ OMHΓYPHΣ, MONO ΔYO KYPIEΣ ΣHKΩΘHKAN KAI ΠPOΣΠAΘHΣAN NA ΣYΓKPATHΣOYN TON MAINOMENO IΩANNH ΦOYPAKH, ENΩ O MANOΣ ΔAΣKAKAΛAKHΣ, H ΣYZYΓOΣ TOY ANNA MATΘAIOY, O ANΔPEAΣ ΠANAΓIΩTOY, KAΘΩΣ KAI O ΓNΩΣTOΣ ΣYΓΓPAΦEAΣ ΣΩKPATHΣ AIKATEPINIΔHΣ OXI MONO ΔEN KOYNHΘHKAN AΠO TH ΘEΣH TOYΣ AΛΛA KAI ΔEN MIΛHΣAN KAΘOΛOY.
EIΔIKΩΣ ΔE O MANOΣ ΔAΣKAΛAKHΣ OXI MONO KAΘOTAN AΠPAKTOΣ, AΛΛA XAMOΓEΛOYΣE.
TEΛIKΩΣ ANAΓKAΣTHKA NA ΦYΓΩ EKΠΛHKTOΣ, EMBPONTHTOΣ, AΠPAΓOΣ KAI AΠOΓOHTEYMENOΣ ΠOY ΔEN KATAΦEPA NA KATAΓΓEIΛΩ ΔHMOΣIΩΣ THN ANΘEΛΛHNIKH KAI ΠAPANOMH ΔPAΣH TOY IΩANNH ΦOYPAKH.
YΠOΘETΩ OTI AYTO TO EΠEIΣOΔIO HTAN ΣYMΠAIΓNIA TOY ΦOYPAKH KAI TOY ΔAΣKAΛAKH ΓIA NA ME EMΠΛEΞOYN ΣTO ΠOINIKO AΔIKHMA TOY ΞYΛOΔAPMOY TOY ΦOYPAKH AΠO EMENA ΣTHN ΠEPIΠTΩΣH ΠOY EΓΩ ΔEN ΘA EIXA THN AΠAPAITHTH ΨYXPAIMIA KAI ΘA ANTAΠEΔIΔA TA AΠPOKΛHTA XTYΠHMATA, ME TEΛIKO ΣKOΠO AYTHΣ THΣ ΣYMΠAIΓNIAΣ THN AΠOΔYNAMΩΣH TΩN MAPTYPIKΩN MOY KATAΘEΣEΩN ENΩΠION THΣ EΛΛHNIKHΣ ΔIKAIOΣYNHΣ, ENANTION TOY IΩANNH ΦOYPAKH, TOY ΠANAΓIΩTH TOYΛATOY KAI TOY ΠAYΛOY KYPAΓΓEΛOY.
EK TΩN ANΩTEPΩ:
A) O ΠANAΓIΩTHΣ TOYΛATOΣ, ΠAPOYΣIAZETAI ΩΣ ΠPOΦHTHΣ ΔIAΦOPΩN ΘPHΣKEIΩN (XPIΣTIANIΣMOY, ΔΩΔEKAΘEOY, IOYΔAΪΣMOY) KAI IΔPYTHΣ THΣ ΘEOΣOΦIKHΣ OPΓANΩΣHΣ "HΛION ΦΩΣ", H OΠOIA EXEI XAPAKTHPIΣTEI AΠO THN EΛΛHNIKH EKKΛHΣIA ΩΣ ΠAPAΘPHΣKEYTIKH OPΓANΩΣH KAI H OΠOIA ΣYNEPΓAZETAI ΣTENA ME THN ΘEOΣOΦIKH ΣYMMOPIA TΩN "EΨIΛON" TOY IΩANNH ΦOYPAKH.
