ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ._

Wednesday, 26 January 2011

G.H.REES TO MOSCOW: TOP URGENT NEED OF THE FOUNDATION OF INTER-RELIGIOUS PEACE MINISTRY AND OF GEOPOLITICS MINISTRY IN THE RUSSIAN FEDERATION

PARAMILITARY CORP “G.H.REES” – GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT – MAGNESIA DEPARTMENT


TO ALL THE MEMBERS OF THE RUSSIAN FEDERATION GOVERNMENT AND TO ALL THE OFFICERS AND TO ALL THE COMMANDERS OF THE RUSSIAN NATIONAL SECURITY SERVICES

THROUGH THE WEB-BLOG “HELLEN AND CHAOS” AND THROUGH THE RUSSIAN EMBASSIES IN ATHENS AND BERLIN


VOLOS 25.01.2011


THEME OBJECT: TOP URGENT NEED OF THE FOUNDATION OF INTER-RELIGIOUS PEACE MINISTRY AND OF GEOPOLITICS MINISTRY IN THE RUSSIAN FEDERATION


FOLLOWING G.H.REES SIGNAL IN THE GREEK LANGUAGE.


ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ «Ο.Ε.Α.» - ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ


ΒΟΛΟΣ 25.01.2011


ΘΕΜΑ: ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.


ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ,

ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΛΥΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ.

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΟΤΙΚΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΟΘΕΝ, ΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΘΕΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ TOY ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ. ΠΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΕΘΙΜΑ, Ή ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ. ΟΜΟΙΩΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ. ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΥΛΗ, Ή ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ, Ή ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ, ΑΡΑ ΔΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΑΥΤΙΣΕΩΣ, ΕΘΙΜΩΝ, ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΟΠΩΣ: ΕΘΝΟΛΟΓΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ, ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΙ, ΒΙΟΛΟΓΟΙ, Κ.ΛΠ., ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΓΡΑΨΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΛΑΙΚΕΥΜΕΝΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΘΙΜΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΛΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΜΟΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΕΛΙΚΩΣ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΞΗΓΗΣΕΙ.

ΘΑ ΕΙΜΕΘΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΕΘΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΥΘΗΝΗΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ».

ΗΔΗ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕΤΕ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΛΕΡΤ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΣ. ΟΜΩΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ «ΚΛΙΚ», ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΚΛΙΚ» ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΟΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ, ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΩΝ 35 ΝΕΚΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΜΕ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ 100 ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΦΟΡΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΜΕ 35 ΝΕΚΡΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΛΑΒΑΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΜΕ.

ΣΑΣ ΕΠΙΦΟΡΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΒΑΡΟΥΧ ΕΙΤΕ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΠΙΠΟΛΑΙΩΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΡΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΡΑΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΘΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΜΙΤ» ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.


ΔΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

«Ο.Ε.Α.» ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ "Π/Σ Ο.Ε.Α".
ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ
ΑΡ. Α.Δ.Τ. Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ


Σχολιο ιστολογιου:
Η αιτια που η θρασύδειλη Τουρκία έχει αποθρασυνθεί σε τέτοιο μεγάλο βαθμό είναι διοτι εχει πλατες από την Κίνα!

2 comments:

Konstantinos said...

Ίσως πρέπει να σκεφτούμε την πιθανή προσπάθεια αλλαγής του άξονος Ρ.Ι.Κ όπως έχει προειδοποιήσει η Ο.Ε.Α με τον εξής τρόπο:
Προσπάθεια εξώθησης της Ρωσίας σε σπασμωδικές κινήσεις – επίθεση της κατά ισλαμικών τρομοκρατικών θυλάκων-και αντικατάσταση αυτής από την ηγέτιδα του Ισλάμ πλέον Τουρκία, με μετατροπή του Ρ.Ι.Κ σε Τ.Ι.Κ. με πρόσχημα την προστασία των ισλαμικών πληθυσμών.
Με λίγα λόγια την προσπάθεια επίσπευσης ανάφλεξης του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου γιατί οι ρώσοι ηγέτες έστω και με την αλλοπρόσαλλη πολιτική που ακολουθούν μάλλον συνεχίζουν ν΄ αποτελούν εμπόδιο στον γενικότερο σχεδιασμό του “Αρμαγεδδώνος”.
Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να επισημάνουμε την διαρκώς αυξανόμενη πίεση-οργή της κοινής γνώμης στη Ρωσία με αφορμή τέτοιου είδους επιθέσεις η οποία αποτελεί βέβαια βούτυρο στο ψωμί για τον σχεδιασμό των στοών. Νομίζω ότι το φαινόμενο των διαφόρων ομάδων που πετώντας “σπίρτα” από εδώ κι από ‘κει θα προσπαθούν να βάλουν “φωτιά” ελπίζοντας ότι σε κάποιο σημείο θα υπάρξουν ξερόχορτα (θερμόαιμοι εθνικιστές, φανατικοί θρησκευόμενοι) πρόκειται να ενταθεί ακόμα περισσότερο.
Και για όσους νομίζουν ότι αυτοί οι σχεδιασμοί δεν μας αγγίζουν ας κοιτάξουμε την «αθώα» κατάληψη της Νομικής.
Σήμερα.
Αύριο;

Dimitris71 said...

Και ιδού τι γράφει το Hellenic revenge σήμερα.

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/blog-post_7812.html

26-09-2009

visit counter for blogspot

Δημοφιλείς αναρτήσεις