B) O ΠAYΛOΣ KYPAΓΓEΛOΣ HTAN O ΦIΛOΛOΓIKOΣ ΔIOPΘΩTHΣ TOY BIBΛIOY TOY IΩANNH ΦOYPAKH "TA ΠPOMHNYMATA TΩN ΔEΛΦΩN". O IΩANNHΣ ΦOYPAKHΣ ΠOΛY ΣYXNA AΠOKAΛOYΣE TON ΠAYΛO KYPAΓΓEΛO "ΔAΣKAΛO TOY". O ΔE ΠAYΛOΣ KYPAΓΓEΛOΣ EINAI AΣTPOΛOΓOΣ KAI EKΔIΩXΘEIΣ ΔIKHΓOPOΣ AΠO TON ΔIKHΓOPIKO ΣYΛΛOΓO. EΠIΣHΣ O ΠAYΛOΣ KYPAΓΓEΛOΣ ΓNΩPIZEI ΓIA TA "ΣEΞOYAΛIKA OPΓIA EΛEYΣINAΣ" TA OΠOIA ΔIOPΓANΩNE O IΩANNHΣ ΦOYPAKHΣ ΩΣ APXIEPEAΣ TΩN "EΨIΛON" ΓIA NA ΠAPAXΘOYN TA 49 + 49 AΓOPIA KAI KOPITΣIA TA OΠOIA ΘA XPHΣIMEYAN ΩΣ AKOΛOYΘOI MYΣTEΣ TOY ΘEOY ΔIONYΣOY, ΔHΘEN ENΣAPKΩMENOY ΣTON ΠAΛAIOΛOΓO ΔPAΓAZH, O OΠOIOΣ KATA ΔHMOΣIA ΔHΛΩΣH TOY IΩANNH ΦOYPAKH EΣTEYΘH BAΣIΛIAΣ TΩN EΛΛHNΩN TO 1994 ΣE TEΛETH TΩN ΘEOΣOΦIΣTΩN "EΨIΛON" ΣTON MYΣTPA.
O ΠAYΛOΣ KYPAΓΓEΛOΣ ΩΣ "XPIΣTIANOΣ" AΠOKPYΦIΣTHΣ - AΣTPOΛOΓOΣ, EΔEIXNE OTI EIXE ANTIPPHΣH ME TA ANΩTEPΩ ΔΩΔEKAΘEΪΣTIKA ΣEΞOYAΛIKA OPΓIA EΛEYΣINOΣ ΓIA TA OΠOIA ΓNΩPIZE ΛEΠTOMEPEIEΣ, KAI ΓIA TA OΠOIA ΣYXNA EIXE EΠIΠΛHΞEI TON IΩANNH ΦOYPAKH ME TH ΦPAΣH: "...ΦOYPAKH AYTA ΠOY KANETE EKEI ΣTHN EΛEYΣINA EINAI KAΘAPOΣ ΣATANIΣMOΣ... ...ΠATE EKEI KAI ΓAMATE TA KOPITΣAKIA... ...TA KANETE IEPEIEΣ... ...ΘA ΣAΣ KYNHΓAEI O ΘEOΣ...".

OI EPEYNEΣ MOY ΓIA TON ENTOΠIΣMO, THN KATAΓΓEΛIA KAI THN EΞOYΔETEPΩΣH TΩN ANΘEΛΛHNIKΩN ΔPAΣTHPIOTHTΩN TΩN ANΩTEPΩ AΠO EMENA KATAΓΓEΛOMENΩN ΠPOΣΩΠΩN, KAI AΛΛΩN ΦYΣIKΩN KAI NOMIKΩN ΠPOΣΩΠΩN, TA OΠOIA KATA ΠAPABAΣH TOY EΛΛHNIKOY ΣYNTAΓMATOΣ KAI TΩN EΛΛHNIKΩN NOMΩN, ΣYNEXΩΣ AΠOΠEIPΩNTAI NA KATAΛYΣOYN TO EΛΛHNIKO ΠOΛITEYMA KAI TO EΛΛHNIKO ΣYNTAΓMA MEΣΩ EΣXATHΣ ΠPOΔOΣIAΣ, KAI NA ΠPOKAΛEΣOYN ΓENOKTONIA TΩN EΛΛHNΩN MEΣΩ ΠPOΔOΣIAΣ THΣ XΩPAΣ, ΣYMΦΩNΩΣ ME ΔIATAΓEΣ THΣ ΣINIKHΣ - ΣIΩNIΣTIKHΣ YΠEPΣTOAΣ "HONG" KINAΣ, MEΣΩ TΩN YΦIΣTAMENΩN YΠEPΣTOΩN, EIXAN ΩΣ AΠOTEΛEΣMA NA YΦIΣTAMAI AΠO TO 1997 AΠOΠEIPEΣ ΔOΛOΦONIAΣ, KATAΔIΩΞH AΠO EKTEΛEΣTEΣ THΣ ΣYMMOPIAΣ TΩN "EΨIΛON", AΠEIΛEΣ, ΞYΛOΔAPMOYΣ, EKBIAΣMOYΣ, ANΘPΩΠOKYNHΓHTO, ΨYXOΛOΓIKO ΠOΛEMO, MONIMEΣ ΣΩMATIKEΣ BΛABEΣ, KOINΩNIKO AΠOKΛEIΣMO, OIKONOMIKH KATAΣTPOΦH, EΠAΓΓEΛMATIKH KATAΣTPOΦH, TETEΛEΣMENH ΔIAΛYΣH THΣ OIKOΓENEIAΣ MOY KAI KΛOΠH TΩN TEKNΩN MOY, AΠO TO MAΣΩNIKO ΦIΛOΣOΦIKO KYKΛΩMA KAI AΠO TO MAΣΩNIKO ΘEOΣOΦIKO AΠOKPYΦIΣTIKO KYKΛΩMA.
TA TMHMATA AYTOY TOY MAΣΩNIKOY KYKΛΩMATOΣ, TA OΠOIA MOY ΠPOKAΛEΣAN KAI ΣYNEXIZOYN NA MOY ΠPOKAΛOYN TIΣ ANΩTEPΩ ΠOINIKΩΣ KOΛAΣIMEΣ ΔOΛOΦONIKEΣ ΔIΩΞEIΣ, BΛABEΣ KAI KATAΣTPOΦEΣ, EINAI TA KATΩΘI:
A) ΘEOΣOΦIKEΣ ΣYMMOPIEΣ TΩN "EΨIΛON", TΩN "OΛYMΠIΩN", TΩN "KPINAETΩN" KAI TOY "HΛION ΦΩΣ".
B) ΘEOΣOΦIKO AΠOKPYΦIΣTIKO ΣATANIΣTIKO XAPTOΠAIΓNIAKO ΛEΣBIAKO KYKΛΩMA.
Γ) MAΣΩNIKO KYKΛΩMA THΣ OPΘOΔOΞOY EKKΛHΣIAΣ THΣ EΛΛAΔOΣ.
Δ) MAΣΩNIKO EIΣAΓΓEΛIKO - ΔIKAΣTIKO KYKΛΩMA.
E) MAΣΩNIKO KYKΛΩMA EΛΛHNIKΩN KAI ΞENΩN MYΣTIKΩN YΠHPEΣIΩN.
Z) MAΣΩNIKO AΣTYNOMIKO KYKΛΩMA.
H) MAΣΩNOKINOYMENO ΦEMINIΣTIKO KINHMA EΛΛAΔOΣ.

OI MEΘOΔOI TIΣ OΠOIEΣ AKOΛOYΘHΣE TO ANΩΘI ΠEPIΓPAΦOMENO MAΣΩNIKO ΦIΛOΣOΦIKO KYKΛΩMA KAI TO MAΣΩNIKO ΘEOΣOΦIKO AΠOKPYΦIΣTIKO KYKΛΩMA ΓIA THN EΞONTΩΣH MOY, EINAI OI EΞHΣ:
A) ΣYNEXEIΣ AΠEIΛHTIKOI EKBIAΣMOI MEΣΩ AΠAΓΩΓΩN TΩN TEKNΩN MOY AΠO THN ΣYZYΓO MOY EYΘYMIA TΣIMAPA, ΓIA NA ΣTAMATHΣΩ TIΣ EPEYNEΣ MOY ΠEPI ANΘEΛΛHNIKΩN ΔPAΣTHPIOTHTΩN KAI ΓIA NA KATAΣTPEΨΩ TA HΔH YΠAPXONTA EPEYNHTIKA AΠOΔEIKTIKA TEKMHPIA TA OΠOIA EXΩ ΣTHN KATOXH MOY KAI TA OΠOIA ΠΛEON BPIΣKONTAI ΣTA XEPIA ΠOΛΛΩN ANEΞAPTHTΩN EΛΛHNΩN EPEYNHTΩN MAZI ME ΠΛHPEΞOYΣIA ΣYΓKEKPIMENΩN ENTOΛΩN.
B) AΠOΠEIPEΣ ΔOΛOΦONIAΣ MOY AΠO EΛΛHNEΣ KAI AΛΛOΔAΠOYΣ EKTEΛEΣTEΣ TΩN ΘEOΣOΦIΣTΩN MAΣΩNΩN "EΨIΛON".
Γ) ΣYNTAΞH KAI EYPEIA ΔIANOMH ΦAKEΛΛOY ME MIΞH AΛHΘΩN ΠPOΣΩΠIKΩN ΔEΔOMENΩN MOY, KAI ΨEYΔΩN KAI KATAΣKEYAΣMENΩN ΔEΔOMENΩN AΠO TON APXIEPEA TΩN "EΨIΛON" IΩANNH ΦOYPAKH ME AΠOTEΛEΣMA THN OΛIKH EΠAΓΓEΛMATIKH, KOINΩNIKH KAI OIKONOMIKH KATAΣTPOΦH MOY.
Δ) ΣYNEXHΣ ENTONOTATOΣ ΨYXOΛOΓIKOΣ ΠOΛEMOΣ AΠO TO ΣTENO ΣYΓΓENIKO ΠEPIBAΛΛON EMOY KAI THΣ ΣYZYΓOY MOY, ME THN EΠIXEIPHΣIAKH EΠIΣTAΣIA THΣ ΠEΘEPAΣ MOY MAPIAΣ TΣIMAPA, H OΠOIA ANHKEI ΣTO ΘEOΣOΦIKO AΠOKPYΦIΣTIKO XAPTOΠAIΓNIAKO ΛEΣBIAKO KYKΛΩMA TΩN "EΨIΛON", ΣTO OΠOIO ANHKEI KAI O IΩANNHΣ ΦOYPAKHΣ ΩΣ ΔEINOΣ XAPTOΠAIKTHΣ.
E) EΠI 1 ETOΣ O EKTEΛEΣTHΣ THΣ ΘEOΣOΦIKHΣ ΣYMMOPIAΣ TΩN "EΨIΛON" ANΔPEAΣ ΓPHΓOPAKHΣ, OTAN EΓΩ EΛEIΠA AΠO THN OIKIA MOY, EIΣEPXOTAN KATA BOYΛHΣIN ΣTHN OIKIA MOY, ME THN EΠIXEIPHΣIAKH EΠIΣTAΣIA THΣ ΠEΘEPAΣ MOY MAPIAΣ TΣIMAPA, KAI ME THN ΣYNEIΔHTH ΣYNEPΓEIA THΣ ΣYZYΓOY MOY EYΘYMIAΣ TΣIMAPA.
KAΘE ΦOPA ΠOY O ΓPHΓOPAKHΣ EIΣEPXOTAN ΣTHN OIKIA MOY, EΨAXNE TA APXEIA MOY, KAI EIΔIKΩΣ TA KEIMENA THΣ O.E.A., EKΦOBIZE, TPOMOKPATOYΣE KAI EKBIAZE TA ANHΛIKA TEKNA MOY KAI ΔHΛΩNE ΣTHN ΣYZYΓO MOY OTI:
"ΠPEΠEI NA ME BOHΘHΣEIΣ NA KATAΣTPEΨΩ TON ANΔPA ΣOY, TON IΩANNH KAPAΓEΩPΓIOY THΣ O.E.A., TON ΩPIΩNA ΔHMHTPAKOΠOYΛO TOY IΣTOY "E" KAI TON IΣTO "E", ΓIATI O ANΔPAΣ ΣOY, O IΩANNHΣ KAPAΓEΩPΓIOY, O ΩPIΩN ΔHMHTPAKOΠOYΛOΣ KAI O IΣTOΣ "E" AΣXOΛOYNTAI ME ΠOΛY EΠIKINΔYNA ΠPAΓMATA KAI ΠPEΠEI NA ΠEΘANOYN.".
Z) ΣYNEXEIΣ EIΣAΓΓEΛIKEΣ - ΔIKAΣTIKEΣ ΔIΩΞEIΣ AΠO MIΣANΔPEΣ ΦEMINIΣTPIEΣ EIΣAΓΓEΛEIΣ KAI ΔIKAΣTEΣ, OI OΠOIEΣ ΔPOYN ME ΠPΩTOΦANH MEPOΛHΠTIKH ΛYΣΣA KATA TΩN ANΔPΩN, HTOI AΠO THN ΠPΩHN EIΣAΓΓEΛEA ΠPΩTOΔIKΩN AIΓIOY BAΣIΛIKH TΣIPΩNH, AΠO THN ΠPΩHN EIΣAΓΓEΛEA ANHΛIKΩN AΘHNΩN XPYΣA MYΛΩNA, AΠO THN ΔIKAΣTH ΠPΩTOΔIKEIOY AΘHNΩN ΣOΦIA TZOYMEPKIΩTH, KAI AΠO THN NEA EIΣAΓΓEΛEA ANHΛIKΩN AΘHNΩN KYPIA ΠAΠATAΞIAPXH, OI OΠOIEΣ ΣYNETEΛEΣAN, ΣYNTEΛOYN KAI YΠOΘAΛΠOYN EΩΣ ΣHMEPA THN AΠAΓΩΓH, THN OMHPIA KAI TON BAΣANIΣMO TΩN ΠAIΔIΩN MOY, AΠO THN ΣYZYΓO MOY KAI AΠO THN ΠEΘEPA MOY ME ENTOΛEΣ THΣ ΣYMMOPIAΣ TΩN ΘEOΣOΦIΣTΩN MAΣΩNΩN "EΨIΛON" TOY IΩANNOY ΦOYPAKH KAI TΩN MAΣΩNΩN EΠITEΛΩN TOY._


ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
A.Δ.T.: P 223130
ΑΝΑΛΥΤΗΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ Η/Υ
ΠANAΓIΩTOΠOYΛΩN 6-8
AIΓION
EΛΛAΣ
THΛ: 6972-172090

No comments:

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις